- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
calamites
őstag
válasz Black_Raven #7797 üzenetére
Mindent a leírtak szerint csináltam, de akkor sem találja a telefon a bandet. semmi jelzést nem küld egymásnak a 2 készülék.
Most megpróbálom a mifitben a csatlakoztatást.
A bluetooth beállításokban ott a band, de le van választva.
El kell távolítani onnan is?[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz calamites #7796 üzenetére
Először töröld a Playes Mifitet, utána inditsd újra a telefont. Aztán töltsd le innen.[link]
Ne a Miui optimalizálást kapcsold ki, hanem picit fölötte a Memória optimalizálást KI. a másikkal nem jelenik meg pl az appoknál az Értesitések részletes beállitása..Bluetooth beállitásnál felejtse el, és CSAK a Mifitben párositsd.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
calamites
őstag
válasz Black_Raven #7793 üzenetére
A play áruházas appal próbálom, az apkmirror-ról valamiért nem tudom letölteni.
Nekem nem hajlandó csatlakozni, tehát el sem jutok odáig, hogy leválasztódjon.
Valahol elérhető az apk mirror-os app? Direkt linket kaphatok esetleg?
Ellenőriztem, a bluetooth kapcsolat rendben van.
Átnéztem amit Boresz írt, csak a MIUI potimalizációt kellett kikapcsolnom. most megint próbálom.
Így sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Black_Raven #7793 üzenetére
Boresz kolléga nem a felette lévő hsz-re válaszolt (Dirtyz)?
Mert, ha igen, akkor én arra reagáltam, hogy a honor telefonokon emui van. -
calamites
őstag
válasz Black_Raven #7784 üzenetére
Redmi 4 prime simán csatlakozott hozzá telepítette a frissítéseket. A 4X nem hajlandó rá, hiába próbálom.
Mi lehet a különbség?
(Természetesen leválasztottam mielőtt rá akartam tenni a 4x-re)
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Black_Raven #7790 üzenetére
Tudom, azért írtam a különbséget.
-
Boresz
tag
Szia!
Redmi 4x alatt nálam tökéletesen megy minden.
MIUI alatt ezeket a beállításokat érdemes kipróbálni:
- Futó alkalmazások képernyő: Mi Fit zárolása
- Biztonság applikáció/akkumulátor/alkalmazás akkumulátorkímélő/Mi Fit: nincs korlátozásHa a hiba továbbra is fennáll, akkor még a következőket átnézni:
- Fejlesztői beállítások: törölje a tevékenységeket - kikapcsolva
- Háttérfolyamat-korlátozás: normál
- Memória optimalizálás: közepes
- MIUI optimalizáció: ki -
calamites
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Sajnos még mindig nem sikerült csatlakoztatnom a Mibandet egy global stabilt futtató redmi 4x-hez.
Adott egy Miband 2, és egy redmi 4x. Párosítani szeretném őket a mifittel, de mikor kiírja, hogy amikor rezeg a band, nyomjam meg, akkor megtörténik az értesítés, megnyomom, ki is jelez egy körben egy pipát, de nem történik semmi.
Engedélyek megadva.
Próbáltam Miband masterrel, látja, azt írja, csatlakoztatva, karkötő azonosítása, majd azt írja ismeretlen eszköz.Hogyan tovább?
-
tlala
addikt
Láétva az első linkemet, egy pillanatra most megrettentem, hogy valóban 16 USD-ért rendeltem én szíjat??
(Mostanában 3 db MiBand 2-t is rendeltem, mindhármat 14 USD alatt...)
De aztán belenézve a rendelésbe, azt látom, hogy 3 db szíjat rendeltem 16 USD-ért összesen...
A részletekre már nem emlékszem, szerintem akkor jóval olcsóbb is volt, meg valami bolti kupon is rémlik, amit felajánlott a vásárlásnál.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz zeus_2k14 #7774 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
Feleségemnek karácsonyi ajándékok egyike lesz a Mi Band 2, és rendeltem neki hozzá többféle szíjat is (bőrt, fonott fémet, dizájnost, stb.)
A bőrből én csak a Mijobsot mertem megrendelni, mert annak a minőségét zengik a fórumok, úton van.
De szintén utazik egy ilyen és egy ilyen is, ha megérkeznek, majd beszámolok róla. -
KamuMazsola
őstag
válasz zeus_2k14 #7772 üzenetére
Vagy vegyél kettőt egynek az árán és tojd le a garanciát! Én nem is értem ezt a garancia parát. Csinálsz egy kicsomagolós videót, ha nem az van a csomagba, vagy nem működik reklamálsz és visszakapod az árát. Ha meg eredeti és működik, akkor meg jól van. Azt hozzátenném még, hogy a gearbesttől eredetit kaptam eredeti csomagolásban, most várom a harmadikat amit 3730 forintért csíptem meg.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
zeus_2k14
senior tag
Ez szerintetek gagyi? Vett már valaki ilyet?
-
zeus_2k14
senior tag
válasz andrisbandi #7771 üzenetére
Köszi mindenkinek. Maradok az EUStocknál. Ott akkor van legalább garancia igaz? Most az a 2k nem vág földhöz.
-
andrisbandi
őstag
válasz zeus_2k14 #7769 üzenetére
http://index.hu/tech/2017/10/17/nyakunkon_a_karacsony/
Karira már most is csak "talán megkapod".
Mire Magarországra ér, addigra itt már káosz lesz. 100%, h többször is kapitulálni fog a posta.Nálunk már most, Októberben 50 perceket kell várni.
Tavaly hónapokat álltak a bontatlan kontérekek a Liszt Ferencen.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Flashy
veterán
a Mi Band a saját ébresztőit saját memóriájában tárolja, telefon nélkül is működik, de legfeljebb 10 ébresztést tud. próbáld meg megtölteni az új telefonról 10 új ébresztési időponttal, aztán törölni őket, hogy kipucolja a régieket. valakinél korábban már működött ez a módszer.
-
pumsz
tag
Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem. Már régóta használok mi band-et és most cseréltem a telómat. A régi telót visszaállítottam a gyári beállításokra, ezzel letöröltem mindent. Az új telón meg hozzákapcsoltam a karkötőt és beállítottam mindent, viszont azt gondolom, hogy a karkötő megjegyezte a régi teló ébresztési időpontját, és mindig ébreszt akkor. Hiába szedek ki minden ébresztést az új telefonból, akkor is ébreszt a régi telefon időpontjában. A régi telefon már nincs meg. Szerintetek mit tudnék csinálni?Köszi
-
Sanki
addikt
válasz zeus_2k14 #7760 üzenetére
Nem térnek el semmiben, max annyi, hogy kínai verziót kapsz és nem international verziót. A kettő között sok különbség nincs, garancia pedig, ha nagyon kell, akkor itthoni boltból kell megvenni.
De nyilván azért írtam azt a két boltot, mert azok megbízhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Na elhatároztam hogy veszek egy ilyen ketyeret. Honnan érdemes beszerezni? Elfogadok külföldi linkeket tapasztalat alapján .
Köszi
-
-
talamasca
senior tag
válasz kovbandi82 #7753 üzenetére
Nálam nincs gond vele. Arról nem beszélve, hogy nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a végleges 11.1.
“Black as midnight on a moonless night.”
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Szeretnék rendelni egy ilyet, most álok neki sportolni , ezért is akarom. Gondolkodtam a Razer Nabu-n. Szerintetek melyik érné meg jobban?
Xiaomi Mi Band 2 vagy a Razer Nabu?
-
IOS 11.1 beta4-el használja valaki a Mibandet? Nálam elég gyakran lekapcsolódik, csak a BT ki/be segít
-
Dirtyz
őstag
Ahogy írtam, nem tudom párosítani, Mi Fit fent van, azon keresztül nem találja, bluetooth kapcsolatokban nem párosítottam őket.
Gabesz87: köszi, próbálom ezeket is, a régi telefon már le van gyalulva, ott nem tudok semmit leválasztani.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Gabesz87
veterán
Nekem Honor 7 van, azzal simán megy. Ill. ment, amíg a Mi Fit legutóbbi frissítése fel nem települt. Azóta nem tudott szinkronizálni a tel. a Band-el. Viszont épp most az összefoglalóban olvasható leírás alapján, feltettem a BToolkit nevű progit, leszedtem a listából a Mi Band-et, és utána egyből szinkonizált, sőt fw frissítéssel kezdett. Amúgy nem szabad a tel. BT menüjében használat előtt összekapcsolni a karkötőt a telóval. Bár ha előtte már használtátok, akkor nyilván tudjátok. Vagy a másik tippem, hogy előbb a régi telón, ahol használtátok, válasszátok le a fiókot.
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok, használja valaki a Mi Band 2-t Honor 8-al? Az asszony telefonját nem tudjuk összelőni a karkötővel. A régi Samsung J5-el simán ment...
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Black_Raven
veterán
válasz Balcsix #7736 üzenetére
De a Mi Bandage-al teljesen tökéletes lesz, és elég az ingyenes verzió letöltése. Bármilyen appal dolgozik. Továbbá minden értesitést küldő nevét írja, és minden hívó nevét aki a telefonkönyvben szerepel. +nekem a Híváselutasitás is aktív. Ha nem tudom fogadni a hívást, egy hosszú érintéssel elutasitja azt. Magyarul leteszem. Ezenkívűl nagyon sok mindent tud, és magyar a fejlesztő. Próbáld ki, nem kell a Mifitre várni. Az app fogyasztása nagyon kevés.
hzsolee: hát ez az.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Balcsix
senior tag
Bocsi ha volt már, de azt szeretném kérdezni, hogy azt még mindig nem lehet beállítani MiFit-ben, hogy Magyar használat mellett kijelezze a hívófelet?
-
hzsolee
őstag
válasz Black_Raven #7727 üzenetére
Ha a péknek ilyen karkötője van, akkor mire kész a reggeli zsemlékkel már bennvan 1000km. A recskázó tulajok meg már amcsiban...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
vince
őstag
válasz csipuka #7731 üzenetére
Legközelebb kipróbálom
(#7729) DarthFader
Ő az alvását szeretné megnézni, éjszakára kapja majd meg[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Arcképgyáros
Original Xiaomi Mi Band 2 szíj
Kupon: GBMB1020
Kupon ár: 0,99$[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Black_Raven #7727 üzenetére
Két különálló fogantyús sport babakocsink van, azt nem lehet egy kézzel tolni
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz hzsolee #7723 üzenetére
Magasságodat beállítottad, ebből kalkulál lépéstávolságot. Babakocsit tolva nem az igazi (nem mozog a kéz), a múltkor lejártam a fél lábam, de nem lettem közelebb a napi célhoz
-
hzsolee
őstag
-
Talala
senior tag
Hali! A megtett távolságot mi alapján számolja ki a band ? (telón kikapcsolt gps)
-
Gabesz87
veterán
Nem mondom rohadt jól sikerült a Mi Fit új frissítése. Azóta nem tud csatlakozni a Band a telefonhoz. Csak pörög és pörög és pörög......
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Most láttam, hogy van international és nem int. verzió. Mi a különbség? Még a bevezetéskor elég sokat rendeltem a Gearbest-ről, mert több kollégának is volt 1S és bejött és gondoltuk lecsapunk rá. Akkor jó áron volt.
Most szóltak, hogy van már ilyen és olyan verzió. De nem találtam leírást róla
Pls help.
Mess with the best / Die like the rest
-
AtiSnatch
aktív tag
MiBand2 Banggood Kupon: cris78 15.89$
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
kmarci25
veterán
Korábban valaki keresett klasszikus óraszíjat miband-hez. Most szembe jött velem alin: [link]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!