Új hozzászólás Aktív témák
-
Te mindig ezzel a web szerverrel jossz.
Mar mashol is olvastam toled ezt a peldat
. Szerintem ilyen user mint te ezekkel az igenyekkel 1000bol egy. De mint ahogy feljebb is irtak van ra megoldas. De teny nem egy lapon emlitheto az ios a droiddal. Nincs is ezzel semmi baj , van akinek masok az igenyei az vegyen droidot. Belolem aztan semmi utalat nincs egyik rendszer ellen sem , leven hogy nagyon sokaig hadznaltam droidos telefonokat. Az utso egy samu s7 volt es teljesen elegedett voltam vele. Lehet tavasszal az s9et is letesztelem.
-
Azert annyira nem para a helyzet
. Nyilvan nem keves ember erintett de szvsz a tobbseg meg mindig elegedett. Egy ilyen eset nem fogja a usereket eltantoritani az appletol ahhoz azert tobb kell(ennyi erovel akkor mar senki nem venne a samukat a note 7 ugye miatt). Nekem pl semmi gondom nincs. A rendszer is teljesen szepen laggmentesen mukodik...
U.i: 2 honap mulva mar senki nem fog emlekezni erre az egeszre.
-
Blizzardking
őstag
Láttam azt
Székben ülve énekelt.
Gondolj bele, ha megtépázzák Cookot, így, hogy neki nyilvánosan kellett szerepelnie, mert nem bírt a seggén maradni, neki kellett minden vidám vasárnapot celebrálnia, milyen kellemes lesz a valag pénzével emberek közé mennie.
Amúgy én tudom mivel érvel majd:
- Bíró úr, a tervezett elavulás miatti perben tanúnak szólítom az egyik Apple alkalmazottat, Istent. Én sem úgy festek már mint 20 évesen, és Ön is mintha fehér tollat növesztett volna!
Most komolyan ezzel a kis órajel játékkal akarnak csesztetni minket..? -
Blizzardking
őstag
Tim Cook (akinek nem volt elég, hogy milliárdos és nagyhatalmú üzletember, Axl Rose is akart lenni),
most megeheti amit főzött -
Te nem vagy erintett! Az meg hogy mi lenne ha....
Akkor ennyi erovel lehetne mondani , beszelni barmirol. Mi lenne ha holnap nyernek a lotton beszelunk rola.?
Akkor kell egy tenyallast megbeszlni ha konkretan jelen van szvsz. Nekem eszembe nem jutna beszelni egy olyan problemarol ami az en adott telefonomnal nincs jelen. -
Csapo83
aktív tag
Az Apple 500 ciklusnál ír 20%-os kapacításvesztést. Ami még korrektnek is nevezhető de semmiképp sem indokolja meg a teljesítmény ilyen mértékű visszafogását. Ez egy szándékos és igen rosszul indokolt üzletpolitikai döntés vagy pedig egy olyan tervezési hiba amit nem hajlandóak beismerni.
-
Csapo83
aktív tag
Szerintem arra gondolt hogy az i5 még 32bites volt. Én is úgy emlékszem hogy az i5S-ben jelent meg náluk a 64bit. Amúgy meg az hogy kimegy a 32bit a divatból teljesen érthető. A PC-s világ is meglépte bár ott lasabb váltás de pl az nVidia is bejelentette hogy már nem frissíti a 32bites drivereket.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nekem is volt már andoid asztali gépen meg laptopon...nem ezt írtam amúgy
létezik x86 alapú droidos tablet is
Sőt van ugye linux is arm alapú procira is,pl.armbian...volt OrangePI-m...linux-szal
Architektúráról volt szó...
Egy x86/64 alapú processzor nem egyenértékű egy ARM alapú processzorral, pont úgy ahogy az Android sem egyenértékű az iOS-szel...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
valóban...5S és annál újabb Apple procik... Az 5 azért nem kapta meg a iOS11-et, mert az már csak 64bites...itt ott van az i5 és i5C-nél hogy 32bit,azaz 32bites iOS10
Az i5ben Apple A6 van ami ARMv7-A 32bites, az Apple A7 ami már ARMv8-A 64bites...
ebben sincs innováció mert mind2 processzor 2x1,3GHz-es csak, egyedül az architektúra és a gyorsítótárazás változott szemmel láthatóan
látom te is csipázod az anyosodat
üdv a klubban
-
-
Polllen
félisten
Én ugye ezt írtam eredetileg:
én azt nem szoktam érteni, hogy ha amúgy zavar valaki vagy valamelyik cég inkorrektsége, akkor miért tűrik el addig, amíg csak mással csinálják.
Eszerint az általad vázolt esetben a vásárló szemszögéből nem, mert nem zavarja az, hogy a cég másokkal inkorrekt. Van ilyen is.
Ettől amúgy az eredeti válaszod, miszerint "Mert ha mindenki, mindenki nyűgjével foglalkozna, akkor nem maradna idő megkeresni a napi betevőt." továbbra is marhaságnak tartom. Már ha arra válaszoltál amit én írtam. Mert ugye ez azt jelenti, hogy zavar, de nem foglalkozom vele addig amíg engem nem érint. Rengeteg kellemetlenség abból fakad, hogy az elején a tájékozódáson és mérlegelésen spórolnak néhány percet, általában lustaságból. Ezt nem tudom megérteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest