- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Bár nem újdonság, hogy a karkötő szíj gyakran megy tönkre, engem most éppen mégis felkészületlenül ért
Ha nem szeretnék várni 2-3 hetet egy kínai rendelésre, akkor Budapesten hol érdemes venni, ami jó ár/érték arányú? -
Almos
aktív tag
Pont ma reggel töltöttem, kb 4-5%-ig merült 17 nap alatt. Reggel talán egy fél óra-óra alatt 100%-osra töltötte, azóta szintén kb egy óra telt el, de még mindig 100%-on van.
Maga a Band bő 1 éves. Minden nap hordom, és elég sok értesítést is kapok, bár biztosan nem a kijelző szívja le az akksit, mert az alig mutat valamit -
Almos
aktív tag
válasz Degeczi #8477 üzenetére
Nekem is így rémlett, hogy azok az adatok, amik egyszer már eljutottak a mobilra, azok felszinkronizálódnak a felhőbe is. És nekem pont ezek az adatok tűntek el. Mintha resetelve lett volna a Mi band account tartalma, mind a beállítások, mind a korábbi használati adatok...
-
Almos
aktív tag
Feleségem iOS-szel használja a Band-et, és egy december 8-9 környéki frissítés törölte az összes előzmény adatot az alkalmazásból. Egyébként mintha az alkalmazásban az összes beállítás is resetelődött volna.
Tapasztalt más is hasonlót? Az előzmény adatok nem a MiFit fiókban tárolódnak? Elvileg ha egyik készülékről másikra költözök, akkor is megmaradnak a korábbi adatok, nem?
-
Almos
aktív tag
válasz Roland0224 #7173 üzenetére
Nekem az elso töltés kb. 1 hetet bírt, a másodikkal viszont több, mint 3 hetet ment, úgyhogy ne aggódj
-
Almos
aktív tag
válasz Black_Raven #6699 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor gond nélkül rárakom majd az iPhone vagy a Meizu töltőjére. Egy régebbi Prestigio telefon egyébként csinált nekem olyat, hogy a 2A (névleges) töltőről nem lehetett tölteni, csak ezért kérdeztem.
-
Almos
aktív tag
válasz atomka78 #6681 üzenetére
Engem is érdekelne töltési tapasztalat.
Múlt héten hétfőn érkezett meg a kütyü, akkor kb 85%-osra töltöttem fel, utána kezdtem el beállítgatni stb.Most egy hét használat után már csak 20% körül van a töltöttség, ezért engem is érdekelne, hogy kb. mennyi idő alatt áll be az aksi?
És egyébként mekkora töltőárammal lehet tölteni? Nem lesz baja, ha rányomom a 2A-s töltőre?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!