- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Köszi a választ.
Magyarán ha csak arra használom az órát hogy mutassa a megtett távolságot és mérje a pulzust az alig meríti.
Bezzeg ha rá akarnék nyomni mindenféle értesítést a telefonról az nagyon meríti.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kisqp
tag
Köszönöm!
Találtam egy ilyet: http://xiaomi.hu/termek/xiaomi-miband-2-pot-pant-eredeti-xiaomi-fekete/
Ők jók?
-
chatran
őstag
Ez az eredeti szíj a Gearbest-ről egy kalap sz@rt se ér. Kb 2-3 hónap után kijött a betét a belsejéből. Pedig irodai munkát végzek, nem volt kitéve semmiféle extrém igénybevételnek.
Az eredeti gyári szíj minimum egy évet bírt.
Még jó, hogy nem buktam rajta sokat, akcióban rendeltem 1 dollárért. -
Karaya
tag
Ebben a témában szerintem már nincs meg az esélye, hogy az átlag emberek (nem szakértők) tiszta képet kapjanak. Egyszerűen túl nagy érdekek kapcsolódnak az eredményekhez.. Az sokat elmond, hogy statisztikai üsszefüggés van a kutatások eredménye és aközött, hogy az iparág finanszirozza, vagy független szerverzetek. (első ábra)
Régóta követem a témát, kialakítottam a saját tolerancia szintjeimet a vélt vagy valós környezeti ártalmakra Leginkább a német SBM-2015 ajánlás fedi le ezt most. És továbbra is szkeptikus vagyok mindkét irányban -
vince
őstag
This page isn't available
The link you followed may be broken, or the page may have been removed."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Black_Raven
veterán
Nekem a telefonon a csak BT kapcsolat, még elmegy, de ha bekapcsolom hozzá a mobilnetet, szerintem 1 nap legalább ~20%-ot lezabál. Ha meg elkezdek netezni is 3-4óra SOT, azaz max este 6-ra kész az akksi.Újabban játszok a nettel, mármint a ki-be kapcsolással hogy egésznap menjen a net, kizárólag az akksi miatt, vagy délután ha van időm feltöltöm.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
HornedReaper
senior tag
Gerbest-es "drágább" fólia nálam is rácuppant teljesen, az olcsóbban vásárolt fóliák szélénél viszont látszik, hogy levegősek (kicsit "lekerekített" a kapszula széle)
Annyi, hogy ezeken nincs lyuk az érzékelőnél...[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
-
MODERÁTOR
-
nord_
veterán
Én is ebben reménykedtem, de sajnos nem lineáris.
Amúgy nálam nagyon alapon fut: az időn kívül csak a lépésszámot és az aksi állapotát írattatom ki. Ami pluszban szívja, az az, amikor havonta egyszer-kétszer bekapcsolom a folyamatos pulzusmérést. Így kábé 20 napot megy egy töltéssel. -
lócitrom
őstag
valószínűleg ennyi tényleg elég, hogy párosítható. azért annyira nem kicsi cég már ez a cég, hogy ne találjon ki valamiféle hitelesítési kulcsos megoldást, ami egyértelművé teszi, hogy eredeti-e vagy sem. keleti verziókról nem tudok nyilatkozni, de én is utánajártam a dolgoknak. van pár variáns. kétséges, hogy mind hivatalos-e, mert nem feltétlenül egységes a feliratozás a dobozon. én eleve úgy kezdtem, hogy kiválasztottam az összes potenciális eladót és átnyálaztam a véleményeket főleg képek után kutatva. ez aliexpress-szen egyszerű történet volt, mert rengeteg visszajelzésbe botlottam. mivel csak olyat kerestem, amin szerepelt a CE, így a többit gyorsan átugrottam.
global kiadáson tehát amit érdemes megvizsgálni:
- dobozon angol és kínai leírás egyaránt, ami az egész oldalt kitölti
- dobozon a felső vonalkód 13713-mal kezdődik
- dobozon az SKU szám MGW4024GL (ami például CN-nel végződik az minimum keleti kiadás)
- dobozon az alsó vonalkód 7524-gyel végződik
- dobozon van FCC ID: 2AC8UXMSH04HM
- dobozon van CCAK16LP0930T4 azonosító
- dobozon van CE jelölés
- Mi Band 2 kapszulán van CCAK16LP0930T4 matrica
- Mi Band 2 kapszulán van CE jelölés
- Mi Band 2 kapszulán van FCC ID: 2AC8UXMSH04HM
- használati utasítás angol és kínai egyarántazt hiszem ennyi, amit én meg tudtam állapítani keresgélésem során.
[ Szerkesztve ]
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
sambenez
addikt
Több lesz az 78-nál. A kínai árat számolták át $-ra. Annál mindig több lesz.
A Mi Band 2 nyitóára 149 Yuan volt, ami akkor 22.65$-t jelentett. De ennyiért sehol nem kaptad meg megjelenéskor, sőt még most is csak akció keretében lesz ilyen áron.
Szerintem 100$ talán kicsit több lesz az új. -
janosibaja
őstag
Rendes vagy, hogy válaszolsz, tudod, az újdonság izgalma...
Kifutottam a szerkesztési időből: még azt szeretném megkérdezni, hogy a mobilon hol van a Toolsban, hogy mennyit mozogtam ma?
Elvileg ezt fel is tolja felhőbe, de nem leltem ilyen beállításra, pedig hát ez lenne a lényeg...
Lehet, hogy a mozgást csak a Mi Fit méri és a Tools pusztán az értesítések konfigurálásra van?
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
Köszönöm szépen a választ, minden műxik, remek a cucc!
Már csak azt áruld el - vagy a tapasztaltabb kollégák -, hogy a Band kijelzőjét érintgetve előbb a pontos idő, aztán a megtett lépésszám tűnik fel, de mi a "30M", majd egy "1", aztán a pulzus, utána meg a 94% kijelzése.
A vastagított infókat nem értem. Légy szí írjátok meg, mik azok.
Csudába! A mobilon hol van a Toolsban, hogy mennyit mozogtam ma? Elvileg ezt fel is tolja felhőbe, de nem leltem ilyen beállításra...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
A Google Fittel a saját appja (Mi Fit) tud szinkronizálni, vagyis mindenképpen kell telepíteni a saját appját is.
Sőt, mielőtt megkérdezed, az appok értesítéseit nem képes szöveges formában jelezni (pl a hívó nevét), csak ikonokat mutat.
(#2197) szpali: na ez meglepett, hogy ezt már lehet. Melyik appal?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szpali
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...