- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ez aztán a hasznos válasz a felvetéseimre! Az igen/nem -el előrébb lennék. Nekem tök mindegy, hogy Androidot használok, IOS -t, Linuxot, vagy Win -t. Csak az számít, hogy megfeleljen az elvárásaimnak. Legutóbb azért vettem Z sorozatú Motorola -t, mert egy adapterrel HDMI -n ki tudom adni a képernyőt monitorra, és ezáltal egérrel, és billentyűzettel (ami egyébként eredeti Apple) PC -ként is tudom használni. Nem sokkal később a Samsung is kihozta a DeX -et. Ha ilyen lehetőségek iPhone -on is adottak, akkor nekem az is megfelel. De, tudomásom szerint egy NTFS meghajtó lekezelése nem megy iPhone -on.
-
Somatom
veterán
No, ez új. Ha egy iPhone -ra OTG -n (illetve vmi Lightning - USB adapteren) rádugok egy NTFS háttértárat, azt csont nélkül lekezeli, és utána lejátsza a fájlkezelővel átmásolt mkv konténeres, vagy wmv kiterjesztésű állományokat? Anno én próbáltam webszerverrel streamelni iPhone -ra, de ha nem kompatibilis mp4 volt a kiterjesztés, akkor felejtős volt a mutatvány, mert a Safari beintett.
IPhone -on lehet Webdav szervert futtatni? -
Csapo83
aktív tag
Hány %-nál kapcsol ki?
Lassan érdemes lesz bérletet venni akkucserékre.
De az is lehet hogy az Apple ezentúl nem telefonok értékesítéséből hanem akkucserékből akar élni....
GYOMORFORGATÓ ÉS SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apám őskövület Note 3-as telója és anyám szintén ezer éves G2-es telefonja még nem is hallott akkucseréről és az üzemidő kb 20%-os csökkenésén kívül mind a mai napig hibátlanul üzemelnek, észrevehető lassulás nélkül. ( Azért azt hozzátenném hogy apám műszaki ember szóval elég durván kihasználja az okosmobilok adta lehetőségeket a fotózáson kívül, netezés, levelezés, CAD anyagok megnyitása, emulátorok futtatása, nem vagyok egy kisdarab ember de szerintem erővel nem tudnám kicsavarni a kezéből és rábeszélni másik telefonra )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged