- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz
eszlenyek #3507 üzenetére
Csatlakozom!
A telepítések nálam (is) úgy működnek, hogy nem rakok fel twrp -t, hanem csak bebootolok rá, telepítek és utána indítom a rendszert.
Eltérő romok felrakása előtt (váltás pl. vmilyen global és eu dev között) format data is kell, majd a global stabil feltelepítése, utána újra format data, szóval eléggé macerás, de működik.Nálam a telepített új rendszer csak úgy indult el, ha csináltam egy reboot recovery -t, majd a gyári recoveryből egy wipe data -t. Ha ez nem volt meg, akkor bootloop...
Egy szó mint száz: eltérő romok közötti váltásnál nem célszerű telepíteni custom recovery -t.
(... és a twrp "kínai" verzóját kell használni, ha eu romot telepít valaki, mert a "hivatalos" mauronofrio féle twrp bevallottan nem kezeli az android 11 -es alapú rendszert egyelőre. Az xda -n lévő eddigi összes más rom 10 -es alapú, azokhoz jó a hivatalos twrp is.)
-
TheProb
veterán
válasz
eszlenyek #3272 üzenetére
Nálam nemtom mi a 3.14csát csinált ez a retek, de fastboot alatt se tudok vele beszélgetni cli-n keresztül... Nem látja a gép....
Mi lett a megoldás? Már 6x indítottam újra fastboot-ba a telefont, de semmi.
Egyébként meg a poco feliratos képernyőn stuck-ol a telefon... Ez kurvára kellett most.... -
TpS
őstag
válasz
eszlenyek #3089 üzenetére
Fel lehet dirty-vel. Kikapcsolom mindig a jelszót, mert meguntam már a twrp-vel a kínlódást. Kb. 3-4 frissítéssel ezelőttig rendben működött, aztán meg nem fogadta el a jelszót, és nekem azóta már egyszer sem fogadta el. Próbáltam már képernyő pinnel, jelszóval, ugyanaz a helyzet.
Újabb twrp-t meg nem találtam, az utolsó 03.29-es dátumú. -
Dreadloord
senior tag
válasz
eszlenyek #3077 üzenetére
Szia,
nem romoltam, a gyári rom van rajta (hivatalos magyar modell). Amire már rájöttem:
A gyári AOD-vel jól működik, de azt nem lehet méretezni normálisan, illetve beállítani, hogy pl. ha jön egy értesítő, akkor ott rábökve a lezárt képernyőn megjeleníti a tartalmát, és rábökve rögtön meg is nyitja, feloldva a telót. Ezt a gyárin nem tudtam beállítani.
Letöltöttem a marketből az AOA nevű AOD progit, azzal tökéletes a lezárt képernyő, de azt futó alkalmazásnak látja a teló, ezért ott mindig úgy ugrik fel a bejövő hívás ablaka, mintha épp benne lennék a telefonban feloldva (piciként felül)
Van esetleg olyan progi, amivel beállítható, hogy pl a hangerő felfelé gombbal felvegye a hívást a telefon? Vagy, hogy az arcomhoz emelve rögtön felvegye a hívást? (LG g6-om tudta ezt, itt nem találtam erre beállítást). Ezzel megkerülném a problémát
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest