Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Láttam azt
Székben ülve énekelt.
Gondolj bele, ha megtépázzák Cookot, így, hogy neki nyilvánosan kellett szerepelnie, mert nem bírt a seggén maradni, neki kellett minden vidám vasárnapot celebrálnia, milyen kellemes lesz a valag pénzével emberek közé mennie.
Amúgy én tudom mivel érvel majd:
- Bíró úr, a tervezett elavulás miatti perben tanúnak szólítom az egyik Apple alkalmazottat, Istent. Én sem úgy festek már mint 20 évesen, és Ön is mintha fehér tollat növesztett volna!
Most komolyan ezzel a kis órajel játékkal akarnak csesztetni minket..? -
Blizzardking
őstag
Tim Cook (akinek nem volt elég, hogy milliárdos és nagyhatalmú üzletember, Axl Rose is akart lenni),
most megeheti amit főzött -
Blizzardking
őstag
válasz
ForRedGlory #355 üzenetére
"we will issue an iOS software update with new features that give users more visibility into the health of their iPhone’s battery"
beleraknak egy ilyen screenshotot
-
Blizzardking
őstag
"Abban tökéletesen igazad van hogy az akku kapacítása nincsen közvetlenül összefüggésben a tartóssággal...."
Az akkut nem úgy kell elképzelni, mint egy poharat, hogy van egy 2000mAh-s aksim, vagy egy 2 decis poharam, és színültig tölthetem. Van két feszültség határ, ami alá- illetve ami fölé nem engedi az elektronika, és ezek a határok nagyon nagymértékben kihatnak az élettartamára. Ha egy nagyobb kapacitású (értsd több anyagot tartalmazó, nehezebb) aksit csak a biztonságos tartományban engednek használni, annak ugyanakkora lesz a kapacitása, mint egy kémiailag hurkábbnak, amit engednek túltölteni és túlmerülni.
Csak az első sokkal lassabban fog degradálódni. Ráadásul a fáradás nem lineáris, ha túllépik a kritikus szinteket, ugrásszerűen romlik a kapacitás.
Ebben az esetben engem leginkább az háborít fel, hogy ezzel a kibaszott irreális árréssel amivel ezek dolgoznak, simán megengedhetnék hogy korrekt akkukat szerelnek bele. Korrekt, ez a jó szó. Az Apple hol korrekt? Se a nyilatkozataik, se a termékeik, se a döntéseik nem korrektek. Lehet linkelgetni a Note7-et, de olyan korrekt, mint ők voltak, még egyszer sem volt az Apple. Most tanulják, csak olyan hülyék és elbizakodottak, hogy csak abból értenek, ami fáj. Itt a topikbn is látható kiknek köszönhetik ezt a kialakult reflexet (átbaszni-arcoskodni-hazudni).
Civilizált cég ilyet nem csinál. Azt gondolják a vevőikről, amit az indiánokról gondoltak az első angol- és francia pionírok, kiszúrják a szemüket üveggyöngyökkel meg pokrócokkal, miközben röhögnek rajtuk. És ezt továbbgondolva, hogy akar valaki trendi lenni egy termékkel, akit először maga a termék gyártója néz hülyének? -
Blizzardking
őstag
"Az iOS amire az iPhone épül, egy önmagát működtető os, nem egy buherálásra kitalált csotrogány"
Önfejlesztő prototípus? A vége az lesz, hogy elhagyja a hangszóróját az a mondat is, hogy "Most már tudom miért sírtok"
Amúgy az hogy letöltesz az áruházból egy appot és felrakod, majd leolvasod a grafikont amit kiír, az "apple aggyal" nagyon nagy buherálásnak számít? Semmibe nem szeretnélek belehajszolni...
-
Blizzardking
őstag
"Az Apple nem kezdő gyártó"
Te, ezek annyira hülyék, hogy még egy tervezett elavulást se tudnak előre belőni. Muszáj utólag szoftveresen belemókolni. Ennél még a hatvanas évek ötéves terve is pontosabb volt... Pedig mindent megtettek, megvették a legfosabb dzsunka aksikat amik egy év alatt kifekszenek.
Hatvan9 - először le akartam írni, hogy egy normális oprendszeren milyen lehetőségeid vannak arra, hogy mindezt ellenőrizd saját magad, a gyártótól független programokkal, amiket az megenged használni, mert nem az átverésre és a fanatizmusra építi a marketing stratégiáját.
Mikor valaki inkább megeszi a kutyaszart, amire azt mondták hogy csokikrém, csak hogy ne derüljön ki hogy kajak árQrták, nekem mindig ez ugrik be... -
Blizzardking
őstag
Mert nem lesz olyan trendi. Ha a konkurencia jól meglovagolja a történteket, indít egy olyan kampányt hogy "átbaszni a vásárlódat nem trendi". És ha a hangadók elkezdenek elforduni tőle, akkor le fog gyűrűzni a "nem trendi" szlogen az agyhalottak szintjére. Nem fogják ezt választani, mert egyre többen kiröhögik őket.
-
Blizzardking
őstag
Tök mindegy mi lesz a per eredménye, egyre többen hátat fordítanak nekik. Én egy Apple mélyrepülést jósolok az elkövetkező 2 évre, legalábbis telefon fronton. A nem tudatos, hanem fanatizmusra, érzelmekre épülő vevő toborzás kétélű fegyver, a vakhit könnyebben átcsap vad dühbe, mint egy mérlegelésen alapuló magatartás.
És most már b@szhatják az "őszinték vagyunk" kampányfogást, akiknek érteni kéne, azok nem fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest