Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisqp
tag
Köszönöm!
Találtam egy ilyet: http://xiaomi.hu/termek/xiaomi-miband-2-pot-pant-eredeti-xiaomi-fekete/
Ők jók?
-
chatran
őstag
Ez az eredeti szíj a Gearbest-ről egy kalap sz@rt se ér. Kb 2-3 hónap után kijött a betét a belsejéből. Pedig irodai munkát végzek, nem volt kitéve semmiféle extrém igénybevételnek.
Az eredeti gyári szíj minimum egy évet bírt.
Még jó, hogy nem buktam rajta sokat, akcióban rendeltem 1 dollárért. -
Karaya
tag
Ebben a témában szerintem már nincs meg az esélye, hogy az átlag emberek (nem szakértők) tiszta képet kapjanak. Egyszerűen túl nagy érdekek kapcsolódnak az eredményekhez.. Az sokat elmond, hogy statisztikai üsszefüggés van a kutatások eredménye és aközött, hogy az iparág finanszirozza, vagy független szerverzetek. (első ábra)
Régóta követem a témát, kialakítottam a saját tolerancia szintjeimet a vélt vagy valós környezeti ártalmakraLeginkább a német SBM-2015 ajánlás fedi le ezt most. És továbbra is szkeptikus vagyok mindkét irányban
-
Black_Raven
veterán
Nekem a telefonon a csak BT kapcsolat, még elmegy, de ha bekapcsolom hozzá a mobilnetet, szerintem 1 nap legalább ~20%-ot lezabál. Ha meg elkezdek netezni is 3-4óra SOT, azaz max este 6-ra kész az akksi.Újabban játszok a nettel, mármint a ki-be kapcsolással hogy egésznap menjen a net, kizárólag az akksi miatt, vagy délután ha van időm feltöltöm.
-
HornedReaper
senior tag
Gerbest-es "drágább" fólia nálam is rácuppant teljesen, az olcsóbban vásárolt fóliák szélénél viszont látszik, hogy levegősek (kicsit "lekerekített" a kapszula széle)
Annyi, hogy ezeken nincs lyuk az érzékelőnél... -
-
nord_
veterán
Én is ebben reménykedtem, de sajnos nem lineáris.
Amúgy nálam nagyon alapon fut: az időn kívül csak a lépésszámot és az aksi állapotát írattatom ki. Ami pluszban szívja, az az, amikor havonta egyszer-kétszer bekapcsolom a folyamatos pulzusmérést. Így kábé 20 napot megy egy töltéssel. -
lócitrom
őstag
valószínűleg ennyi tényleg elég, hogy párosítható. azért annyira nem kicsi cég már ez a cég, hogy ne találjon ki valamiféle hitelesítési kulcsos megoldást, ami egyértelművé teszi, hogy eredeti-e vagy sem. keleti verziókról nem tudok nyilatkozni, de én is utánajártam a dolgoknak. van pár variáns. kétséges, hogy mind hivatalos-e, mert nem feltétlenül egységes a feliratozás a dobozon. én eleve úgy kezdtem, hogy kiválasztottam az összes potenciális eladót és átnyálaztam a véleményeket főleg képek után kutatva. ez aliexpress-szen egyszerű történet volt, mert rengeteg visszajelzésbe botlottam. mivel csak olyat kerestem, amin szerepelt a CE, így a többit gyorsan átugrottam.
global kiadáson tehát amit érdemes megvizsgálni:
- dobozon angol és kínai leírás egyaránt, ami az egész oldalt kitölti
- dobozon a felső vonalkód 13713-mal kezdődik
- dobozon az SKU szám MGW4024GL (ami például CN-nel végződik az minimum keleti kiadás)
- dobozon az alsó vonalkód 7524-gyel végződik
- dobozon van FCC ID: 2AC8UXMSH04HM
- dobozon van CCAK16LP0930T4 azonosító
- dobozon van CE jelölés
- Mi Band 2 kapszulán van CCAK16LP0930T4 matrica
- Mi Band 2 kapszulán van CE jelölés
- Mi Band 2 kapszulán van FCC ID: 2AC8UXMSH04HM
- használati utasítás angol és kínai egyarántazt hiszem ennyi, amit én meg tudtam állapítani keresgélésem során.
-
sambenez
addikt
Több lesz az 78-nál. A kínai árat számolták át $-ra. Annál mindig több lesz.
A Mi Band 2 nyitóára 149 Yuan volt, ami akkor 22.65$-t jelentett. De ennyiért sehol nem kaptad meg megjelenéskor, sőt még most is csak akció keretében lesz ilyen áron.
Szerintem 100$ talán kicsit több lesz az új. -
janosibaja
őstag
Rendes vagy, hogy válaszolsz, tudod, az újdonság izgalma...
Kifutottam a szerkesztési időből: még azt szeretném megkérdezni, hogy a mobilon hol van a Toolsban, hogy mennyit mozogtam ma?
Elvileg ezt fel is tolja felhőbe, de nem leltem ilyen beállításra, pedig hát ez lenne a lényeg...
Lehet, hogy a mozgást csak a Mi Fit méri és a Tools pusztán az értesítések konfigurálásra van?
-
janosibaja
őstag
Köszönöm szépen a választ, minden műxik, remek a cucc!
Már csak azt áruld el - vagy a tapasztaltabb kollégák -, hogy a Band kijelzőjét érintgetve előbb a pontos idő, aztán a megtett lépésszám tűnik fel, de mi a "30M", majd egy "1", aztán a pulzus, utána meg a 94% kijelzése.
A vastagított infókat nem értem. Légy szí írjátok meg, mik azok.
Csudába! A mobilon hol van a Toolsban, hogy mennyit mozogtam ma? Elvileg ezt fel is tolja felhőbe, de nem leltem ilyen beállításra...
-
-
A Google Fittel a saját appja (Mi Fit) tud szinkronizálni, vagyis mindenképpen kell telepíteni a saját appját is.
Sőt, mielőtt megkérdezed, az appok értesítéseit nem képes szöveges formában jelezni (pl a hívó nevét), csak ikonokat mutat.
(#2197) szpali: na ez meglepett, hogy ezt már lehet. Melyik appal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG OLED Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest