- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz fzoli86 #6199 üzenetére
Érdekes, ahogy a vége felé hirtelen megugrott a súlya, majd megint visszaesett. Mintha a családtagja/párja közelében kipróbálta volna a Xiaomi mérleget (gondolom nem kézzel vitték fel az adatokat). Amúgy az utolsó rekordot lehet törölni a súlynál, mégsem tették meg.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
fzoli86
tag
Basszus, ma megkapta a mi fitem valaki testsúly adatit...2016.07. ig latom visszamenőleg Ez milyen bug? Sajatomra beallitottam 1* es azota hozza sem nyultam...
-
Árpi001
senior tag
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Akkor jó, vagyis akkor természetes, mert edzettségem jelenleg katasztrófa, illetve van rajtam 15 kiló plusz, csak érdekes mert nem voltam azért elfáradva, meg nem lihegtem mint az állat.
petipetya: Nekem mérni mér, csak sose volt ennyi a pulzusom.
-
petipetya
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #6188 üzenetére
Ha izzadtál a Band alatt, akkor szerintem nem igazán mér jól, hiszen a víz megakadályozza a mérést vagy befolyásolja az eredményt. Nekem zuhanyzás után nem mért pulzust, mivel a víz az érzékelő útjában volt. Márpedig izzadtál, hacsak nem vagy földönkívüli hüllő, aki mexikói csecsemőkkel táplálkozik.
"nincs rá lezsóidő"
-
B-L-A-C-K
titán
Most dög melegben sétáltam 1km-t, nem futottam, csak elmentem valamiért normálisan, mértem közben 3x pulzust, és 140-161 volt? Ez már nem halálos jól mér ez?
-
beg
veterán
Azért akadt pár embernél bug, a random rezzenések vagy ami nálam is, hogy csak hajnali 2 után kezdett el alvásadatot gyűjteni. Azt többször is eljátszotta.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
cidalain
veterán
válasz Black_Raven #6184 üzenetére
Bugos volt a verzioszam, hat kijavitottak 3.0.4-re!
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Black_Raven #6182 üzenetére
Ennyit írnak: Fixed bugs
-
chatran
őstag
válasz Black_Raven #6180 üzenetére
iOS-re is ma jött ki. Nem derült ki, hogy mi változott.
-
Black_Raven
veterán
Kint a 3.0.4 az apk.mirroron.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
flegga92
senior tag
Sleep as Android max 4-5%-ot vesz le egy éjszaka nekem (tegnap reggel töltöttem este volt egy alvásom és most 97%-nál vagyok). Én 2 naponta sétálok 45-60 percet amit mérek MiFittel, értesítések ugyan úgy megvannak. Kb 14 napot megy el. Mondjuk most a legutóbbi töltésnél 50%-om elugrott valahova pár nap alatt, aztán rendesen merült.
-
Peterhappy
őstag
En a sleep as androidra gyanakodnek az gondolom ilyenkor ugyanugy 0-24 megy. Plusz az MBT is, szerintem ilyenkor kvazi ket appal kommunikal a karkoto.
En csak MBT-vel hasznalom, tobb kindenre kapok ertesitest mint Te, de stabilan bir 15 napot. MBT nelkul meg tobbet.
Igaz nalam csak 17 karakterig jelez ki minden ertesites (hogy csak 1x rezegjen) vagy csak ikon, szoveg nelkul plusz csak akkor mutatja az idot ha megnyomom a gombot.
-
wayne1
senior tag
A Mi Band Tools van fent. Hívás,SMS,Messenger,E-mail értesítés van bekapcsolva. Este a Sleep As Android nézi az alvásom, a biciklizésem (napi 2x 5km) mérem a MiFit-el, és 6-7 naponta töltenem kell.
Az aksi lehet ilyen rossz, vagy túl sok ez a kütyünek? -
Black_Raven
veterán
-
Árpi001
senior tag
válasz Black_Raven #6171 üzenetére
Köszönöm.
Kikapcsoltam a mi fitben a bejövő hívás,és alkalmazás,facebook,viber,messenger,gmail, értesítését.
A mi bandageben pedig bekapcsoltam .
Végig csináltam ezt:
de a karakter készlet nem frissül a mi fitben a telefon újra indítása után sem..Maradt V1.0.1.50...[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
chatran
őstag
válasz B-L-A-C-K #6168 üzenetére
iOS-en valószínűleg nem fog menni a hívó fél nevének kijelzése. Nekem valamiért még mindig működik iOS 9.3.5-ön iPhone5-tel.
Korábban angol nyelvű volt a Mi Fit app, akkoriban szépen ment a kijelzés iphone-okon. Aztán sajnos lemagyarították és eltűnt ez a funkció.
Esetleg megpróbálhatod angol nyelvűre állítani a telefont, ilyenkor azt hiszem frissít valamit a Band-en, ezután pedig megnézni, hogy így működik-e.Ami az akksi merülést illeti, nem kell állandóan a háttérben futtatni a Mi Fit-et, ha beállítottad amire szükséged van lődd ki nyugodtan, elég ha a bluetooth megy és jönnek az értesítések.
-
Árpi001
senior tag
válasz Black_Raven #6165 üzenetére
Tényleg jó a program,köszi!
Mondjuk arra még nem jöttem rá hogyan lehet beállítani azt hogy kiírja a hívó fêl nevét.[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
B-L-A-C-K
titán
Azért ez a Mi Fit szépen eszegeti az aksit, vagyis legalábbis i7-en...
-
n.gab
aktív tag
válasz Peterhappy #6161 üzenetére
Igen ezt tudom. Csak valamiért újra és újra összepárosodnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Beszereztem én is egy Mi Band 2-t.
De párosodni nem akar a telefonommal.Illetve a Mi fittel... A telo Note 4 6.0.1
Mi fit letöltve,a telefon és mi band Bluetoothon összekapcsolva,de a mi fit program nem találja az Istennek sem.
Kiléptem,beléptem a mi fit-ba,telo újraindítva,mi band feltöltve,Bluetooth újraindítva,gps is bekapcsolva.
Összefoglaló elolvasva.
Ötletem nincs.
Előre is köszönöm!A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
totattis
tag
válasz Black_Raven #6155 üzenetére
Igen én is erre jutottam és azt vettem meg.
-
zeno79
őstag
-
totattis
tag
Sziasztok!
Tegnap óta van egy Mi band 2-em. Kérlek segítsetek melyik a legjobban testre szabható app hozzá, melyiket érdemes használni? Melyik a legjobban testre szabaható? Jelenleg a mi Fit és a Mi Bandage van fent a telómon. A Tools & Mi Band szerintetek megéri az árát? Nem sportolok, csak a normál napi dolgokra használnám, pulzus, alvás, mozgás, értesítések stb... A választ előre is köszi! Androidot használok.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött ma az óra...Mindent szépen betudtam állítani, viszont iPhone-nal összekapcsolva gmail értesítés miért nincs?
-
janosibaja
őstag
válasz Peterhappy #6147 üzenetére
Köszi, akkor marad. Nagyobb baj ne legyen.
-
Peterhappy
őstag
válasz janosibaja #6146 üzenetére
Szia,
Főmenü: Beállítások/Tétlenség riasztás/Rezgés és ikon
Az elsődleges ikont nem lehet megváltoztatni, az egyetlen amivel trükközhetsz, hogy módosítod az ikonváltás késleltetésének az értékét (vagy a követő ikont, de ott pl. emberke nincs).
De játszhatsz a rezgésmód változtatásával is (pl. csak rezgés legyen, egyáltalán ne legyen ikon).
Engem pl. megőrjít, hogy a kétféle e-mailemnek ugyanolyan az ikonja, mióta van ikon, ellustultam, nem figyelem a rezgést, csak az ikont. Bezzeg a Mi Band 1S-nél sokkal inkább képben voltam, mikor mi érkezett, mint most
-
janosibaja
őstag
válasz Peterhappy #6137 üzenetére
Szia, ez már tényleg apróság, de ha van egy ötleted...
A tétlenségi riasztás előtt nekem is megjelenik ez a logo, s tök feleslegesnek érzem, hogy ott animáljon, elég lenne az emberke. Ki lehet hagyni a logot valahogy? Szintén Mi Band Toolsom van, minden működik - ha nincs az előbbi kérdés, nemigen jut eszembe
-
Silεncε
őstag
Sziasztok!! Nekem is megérkezett a mai napon egy ilyen apróság. Egyelőre próbálgatom, nagyon tetszik. Teljesen lemerulve érkezett, valószínűleg hosszú időt állt a raktárban. Sikerült összelőni a MiFit-el, értesít is, de majd kipróbálom a többi appot is
-
Benyuss
tag
Sziasztok!
A következő szíjakat rendeltem ebayről->
[link]Szilikon, de nem sima a tapintása mint az eredetinek. A háza ua. fém ház, mint amit a fém csatosokhoz küldenek, annyi különbséggel, hogy a ki-be helyezés SOKKAL egyszerűbb ennél. Egy egyszerű gumi fogja, de elég erősen. Nekem nagyon tetszik.
Picit talán izzadósabb anyagú mint a mijobsosok, de nem gáz.Ami feltűnik, hogy hosszabb és több lyuk van rajta, mint a többin szokott lenni.
Szerintem vagány.
(A kék mintázata élőben is kevésbé látszik, elvégre a világoskéken jobban eltűnik a fehér, mint a feketén.)
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Szaunánál direkt ki van írva hogy semmilyen ékszer ne legyen rajtad.. Nem poénból. A szivritmus érzékelőnél lévő üveglap pont ugy viselkedik ebben az esetben mint egy ékszer. Idővel felforrósodik majd megégeti a kezed.. Szóval ha csak nem akarsz égési sérülést akkor én nem vinném be.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Ateszpapa
addikt
válasz Peterhappy #6137 üzenetére
Mozgás közben is.
Most kijelentkeztem a fiókból, megnézem így jó-e. -
Peterhappy
őstag
válasz Ateszpapa #6136 üzenetére
Lehet, hogy nagyon mellélövök, de akkor is csinálja, ha sétálsz vagy csak akkor, ha ülsz egy ideje?
Én mondjuk nem cask Mi Fit-tel, hanem Mi Band Tools-szal együtt használom, de nekem a tétlenségi riasztásokat szokta ekképp jelezni (igaz csak óránként).Ha Mi Fit-et használsz csak, első nekifutásra néz rá, nincs-e bekapcsolva a tétlenségi riasztás, ha igen, próbáld ki anélkül.
(OFF-ba rakom, hátha hülyeséget írok )
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Ma üzembe helyeztem a ketyerét, és eléggé zavaró, hogy kb 10-20 percenként rezzen kettőt és mi logót mutat.Minden rendszer új, S8-cal használnám.
Vissza kerestem és másnál is előfordúlt, van valami gyógymód, vagy mit tudok tenni?
Ez így használhatatlan számomra. -
fzoli86
tag
-
pajszer91
tag
Megérkezett egy mi band 2, amit egyik ismerősömnek rendeltem, semmi gond nincs vele csak a kijelző színe neki fehér, az enyém meg inkább zöldes. Ilyen szórás van a mi bandek között?
Másik kérdésem az lenne, hogy a szaunázást bírja az okos karkötő? -
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Feleségemnek sikerült elkevernie valahova a töltőkábelt. Tudtok itthon valami helyet ahol esetleg normális áron lehet venni (nem szeretnénk azt a kb 1 hónapot kivárni amíg kintről megérkezik)?
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz andrisbandi #6129 üzenetére
Engem nem érdekel az óra. Hordok órát, nálam az óra analóg. Biztos jó ezek, de nekem nem óra. Akinek meg ilyen igényei vannak, van csomó féle okosóra.
-
andrisbandi
őstag
válasz TazLeacher #6128 üzenetére
Sokan szeretnének okos órát, okos karkötő árában :-)
Pl ott van a Samsung Gear fit 2.
Nagy színes képernyő, GPS, jó appok, stb... Mégsem kell a népeknek. Nálunk 54 ropi körül van, akcióban volt már 45 is kb.Nálunk a melóhelyen szinte minden létminimumos melós dohányzik. (Kb 30-40 ropit elfüstölnek havonta gondolom.)
Azért durva belegondolni, h a legikisebb pénzű emberek is simán megvehetnének egy ilyen "drága" Samu okosórát......Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
TazLeacher
nagyúr
Igazából el kéne dönteni, hogy okosóra, vagy karkötő...ennyi. Nagyobb kijelző, nagyobb akku..stb. az már óra.
-
Black_Raven
veterán
Én sajnos biztosan nem adnék érte 100$-t. Mert nincs szükségem több ill. más funkciókra.Sőt komolyabb kijelzőre sem.Nekem ennyi/ezeket a funkciókat használom csak+Bandage hívás/értesitési funkciót.Ezért ha a köv. generációban már tényleg lesznek amit a fórumtársak felsoroltak, én biztosan nem veszem meg.Akkor már inkább egy Amazfit.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Black_Raven #6125 üzenetére
A 2 hét üzemidő még reális, lásd a megboldogult Pebble órákat. És én akár 100 dollárt is boldogan kifizetnék egy Pebble féle funkcionalitású Bandért.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szucsandi
csendes újonc
Mindkét telefonon ugyan azt a mi fiókot használtam. Ugyan az az email cím + jelszó. A párom telefonjáról töröltem az alkalmazást. De így sem találja a saját telómon lévő app. Első próbálkozás: nem találja, második próbálkozás: más már párosította. Ha a párom telójára visszarakom az alkalmazást, és belépek a megadott adatokkal, ugyan azt írja ki, mint az én telefonomra rakott app.
Tehát így leválasztani sem tudom, mert egyik telón lévő alkalmazás sem látja. Első alkalommal a párom telójára a notify & fittness alkalmazást raktam. Lehet, hogy onnan kéne leválasztani? De abban az alkalmazásban sem találok ilyen lehetőséget. -
sysrq
őstag
-
Keem1
veterán
Biztos rá tudod venni a Xiaomit egyedi igények megvalósítására, de az drágább lesz
Nem kötelező használni az NFC-t, ellenben bármikor jól jöhet.
Én pl. telefonon sokat használom, fizetni is szoktam vele. Lassan épp úgy szériafelszerelés lesz, mint a telefonokban a wifi vagy a GPS. Pláne, mert használaton kívül semmi fogyasztása nincs.[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
Még ötlet szinten sem tartom életképesnek.
Ezt a Mb2-t jól eltalálták.
Kicsi, olcsó, sokáig bírja.GPS, NFC, nagyobb képernyő az órában... az már egy másik vásárlói réteg fizetőképes igénye.
Az ázsiaiaknál amúgy mindig van teló, nagyon kütyümániások. Így GPS, NFC, nagy képernyő... pipa. Nem fognak még egyért fizetni.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Keem1
veterán
Azt ugye tudod, hogy az NFC chip nagy tételben filléres kiadás?
1-2 dolcsi, ami legfeljebb 5-6 dollárral növelné a bevezetéskori végösszeget a kereskedelmi lánc plusz költségei mellett (és akkor már elég durva, 2-3x-os árréssel számoltam -- egy kiskereskedő árrése 10-20%, nem pedig 200-300%).[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
GPS remélem nem lesz, még nagyobb akkuval is agyoncsapná az üzemidőt. Ha meg kikapcsolható akkor minek fizessem ki az árát. Az NFC mag más (nagyobb) piacokon keresett, az biztos benne lesz de azt megint feleslegesen kell kifizetnem. Remélem meghagynak egy 2.1 fejlesztettet és vele párhuzamosan dobnak piacra egy 3-at.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
petipetya
nagyúr
Közben elolvastam. A kijelzőt nem csak hosszában, hanem széltében is lehetne növelni, de isten ments a kocka külalaktól - arra ott a számomra gusztustalan Apple watch, melynek láttán mindig elfog a nevetési kényszer. Az Mi Band esetén az lenne a nagy dobás, ha egy kerek óraféle kerekedne ki belőle.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
szpali
addikt
válasz petipetya #6115 üzenetére
Végigolvastad?
Arról ír a szerző, hogy nem valószínű az idei érkezése több okból kifolyólag sem.
Szó van GPS, NFC beépítéséről is, valamint nagyobb kijelzőről (változik a dizájn), de ezek mind nagyobb akksiért kiáltanak, melynek beépítése egy ilyen csepp bódéba nem kis feladat.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
Friss Mi Band 3 pletyka volt már?
Xiaomi MI Band 3 Will Be Released Next Year to Support NFC, GPS, Bigger ScreeniPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
espista
senior tag
válasz Black_Raven #6111 üzenetére
Nem hiszem. 7.0-ás EMUI. A 2.4-es szoftververzióval nem csinálja.
Romani ite domum!
-
Black_Raven
veterán
válasz HornedReaper #6109 üzenetére
Nekem akkor rezeg kettőt, amikor BT-n csatlakozik a telefonhoz.(vagy szakad a kapcsolat és vissza csatlakozik)
-
espista
senior tag
Tegnap este megint előjött a "jellegzetes" dupla rezgésem "Mi" logóval kombinálva. Vissza is raktam a 2.4-es szoftvert.
Romani ite domum!
-
Ricardo
titán
Ha a hívásokat, értesítéseket nem szeretném a karkötőn látni, akkor elég naponta egyszer szinkronizálni a mért adatokat (pulzus, lépésszám...stb), vagy ezekhez is kell a folyamatos szinkron?
-
Tibko8
senior tag
-
-
chatran
őstag
Kösz mindkettőtöknek. Rendeltem tartalékba egy band2-t, még bontatlan. Majdnem szívrohamot kaptam, mikor valami a polcon ötöt rezgett, más nem lévén a polcon, gondolom csak a band2 lehetett a dobozban.
Szerintetek meddig éli túl bontatlanul, lemerülve? Gondolom számtalan lehet ilyen állapotban a webáruházak raktárában.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ Apple iPhone és iPad alkatrészek számlával
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű