- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
csontfox #428 üzenetére
sajnos el kell szomoritsalak ezekkel a negativ dolgokksl soksok droidos telefon is rendelkezik.. meg azt hogy nincs kartya es osdzekapcsolni hogy milyen emberknek keszil
vicces. lehet itthon _valamennyire_ all de par eve mar itthon se... foleg elnezve a samuk arai is szepen emelkednek.
-
kchris78
veterán
en csak annyit mondok hogy sokan irjak most hogy minek lassitani ha kikapcsol a telefonjuk akkor tudjak hogy szarodik az akksi ki fogjak cserelni (az en olvasatomban akar penzert). Tavaly hasonlo emberek hasonlo eroteljesseggel koveteltek a kikapcsolo telefonjukra a megoldast es ki voltak akadva hogy az aksicserere nem mindenki jogosult. komment nelkul.
A masik: tavaly a 6sek kapcsolgattak ki ilyentajt. Azok akkor tarthattak 400 ciklus korul.. max. akkor eleg necces lett volna kikapcsolas okakent az oregedo aksival jonni.. mostmar valos ok mert eltelt egy ev. aki idot nyer eletet nyer?
-
kchris78
veterán
Szerintem ez nem a fanoknak kell vagy nem kell.. Ezeket a szamokat-hireket a wall streetesek nyomjak oda-vissza mert ezek toljak a reszvenyarakat is oda vissza.. Es nekik minden mindegy csak mozogjanak az arak hogy eladjanak vegyenek.. Nekik mindegy csak mozogjon a penz nekik az nyereseg.. Apple nem ad hivatalos szamokat csak osszegeset negyedevente, emellett minden egyeb szam az csak sejtes. Nem veletlenul talan pont ezt a hirt a reuters hozta le...
-
kchris78
veterán
miert kell abszolut offtopic dolgot idetrollkodni? a szamokrol pedig: amit bekepzeltek maguknak szamok azok akkora szamok mint amennyi i6-ost vettek az emberek annak idejen. Az i7-8 mellett, felarral ennyi Xes eladasa kb lehetetlen. Ugyhogy nincsen itt semmifele lufi, es nem kezdodik semmi. Ilyen draga telefonbol ilyen nyereseggel szerintem eleg belole 20-30M-t is eladni boven az elso negyedevben.
-
kchris78
veterán
Az igeret szerint ezt a lassitast viszont mar nyomon lehet majd kovetni az iOS-en. Azert ugy korrektebb szerintem mint most hogy ki kell kovetkeztetni sebessegmeresbol hogy vajon lassit e vagy sem.. Ha nincs kedvezmeny akkor meg nem APRben fog az ember cserelni szerintem..
-
kchris78
veterán
valakinek ki kellene mar debuggolni hogy a fenebe is mukodik a lassito algoritmus... nem tudom vissza lehet e fejteni esetleg, de sok mindent megmagyarazna, kb mindent... mert van akinek meg nem lassul be a telefon akkor se ha idos. ha avultatas lenne mindenkinek lassulnia kellene. nem hiszem hogy egy random eselyt vesz hogy neki most lassul vagy sem... bar az iptables-ben is lehet meghatarozott esellyel csomagot eldobni
.
-
kchris78
veterán
Azt azert tegyuk hozza hogy az akku puszta kapacitasa es azon kepessege hogy mekkora teljesitmenyt tud leadni / elhasznalodasi sebessege (hany toltesi ciklust bir) - lehet van koztuk osszefugges de direkt kapcsolat annyira szerintem nincs... lehetne az az akksi 1500mAhs is ha megfeleloen vannak tervezve a cellak hogy hidegebb idoben (mondjuk 0 fokig) is birjon leadni annyit hogy ne kapcsoljon ki.. Meg birjon sokszaz ciklust. Ezt b.szarinthattak el szerintem.
Azt is hozza kell tenni hogy a hardver vedelme erdekeben? Nem tudom ti hogy vagytok vele de en nagyon nem lattam olyat hogy alacsony feszultseg miatt ment volna tonkre valami elektronikai dolog.. max restartolgat es adatvesztes kovetkezhet be.
Mindenesetre kornyezetvedelmi szempontbol necces lenne szerintem tenyleg sok(tiz)millio (azert ezekbol joval tobb ment ki mint a note7bol) akkut kellett volna cserelni. De lehetett volna ezt is megfeleloen kommunikalni, hogy akinel ez tenyleg gondot jelent annak ingyenes a csere mondjuk. Szerintem tavaly keves embernel jott elo ez a 6s hidegben ujraindulos dolog de a hirportalok vloggerek ratoltak a hiszti faktort...
-
kchris78
veterán
Nagyon kivancsi vagyok mi lehet az igazi indok emogott... De ez az amit nem fogunk megtudni. mindenesetre szerintem eleg nagy port vert ez a dolog hogy ennek LEGYEN valami kovetkezmenye... Legalabbis nagyon remelem lesz. Mert adott esetben egy X eseteben nem allnak meg azok a muszaki indokok amik a 6s eseteben megallnak ha vegiggondolja az ember, ott mar olyan aksit kellett volna beletenni meg egy kondenzatort hogy terhelesnel 1-2 mp loadot kibirjon.
-
kchris78
veterán
nem kell ahhoz hutoben tartani a telefont hogy gyors legyen de garantaltan igy lehet kihozni a maximumot beloluk, ezek alapvetoen nem arra vannak tervezve hogy hosszabb ideig 100%-on porogjenek (fuggetlenul gyartotol ez igaz barmelyik nagyobb teljesitmenyu telefonra, ugy eleg hamar lemerulnenek).
-
kchris78
veterán
Szerintem a leggyerekesebb (de talan ennel egyszerubb: IQ szegeny) az hogy olyan dolgokat is erre vernek ra meg probaljak a mindenfele egyeb konteos elmeleteket erre a dologra raverni. Olyan dolgokat amikhez ennek koze nem lehet.
Le kell verni az apple-on ezt a megoldasi modot az egyertelmu. Mert a legundoritobb ebben hogy amig ez nem derul(t) ki addig nem tudja az ember hogy egy cseretipustol fuggo aru aksicserevel visszagyorsulhatna a telefonja. Nagyon kivancsi lennek hogy konkretan akkor hanyszaz ciklustol is kezd lassulni a telefon (anandtechen vannak konkret meresek ahol szimpla toltesciklust valoszinusitenek hogy azon mulik minden).
Viszont ez csak penzrol szol es gyenge/szar minosegu aksikrol, a note7 eseteben tervezesi hibaval (keves tagulasi hely) fuszerezett aksi ami balesetveszelyes lett. Ezert sajnos nem osszehasonlithato a ket dolog, hasonlo helyzetben az apple sem tehetne mast mint a Samu de ilyen kockazat itt nem all fenn.
-
kchris78
veterán
Eloszor probald meg berakni mind a ket telefont egy 10-20 percre a hutobe es utana gurits egy uj tesztet az AnTuTun. Ha felmelegszik a proci akkor is korlatozza a rendszer a frekvenciat (ugyhogy huto utan az elso meres lesz csak valos kb..). En nem szorakoztam ilyennel de az iPhone topicban tobben jeleztek emiatt nagy kulonbsegeket. Az alkalmazas "bezaras" meg iOSnel semmit sem szamit mert az alap iOS dolog a droiddal ellentetben hogy ott app a hatterben csak kiveteles esetben futhat, es annak van nyoma (pl GPS). Utana meg dugd ra egy gepre es nezd meg hany ciklus van egyik es masik telefon aksijaban, es hany %os az aksi...
-
kchris78
veterán
válasz
#07538176 #272 üzenetére
Honnan tudhato hogy nem tortenik adott esetben ugyanez egyik masik droidos telefonnal... A legnagyobb fokuszban az iphone van mert oda fokuszalodik a legnagyobb nyereseg, de attol meg elofordulhat ilyen mas gyartonal is. Foleg hogy ezek a gyartok eleg frankon masolgatjak egymast. Oda-vissza...
-
kchris78
veterán
nekem egy gondom van ezekkel a konteo-elmeletekkel: ezek az akksihoz vannak kotve nem a telefonhoz. szoval ha az epul a regi telefonokat akarna lassitani, jobb megoldast kellett volna valasztania mert igy az aksival kibukott.. aki nem hasznalja annyit annak masfel-2 evesen sincs belassulas. 2 naponta 1 ciklussal 2 ev alatt is csak 300 ciklus jon ossze, az alig tobb mint a fele az 500-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest