- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #239 üzenetére
Mondjuk ez nem marketing.
Emlékeim szerint kb 2-3 éve már csak 64 bites SOC-t adnak ki már alsó kategóriában is. -
macskea
őstag
válasz
st3v3np3t3r #236 üzenetére
Márpedig mindkettő okostelefon, a nap végén ugyan arra fogják őket használni az emberek. Ennek okán az összevetés és kategóriába sorsolás igenis szükséges és lehetséges. Az, hogy ezt mi(k) alapján lehet megtenni, az jó kérdés, mert mindenkinek más a fontos. Más miatt tart egy telefonra egy kategóriával fölébb vagy alább valónak. Mondjuk az SE és S7 viszonyában szinte biztos, hogy nem lehet azonos kategóriáról beszélni.
-
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #244 üzenetére
Ez sem igaz. Jelenleg a PC -men X86 -os Androidot használok (RemixOS), de előtte voltak ARM (Rockchip, Amlogic) alapú miniPC -im is. Ezeket használtam Linux és Android alatt is. Ugyanakkor X86 -os telóra is van példa (Asus ZenFone).
-
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #242 üzenetére
Jelenleg nincs anyósom. Csak jó példának gondoltam a hardverösszehasonlításhoz. Írhattam volna azt is, hogy ha ráülök egy PC -re, vagy egy 450 -es táskafonra, akkor le tudnék rajtuk szánkózni a jeges hegyoldalon. Sajnos, egy modern okostelóval ezt nem tudom megtenni, mert túl apró a fenekemhez. Egyértelmű, hogy egy PC sokkal több dologra használható, mint egy modern okosteló.
-
Somatom
veterán
válasz
Hmmm... Eddig úgy tudtam, hogy az iPhone is ugyanúgy 64 bites ARM architektúrát használ, mint az Androidos telók többsége.
-
válasz
A szifonnál az lenne a kategotizálás, hogy régebbi modellt veszel. A mesterséges lassítás viszont pont ezt nyírja ki. Illetve nem tudom mennyire érdemes pl szifon 5-öt venni beragadt raktárkészletből, a lítiumakksik a sima állást se nagyon szeretik.
-
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #228 üzenetére
Ezzel nem foglalkozom, mert szubjektív. Ha keresel mondjuk havi másfél millát, akkor sztem nincs különösebb jelentősége annak, hogy egy iPhone X, vagy egy Note8 280 -ba, vagy 320 -ba kerül. Minimálbérből mindkettő messze túlárazott.
-
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #226 üzenetére
Az S5 -höz képest az S6:
Nem cserélhető akkus.
Nem vízálló.
Csak USB2 -es a portja.
Nem bővíthető memóriás.
Persze, hogy bebukott vele a Samsung. Szépen lekommunikálták, hogy miért hagyták ki a tárhely bővíthetőséget. Aztán hogy, hogynem, az S7 -ben visszatért a mikroSD. Hát nem fura? A Note sztem más tészta. Az egyértelműen egy olyan hiba volt, amit elkövetett a Samsung, de nem szándékosan, és amikor kibukott, akkor bevállalta és megtette a szükséges lépéseket. Nézd meg, hogy hogyan reagált rá a piac! A Samsung tanult az S6 -ból, a Note8 -cal próbálta kielégíteni a piac igényeit, és sztem sikerült is. A Note7 bukása ellenére az eladások szárnyalnak. Követem a topikját, és nekem egyértelműen az jön le, hogy bár ez a teló sem hibátlan, de a felhasználók általánosságban nagyon elégedettek vele. Sok ex iPhone tulaj is van köztük. Szvsz. a Samsung általánosságban most helyes úton jár, és van még a tarsolyában néhány innovatív ötlet, ami túlmutat a jelenlegi Androidon. Gondolok itt pl. a DeX -re, vagy a Linuxos project -jére. -
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #224 üzenetére
A fanatikus droidmániások ugyanúgy vakok. Többször felvetettem már Androidos topikokban, hogy egy-egy új, "ünnepelt" Google-diliről szóló cikkben nem ártana a szakértők, fejlesztők véleményét is publikálni. Egy-egy új Android verzió bemutatásánál nem csak a megnyíló lehetőségeket említeni, hanem azokat a kapukat is, amik becsukódnak a fejlesztők előtt. Természetesen ezeket a korlátozásokat "kizárólag a felhasználók érdekében" vezetik be. Pár héttel ezelőtt is volt egy bepróbálkozás, de szerencsére akkora felháborodást és tiltakozást váltott ki a fejlesztőkből, amitől még a Google is meghátrált.
Gyártó részről ott van példának a Samsung. Az S6 -nál bepróbálkozott azzal, hogy ráerőlteti az akaratát a vásárlókra, de az eladások ráébresztették, hogy ehhez ő is kevés.
Az Apple sem mehet tartósan szemben a piac elvárásaival. -
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #220 üzenetére
Ha csődbe menne az Apple, az csak egyszer generálna ilyen forgalmat. Így viszont folyamatosan lehet róla cikkezni, fórumozni.
-
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #217 üzenetére
Az senkinek sem lenne jó, ha csődbe menne az Apple. Sztem a kormányzat sem hagyná. Nagyon hasznos nekik egy ilyen amerikai cég. Pl. egy külföldire nem tudna az NSA nyomást gyakorolni backdoor beépítésére. Ennek a CPU korlátozós ügynek is vannak pozitív vetületei. Nézd meg, hogy csak ezen az oldalon hány kattintást, hsz. -t generált! Növeli az oldal forgalmát, látogatottságát, ezáltal a bevételeit, és az értékét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged