Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #266 üzenetére
kijavítottak hogy a Note4 C-s modell procija 64bites, az F csak 32bites...viszont a rendszer mind2őn 32bites ha jól tudom,de lehet tévedek...
volt egy Doogee X5 Max Pro-m, 64bites procival, feldu...ttam a se...embe a 64bites procit, ha a gyártó csak 32bites rendszert farag rá és nem vált architektúrát(jobban mondva váltott 64bitesről 32bitesre, Logika 0
) ...
a 64bites procival szerelt Iphone-okon is sokáig(nagyon sokáig nem) 32bites rendszer futott...
hiába van 64bites processzor a telefonokban ha a gyártó csak 32bites rendszert ad ki rá...de mire a google bevezeti, addigra minden androidos gyártónak át kell állnia 64bites rendszerre...az iphone-oknál erre nagyon szűk 1 év volt, ugyanis az iOS11 már semmilyen formában nem támogat 32bites appot,sőt,állítólag ki is fogják venni a 32bites utasításkészletet a következő iphone prociból és csak 64bites utasításkészlete lesz...állítólag...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nekem is volt már andoid asztali gépen meg laptopon...nem ezt írtam amúgy
létezik x86 alapú droidos tablet is
Sőt van ugye linux is arm alapú procira is,pl.armbian...volt OrangePI-m...linux-szal
Architektúráról volt szó...
Egy x86/64 alapú processzor nem egyenértékű egy ARM alapú processzorral, pont úgy ahogy az Android sem egyenértékű az iOS-szel...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
valóban...5S és annál újabb Apple procik... Az 5 azért nem kapta meg a iOS11-et, mert az már csak 64bites...itt ott van az i5 és i5C-nél hogy 32bit,azaz 32bites iOS10
Az i5ben Apple A6 van ami ARMv7-A 32bites, az Apple A7 ami már ARMv8-A 64bites...
ebben sincs innováció mert mind2 processzor 2x1,3GHz-es csak, egyedül az architektúra és a gyorsítótárazás változott szemmel láthatóan
látom te is csipázod az anyosodat
üdv a klubban
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
t72killer #237 üzenetére
semmenyire, 32bites procija van amit már leépít teljesen az apple még az app store-ból is, semmilyen 32bites app nem lesz...egy i5 már sok mindenre nem használható
csak hogy a másik oldal is boldog legyen, a google is bejelentette hogy kukázza a 32bites rendszert,plusz a 32bites appokat pár éven belül...
ez megint király marketing...cseréld le régi 32bites androidos telódat 64bitesre...juuzer sorry, ez nem jött le...2015-2016 óta a flagship telók túlárazottak...főleg a samsungok...nagy innováció nincs pl. az S6-S7 között, max proci meg talán kamera, ja meg az microSD foglalat,ja nem, az nem innováció, hanem korábbi idióta döntés visszavonása
iphone...milyen nagy innovációja van pl. az applenek iphone téren...? 3,5es jack eltűntetése? az se innováció, inkább nagy f@...ság volt...meg idióta marketing hogy vegyék a vezeték nélküli füleseket, persze amiknek a minősége és stabil jelátvitele sosem fog felérni egy vezetékessel... pár százalékos órajel emelés? hú, a 7ben már 4magos proci került, az is 2/2 üzemmódban megy...ja, most meg kiderült hogy nagy innovációs teljesítményt meg szándékosan korlátozzák? hm...nagy innováció.... apple watch 1 vs 2 vs 3 ... semmi új innovációt nem tud felmutatni, max annyit hogy ici picit tuningoltak a procin...már anno a Samsung Gear2-ben 2 magos processzor volt...mikor az watch1 sehol nem volt, aztán hú,legyen apple watch,1magos procival....inkább még mindig le van maradva az apple amit ő innovációnak nevezugyan ezen az áron lehetne milliószor jobb, ha nem arra összpontosítanának hogy ami 300dodóból összehánynak, azt 1100dodóért a nép elé rakják...röpke 4szeres aszonból persze hogy hízik az apple bukszája...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Janem Kár, hogy az S7-em kevesebbszer fagyott ki mint az SE. Pedig egy kategória mind2.
csendben megsúgom hogy sosem volt 1 kategóriaaz iOS és az Android távol van egymástól
már eleve ez kilendíti az "egy kategóriából"... iPhone-ból 1 kategória van, a túlárazott... Androidból van több
Mellesleg az hogy mind2 egyazon évjárat, 2016-os, az nem jelenit egyben azt is hogy egy kategória...
Eleve az iOS máshogy épül fel, más architektúrára van optimalizálva... ezért nem nagyon szokás kategóriában hasonlítgatni egy Androidos telefont meg egy iPhone-nt...nincs nagyon egységes teszt program amivel hasonlítgatni lehetne a 2 rendszer képességeit
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
pont ezért nem vállal az apple 1évnél többet a telefonjaira, mert tudja jól hogy 1év után úgy is előjönnek a gondok...vegyél 200ezerért 1év után eldobható villogós csicsamobilt
ez már rég pletyka volt az iphone-nt használók között hogy szándékosan lassítja a telefonokat, ezek szerint a változó vélemény hogy kinek lassult kinek nem ugyan az a tipus, az akkuban keresendő... én ezért vettem olyan csúcs-kategóriás telefont, aminek még cserélhető akkuja van
remélem jó sok sok milliárd dodóra büntetik az apple-t...
meg szerintem az usa pert ki lehetne terjeszteni globálisra... talán csődbe is menne az apple...
Steve Jobs szegény meg forog a sírjában, hogy amit felépített, az új vezetőség rövid időn belül tönkre teszik...
Gratuláljunk Tim Cook és csapatának eme frankó "Hogyan vigyük csődbe az Apple-t" marketinghez, a 6S óta csak gondok vannak az iphone-kal...Nem tudom mi lesz a kimenetele, de ezek után biztons csappani fog az iphone-ok eladása...
msiman nekem V20-am van, ilyen fizetős f#sra nincs szükségem, 4-5 óra átlag aktív kijelzöidő, 1-2nap üzemidő 1 töltéssel,ami egy ilyen hardveres felszereltség mellett kimagasló, hasonló képességű telefonok nem tudnak ennyit...xda: 6gigából 600mega foglalt...oké...és? nekem 4gigából 1,5-2giga szabad átlag...és nincs bajom a sebességgel
ami egyszer jó, azt nem kell,ő,b@sz#gatni...sokan sírnak hogy feltették a greenify-t és jobban merül tőle a telefon...vajon miért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest