- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz Black_Raven #6699 üzenetére
én is 1 Ah-ás töltővel töltöm (LG töltő, az egyik legstabilabb ebben a teljesítmény kategóriában), de ha éppen nem otthon töltöm, simán ráteszem a 2Ah-s Blitzwolfra (szintén nem egy rossz minőségű töltő).
fontos azért, hogy mindenképpen teló/tablet töltővel töltsed, vagy PC/laptop USB portjával, mert ezek tudják a vezérelt töltést.egy noname, vagy egy sima tápegység nem jó, mert az tényleg kilöki a végén azt, ami rá van írva, és az nem jó.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Black_Raven
veterán
Elvileg úgy van, ahogy Cidalain fórumtárs írja, én azért 1A-nál erősebb töltővel nem töltöm, főleg látva milyen érzékeny egy kütyü ez.(a hszekből itélve). Szten 2-3 töltés után beáll. Első töltés után nekem is jobban merült, igazából a harmadik után beállt és azóta is nagyon bírja.(3 töltést 1 héten belül letoltam, nem vártam lemerülésig)most 40 nap körül bír.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
cidalain
veterán
mivel van benne töltésvezérlő, ezért a band veszi fel a töltést a töltőről, és annyit vesz fel amennyi neki kell.
töltheted bármilyen telefon/tablet töltővel, mert azok kimenete névleges, a band nem fog felvenni 2A-t belőle úgysem.
szerintem.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Almos
aktív tag
válasz atomka78 #6681 üzenetére
Engem is érdekelne töltési tapasztalat.
Múlt héten hétfőn érkezett meg a kütyü, akkor kb 85%-osra töltöttem fel, utána kezdtem el beállítgatni stb.Most egy hét használat után már csak 20% körül van a töltöttség, ezért engem is érdekelne, hogy kb. mennyi idő alatt áll be az aksi?
És egyébként mekkora töltőárammal lehet tölteni? Nem lesz baja, ha rányomom a 2A-s töltőre?[ Szerkesztve ]
-
atomka78
tag
Erre senki?
Sziasztok. Az normális,hogy 34 százalékol leugrott 21 százalékra a töltöttség? Most először volt töltve.Gondolom pár töltés amíg beáll. De ennyire. Amúgy 16 napja töltöttem ami nem rossz. Gondolom.És hány Százalékig engedjem le?
Később még az nap 10 százalék és már csipogott is hogy tölteni kéne.Nagyon hamar leszaladt 34 ről 10re kb 4óra. -
Nirvatti
tag
válasz gixxergabi #6693 üzenetére
Nekem már volt ilyen párszor.
Pár nap után megjavult. Ahogyan jött, úgy ment... -
gixxergabi
senior tag
Járt már valaki úgy hogy nem működik a szívritmus mérés? Mindegyik X lesz. Egyedül a Mi bandage-ból indított mérés működik (MiFit-ből nem), és ha akkor rányomok akkor a készülék is mutatja...
Este ....szódott el vmi, pulzusszám nyugalmi asszissztenst kapcsoktam be, meg Bandage frissítés volt.
Próbáltam feltölteni, párosítást megszüntetni és újra, Bandaget töröltem hátha az zavart be, de semmi.
Megpróbálom Mi fitet is és mindent törölni, de attól tartok a készülékben romlott el vmi...(azt nem lehet vhogy resetelni?) -
hattrickuser
aktív tag
válasz andrisbandi #6690 üzenetére
Hálás köszönetem a gyors válaszért!
-
Zoly75
aktív tag
Van fent Mifit és Mi Bandage is és Mifit nem őrzi meg az előzményeket. Ez mitől lehet?
-
andrisbandi
őstag
válasz hattrickuser #6689 üzenetére
A készülék ugyan az.
A csomagolásban különböznek.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
hattrickuser
aktív tag
Mi Band 2-ből is létezik Global és nem Global verzió? A redmi note 4-em Global, hozzá egy Mi Band 2-t használok, amit eMagról vettem, de most rendeltem egyet Banggoodról is, mert a jelenlegit sikerült munkahelyen lekarcolnom. Szóval egy ugyanolyanra számíthatok, vagy van ebből is Kínai verzió. Ha van tudja valaki mi lehet az eltérés?
Előre is köszönöm! -
vadcitrom
tag
Sziasztok,
Miért van az hogy az edzés után a kepbeillesztésnél forditva vannak a képek? -
liskov
tag
Meglett a megoldás!
Alkalmazásoknal toroltem az adatokat az alabbiaknak: Bluetooth share, Bluetooth midi, miuibluetooth.
Mindegyikre force close.Aztán Bluetooth beállítások, átneveztem a telefont. Ekkor megjelent az unpair opció a miband-nel. Ranyomtam. Eltűnt a band.
Ezek után módot alapból gond nélkül párosodnak.
Szerintem miui8 rom bug, mert este már össze tudtam kötni egy iphone-al.
Ii: az unpair felirat tényleg nem volt ott eddig és a toolkittel se ment.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1899
újonc
Sziasztok!
Olyan bajom van, hogy az iphonom (6s) nem látja a mi band 2-t. Más iphonok se látják, de az androidol igen, mi lehet a baj?
Ajánlottak egy ncf nevű app-ot, azzal megtalálja, de egy perc múlva szétkapcsol...
Az alap dolgokat már végig zongoráztam (újraindítás, helymeghatározás be van kapcsolva stb) -
liskov
tag
válasz Black_Raven #6684 üzenetére
MIUI-t használok. Azt írja nincs parositva, de benne van a listában. Valószínűleg a telefonnal a gond. Este megpróbálom egy másik készülékkel. Elég idegesítő.
Köszi az ötleteket!
-
Black_Raven
veterán
[kép] hogy-hogy nem tűnik el a listából? ha rányomok az elfelejtre, azonnal kiveszi...
-
B-L-A-C-K
titán
Már majdnem elkezdtem panaszkodni hogy rossz a karkötő, családi program volt ma, mászkáltunk, most haza érve asszonynak ~3600 lépés volt (~2.3km) a karkötőbe, nekem meg csak ~2700 lépés (~1.9km)...Mondom ha egyszerre indultunk ennyi eltérés nem lehet, erre leesett hogy én toltam a babakocsit nagyrészt, és ugye úgy nem is számolt...
-
atomka78
tag
Sziasztok. Az normális,hogy 34 százalékol leugrott 21 százalékra a töltöttség? Most először volt töltve.Gondolom pár töltés amíg beáll. De ennyire. Amúgy 16 napja töltöttem ami nem rossz. Gondolom.És hány Százalékig engedjem le?
[ Szerkesztve ]
-
liskov
tag
válasz andrisbandi #6677 üzenetére
Nem tudom most perpill másik teloval kipróbálni sajnos.
Egyik MiFit-tel se beszél. Alapból össze voltak párosítva az alkalmazásban, de nem csatlakozott firmware frissítés után. Kiléptem mifitbol majd vissza, de akkor már nem látták egymást bluetooth-on.btoolkit-et próbáltam, nem tűnt el a listából a MiBand.
Redmi 4X a telefon amúgy, global development rommal.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valaki esetleg tud erre valami jó kupont szólhatna, karácsonyra kellene vagy 5db...
-
liskov
tag
Hello
A 3.0.5 nekem is frissítette a band-emet. Azóta nem csatlakoznak össze a telefonnal. Próbáltam az ismertetoben talált Bluetooth tool-t is, nem segített.
Visszaraktam a 3.0.4-et is, de úgy sem párosodnak össze.
Van otletetek hogy hogy kelthetnem életre?
3 hetes a cucc.
-
Anulu79
addikt
Valaki akinek Samsung telefonja van az próbálta össze lőni az órát a Gear-rel? Van rá mód, hogy működjenek együtt?
-
Black_Raven
veterán
válasz andrisbandi #6670 üzenetére
Ez így igaz, 2 hónapja nekem is csatlakozás után azonnal FW-t frissitett.
-
andrisbandi
őstag
"security code"
Az a power bank-okon szokott lenni, mert azt "lehet" hamisítani.Mibanddal csak úgy tudnak becsapni, ha nem azt küldenek.
A Mifittel kizárólag az eredeti Xiaomi Mi band képes csatlakozni.
(Általában egyből frissíteni szokta a pánt firmware-ét.)Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
lappy
őstag
Nektek aki használ notify app-ot jól működik, nálam többször azt írja hogy nincs miband csatlakoztatva.
Vajon mi lehet a baj (a band az működik)?Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Zoly75
aktív tag
Érdekes, hogy a Mi fit-ből eltűnt a tegnapi aktivításom, de a Mi Bandage-ba meg látszik. Ez mitől lehet?
-
szpali
addikt
-
Anulu79
addikt
A Mi Bandage app csak nálam nem akar működni vagy erről volt szó az utóbbi időben ami nem csatlakozik? A Mi Fit app hibátlan. Csak kíváncsi lennék, hogy tényleg kiírja-e a neveket.
-
petipetya
nagyúr
válasz Black_Raven #6653 üzenetére
Mi nem működött alatta? Igaz, hogy nálam az uLOS van, ami az unoffical Lineage OS, ez alatt nem tapasztaltam hibát, vagy csak nem vettem észre.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Black_Raven #6650 üzenetére
A vásárlás idejétől függően CyanogenMod, Oxygen OS, majd Cyanogen OS volt a hivatalos rom a One-ra. Manapság pedig nem hivatalosan a Lineage OS, és a számtalan főzött rom.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
szpali
addikt
válasz Black_Raven #6650 üzenetére
Oxygen OS, ezzel érkezett gyárilag, ez frissülget OTA-n
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
espista
senior tag
Hivatalosan is megjött a 3.0.5. Rögtön frissítette is a Band firmware-jét is.
Romani ite domum!
-
szpali
addikt
válasz Black_Raven #6646 üzenetére
A legfrissebb gyári ROM, kinőttem már a mókolásos dolgokból
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Black_Raven
veterán
Szia. Az fw frissitésed megmaradt a Bandon, hiába raktad vissza a régebbi Mifitet. Az OP5-ön milyen Rom van? Lineage vagy CM? mert én Lineaget használok és tegnap vagy 15-ször nem frissitett fw-t csak, miután stock droidot raktam fel, úgy másodikra. De előtte kijelentkeztem+megszüntettem a LOSon, így sikerült LOSon visszajelenkezni. Mindenesetre elég gyenge szerkezet ez, vagyis a minősége ilyen szempontból. Ez a fiókhoz kötés is egy baromság, minek utánozni az Applet.
[ Szerkesztve ]
-
vpityesz
csendes tag
Hat ez igy eleg gaz...., 1.5 honapja hasznalom a bandem es igazan bejott..., foleg az ebresztes miatt vettem meg, de igy hasznalhatatlan... Sajnos errol a tesztek nem szolnak, en pedig nem melyedtem el elegge a forumokban a vasarlas elott. Vajon a tobbi fitness tracker is hasonlo, marmint nincs egyiken sem egy full HW reset funkcio vagy a hozza tartozo app-ban? Mert igy nem biztos, hogy meg egyszer ilyent vennek..., hogy aztan megint csak ugy hirtelen hasznalhatatlan legyen.
Mindegy, meg futok 1-2 kort azert...Ha idokozben lenne meg valakinek valami javitasi javaslata, akkor szivesen varjuk!
Koszi!
-
szpali
addikt
válasz vpityesz #6642 üzenetére
Én is próbáltam Redmi 3S-el, a Oneplus 3 és Oneplus 5-el. Az OP3-ra a feleségem band-je gond nélkül csatlakozik, de a sajátom egyik készülékkel sem akarja az igazat.
Frissítés pár napja volt 3.0.5-re, az tett fel új fw-t is, de utána visszaraktam a play-es 3.0.2 verziót. Tegnap este kikapcsoltam a bt-t, és ma reggel már nem tudott újra csatlakozniMost ott tartok, hogy feltöltöm, berakom hűtőbe, aztán ha az sem segít, akkor este veszek egy újat gödöllőn a hardveraprós arctól (andrisbandi)
-
szpali
addikt
válasz drmotto #6639 üzenetére
Anyum is és feleségem is napi 15-20e lépéseket nyomnak, kereskedelemben dolgoznak.
Tavaly a határon napi 20-25e lépések voltak naponta (mármint a nappalos szolgálatok alatt, éjjel megállt ~15e körül )Egy ismerősömnek úgy adtam át, a régi miband-et, hogy elkértem a mi fiókjának belépési adatait, beállítottam a saját telefonomon, majd kijelentkeztem a fiókból. A band-et elküldtem neki foxposttal, ő a saját telefonján belépett a mifit-be és már ott is volt a karkötő. Nem kellett újra párosítania.
Szóval egy ki-be jelentkezés egyik-másik készüléken elég.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
vpityesz
csendes tag
Marmint csak ugy hirtelen nem tud csatlakozni vagy app frissites utan nem tud csatlakozni? Nalam nem volt app/mi fit frissites, de ennek ellenere egyszer csak nem mukodott.
Eddig max annyit sikerult kihoznom belole, hogy a mi fit latta/listazta, hogy korabban a mi band-em mar volt parositva, es latta a MAC-et, de a parositas csak nem jott ossze. A telo is latja, ha nyomok egy bluetooth eszkoz keresest...(nem probalom csatlakoztatni)
Amit meg probaltam:
- az osszes ajanlott appot, fixet es leirt modszert
- aztan egy redmi 4x-el, masik acc-al, de szinten semmi
- telo gyari visszaallitasat (nincs custom rom), majd csak a mi fit-et tettem fel, de semmi
- aztan OTA-n felraktam a nougat-ot, de ezen sem tudom parositani...Mi fit nem irja, hogy masik teloval lenne parositva a band.
log reszlet, ha ez mond valakinek valamit..., kapcsolodik, majd majd eldobja...(itt is irja a MAC-et, csak kiszedtem)
nRF Connect, 2017-08-22
MI Band 2 (xxx)
V 22:14:46.601 Connecting to xxx
D 22:14:46.601 gatt = device.connectGatt(autoConnect = false, TRANSPORT_LE)
D 22:14:47.275 [Callback] Connection state changed with status: 0 and new state: CONNECTED (2)
I 22:14:47.275 Connected to xxx
D 22:14:47.291 [Broadcast] Action received: android.bluetooth.device.action.ACL_CONNECTED
V 22:14:47.293 Discovering services...
D 22:14:47.293 gatt.discoverServices()
D 22:15:02.502 [Callback] Services discovered with status: 129
E 22:15:02.503 Error 129 (0x81): GATT INTERNAL ERROR
D 22:15:02.511 [Callback] Connection state changed with status: 133 and new state: DISCONNECTED (0)
E 22:15:02.511 Error 133 (0x85): GATT ERROR
I 22:15:02.511 Disconnected
D 22:15:02.631 [Broadcast] Action received: android.bluetooth.device.action.ACL_DISCONNECTED
D 22:15:39.708 gatt.close()
D 22:15:39.710 wait(200)[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
A wish-ről rendelt már valaki szíjat a készülékhez? Milyen minőségűek? Érdemes venni onnan szíjat?
-
szpali
addikt
válasz vpityesz #6563 üzenetére
Nálam is ugyan ez lett ma reggelre.
Másik Band-et tudok csatlakoztatni a telefonhoz, de a sajátom nem csatlakozik és másik mi fiókkal és készülékkel sem reagál.
Btoolkit-tel töröltem, app reinstall is megvolt, BT ki/be, most feltettem tölteni, mert 25%-on volt.
Utána újra megpróbálom.A hűtős módszer jó lehet még bármire?
-
Anulu79
addikt
No meg jött az óra nekem is. Du majd ha haza értem a melóból össze lövöm a telóval aztán meglátjuk, hogy milyen kérdések jönnek.
-
andrisbandi
őstag
válasz Black_Raven #6630 üzenetére
Nem láttam még én sem.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Black_Raven
veterán
válasz andrisbandi #6628 üzenetére
Fekete matt fémszijat nem tudsz valahol.?
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz Black_Raven #6627 üzenetére
Az igen
Nekem tavaly májusban volta legtöbb 13006-os napi átlaggal, 284,5km-el.
Ennyit tesz 3 hét járőrözés...iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Black_Raven
veterán
Nekem, ebben a hónapban a 23 napra 196km.[kép]
-
Rosy
csendes tag
Valakinek tapasztalat ezzel?
Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/202020718870
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
Nem hiszem, hogy ez befolyásolná.
Én napi ~4500 átlagos lépést (73,3km) tettem meg az elmúlt 30 napban, míg a feleségem pedig napi ~9100-at (92,9km) és mind2 Band-nél júl16-tól mutatja az alvást a Bandage.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
-
szpali
addikt
Kipróbáltam egy másikon is, másik telefon, másik Mi fiók.
Azon is júl16-tól látszanak az adatok, szóval úgy néz ki, hogy 38 napot tárol a BandiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Black_Raven
veterán
Nekem a telefonon a csak BT kapcsolat, még elmegy, de ha bekapcsolom hozzá a mobilnetet, szerintem 1 nap legalább ~20%-ot lezabál. Ha meg elkezdek netezni is 3-4óra SOT, azaz max este 6-ra kész az akksi.Újabban játszok a nettel, mármint a ki-be kapcsolással hogy egésznap menjen a net, kizárólag az akksi miatt, vagy délután ha van időm feltöltöm.
-
Keem1
veterán
válasz Black_Raven #6612 üzenetére
Nekem egy töltési ciklusban (1-2 nap) max 10%-ot vesz el a telefonon
Mondjuk 3 appra van belőve az értesítés (gmail, messenger, hangouts).[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz atomka78 #6608 üzenetére
de minek az akkuját akarod kímélni?
a telójét nyilván nem, mert ha eleve be van kapcsolva a zene miatt, akkor mindegy.
a band meg alap esetben nem nyomatja folyamatosan a kommunikációt. ha a telóban be van kapcsolva valamelyik app, és az aktív akkor az kérdezi le a bandtól a lépésadatokat pl. vagy ha értesítést kell küldeni akkor az nyomja ki a bandra.
ha app nem fut, de a BT be van kapcsolva a telón, akkor a band akkuja se fogy sokkal jobban (nem mértem, de szerintem semmivel sem fogyaszt többet ilyenkor), mintha a teló BT ki lenne kapcsolva>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
beg
veterán
Akkor annyit
Pontosan nem tudom és függ a többi tárolt adat mennyiségétől is. Ha csak alvást monitorozol, akkor több ráfér mintha vérnyomást, megtett távot, elégetett kalóriát is tárolnál ez idő alatt.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
atomka78
tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne,hogy ki tudom a mi bandet kapcsolni?És megtudom oldani,hogy ha mondjuk párosítom egy kihangosítóval akkor ő ne párosodjon össze?
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...