- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Félreérted. Én összességében értettem a lehetőségeket. Számomra elfogadhatatlanok az IOS környezet korlátozásai, mert én mobil életet élek, nekem a telóm a PC -m is egyben. Nekem az iPhone túl "buta". Tegnap pl. egyik kollégámtól kaptam filmeket NTFS háttértáron. Az új, céges Tabletbe pedig pendrive -on költöztem, mert nem adhatom meg a Google fiókomat. Az öreg telóm nem bírta a pen -t, úgyhogy végül hotspoton konfigoltam egy Webdav szervert, és úgy másoltam át a szükséges cuccaimat. Ezek a megoldások IOS -en felejtősek jailbreak nélkül. De, sok barátom használ elégedetten iPhone -t. Viszont, ha náluk elkezd lefagyogatni a cucc, akkor ott is lőttek az IOS környezetnek.
-
ForRedGlory
félisten
"Viszont sokan itt rosszindulatuan karorvendo modon vegzik ezt. Szerintem ez meg gaz, reszemrol ennyi."
Most azt Apple-ről van szó, aki általában azzal próbálja fejmosni a követőit, hogy ő szarta a spanyol viaszt, ami sok embernek b@ssza a csőrét, jogosan... éppen ezért az Apple esetében a kárörvendés közel sem akkora gáz (mint amit a templomos rend gondol róla), nagyon kiérdemelték már az "ívet"...
-
Somatom
veterán
Sztem az nagyon kevés, hogy elengedik az alkatrész hasznát, és beszerzési áron adják. Szüntessék meg a szándékos avultatást! Azaz, ne korlátozzák a teljesítményt, és úgy legyenek kellően stabilak a készülékek! Ha elismerték a konstrukciós hibát, akkor az onnantól nem csak a még garanciális eszközöket érinti (a jótállás érvényesítéséhez a vevőnek már nem szükséges a bizonyítás, mivel a cég elismerte a hibát). Lehet, hogy ez néhány típus teljes cseréjét jelenti. Bocsi, Apple, van ilyen! Sajnos, bele kell nyúlni a külföldön adómentesen felhalmozott pénzhegybe, aminek lehet, hogy ezáltal a hóhatár alá fog kerülni a csúcsa. Szegény, szegény Apple!
-
Pirosász
aktív tag
Szerintem rosszul fogod fel.
Az a telefon az enyém. Megvásároltam. Nincs joga a gyártónak direkt tönkretenni, mert szerinte itt az ideje a cserének.
Ennyi erővel lehetne telefonkommandó is. Felbérelt emberek járják a várost, azt ha két évnél régebbi iPhone-t meglátnak valakinél, kikapják a kezéből, és földhöz vágják.A logika ugyanaz lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged