- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Én ezt vettem, de imádom. Sokkal jobban néz ki a band.
Itt vettem. [link][ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
szucstom
őstag
srácok, hol érdemes szíjat nézni a karkötőhöz?
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Emcsin
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly kb ilyenkor vettem meg az első karkötőmet, aztán rendeltem másnak is, mert megtetszett és hetekkel ezelőtt nézem, hogy alig látni a kijelzőt, mondom megnézem amit rendeltem az ismerősnek, fu az tökéletes jól látszik kint is. Azóta rendeltem magamnak másikat, tökéletes és vágni lehet a kettő közti különbséget.
Mit lehet vele kezdeni? Eladni nem lehet, javítani meg hát nem tudom... szerintetek?
-
Árpi001
senior tag
válasz andrisbandi #8941 üzenetére
És akinek ugyan ezt csinálja pepitában,de androidon?
Van esetleg valami ötleted?
Köszönöm.sgabor84:ha az a gond hogy a telot nem akarod magaddal vinni,akkor nem mi band a legjobb választás,hanem ez:[link]
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
sgabor84
újonc
Értem, köszönöm! Jelenleg Google fit-et használok, a megtett távot szerettem volna ellenőrizni, de akkor sajna nem lesz jó. Igaz, a Fit mondja a fülemre egy bizonyos idő eltelte után, vagy megtett távolság után, már magyarul is. Csak tetszett a Mi és kényelmesebb lett volna.
-
-
sgabor84
újonc
Szeretnék pontosítani az eddigi futós kérdéseimen, a mai napot fórumokon töltöttem.
Leredukálva:
Ha futni megyek, Mi2-vel, telefonnal, amiben be van kapcsolva a GPS, a futás kezdetétől a megtett távolságot látom a Mi-n?Köszii!
-
gyuri2008
veterán
válasz fornettisuti #8988 üzenetére
Isten hozott
-
fornettisuti
veterán
Sziasztok, mai nappal csatlakozom hozzátok.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
sgabor84
újonc
Bocs, még valamit lehagytam. Futás után a futás megkezdése óta megtett távolságot tudom követmi a Mi-n?
-
sgabor84
újonc
Sziasztok tulajok! Nekem még nem volt hasonló eszközöm, viszont a Mi Band2 ára környékén nem találtam jobb választást. Két kérdésem lenne.
Futás előtt kell jeleznem az appban, hogy futni fogok, vagy automatikusan észleli?
A futás adatait a Google Fit szinkronizálja, ha be van állítva Fit-ben, hogy vegye át az adatokat?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Üdv Degeczi kérdeznék valamit tőled.
Este ha repülő üzem módba teszem a telefont akkor reggel ha inaktiválom a repülő üzem módot leszinkronizálja az alvást meg a pulzust reggel a telefonnal? -
Degeczi
nagyúr
válasz szucstom #8977 üzenetére
Igen, ez a jó kifejezés, általában "van igazság benne", de ennyi.
Ami érdekes, bár teljesen logikus, h alkalmazásfüggő is, mert nem a karperec maga végzi a kiértékelést, hanem a telefonon futó szoftver - így pedig nem pont ugyanazt az eredményt adja a gyári MiFit, mint pl. az orosz Mi Band Master (utóbbi tűnik jobbnak)
De teljesen korrekt sosem lehet egy ilyen eszközzel vizsgálva.[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
-
kirusz1
őstag
Hello elszeretném adni a mi band 2 öm pontosan mit kell tennem hogy az uj tulaj is tudja használni?Le kell választani ha jol olvastam ezt pontosan hol tudom megtenni?más teendőm nincs?Előre is köszi a segítséget
szerkárosítás megszüntetését megtaláltam csak ennyi a tehendő?[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
Én leszedtem a Mi Bandage-t, hátha emiatt nem jönnek meg időnként az értesítések. Pár nap és kiderül.
Vettem Xiaomi mérleget, frankón szinkronizál a Mi-fit-tel.
[link]Kicsit borsos az ára, de épp tönkrement a régi személymérleg otthon.
Testzsír, zsigeri zsír, víz, izom, csonttömeg, anyagcsere, BMI kalkulációkat mutat a progi. Több felhasználót támogat.
alza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
Árpi001
senior tag
válasz BeastMode #8968 üzenetére
Nem sajnos.
Nekem is össze vissza jelez, nem jelez. Emailt igen, mást nem, vagy fordítva.
Nagyon gyakran még szakad a kapcsolat is, és nem könnyen kapcsolódik újra. .
Konkrétan fekszem az ágyon, a telo 40 centire a fejemtől, és megszakad ha a tarkóm mögé teszem az mi bandos kezem...A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Putyin90
senior tag
A MiFit-en keresztül logolt tevékenységeket valahogyan lehet exportálni, hogy aztán Strava-ba/Nike Run+ba importálhassam?
-
BeastMode
őstag
Üdv!
Van-e rajtam kívül másnak problémája mostanában az értesítések kijelzésével?
Mi Fit friss verzió, Mi Bandage Premium friss verzió.
Nem állítottam semmit a programokban, mégis a következő a helyzet:
Tegnapelőtt még minden ment faszán. Tegnap már pl. a Viber üzeneteket nem jelezte, a Facebook Messengert is csak néha-néha, a hívást és a hívófelet viszont állandóan.
Na, mára már a hívásnál sem csinál semmit.
Próbáltam már a Mi Bandage újratelepítését (először biztonsági mentés visszaállítása volt, másodjára tiszta telepítés), de sajnos semmi siker.Ha bárkinek van erre valamiféle ötlete, megköszönném, ha megosztaná!
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
még pulzust is tökéletesen mér, pedig emlékszek régen olyan volt, hogy ha nem frissítettél a legújabb mifit-re, fogta és megszűnt létezni ez a képessége.
egyedül amit még nem próbáltam, hogy a telefont gyárira vissza állítani, amivel mindig is használtam.
esetleg vmi szoftveres kapcsolat maradt vna ami nem engedi újra csatlakoztatni? A telefon BT adatait is töröltem már az alkalmazásokon belül.[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
rég jártam erre, érdeklődni szeretnék van e esetleg vkinek megoldása a problémámra.
kb október végén volt egy firm frissítés. rá pár napja jött az idő átállítás és mivel nem volt bt kapcsolatom így egy órával el volt csúszva a band. mondom leszinkronizálom, álljon át az idő rajta. akkor már akármit csináltam nem akarta a mifit app szinkronizálni. gondoltam törlöm a párosítást és hozzá adom újra. amikor adni akartam hozzá, mindig feljött a képernyőn h érintsem meg amikor rezeg a band, de hiába csináltam nem történt semmi. ezt kb vagy 3-4* megpróbáltam. utána már a jelzés sem jött a band-re. próbáltam már legalább 5 telefonon, mindig a saját fiókomba lépve, de egyszer sem tudott szinkronizálni a mifit. Mac cím alapján sem képes hozzá kapcsolódni semmilyen app, (notify meg hasonló appok). Próbáltam már a Fix-it for Mi Band 2-t, az sem tud csatlakozni. Minden telefon látja a BT menüjében mint elérhető eszközt, de semmilyen app nem képes csatlakozni vele. Volt már 0%-ra merítés és újra feltöltés is. ez sem lett megoldás. már tényleg megpróbáltam mindent. de gondolom csak nem hardveres hiba ha látható mint bt eszköz. bárki hasonló cipőben jár vagy járt mint én? -
bul07
nagyúr
válasz Degeczi #8960 üzenetére
Akkor ez van
Téma összefoglaló legalján
- Nem szinkronizál a Mi Fit alkalmazás: [link]
Na a linkelt hozzászólásban levő link már nem élFelrakom a gyári appot majd a nem hivatalosak közül többet akkor nem akad össze a gyárival?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Degeczi
nagyúr
Mégegyszer: karmozgás alapján nem lehet mérni az alvást (és pláne annak mélységét), csak saccolni - ami vagy bejön, vagy nem, attól függően, h rád milyen karmozgás jellemző.
Saját példád, a Huawei-ed mutatja, miért nem lennél előrébb azzal, ha nem csak este figyelne alvást: akkor napközben is hibásan regisztrálná annak amikor épp nyugalomban vagy. Más eset nincs: ez nem az eszköz hibája, pontatlansága, hanem az egyszerű, de megbízhatatlan elv hátránya.
Pontos adatokat kapni, azaz mérni csak az agyhullámok figyelésével lehetne.Ez egy játék, nem érdemes túl sok energiát belefeccölni.
-
bul07
nagyúr
És app-ba nem lehet állítani hogy mettől meddig mérje alvási periódust
Na majd éjszaka felrakom az apját és elkezdem tanulmányozni, már ha eszköz nélkül enged bármit is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Degeczi
nagyúr
válasz Dluinet #8955 üzenetére
A tevékenységedtől függ: ha pl. ébredés után a gép elé ülök híreket és leveleket átnézni, azt visszaalvásnak tekinti és még alvásként rögzíti azt az időszakot is: hiszen nem mozog a bal kezem, és alváshoz hasonlóan vízszintesen fekszik az asztalon...
Szóval a kulcs egyszerűen azon van, az adott tevékenység mennyire jár/nem jár mozgással, ettől függ a "pontosság".
-
szpali
addikt
Akkor azokat az alvásokat nem fogja mérni. Én is így jártam, amikor tavalyelőtt 12/24-ben nyomtan 2-3 hétig a határon.
Ha 0600 után kezded meg az alvást, akkor az kimarad...
Max annyit tudsz tenni, hogy felírod a napközbeni elalvás és az ébredés kb.-i időpontját és manuálisan rögzíted a MiFit-ben.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
bul07
nagyúr
válasz Degeczi #8954 üzenetére
Na az érdekes lesz mert én legtöbbet nappal alszok
24/48-ba dolgozok így konkrétan a munka utáni nappalt végigalszom(#8955) Dluinet
Hmm az jó
Nézegetem a szíjakat
Sokan rendeltettek ilyen szíjat, viszont nem találtam infót a hosszával kapcsolatban
Oké hogy nem nagy összeg de jó lenne tudni milyen hosszú feleslegesen nem rendelném meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Degeczi
nagyúr
Karmozgás alapján alvást egyszerűen nem lehet korrekt módon megállapítani...
A Xiaomi azzal próbálja kivédeni, h napközben egyáltalán nem "detektál" alvást, csak este. De ott aztán hasonló pontatlanságok szintén könnyen előfordulnak. Vagy pl. már azt is gyakran hajlamos volt alvásnak tekinteni, ha fürdéshez levettem, és az asztalon hevert... (pedig ez egyszerűen kivédhető lenne telefonokhoz hasonló közelség-érzékelővel, de talán a fogyasztása miatt nem került bele) de végül inkább fönnhagytam.
-
bul07
nagyúr
Alvás monitorozás menyire pontos?
Értve ez alatt hogy fekszek az ágyban, vagy fotelban ülök és nézem a tv-t akkor azt alvásnak nézi?
(Huawei Band A1 időnként annak nézi most azt jelzi az ap hogy egész délután gyenge alvás, miközben nem is)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gyuri2008
veterán
Ti regisztráltatok Mit fiókot?
Vagy megy anélkül is?Ma vettem egyet a Media marktba és nincs a perec hátulján CE jelölés.
Akkor ez most kínai belső exportra készült)?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
gearbest
Email Only Price ár(Ezen a linken próbáld meg ha jogosult vagy rá akkor lentebb említett ár lesz)
19.99$
Erre toltam még 299pontott
0.08$ a szállítás
Így jött ki a 14.09$[link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát meglátjuk
Csuklóm olyan 20-21cm
Megrendeltem $14.09 fizetem érte, remélem nem kell még plusz szíjat is venni hozzá( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
D28
tag
válasz andrisbandi #8941 üzenetére
Kivettem a korlátozást az akkuhasználat kezeléses cuccban és azóta jó, szóval ez volt a baj forrása.
Köszi!I don't know whether to laugh or vomit.
-
lappy
őstag
-
bul07
nagyúr
Lenne pár méretbeli kérdésem
Ha utolsó lyukba van a gyári szíj akkor mennyi a kerülete? (benne eszközzel)
Esetleg akinek van Huawei Band A1(telekom coop akció) megírná hogy A1 szíja nagyobb vagy kisebb Band 2 képest? (A1-est ép az utolsó lyukban tudom feltenni)Meg még ennyit hogy az eszköznél a szíj milyen magas?
(A1-es 7mm ép tökéletes, a vastagabb már olyan bumbszli lenne)Előre is köszi
Nem venném meg ha nem is tudom felvenni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
huberpe
aktív tag
arra van tippetek, hogy miért csinálhatja kikapcsolt telefon bluetooth mellet, az asztalon fekve nyugalmi állapotban, hogy néha felrezeg és megjelenik a szétkapcsolódás ikon?
-
andrisbandi
őstag
(#7788) Boresz
Redmi 4x alatt nálam tökéletesen megy minden.
MIUI alatt ezeket a beállításokat érdemes kipróbálni:
- Futó alkalmazások képernyő: Mi Fit zárolása
- Biztonság applikáció/akkumulátor/alkalmazás akkumulátorkímélő/Mi Fit: nincs korlátozásHa a hiba továbbra is fennáll, akkor még a következőket átnézni:
- Fejlesztői beállítások: törölje a tevékenységeket - kikapcsolva
- Háttérfolyamat-korlátozás: normál
- Memória optimalizálás: közepes
- MIUI optimalizáció: kiFiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
D28
tag
Halli!
Olyan jellegű problémám van h az állandó bluetooth kapcsolat rendetlenkedik, ezért nem tudom a banddel feloldani a telóm illetve a hívásokat, smst, emailt is 10ből 9szer nem jelzi.
9 hónapja használoml redmi note 4el, mifittel és eddig semmi gond nem volt. Mifitbe belépve egyből szinkronizálja lát mindent, kiír mindent.
Eddig az újrapárosítást próbáltam, egy kis időre javult csak meg utána megint nem folyamatos a kapcsolat.
Ebben szeretnék segítséget kérni, h h lehetne orvosolni ezt?I don't know whether to laugh or vomit.
-
vargalex
félisten
-
szpali
addikt
válasz Sir Riccio #8936 üzenetére
Melyik alkalmazás dobja ezt az értesítést?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! A héten egy fórumtárstól vettem egy Mi Band 2-t a feleségemnek (belső piacos verzió). Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy napi 4-5 alkalommal megjelenik a kijelzőn, hogy érintse meg a bandet és kettőt rezzen is az eszköz ilyenkor? Köszi!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
internetezoo
senior tag
Újratelepítettem Mi Bandaget, most már működik.
-
GZoli7
senior tag
válasz internetezoo #8931 üzenetére
Kapcsold be újra Mi Fitben, nekem is kikapcsolta valamelyik frissítés.
-
s7evcsenko
addikt
válasz internetezoo #8931 üzenetére
Nekem pár napja elkezdett NEM jelezni ébresztésre...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
internetezoo
senior tag
Másnak se jelez a band smsre, hívásra? Mi Bandage van. Mi Fit legfrissebb app.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Reggel 4kor majdnem kikurtam a telefont meg a band-et is, hogy lejelzett nekem erre az értesítésre, ráadásul egymás után kétszer is, automatikus DND módban. Pedig aludtam, nem is mocorogtam.
Az a vicc, ilyet sose írt ki, pedig éjjelre sosincs wifi. Meg miért nem volt dnd-ben a karkötő?
Ha meg kiveszem a whatsappot, végképp semmire nem fog jelezni akkor.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Flashy
veterán
válasz Putyin90 #8919 üzenetére
biztos hogy nem eredeti. vagyis eredeti, de nem Xiaomi lejjebb már nem is írja, csak a címben. eredetiből biztos nincs ennyiféle színű. a kétszínűek Mijobs-ra emlékeztetnek, ha tényleg az, akkor megér ennyit, az nekünk nagyon bevált. más, névtelen márkájúak kikapcsolódnak, vagy kopik róluk a minta.
-
Putyin90
senior tag
Hello! Szerintetek ez tényleg eredeti? Ennyiért megérné egy pár pótszíjat betárazni.
-
Vitaqo
senior tag
Másnál sem stimmel a dátum a tevékenységeknél? Ma elmentem futni futópadra és keddet mutat.
-
Boresz
tag
Szia!
Ha a Mi Fit-et telepíted, és ugyanazzal az accountal lépsz be, mint amivel korábban párosítottad, akkor működnie kellene.
Szerintem töröld a Bandage-t, Mi Fit-et, indítsd újra a telefont, telepíts a play-es Mi Ft-et csak először (ne valami bétát), és lehetőleg csak a párosítandó Band legyen a telefon közelében Mi Fit-es párosításkor.
Néha többször is kell kerestetni a Mi Fit-el, hogy végre megtalálja nem mindig jön össze elsőre (esetleg egy bluetooth kikapcsolás, és amikor indítód a MI Fit-et bekapcsolása).
Ha van más Mi Fit-es és bekapcsolt bluetoot-os telefon a közelben a többi telefon érdemes lehet kikapcsolni a bluetoot-okat (de ez már csak ha nagyon nem jön össze).
-
bach66
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.
Mi Band 2 -met lecseréltem Amazfit Bip-re, és a Mi Band-et odaadtam a lányomnak. Előtte természetesen leválasztottam a Mi Fitben.Lányom telóján (Redmi 4A) Mi Fit telepítve, Mi fiók létrehozva, Band kapcsolódik is - szuper.
DE nem jelzi ki a hívó fél nevét. ezért telepítettem neki a Mi Bandage-t. Az viszont nem akarta meglátni a Band-et. Ezért a Mi Fitben láthatóvá tettem a Band-et, de ekkor sem látta a Bandage.
Alighanem ezután követtem el a hibát: letöröltem a Mi Fit-et. MOst sem sikerült a Bandage-zsal a párosítás.
Utána hiába telepítettem újra Mi Fit-et, már nem sikerül párosítani.A teló Bluetooth menüjében látható a Band.
A fórumban többször említett BT Tool a PLay-en már nem elérhető.
Hogyan tudom megszüntetni a párosítást a telefonnal?Mit tegyek, hogy újra működjön a Mi Fit a Band-del, ill. hogy kijelezze a hívó fél nevét?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
erikke17
őstag
Huu ez az új mifit rettenetesen zabálja akkut háttérben. Asszem vissza lépek 2 verziót.
Valaki írta itt, hogy valami időjárással kapcsolatos dolog végett van ez.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Boresz
tag
válasz huberpe #8913 üzenetére
Igen, de szerintem a köv. verzióban javítom, mert végiggondoltam és lehet elhamarkodtam, hogy kell-e figyelni.
Végül is, ha valaki a hívást nem akarja némítani, elutasítani, fogadni és kikapcsolja az érintés vezérlést, attól lehet hogy még meg kellene jelenítenem a karkötőn a hívást (ha a beállításokban bekapcsolta), csak vezérelni nem tudja majd, korábban valamiért úgy gondoltam, hogy aki hívás megjelenítés használ az vezérelni is akar, de felvilágosítottak, hogy nem feltétlenül
Elnézést akinek kellemetlenséget okoztam
-
DaDa
senior tag
válasz spiderpig820 #8910 üzenetére
Nekem több esetben is csak a mélyhűtő segített. Ezért írtam. Sima hűtőre nem reagált.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Boresz
tag
válasz spiderpig820 #8910 üzenetére
Köszi srácok!
Akkor a fő gond megtalálva: érintés/érintés hívás vezérlés
Ezeknek a kapcsolóknak az lenne az értelme, hogy nem csak a felületen rejti el kártyát, hanem tényleg ki is kapcsolja őket, például hogy a zenevezérlés, stb. figyelése ne menjen állandóan(ne induljon ha felismeri a mintát), hanem csak ha az adott funkciókra tényleg szükség van.
És a mostani verzióban javítottam, hogy a hívás vezérlés kapcsoló állapotát is figyeljem, mert az eddig nem néztem (eddig ez bug volt).
-
DaDa
senior tag
válasz SolymossyBal #8907 üzenetére
Csak tanácsot tudok adni. 15 perc a mélyhűtőben és utána tölteni. Ha ez nem válik be akkor az akku teljesen tönkre ment valószínűleg. Csak saját felelősségre.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
SolymossyBal
tag
Sziasztok,
kb pár hónapja áll a polcon a MiBand2-m. Most a feleségem elkezdett futni és oda akartam adni neki, de nem reagál az eszköz kb semmire. Töltöttem USB-n PC-ről, most közvetlen hálózatról próbálom, de semmi.
Itt nem találtam megoldást, de lehet, hgoy csak rossz keresőszavakkal próbálkozom.
Valakinek van ötlete esetleg, mit lehet vele kezdeni, hogy lehet "feléleszteni"? -
vittorio7
őstag
Szia!
Köszi a gyors segitéget.
Nekem újra kijelzi a hívószámot, és hívást. Remélem holnapra is így marad.Nekem csak egy visszatérő problémám szokott lenni, még pedig az, hogy nem mindig csatlakozik a Mi Bandage a telefonhoz automatikusan. Pedig minden be van állítva, a háttérben is futhat az alkalmazás, a telefon értesítési sávján is engedélyezve van.
-
Boresz
tag
válasz Charlie Gordon #8900 üzenetére
Sajnos egyelőre tanácstalan vagyok, mert nálam jó, de páran jelezték a play-en is, ezért próbáljátok ki így légyszíves hátha kiderül hol van a hiba.
Nézzük sorban:
Mi fit:
- bejövő hívás bekapcsolása, majd minden alpöcök kikapcsolása (a biztonság kedvéért)
- bejövő hívás kikapcsolásaMi Bandage:
- fő képernyő: kötések bekapcsolva, dnd mód kikapcsolva- beállítások/hívás: hívófél megjelenítés kikapcsolása, bejövő hívás kikapcsolása, majd ezek újra bekapcsolás
(erre azért lehet szükség, mert ha újratelepítés van, akkor lehet hogy az Android jogosultságokat elveszítem, de a kapcsoló bekapcsolva marad, a jogosultságok a beállítások/diagnosztika alatt ellenőrizhetők)-érintés hívás vezérlés: bekapcsolva
- hívás fogadás, elutasítás, némítás tetszés szerint beállítvaEzek után még mindig nem jó a hívás (az ikon sem jelenik meg se semmi)?
-
vittorio7
őstag
válasz Charlie Gordon #8900 üzenetére
Nekem is pontosan ez van:
Redmi note 3, global stable 8.5.7.0,
Mi Fit 3.2.6,
Bandage 2.2.0.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!