- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumsz
tag
Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem. Már régóta használok mi band-et és most cseréltem a telómat. A régi telót visszaállítottam a gyári beállításokra, ezzel letöröltem mindent. Az új telón meg hozzákapcsoltam a karkötőt és beállítottam mindent, viszont azt gondolom, hogy a karkötő megjegyezte a régi teló ébresztési időpontját, és mindig ébreszt akkor. Hiába szedek ki minden ébresztést az új telefonból, akkor is ébreszt a régi telefon időpontjában. A régi telefon már nincs meg. Szerintetek mit tudnék csinálni?Köszi
-
pumsz
tag
Sziasztok! Szerintetek mért lehet, hogy eddig, ha felemeltem a kezem, akkor megmutatta az órát a karkötő, most meg nem teszi ezt. Mi bandage-t használok. Ott elvileg be van állítva a beállításoknál, hogy jelenítse meg az infókat a csukló felemelésével. Máshol is be kellene állítanom? Köszi
-
pumsz
tag
Sziasztok! A mifit mellett használom még a mi bandage-t. Azt vettem észre, hogy a telefon lezárása után a karkötő megrezzen és kiírja, hogy app. Minden alkalommal, ha valamiért feloldom a telót és utána lezár ezt csinálja. Találkozott már valaki ezzel?
-
pumsz
tag
válasz albandy #5007 üzenetére
Köszi szépen, a kijelzőt sikerült is beállítanom, ahogy mondtad, viszont a hiíó kijelzését nem. Az értesítés figyelésénél, az egyéni értesítéseknél beállítottam ahogy mondtad. Valahol azt olvastam, hogy a beállítások menüben még a szöveges ikonok menüben leírtakat és végig kell csinálnom. Ez így van?
-
pumsz
tag
sziasztok! Aki használja a mi bandage progit segítsen nekem: hogy kell beállítani, hogy a hívó nevét, sms-t, e-mailt író nevét kiírja a program? Megvettem a pro verziót, de nem sikerült beállítanom. Szerintetek mért van az, hogy ha nyomom a karkötőn a gombot, akkor csak az órát hozza fel és semmi mást. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest