-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Közben egy kis infó, várhatóan 31-én mutatják be a Mi Band 3-at, a MIUI10 és Xiaomi Mi7/8, Mi Max 3 eseményén belül.
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
válasz Putyin90 #8969 üzenetére
Szintén exportálni szeretném az adatokat akár excelbe is jó, az lenne a lényeg, hogy meg tudjam osztani egy edzővel az adatokat lehetőleg digitális formában.
Van erre grafikus megoldás? Én csak ezt az oldalt találtam: https://forum.xda-developers.com/general/accessories/xiaomi-mi-band-data-extraction-t3019156, de ennek még neki kell futnom párszor, hogy megértsem.
Üdv, Dávid
-
gyuri2008
veterán
Nekem az alvásmonitorozás nem jó alszom hat hét órát és csak egy két órát monitorhoz
-
punky10
addikt
-
gbela
senior tag
Köszi,
így már még biztosabb, hogy Xiaomin ilyen nincs. Megtaláltam az EMUIs leírást erről, de Xiaomiék ezt úgy tűnik kihagyták. Autostartot tudok csak appnak állítani, meg hogy maga a rendszer milyen szinte szabályozza az akksifogyasztását az appnak, de a más app általi futtatást nem lehet állítani. Pedig valsz tényleg ez lehet a para mert mindenféle app közben beugrik a Mi Fit.
Köszi azért, még guglizgatok. -
DaDa
senior tag
Nalam(Honor) a beállítások - alkalmazások- akkumulátor - indítás - kézi kezelés alatt van. Egész pontosan "másodlagos indítás" a neve.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Zizi123
senior tag
válasz Criminal017 #9677 üzenetére
Koszonom a valaszodat.
Akkor mar csak az a kerdesem, hogy az aktualis firmware verziojat a karkotonek hogy tudom ellenorizni, es hogy tudom frissiteni, ha van ujabb verzio? -
gyuri2008
veterán
Azt nem értem,hogy a MI Fit gyári alkalmazás miért nem mér automatikusan pulzust?
Miért kell még egy app-ot letölteni mellé? -
Zizi123
senior tag
Az 1.1.14 a legujabb algoritmus? (Az gondolom a karkoto firmware verzioja lenne.)
-
DaDa
senior tag
Igen, több telefonon is. Főleg oreo alatt. Talán segít... Speciális beállításoknál (akku kezelés) vedd ki az automata kezelést tedd kézire és a vedd ki a pipát a másik program is indíthatja mellől.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
gbela
senior tag
Kollégák, olyat tapasztalt már valai, hogy a Mifit app random elindul a telon, legtöbbször mikor épp másik appban vagy? Nagyban játszok, mind1 milyen játékkal és jön a mifit főképernyő. Úgy h amúgy is megy elvileg a háttérben. Mostanság egyfolytában ezt csinálja, szörnyen idegesítő.
-
-
bul07
nagyúr
Valami nem kóser 3nap alatt 20% csökkent az aksi
Mintha a legutolsó frissítés után kezdte ezt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
20ár
tag
Sziasztok!
iPhone-nal használva milyen korlátozások/hátrányai vannak egy androidos telóval szemben? -
bul07
nagyúr
válasz Ricardo #9662 üzenetére
Nálam is így használva, folyamatos értesítés , alvás figyelés,
Nem értem miért ilyen kevés akkor nekem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz vittorio7 #9649 üzenetére
Mennyi idő után szokott gyengülni az akkumulátorra?
Második hó közepe óta használom ugye ez azt jelenti hogy max 5x töltöttem, viszont nagyon csökken a napok száma 20nap felett volt majd 20nap alatt kicsit de most utolsónak már 14nap és kellet tölteni
Semmi beállítást nem változtattam és többet se mértem a pulzustAmúgy ma kellet cserélnem védő fóliát
Voltak már rajta komoly karcok de ma a kezem a fal meg közém szorult és lett egy mély karc ez volt a végső lökés, persze a pipás otthon van, a táskában meg a képen látható volt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
peestike
őstag
Kb minden tapizást leteszteltem. Nekem most úgy működik, hogy egy rövid nyomás elnémítja és nem rezeg tovább a band. Hosszú nyomásra ugyanez. Ha nagyon hosszan nyomom, a band kijelzőn alul végigmegy a 3 csík és nem történik semmi. Lehet a rom bekavar a telefonon...
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
punky10
addikt
-
peestike
őstag
válasz Silentfrog #9652 üzenetére
Köszi! Akkor játszom majd még vele.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Flashy
veterán
nagyszerű, akkor továbbra is lehet ajánlani ezt a módszert
10 darab ébresztőt képes eltárolni a Band, ezekhez ugye a továbbiakban egyáltalán nem kell telefon és Bluetooth, ha egyszer beállítom, akkor megjegyzi. a Mi Fit néha olyan hasadt tudatállapotba kerül, hogy nem tud ezekről, emiatt simán kikapcsolni nem lehet az ébresztőt, de szerencsére a karpántnak fix 10 memóriája van erre, ha elhasználjuk mindet akkor felülíródnak a régiek és innenntől a Mi Fit is képben van. hogy mi okozza a hibát azt nem tudom, nálam még nem fordult elő: telefonváltás, Mi Fit frissítés, BT szinkronizációs hiba, kínai szerver szinkronizációs hiba, sok minden lehet.
-
peestike
őstag
érdeklődnék, hogy a mi band tools bejövő hívás elutasítására/némítására használható e?
(megvettem, mert a mi bandage jó ideje katasztrófa ahogy működik nálam, de nem találok ilyet a beállításokban...)
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
gyuri2008
veterán
válasz Criminal017 #9647 üzenetére
Mindég levegős marad.
Nem tudom pontosan felrakni.
Nagy a kezem.
Kb 10db rontottam el.
Már el is fogyott.
Nekem a mintás jobban tetszik
De mire megint ide ér kínából az hetek.[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
-
gyuri2008
veterán
válasz Criminal017 #9645 üzenetére
Én nem bírtam felrakni a fóliát
-
Criminal017
őstag
Egy kis szíj infó.
2016 szeptembere óta nyúzom a Mi Band 2-t, az eredeti szíj hamar tönkrement (kiesett a kerete), szóval pót után kellett nézzek.
Kezdetek óta innen rendelek, eredeti Mi Jobs szíjakat forgalmaz.A Mi Jobs szíjak egy picivel keményebbek újonnan, mint az originál darabok, de ~1 hónap hordás után megpuhulnak.
Többfélét próbáltam már, nekem a piros keretes fekete szíj jött be, az első darab egy évig bírta, amíg a "fűzője el nem szakadt:
Vettem egy fekete keretes, fekete szíjat, viszont ez nem sokáig bírta sérülés nélkül, a keret körül felvált a gumi:
Van egy fehér keretes fekete szíj is, pótként, néhányszor volt már rajtam, bírja a gyűrődést, csak elég "unalmasnak hat" ez a szíj.
Úton van egy piros keretes, de fehér szíj, kíváncsi mennyire fog koszolódni.
Fólia tekintetében most ez best buy, 0,34 centért 2 darab: [link]
És egy kérdés, akinek van ilyen mintás, nem kivágott fóliája, nála jól érzékeli az érintéseket a Band?
A Mi Band 2 nálam jócskán veszített a fényéből, itt a nyár és alig látni a kijelzőt tűző napsütésben. Lassan 2 éves, szóval kiszolgálta az árát.
Frissítettem a verziószámokkal az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
MiBand3rol lehet tudni barmit is? Ugy remlik, mintha par hete kiaadtak volna egy sejtelmes kepet, amirol arra lehetett utalni, hogy hamarosan infokat kapunk az uj mibandrol. Viszont googleban semmi hir. Tudtok esetleg valamit?
-
Boresz
tag
Szia!
Mi Fit-ben kipacskoltad az értesítés megjelenítést (külön menüben van nem a többi app értesítés között?).
A megfelelő app-ot társítottad az egyéni értesítés kártyához?
A legegyszerűbb ha van egy bejövő sms-ed, nem kattintasz rá, hanem megnyitod a Bandage-t, és az egyéni értesítésnél az applikáció választóban a jobb felső értesítés szűrő gombra kattintasz, ilyenkor csak az aktív értesítésekhez tartozó app-okat jeleníti meg. -
zileut
tag
Olyan problémán lenne, hogy a nem kapok SMS értesítést, pedig a Mi Bandage-n be van állítva. Minden egyéb értesítés működik, a hívó félnél kijelzi a nevet, Viber és a Messenger jelez.
-
Sanki
addikt
válasz Silentfrog #9632 üzenetére
Köszi.
Azért felmondás okának ez kemény lenne, de zárójelben majd megemlítem.Viszont a kérdés továbbra is nyitott.
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy a band minden hétköznap 7:03-kor ébreszt, viszont az ébresztés menüpontban ez nincs beállítva. Próbáltam azt, hogy egy napig beállítom, aztán töröltem, de ugyanúgy ébreszt.
Mit lehetne még kipróbálni? -
punky10
addikt
válasz gyuri2008 #9625 üzenetére
6 napot tuti le tud szinkronizálni utólag,ezt kipróbáltam...Amikor cseréltem telót,egy hét után állítottam be a MiFit-tet,de simán leszedte az addigi adatokat is.Sajnos a mérleg által mért eredményeket is,így látszódott az is,hogy napról napra gyarapodtam...Ami egy újszülöttnél pozitív,de nálam nagyon nem...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
gyuri2008
veterán
Éjszaka ha kikapcsolom a telefont,de a perec a kezemen van,reggel a telefon bekapcsolása után leszinkronizálja az éjszakai alvást meg a pulzust?
-
Criminal017
őstag
Mi Fit frissült 3.3.2-re, érdemi változást nem látok.
-
micro
addikt
Ma teszteltem a telefont.
Leszedtem a Mi Fit-et és néhány órát használtam egy BT hangszórót. Gond nélkül ment.
Utána feltettem a Mi Fit alkalmazást, de még nem csatlakoztattam a Mi Band-et. Így is stabil volt a kapcsolat a BT hangszóróval.
Miután csatlakoztattam a Mi Band-et egyszer megszakadt a BT kapcsolat a telefon és a BT hangszóró és telefon és a Mi Band között, mert kikapcsolt a BT, de ezúttal vissza engedte kapcsolnia telefon a BT-t.
Szóval most jobb a helyzet mint tegnap. Tesztelgetem még mennyire stabil a csatlakozás...Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
lacika888
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném.
Mi band 2.Elkezdett egy olyat produkálni, hogya kijelzőn folyamatosan villogtatja az ikonokat, illetve a pulzusmérőt.
Nagyon hamar lemerül, tőltést követően, ismét előjön a hiba.
Találkozott valaki hasonlóval, lehet javítani?
5let?Köszi előre is.
Laci
-
micro
addikt
Sziasztok!
Olyat tapasztalok, hogy miuán feltelepítettem a Mi Fit alkalmazást a telefonra és sikeresen összepárosítottam a Mi Band 2-t a a telefonnal az alkalmazáson keresztül, akkor pár perc után kikapcsol a telefonon a BT és be sem tudom kapcsolni újraindítás nélkül?
Lehet, hogy a Mi Fit nem kompatibilis a telefonnal? Vagy csak most kezdett vacakolni a BT a telefonon? Eddig működött. Ritkán volt BT fejhallgatóval használva, de ott sosem szakadt meg a kpacsolat.
A telefon egy Samsung Galaxy Core Prime, Android 5.1.1-el.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
A feleségemnek ma vettem egy ilyen készüléket, angol nyelvre állítva frissítettem a firmware-t. A telefonról a hívó kijelzése és az sms kiiratása működik, de a Facebook Messenger és a Viber üzeent érkezésekor csak ikon jelenik meg rezgéssel egyetemben, üzenet küldőjének a neve és az üzenet kezdete nem íródik ki a kijelzőre. Ez beállítható?
Előre is köszönöm a segítséget!
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Degeczi
nagyúr
Régi nyűg, h a Xiaomi programozói nem ismerik a nyári időszámítást (lévén Kínában nincs olyasmi) és rengeteg helyre került be ebből adódó bug...
pL korábban a kézzel indított pulzusmérés is egy órával el volt csúszva, és az éjféli bug (amikor az éjfél utáni elalvás időpontjának kézi szerkesztése +24 órát adott hozzá az alvásidőtartamhoz, mert fixen előző napra tette a kezdetet) is ebből adódott, csak nyári időszakban jött elő.Ezeket már lassan végül javították, de ezek szerint maradt még máshol is.
-
vegyszer
addikt
válasz Silentfrog #9598 üzenetére
Valószínűleg nem ragasztott technológia tartja a két részt egyben, sokkal inkább két keverék összevulkanizálása/polimerizálása.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
fecs
senior tag
Másfél éve van meg ez a Band. Kb 1 hete csinálja ezt az eltérő számlálást. Nekem is szinte végig közel van egymáshoz a teló és a Band (kéz, zseb). Egyedül foci esetén van távol az eszköztől. Viszont korábban ezt leszinkronizálta. Most meg hiányzik a tegnapi napról a focis időszak.
Pixel 6a
-
Flashy
veterán
nekem az van már egy ideje, hogy a karkötőn és az app főoldalán a nagy karikában ugyanaz a szám, de ha rányomok a karikára és bejön a mai history, ott egy kisebb szám van és alul a tevékenységeknél is hiányoznak sorok. szinkronizálnak, majdnem egész nap egymás közelében vannak, reggel egy ideig szinkronban van a két szám, aztán estére kb 80%-ával kevesebbet mutat a "Mai lépésszám". nem vettem még észre hogy minek a hatására veszít adatokat, talán amikor kikerülnek egymás látóköréből, majd újra vissza, nem tudom. még egy érdekesség, hogy a "Mai lépésszám" alatt írja hogy "Szinkronizálva: 06.02" ez pont 1 órával kevesebb, mint ami most van (most szinkronizált), de néha meg jó. az is lehet hogy valami időzóna gond miatt 1-1 órányi adat kimarad a historyból, de nem csak a nap elején és a nap végén téved.
-
fecs
senior tag
Sziasztok!
Változott valami a lepésszámlálás kapcsán? A karkötő kijelzője 11.000-et mutat, de a mobilon megnézve még nem értem el a napi limit 8000-et.Pixel 6a
-
fornettisuti
veterán
válasz eron009 #9604 üzenetére
Bt verzió (4.0/4.1)
Szenzor típus
Kijelző szín hőmérsékleteGyakorlatban mindkettő ugyan azt tudja.
Nekem kínai verzió van, mert az olcsóbb volt, nincs panaszom rá.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
eron009
tag
Sziasztok
A kínai és nemzetközi/angol verzió közt van bármi különbség?
Ezt rendelném, kínai raktárból -
Flashy
veterán
gyáriból csak fekete van. ami a legjobban hasonlít az a Mijobs márkájú, aliexpressen lehet találni. ebből sincs sokféle: van egyszínű, a csíkkal díszített, meg talán valamilyen bordás. hajszálnyit keményebb, mint a gyári, de bőven megszokható. vannak mindenféle színes mintásak, rendeltünk olyat is, a puhasága hasonló, mint a Mijobs, de kikapcsolódik (más alakú a fém patent, kicseréltem a Mijobs-éval de úgy se lett az igazi), és van amelyikről 1 nap után foszlik le a minta. a Mijobs szerintem kb az eredetihez hasonló tartósságú, ez is elszakadhat, ebből is elválik egy idő után a színes csík, rendelj többet előre. alin van olyan eladó ami ad hozzá ugyanannyiért kijelzőfóliát is, ha kell.
-
harry3
őstag
válasz Silentfrog #9598 üzenetére
Én is próbáltam, de első kivételnél szétvált megint.
(#9599) fornettisuti: Én sem tudtam, addig, amíg szét nem jött, mert tényleg észrevétlen.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- ÚJ Apple iPhone és iPad alkatrészek számlával
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT