- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Darth_Revan #3836 üzenetére
normális esetben 168 órát kell átvészelni. elég valószínű, hogy gyárilag EEA-val jön. a várakozási időt akkor szokták mostanság húzni, ha több nyitást végzel.
-
darvinya
titán
válasz
Darth_Revan #3836 üzenetére
Nálam is egyből csere/pénz vissza, nincs javítás.
Bár EEA ROM nem annyira friss, mint a Global. -
kinder93
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3833 üzenetére
Igen, arra gondoltam, bocsi!
De egyébként Globallal jön az Alzától, nekem legalábbis azzal jött. -
kinder93
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3831 üzenetére
Global lesz az. Az EU ROM nem hivatalos Xiaomi rom.
-
klaya86
senior tag
válasz
Darth_Revan #3829 üzenetére
Melyikkel jön az alzától?
-
klaya86
senior tag
válasz
Darth_Revan #3827 üzenetére
Eu rommal jön? Nem globallal szoktak eu-ba? Lehet le vagyok maradva. Egyébként nekem mi 9lite-on jelenleg gyári global rom van, abban nincs hívás rögzítés.
-
klaya86
senior tag
válasz
Darth_Revan #3811 üzenetére
Szintén Alzán rendeltem hétfőn egy kéket. Addig filoztam, hogy poco vagy mi10t legyen, hogy az utolsó 3 db szürke elfogyott 😀 Így maradt a kék. Megkérdezhetem mikor rendelted? Illetve neked nem csúsztatták a szállítást? Nekem csütörtökre ígérték majd aznap reggel jött sms és emailt, hogy sorry,de hétfő lesz.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Aktív ujjlenyomat olvasónál azért ellenőrizd a zárképernyődet: [link]
lócitrom: Sejtettem, mit is várok EU piacra...
-
lócitrom
őstag
válasz
erre hivatalos EEA és Global van. meg persze custom EU. a rossz tapasztalatod ellenére szerintem érdemes lenne feltenni az EU-t, mert én ugyan pont ezt egyszer régen tapasztaltam, de jó ideje nincs gond a szám rejtésével.
EEA a Google tárcsázóját használja. Global esetében nem emlékszem, de sanszos, hogy az is. EU-ban van hívásrögzítés, szerencsére.
kóros kijelzőhibáról nemigen esett szó itt eddig. én se nagyon hallottam róla. szoftveresen szar viszont a sötét mód. ahol inverz kellene, hogy legyen, ott néha nem inverz. egyes alkalmazások esetében hol világos, hol sötét.
ehhez tényleg izmos tesztelgetés szükséges. talán valami benchmark videót érdemes lenne keresned. én nagyon nem tapasztaltam intenzív melegedést. tényleg elég komoly a hűtése.
-
mizoli
addikt
válasz
Darth_Revan #3816 üzenetére
Xiaominál általában 1 hét (pont 168 óra).
Bár én most éppen 2 hetet kaptam (másik típus, de az mindegy). 2 hónapon belül ez a 3. telefon, amit nyitni akarok, lehet, hogy köze van hozzá a hosszabb időnek. -
darvinya
titán
válasz
Darth_Revan #3816 üzenetére
ROG Phone-t forgalmazzák EU-ban?
Indonéz/kínai ROM-ban van hívás rögzítés.
Hotspot-ot használtam MyTv-hez, semmi melegedést nem tapasztaltam, igaz 5GHz-et használtam, viszont közben használtam is rendesen. -
plejik
addikt
válasz
Darth_Revan #3813 üzenetére
Úgy nem használtam még egy telomat se huzamosan, szerintem mások se nagyon itt. :)
-
gusthy
veterán
válasz
Hangrögzítő természetesen van.
Ha hívásrögzítőre gondolsz, az nincs, de felesleges is keresni bármely telefonban mert egy idő óta EU szabályozásnak megfelelően egyikben sincs. -
plejik
addikt
válasz
Az első kettőre nem tudok válaszolni.
3. Én egyáltalán nem tapasztalok semmi melegedést, esetleg izmosabb játékok, de az is normális mértékben. OP 6 brutálisan tudott melegedni, nekem ez ahhoz képest hűtő..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged