- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz csucsu21 #10043 üzenetére
A töltés kijelzés eszközön belül nem egzakt mérés eredménye, hanem töltés-kisütés közbeni többszöri használat során tanulja meg a készülék "megbecsülni". Mivel még új, a tanulatlanul becsült mérés pontatlan volt és valójában nem 31%-on állt a töltöttség.
Töltsd fel, kb. 4-5 töltés után fog beállni a pontosabb akku kijelzés.Szerk: ez minden hasonló akkus eszközre igaz az okosórától kezdve a tableten át a telefonokig.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz internetezoo #9810 üzenetére
Írj nekik facebookon, sokkal hamarabb kapsz tőlük választ.
-
Keem1
veterán
Nem biztos, ha lehet vele fizetni itthon is. Bár ez utóbbit viszont nehezen hiszem, pedig jó lenne. Egyszerűbb lenne egy csuklómozdulat, mint most az 5,5 - 6 colos telefonokat a pos terminálhoz tartani.
Jabby:
Szerintem nem is szánták másnak. Ha több kell, ott az Amazfit Cor.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz rootkiller #9701 üzenetére
Nekem nem ment szét 1 év alatt, csak megnyúlt és jócskán megkopott.
Eredeti szíjak: Gearbest $3.47 | EuStock 1.333 FtSzerk: elvileg nincs már a Gearbesten fekete
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz gingerbalm #9407 üzenetére
óó, b*ssza meg, igazad van! Remélem, a topiktárs nem aludt el ezért miattam.
-
Keem1
veterán
Ez eléggé érdekes teszt, nem is gondoltam volna.
Mindazonáltal kb. 25 éve vizsgálják már különböző laboratóriumok, de eddig ténylegesen igazoltan, ok-okozati összefüggésben nem látott napvilágot olyan tanulmány, hogy a magas frekvenciás rádióhullámok kárt okoznának az emberi szövetekben. És itt persze milliwatt nagyságrendű energiáról beszélünk, nem pedig nagyobbakról. Nyilván az agy környékén van nagyobb érzékenység erre, de egy csuklón messze kisebb valószínűségű károsodást vélnék - vagy megfordítva több nagyságrenddel nagyobb energiaelnyelés okozhatna károkat.
Nem vagyok sem orvos, sem tudós, így nyilván nem ismerem a pontos körülményeket, de amíg tudtam, igyekeztem figyelemmel követni az ilyen jellegű publikációkat. Mindig felbukkant "friss" vizsgálat, ami bizonyította, hogy káros, majd rájöttek, hogy bár a vizsgált egerekben kialakult elváltozás, nincs közvetlen összefüggés a rádióhullámokkal.Persze, ahogy a mondás tartja: jobb félni...
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz rootkiller #9205 üzenetére
Ezek szerint nincs vízálló telefonod
Ha tudnád, az S7-em hányszor fürdött (Balatonban, vízcsap alatt). Lassan két éves, de kívül-belül olyan, mintha tegnap vettem volna ki a dobozából.
Az egy dolog, hony miben (nem) hiszel, meg megint más, hogy mi mire képes.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
El, csak nem sokat nyersz vele.
Esetleg ajándékozd el, ha az elv, hogy nagyon olcsón megválj tőle, nem boldogít.
Sajna egy ilyen eszköznél nem emel az áron az itthoni gari. Mivel filléres tétel, ha az enyém tönkremenne, szemrebbenés nélkül rendelnék még egyet Kínából.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz andrisbandi #8542 üzenetére
Kivéve ha akciós
Vettem kettőt 1,02 dolcsiért (per darab) nemrég. -
Keem1
veterán
Félreérted. Az nem a teljes kapacitás 0,43%-a, hanem az egy órás összfogyasztásé. Ez egy relatív szám.
Pl. a framelapse app felvétel közben 40%-ot produkál, mégse 40%-kal csökken az akku kapacitása, hanem max tízzel.KamuMazsola: felszorozta 24-gyel (24 óra), de így nem lehet, a fentiek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz #57527808 #8037 üzenetére
Szerinted miért vetett már keresztet a Microsoft is a mobilos windowsra? Mert kb. elhibázott döntés évek óta wines telefont venni. Annak idején (az elején) láttam benne potenciált, de hamar kiderült, hogy ez biza halott ügy, csak nem mondták ki hivatalosan - eddig. Nem lesz erre már semmi sem.
Aki anno játszott a GTA San Andreassal, talán emlékszik a sivatagi területen a sziklák közti szellemfalura, még küldetések része is volt
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Sorry, ezek szerint csak a csoporttagok részére érhető el
FingR86: köszönöm!
(#7980) vince: GearBest Hungary
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
GearBest 16 dodó!
-
Keem1
veterán
IPS... WTF?
Ha valaminek, hát pont egy órának kötelezőnek kéne lennie 2017-ben, hogy amoled kijelzőt kapjon. Valamikor 2005-ben (12 éve) vettem egy mp3 lejátszót, aminek már oled kijelzője volt (mono persze), és pl. az idő vagy equalizer kijelzésekor cska az adott kontent világított, a kijelző többi része megkülönböztethetetlen volt a készülékháztól. -mint most a Samsung telók AoD funkciója. Egy óra elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen nagy anyagi beruházás.
Egy okosórától pont elvárnám, hogy beállítok egy letiszult analóg számlapot, és csak a négy rovátka, plusz a két mutató legyen látható, és ne az egész kijelző világítson a képembe. -
Keem1
veterán
Ha valakinek csak a gyári pánt jött be (mint nekem is), EU Stockon most olcsóbb, mint a Banggood kb. 2500 forintos ára.
Figyelem, igazából csak akkor éri meg, ha mást is veszel, mert itt nincs ingyen szállítás. Ennek ellenére biztos lesz olyan, akinek megfelelő lehet.
[link][ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz andrisbandi #7576 üzenetére
Az okos töltőn van kisáramú töltési mód
Legalábbis az én 10Ah-s Xiaomi töltőm tud ilyet direkt.
A band-et csak azzal töltöm.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Degeczi #7405 üzenetére
Egyetértek, már vagy 3 db utángyártottat kipróbáltam, de igazán jó tényleg csak a gyári. Vadászok is egyet, mert kezdem leharcolni az eredeti pántot, de a Banggoodos 7-8 dolcsis árat sokallom. Engem is érdekelne a 3-4 dolláros eredeti pánt linkje.
cidalain: Nekem csak bő fél év alatt, de ennyi idő alatt meg nyúlt annyit, hogy már majdnem jó az eggyel szorosabb luk
3-4 dolcsiért nekem félévente simán megérné a gyári pántcsere.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz kmarci25 #7378 üzenetére
Használom, csak nem túlságosan sűrűn, viszont nem bánnám, ha épp nem indítom el, akkor is szinkronizálna. Össze van kötve a Google Fittel (na azt viszont használom, mert nincs egy fiókhoz, eszközhöz hozzáragadva, elérhető weben is, stb) és ezért lenne jó, ha naprakészen maradna a cucc akkor is, ha nem futtatom napokig a mifitet.
-
Keem1
veterán
Srácok, a háttérben is szinkronizál a Mifit, vagy csak elindítva?
Szinte 0-24-ben Bluetooth on, de van, hogy napokig nem indítom el a Mifitet. Ilyenkor azért megy a szinkron? -
Keem1
veterán
válasz Black_Raven #6612 üzenetére
Nekem egy töltési ciklusban (1-2 nap) max 10%-ot vesz el a telefonon
Mondjuk 3 appra van belőve az értesítés (gmail, messenger, hangouts).[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Ez szerencsére nem is kérdés.
- nem papírból van, a TPU pedig vízálló
- légmentesen cuppan rá az üvegre, szóval nem jut be alá víz, nem oldja ki a ragasztót.
Egyszóval tökéletesen bírja.Szerk: persze, amit írtam, a normális, minőségi fóliákra, és azok teljesen precíz felhelyezésére vonatkoznak
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Biztos rá tudod venni a Xiaomit egyedi igények megvalósítására, de az drágább lesz
Nem kötelező használni az NFC-t, ellenben bármikor jól jöhet.
Én pl. telefonon sokat használom, fizetni is szoktam vele. Lassan épp úgy szériafelszerelés lesz, mint a telefonokban a wifi vagy a GPS. Pláne, mert használaton kívül semmi fogyasztása nincs.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Azt ugye tudod, hogy az NFC chip nagy tételben filléres kiadás?
1-2 dolcsi, ami legfeljebb 5-6 dollárral növelné a bevezetéskori végösszeget a kereskedelmi lánc plusz költségei mellett (és akkor már elég durva, 2-3x-os árréssel számoltam -- egy kiskereskedő árrése 10-20%, nem pedig 200-300%).[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Black_Raven #5995 üzenetére
Az enyém három hónapos, de 18 napnál rövidebb idő alatt még nem merült le. Most épp 29%-on vagyok és 26 napja töltöttem.
Mondjuk ez rengeteg dologtól függ, aki állandóan szinkronizál mindent (értsd: értesítések tömkelege), ill. folyamtos a pulzusmérés, annál nyilván hamarabb lemerül, és tölteni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Vízállóként vettem, IP68-as ipari szabványt teljesít. Víz rendes körülmények között nem juthat be. Teljesen sérülésmentes a készülékház, innentől garis ha mégis bejut (ne legyenek illúzióid, leverném rajtuk, ha mégis szorakoznának).
Prémium készülék, prémium árral
Amúgy ebben tényleg jó a Samsung. Sok ismerős használja, senkinél nem volt minőségi hiba. A tömítés beljebb van, így ez nem is hiba.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Black_Raven #5958 üzenetére
Gyakorlatilag is.
Az ébresztés szimpla gombnyomásra csak szundizik 10 percre. Hosszan kell nyomni addig, míg a megjelenő kördiagram mutatja. -
Keem1
veterán
válasz Black_Raven #5825 üzenetére
Nálam nincs egy szekundum eltérés se.
Hoppsz, hülyeséget írtam. Fordítva értelmeztem
Igen, a bandről indítva nálam is +1 óra az eltérés.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz TripleB #5816 üzenetére
Nem veszi figyelembe, tehát a statisztikában nem jelenik meg, DE ha nincs akcióban a kezed (meg talán pulzus alapján is) látja, ha DND-be kell mennie (pl. nappali szunya). Ilyenkor megérintve a gombot egy hold jel jelenik meg. Ugyanez történik, ha leveszem, ill. ha a csuklómon van, de éjjel alszom.
Amíg a hold jel ott van, addig a saját ébresztőjét kivéve semmire nem fog jelezni a pánt. -
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
válasz szabonagyur #5555 üzenetére
Nincs. Itt nálam alapból ennyi.
Flash Sale
$19.99
17%OFF
5092pcs left -
Keem1
veterán
válasz szabonagyur #5552 üzenetére
Gearbesten 20 dodó most.
-
Keem1
veterán
válasz _Moriarty_ #5548 üzenetére
Mi fit -> Értesítések -> Egyéb -> Ne zavarjanak (DND) -> Csukló felemelése a megtekintéshez ne zavarjanak módban -> csúszka kikapcsolva
A DND nekem automatikusra van állítva, így ha alszom, akkor életbe lép (és ha életbe lépett, a csuklóemeléses kijelzés nem lesz érvényes).
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz _Moriarty_ #5544 üzenetére
Éjszakára ki lehet kapcsolni
-
Keem1
veterán
Kis okosság a pulzusmérés hatékonyságához.
Mai teszt:
Digitális vérnyomásmérő (hagyományos, felkaros): 63 bpm
Mi Band 2: 62 bpmNyugalmi állapotban, ülve, egymás után mérve a két eszközzel. Nyilván kell egy ideális körülménynek előállnia, de ez esetben a Miband nem olyan pontatlan. Más a felállás, ha az ember fut (elmozdul a karon, izzadt), vagy eleve szarul van feltéve, de átlagos körülmények között, nem orvosi célokra bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Nem segít a rizs. Ugyan tényleg nagy nedvszívó képességgel bír, legfeljebb szétszedett telefonnal lenne hatásos, a band száradásában, ahogy a mostani szédszethetetlen telefonok esetén is, hatástalan.
Az iFixit csapatát szerintem senkinek nem kell bemutatni. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Kutykurutty7 #5358 üzenetére
Így igaz. Áprilisban sokat túráztam, 18 napot bírt. Ebben a hónapban alig mozogtam, most 45%-on áll, 17 nap után.
-
Keem1
veterán
válasz Viktor0610 #5188 üzenetére
Persze, én is így csináltam.
-
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
Na, mit tippelsz? A legújabb adat felülírja a legrégebbit.
Úgy képzeld el, mint az autó oldalsó ablakát és a tájat. Mindig csak egy kicsit látsz, ami mellett elmentél, az valamikor az ablakban látható volt, ami meg eztán jön, csak később látod, de addigra a most látott táj megy ki a képből.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Srácok, ugyebár sokan vásároltuk a bandet GearBestről, Banggoodról, esetleg van, aki Aliról.
Bár a sajátommal meg vagyok eddig elégedve, piszkál a kérdés: eredetit kaptam-e vagy sem.[link]
Ha valaki nem szeretné a linket megnyitni, vagy nem tud angolul: valaki az eredetiség kiderítéséről érdeklődik, míg a válasz egyszerű és kézenfekvő. Ha a Mi Fit tud párosodni, akkor eredeti.
Szerintetek tényleg ennyi elég ahhoz, hogy eredeti-e?Kicsit más okból is keresem az eredetiségi választ: szeretnék egy Xiaomi 10Ah-s power bank-et beszerezni (az újabb, gyorstöltős, type C-s típust), és pont a töltés az, ahol még rémálmaim közepette se jöjjön elő egy fake.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz spidersoft #4771 üzenetére
Cseréljetek a vevőddel, mert ő meg a te régi perecedet nem tudja párosítani
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Criminal017 #4754 üzenetére
Nekem tetszik.
78 dolcsi lesz? Nem vészes.lappy: dettó
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
A kijelző időtartamát lehet valahogy állítani? Kevésnek érzem azt a 4 másodpercet.
-
Keem1
veterán
válasz Criminal017 #4718 üzenetére
Én ilyet találtam
[link] -
Keem1
veterán
válasz Ferenczi Áko #4675 üzenetére
Szerintem nem, ha visszaemlékszem a biosz órákra, 2 óránál elvileg nem is lehet több. Nálam 48 perc és 1:15 között változott, de szerda óta használom a ketyerét.
"Élettani körülmények a felnőttek össz alvásának 20-25 százaléka a REM alvás, tartama jellegzetesen életkorfüggő"
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4661 üzenetére
megtett távolság méterben, elégetett kalória kcal-ban, és az akkutöltöttség.
-
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4659 üzenetére
Ez csak az értesítést kapcsolja ki, nem az óra és a telefon közti kapcsolatot. Ez utóbbit csak a BT kikapcsolásával érheted el, szóval amíg van párosítás és BT, addig van kapcsolat is.
A többi appot sajnos nem ismerem, ill. én is még csak 4. napja használom, de vannak itt tapasztaltabb kollégák, majd beszámolnak a telepíthetőségről. -
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4657 üzenetére
Kikapcsolhatod, ez annyit jelent, hogy amíg csatlakoztatva van a kütyü, addig a telefonon kijelzi az értesítési területen (roló, felső sáv). Én ezt kikapcsoltam, mert engem zavart. S7-em van, és az Always on Display is állandóan mutatná, és ez zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Szerintetek mitől lehet a mifitben egy órás időeltolódás? Én cseszek el valamit?
-
Keem1
veterán
Sziasztok!
Mától tulajdonosa vagyok ennek a kütyünek, eddig hozza amit vártam, de még ismerkedünk. Nem tudom, mennyire érdemes használni fóliát, én rendeltem egy két darabos pakkot, de a gombnál elég levegős lett.
A másik, hogy bekapcsoltam a Google Fit szinkronizációt. Ennek csak simán működnie kéne? Mert ugyan azt írja, hogy szinkronizáció bekapcsolva, de a Google Fit oldalon egyelőre semmit nem látok. Kellene hozzá a G Fit app is? Nem kérte, hogy tegyem fel, ezért nem tettem. Vagy majd csak holnap látom az infókat? Van aki használja ezt a szinkronizációt? -
Keem1
veterán
válasz SztiviVander #2272 üzenetére
Az igaz, de a Sziamiaút legalább már ismerjük, és kb. tudjuk, mit kapunk a pénzünkért. Persze, valahogy meg kell ismerni az újakat is, de nem szeretek kísérleti nyúl lenni.
-
Keem1
veterán
Srácok, tervezek venni egy ilyen kütyüt, de előtte érdekelne, hogy Spotify-jal kompatibilis-e (számváltás pl). A kereső sajna nem vezetett eredményre, ezért a jelenlegi tulajok véleménye lenne fontos számomra. Plusz szinkronizál-e Google Fittel?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest