- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Én ugye ezt írtam eredetileg:
én azt nem szoktam érteni, hogy ha amúgy zavar valaki vagy valamelyik cég inkorrektsége, akkor miért tűrik el addig, amíg csak mással csinálják.
Eszerint az általad vázolt esetben a vásárló szemszögéből nem, mert nem zavarja az, hogy a cég másokkal inkorrekt. Van ilyen is.
Ettől amúgy az eredeti válaszod, miszerint "Mert ha mindenki, mindenki nyűgjével foglalkozna, akkor nem maradna idő megkeresni a napi betevőt." továbbra is marhaságnak tartom. Már ha arra válaszoltál amit én írtam. Mert ugye ez azt jelenti, hogy zavar, de nem foglalkozom vele addig amíg engem nem érint. Rengeteg kellemetlenség abból fakad, hogy az elején a tájékozódáson és mérlegelésen spórolnak néhány percet, általában lustaságból. Ezt nem tudom megérteni.
-
-
Polllen
félisten
válasz
Integrale #143 üzenetére
Vásárolt egy terméket és azt látja, hogy a gyártó számára nem megfelelően bánik a régebbi eszközökkel és felhasználókkal. Sőt igazából az akkumulátor élettartamával kapcsolatban is felmerültek aggályok.
Őt még személyesen nem érte sérelem, de valószínűleg nem is akar belekerülni ebbe a körbe. Ami jelenleg elég könnyen megtörténhet.A "Maga kárán tanul az okos." itt némi előrelátással simán elkerülhető. Van akinek ez a lassítás ezzel sunnyogással nem fér bele. Szerintem ez teljesen normális. Sőt igazából én azt nem szoktam érteni, hogy ha amúgy zavar valaki vagy valamelyik cég inkorrektsége, akkor miért tűrik el addig, amíg csak mással csinálják. Miben reménykednek? Velem ilyet úgyse csinálnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged