- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajszer91
tag
Hello
Védőfóliát hogy lehet felrakni a mi band-ra? 4-et rendeltem de 2 már kuka -
cidalain
veterán
válasz flegga92 #5796 üzenetére
Na ne mar...
A "buta" program tudja nezni a band mereseit, ki tudja ertekelni a mely/normal alvast, de amikor ebreszteni kellene akkor nem tudja megrezgetni?
Csak a telo csengohangjat tudja hasznalni ebresztesre?
...programozok...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
szpali
addikt
válasz Black_Raven #5795 üzenetére
Itt is kint van, bugfix van a leírásában
http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/mi-fit-3-0-2-release/iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
Google Fordított:
új funkciók
1, frissítse méter firmware verzió a fiatalok gyakorlati asztal,
2, javít néhány hibát.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
bl4ze
veterán
-
peestike
őstag
Esetleg, ha valaki aliexpress-en keresne szíjat és van coin-ja, akkor a coins & coupons részben érdemes szétnézni. A smart electronics fülön vannak 50-100 coin-ért 1-2 usd-s kuponok. Tegnap lőttem 3 szíjat is, a legolcsóbb 24 forint volt, 2.01-2 usd-s kuponnal.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
cidalain
veterán
válasz flegga92 #5787 üzenetére
A band-en beallitod a sajat ebresztojet, a telo ebresztojet meg 2 perccel kesobbre
Nekem ez bevalt. Ha felkelek a bandre (sikerulni szokott), akkor csondben ki tudok cuccolni a szobabol, asszony nem ebred.
Ha megse 2 perc mulva a telo hanggal ebreszt.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
flegga92
senior tag
Tegnap nekem is megérkezett végre a Mi Bandem, mindent sikerült rajta beállítani. Viszont egy kérdésem lenne, hogyha valaki használja Sleep as Android appal alvásfigyelésre, hogy lehet beállítani, hogy először csak az óra rezegjen, aztán csörögjön a telefon.
-
Atomgeszi
nagyúr
Szuper! Így már mindent értek..
Csak azt a részét nem, hogy egyszer mutatja névvel, máskor meg nem.
Mi Fit-ben ki kell szedni az alkalmazások értesítéseit?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Boresz
tag
válasz Atomgeszi #5778 üzenetére
A szöveges megjelenítéshez egy ikon van: üzent ikon + Abc.
Ha kapsz értesítést a Vibertől, Messengertől, Skype-ból nem feltétlenül tudod megkülönböztetni hogy kitől jött.
Erre a megoldás:
3 egyéni csoport létrehozása
1. Viber,
- üzenet ikon + Abc
- előtag : V# (de bármi lehet)
- vagy elő ikon a Viber ikon
- Viber app hozzáadása2. Messenger,
- üzenet ikon + Abc
- előtag : M# (de bármi lehet)
- vagy elő ikon a Messenger ikon
- Messenger app hozzáadása3. Skype csoport hasonlóan
Ha kapsz üzenetet a Vibertől, úgy fog megjelenni: V#Feladó
Ha kapsz üzenetet a Messengertől, úgy fog megjelenni: M#FeladóÍgy már pontosan tudod, hogy melyik app küldte az üzentet, ha ez fontos számodra, ha nem fontos (akkor nem kell bajlódni a 3 üzenet csoporttal, egy csoportban is megoldható).
Az elő ikon szerepe hasonló, ilyenkor először megjelenik az elő ikon majd utána az üzenete + Abc ikon.
Ebből is tudni fogod hogy melyik app küldte.
Az elő ikon jelentősége még annyi (ugyanaz mint értesítések beállítás/értesítés előrejelzésnél): az üzenetek gyorsan elmennek a készülékről, ha kabátban vagy hosszú ujjúban vagy akkor nem biztos hogy el tudod olvasni. Használatával viszont 2 ikon jelenik meg ezért a másodikról már valószínű nem maradsz le.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Atomgeszi #5773 üzenetére
telefon angol nyelvűre váltása.
majd elindítani a mi fit-et, és az angol verzióban lesz opció, hogy hívónév kijelzés.
bekapcsolod, ekkor betűkészlet frissítés megy a bandra.
restart teló. visszaállítás magyar nyelvre.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Black_Raven
veterán
válasz Atomgeszi #5775 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a Playes verzióhoz, akkor az Összefoglalóban ott az apkmirror link, én onnan töltöttem le a 3.0.0-át felraktam, és egyből jött rá a 3.0.1-es frissités, azt is feldobtam közben az FW-t is frissitette, így fw v1.0.1.50 Algoritmus v1.1.03 és Mifit 3.0.1
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Atomgeszi
nagyúr
Közben playből újrahúztam a MiFit-et, most megjelent a Show information is..
A szöveg előtaghoz kell valamit írni?
Most olvasom, hogy "Szöveg előtag: T#
Ha több applikációnál is használod az ikont, az értesítések egymástól megkülönböztetéséhez"Tehát, ha 3 apphoz szeretném ezt, akkor mit kell?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
fzoli86
tag
Sziasztok, nálam a pulzusmérésnél 1 órával el van csúszva a kiírás a ténylegeshez képest. 15:08-kor mértem és ő 16:08-ra irja...az összes mérés el van csúszva
[ Szerkesztve ]
-
Boresz
tag
válasz Atomgeszi #5775 üzenetére
Szia!
1. Mi Bandage/beállítás/szöveges ikon beállításokat csináld végig, ha még nem tetted
2. Értesítések szöveges megjelenítéséhez:
- Egyéni értesítés létrehozása
- Message + Abc ikon kiválasztása! Te az app ikonokat választottad ki csak az ikont fogja megjeleníteni a szöveget nem.
- A kártyán alul a zöld + jellel ki kill választani az applikációt (messenger, Viber stb...)![ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Black_Raven #5774 üzenetére
Nem írja ki a hívó nevét sem.
Sőt nálam a Mi Fit-ben ilyen nincs is, hogy : 7. Kapcsold ki: Turn on incoming call alerts (Show contact information maradjon bekapcsolva)
Na tehát a Show contact information.Mi Fit. Alkalmazás verzió: 2.2.4
Algoritmus: 1.0.81Play áruház azt írja nincs hozzá frissítés.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Black_Raven #5769 üzenetére
Beállítások a programokban:
MiFitben, Alkalmazás értesítések bekapcsolva: Messenger, Gmail, Viber, Whatsapp.
Bandage-ban: Egyéni értesítések fül alatt ugyanezeket beírtam. Bár nem értem, hogy innen hogy fogja ő kitalálni, ha egyéni névnek bármit beírhatok, meg az ikont is tetszőlegesen választhatom. App - Nem felismert applikáció jelzése - ONMiBandon mi történik: app jelenik meg akármelyik applikációra.
Beállítások a programokban 2:
Mifitben, Alkalmazás értesítések kikapcsolva.
Bandage-ban: Egyéni értesítések fül alatt ugyanezeket beírtam. Bár nem értem, hogy innen hogy fogja ő kitalálni, ha egyéni névnek bármit beírhatok, meg az ikont is tetszőlegesen választhatom. App - Nem felismert applikáció jelzése - ONMiBandon mi történik: az ég világon semmi.
Vajon mit rontok el?
(#5770) DarthFader
Itt raktam be őket igen. Ennyiből tudnia kéne, hogy nincs megadva a Messenger elérési útja, hanem csak a "neve"?[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #5767 üzenetére
Lehet,hogy túl régi fw van a karkötőn? De már az új dobozban jött, ami fehér, és a tetején maga a karkötő.
Már töröltem mindent, lepárosítottam, felpárosítottam, és állandóan az APP ikon/felirat jelenik meg, tök mindegy, hogy milyen alkalmazás küld éppen értesítést .
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Tegnap jött meg a Band 2-m. 1S-t cseréltem le erre.
Próbáltam rákeresni a fórumban, de senkinek nem volt ilyen problémája. Szóval az a kérdésem, hogy be van állítva A Mi Fit-ben, hogy Viber, Gmail, Messenger jelezzen. De a karkötő csak annyit ír ki,hogy APP.
És nem is frissítette a karkötőt sem.
Másik: Milyen program kell ahhoz, hogy kijelezze legalább a hívó fél nevét? Android MIUI-t használok.
Meg, ha mondjuk messegneren írnak, legalább annyit, hogy ki írt, meg, hogy kitől jött az email.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
hattrickuser
aktív tag
válasz Ricsi 1984 #5762 üzenetére
Az összefoglalóban írnak erről a lehetőségről. Kattints az összefoglaló kinyitására.
[link] -
szpali
addikt
válasz Ricsi 1984 #5762 üzenetére
Van mókolt MiFit apk, ha vissza görgetsz valaki linkelgette mindig. Azzal azt hiszem megoldható a több profil kezelése.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Egy telefonhoz 2 mi band 2-t tudok csatlakoztatni? Egyet (a régit)szeretnék munkához használni ami sok karcot kapott meg fog is kapni, masikat pedig munkán kívül. Ez megoldható? Vagy az alkalmazás csak egy készüléket ismer fel amivel először csatlakoztattam? Köszönöm
-
Drughi
addikt
válasz petipetya #5760 üzenetére
1, Elemcsere (ami nekem ment 2 évig hiba nélkül) azt az órás elnézte és beázott az óra.
2, A másik órámat kivettem a szekrényből, beállítottam, 2 napig ment, majd megállt. Elemcsere (csakis én) nem oldotta meg.
3, Van egy okosórám (kinai) ami már haldoklik, nem merem rábízni magam.
Így kell egy ketyere, ami mutatja ag időt, vízálló, rezeg ha hívnak és nem kell 3-4 naponta töltenie.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Köszi a tanácsokat, végül egy bőr mijob szíj és egy fekete/sárgás-zöld szilikon szíj lett a befutó. Ezek kitartanak jóideig és lehet alkalomhoz illően hordani.
Nekem óraként (is) fog funkcionálni, mert megfeküdt 2 órám megy egy okosórám is mult héten...
-
Flashy
veterán
csak azért nem kell fémet venni, hogy ne veszítsd el a karkötőt. ha jó a szilikon, akkor a Mijobs elfogadható minőségű utángyártott szilikon szíjakat csinál. mást nem biztos, hogy érdemes venni, mert lehet olyan szar is, hogy előrefelé kiesik belőle és akkor nem érte meg. ha tetszik a fém, akkor vegyél olyat, bár szerintem egy ilyen hosszúkás alakú fekete akármi nem néz ki jobban fém szíjban, inkább furcsa. színes vagy csíkkal díszített szilikon szíjban is simán lehet inghez-zakóhoz hordani.
-
mdraco
őstag
Most látom, hogy júniusban nem international edition-t rendeltem a gearbestről... lehet valami hátrányom?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Rendeltem magamnak egy ilyen kütyüt az eustock-tól.
A kérdés az volna, hogy milyen pót szíjat érdemes hozzá meszerezni? Ahogy nézem a Mijobs leég korrek ár/érték arányú szíjakat ad.
Érdemes fém szíjat beszerezni, vagy jó az utángyártott szilikon? -
bl4ze
veterán
válasz Black_Raven #5750 üzenetére
2.4.2 van fent nekem, FW 1.0.1.50 , Algoritmus 1.0.95 - mai alvásra is teljesen hülyeségeket ír
.:. bl4ze .:.
-
Black_Raven
veterán
Ez érdekes, nekem percre pontosan mér, tegnap direkt néztem az órát, és minden stimmel. MiFit v3.0.1(android)FW, v1.0.1.50
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Urak, MiFit alvásfigyelő totál OFF, össze-vissz mér. Nem veszi észre ha felkeltem wc-re menni, stb. Viszont olyan 10-30 perces ébredéseket ír, amikor aludtam.
Melyik applikáció tud reálisan mérni alvást? Tudom, hogy ez nem alváslabor, de ha reggel 8-ig alszom, akkor a MiFit ne írja már oda, hogy 4:57-kor ébredtem és azóta fent vagyok
Köszi !
-
szpali
addikt
De, abban volt. Viszont régen a play-ről sem egyszerre jelent meg mindenkinél a frissítés. Vissza tettem az előzőt. Várok pár napot/hetet, hátha frissül az is.
(#5746) gyulavezir
Köszi[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
oris
aktív tag
válasz gyulavezir #5746 üzenetére
Google fit szinkron a play-es változatban volt, nem?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
szpali
addikt
Csini ez az új 3.0.1-es, de találkozott már valaki Google Fit szinkronizáló változattal?
Ja, és hol találom benne az értesítendő alkalmazások kiválasztásátiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
dubplate5
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt a barátok hozzáadásával. QR-kód bescannelés után ezt írja: "Elöször csatlakoznia kell a hálózathoz". Mi Fit verzió 2.4.2. Van esetleg valami ötletetek mi lehet a gond?
Előre is köszönöm! -
chatran
őstag
Frissítették iOS-re a Mi Fit-et, az új verzió a 3.0.1. Javítottak a manuális pulzusmérésen és egyéb nem részletezett kisebb hibákon. Firmware frissítés továbbra sincs.
Úgy vettem észre, hogy a 3-ás verzió óta kevesebb lépést mér, nagyságrendileg, ami korábban 10 ezer lépés volt az most csak 9. TNálatok is feltűnt ez? -
Black_Raven
veterán
Sziasztok. Egy kérdésem lenne, mert vissza olvastam kicsit. Hasznält eszkôznél azért kell kijelentkezni Mifitböl és fiókból, mert különben nem müködik mäsik telefonnal a Mi band2?+ apk mirror-ról letöltött mifit 3.0.0 jó hozzä vagy töltsek le régebbi verziót?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Dimond G #5739 üzenetére
Penzvissza.
Szoval beszelj az eladoval, hogy gebasz van.
Ha kinabol vetted, akkor nem hangsulyoznam ki hogy az elso tolteskor ment a kijelzo. Nyugodtan mondd ra hogy DOA garis ugyintezest kersz (dead on arrival, azaz ar hibasan erkezett)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
cidalain
veterán
+ (#5725) fzoli86
Gearbest Hungary Facebook oldalról van az infó, 100 db-os kupon, 4-ei bejegyzés
Kupon: 1775MB2
forrás link az adott Facebook oldal reflinket fog tartalmazni, így kéretik csak a kuponkódot figyelembe venni.[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam kezembe eme remek kütyüt! Mivel nálunk a cégnél még töltés céljából sem lehet rádugni a gépre semmit, így fogtam egy telefon töltőfejét és azzal együtt dugtam be a hálózatba töltés céljából!
Kétszer ránéztem, töltött! Kb 45 perc múlva kihúztam, és mi fit app-al összekötöttem a készüléket. Nos a karkötő tolja az adatokat, de nincs kijelzőm. Fekete! Meghalt a kijelzője egy töltés alatt?
Köszönöm a válaszokat, tippeket! -
cidalain
veterán
fogalmam sincs. amikor megvettem, akkor letöltöttem a play áruházból, és azóta ez van nekem fent.
de ahogy nézem neked nem frissíteni kell, hanem visszalépni, mert a tiéd újabb verziós.
talán apkmirrorról meg tudod szerezni a 2.3.0-át.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Criminal017
őstag
válasz gyulavezir #5724 üzenetére
Mit írjunk róla? Műkődik, kész. Ha kérdésed van, akkor arra válaszolunk.
-
gyulavezir
aktív tag
Aki a 3.x-re frissített MI Fitet használja, igazán írhatna róla valamit!!!!
-
fzoli86
tag
kezd lemenni az ára:
[link] -
bl4ze
veterán
válasz cidalain #5714 üzenetére
Szia, Nálam a MiFit értesítések/egyéb alatt nincsen ilyen, hogy "Rezges ebreszteskor"
Amit látok :
Bejövő hívás
Ébresztés
Karkötő riasztások
Tétlen figyelmeztetés
Bejövő SMS
Cél értesítések
Ne zavarj DNDSzóval amit írtál nem találom. MiFit 2.4.2 verzió
A teló éjjel repülő üzemmódban van, ez a BT-nem tiltja tudtommal... ?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok,
A 2,5 éves első generációs Mi band-et váltja majd az Mi Band 2, ha megérkezik. Kérdésem az, hogy az eddig elmentett aktivitást a 2-es is leszinkronizálja majd magának az Mi accountomból, és látni fogom?"nincs rá lezsóidő"
-
cidalain
veterán
Lehet pedig valahogyan, mert nalam csinalja.
Ha be van kapcsolva a BT ejjelre a telomon, akkor reggel a band is rezeg vele, amikor ebreszt. Ezt onnan tudom biztosan, hogy a band sajat ebresztese 3 perccel a telo elott ebreszt (igy csendben fel tudok kelni, es ki tudok menni a teloval. Ha megse jon ossze akkor kell a telo hangos ebresztoje)Szoval tudja ezt a band amit szeretnel.
A telomon mi fit van, es mi bandage, de inkabb a fit-et hasznalom.
Ioyenkor a band csak rezeg, ikon nem jelenik meg rajta.Update:
mifit, alul ertesitesek, egyeb gomb, Rezges ebreszteskor legyen bekapcsolva!
A sima Ebresztes ugyanitt, az a band ebresztesere vonatkozik, de az elobb emlitett a tepefon ebresztojehez vonatkozo rezgetes.[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
-
bl4ze
veterán
válasz andrisbandi #5605 üzenetére
Mi Band Tools van fent, és MiFit. (2.4.2 verzió)
Mi Band Tools kezeli az értesítéseket. Szeretném ha az Android óra az ébresztéseket is jelezze.
Beállítottam, de csak a telefon ébresztő szólt, a karperec nem rezgett.
Mit kell tenni, hogy az óra ébresztéseket áthozza és rezegjen ?THX
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Criminal017 #5707 üzenetére
Nem hiszem, hogy a nyelvi fájllal lenne gond, hanem az új verzióból valami hiányzik, hogy a fordítással megfelelőlen működjön.
-
ferob
őstag
Kár próbálkozni, mert valószínűleg te angolul használod, amivel nincsen gond, de valami a fordítással nem sikerült, így magyar nyelvvel nem fog működni, viszont még nem volt időm megnézni, hogy mi lehet a gond.
A módosított alkalmazás a két karpánt használatához már napközben felkerült a szokott helyre, de a gyári alkalmazásnál említett hibának is majd megpróbálok utánanézni.
-
olddog
tag
válasz Criminal017 #5702 üzenetére
Próbáld meg esetleg eltávolítani, és tisztán feltenni az új verziót. Én így csináltam.
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
GuruZone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- PITAKA tok iPhone 15 Pro MAX-hoz
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest