Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumsz
tag
Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem. Már régóta használok mi band-et és most cseréltem a telómat. A régi telót visszaállítottam a gyári beállításokra, ezzel letöröltem mindent. Az új telón meg hozzákapcsoltam a karkötőt és beállítottam mindent, viszont azt gondolom, hogy a karkötő megjegyezte a régi teló ébresztési időpontját, és mindig ébreszt akkor. Hiába szedek ki minden ébresztést az új telefonból, akkor is ébreszt a régi telefon időpontjában. A régi telefon már nincs meg. Szerintetek mit tudnék csinálni?Köszi
-
pumsz
tag
Sziasztok! Szerintetek mért lehet, hogy eddig, ha felemeltem a kezem, akkor megmutatta az órát a karkötő, most meg nem teszi ezt. Mi bandage-t használok. Ott elvileg be van állítva a beállításoknál, hogy jelenítse meg az infókat a csukló felemelésével. Máshol is be kellene állítanom? Köszi
-
pumsz
tag
Sziasztok! A mifit mellett használom még a mi bandage-t. Azt vettem észre, hogy a telefon lezárása után a karkötő megrezzen és kiírja, hogy app. Minden alkalommal, ha valamiért feloldom a telót és utána lezár ezt csinálja. Találkozott már valaki ezzel?
-
pumsz
tag
válasz
albandy #5007 üzenetére
Köszi szépen, a kijelzőt sikerült is beállítanom, ahogy mondtad, viszont a hiíó kijelzését nem. Az értesítés figyelésénél, az egyéni értesítéseknél beállítottam ahogy mondtad. Valahol azt olvastam, hogy a beállítások menüben még a szöveges ikonok menüben leírtakat és végig kell csinálnom. Ez így van?
-
pumsz
tag
sziasztok! Aki használja a mi bandage progit segítsen nekem: hogy kell beállítani, hogy a hívó nevét, sms-t, e-mailt író nevét kiírja a program? Megvettem a pro verziót, de nem sikerült beállítanom. Szerintetek mért van az, hogy ha nyomom a karkötőn a gombot, akkor csak az órát hozza fel és semmi mást. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest