- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
Napi Moto . . .
Három hete áll "hamarosan szállítható" státuson a 3. Gen. 2GB - 16GB változata az Amazonnál.
(Ehhez hozzá kell tenni, hogy úton lévő áruknál - eddigi tapasztalatok alapján - pontos dátunnal jelölik a várható szállítási időt. Valamint az okostelók, ugye repúlővel utaznak, ami nem olyan hosszú folyamat, minnt egy konténeres szállítás.)
Gyakorlatilag a MotoMaker-en se nagyon hozzáférhető az erősebb változat, a fekete hátlap nem szállítható ill. késik.
(Utolsó kiisérletemnél a 2GB-os változatot már ki sem lehetett választani a francia MotoMaker- en.Történik mindez azok után, hogy a Moto E 2. gen. bevezetését minden különösebb probléma nélkül sikerült levezényelni.
A 3rd Gen. ára már most többet esett, mint az E 2 a féléves pályája során.Szép teljesítmény!
-
szezso15
addikt
Nos, nekem megérkezett a telefon, 1/8-as verzió.
Egyelőre nagyon tetszik, gyors, a kijelzője is elég szép szerintem, a külső borítása is tetszik. Ha valakit érdekel valami, szívesen válaszolok.
Szabad hely így első indításnál: 4,53GB az összes, Play Áruház és Play Szolgáltatások frissítése után 3,9GB szabad.
RAM: rendszer 400MB körül eszik, alkalmazások 180MB, ~320MB a szabad memória. Egyelőre nagyon tetszik!
-
viano
aktív tag
Valaki tudja esetleg, hogy milyen arányban vannak a sima tároló és a RAM árak?
(A Moto G 3-ban DDR3-as van, ha minden igaz.)Nekem azért ez az árazás is kicsit fura, mint az egész 3rd Gen.
8 GB ROM = 10 €
1 GB RAM = 12 € felár. -
viano
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
Clove uk oldalon már kint van a Moto X Play előrendeléssel. Aug 25-ei várható szállítással. Az ára viszont nem tetszik mert 270 GBP (kb 120e ft)
Nagyon remélem hogy be fog esni 100e alá az ára.(#192) viano - Ehhez tudsz vmi linket adni, ill hivatalos személy erősítette meg? Csak azért kérdezem mivel az összes cikkben idáig úgy volt írva hogy 1GB/8GB és 2GB/16GB modellek vannak.
-
viano
aktív tag
Napi Moto . . .
Többeknek feltűnt, hogy egyes 16 GB-os modelleknél a kereskedők "elfelejtik" feltűntetni a RAM méretét és valahogy az érdeklődő kérdésekre sem siettek a válasszal.
Nos a gyanú beigazolódott, a kérdéses modellek 1 GB-al szereltek ill. van 1 GB RAM-os változatuk.
Az egészben csak az furcsa, hogy ez az árukon egyáltalán nem látszik.
A kérdés csak az . . . Ki nyeli le a különbözetet?!Újabb botrányos sztori a Moto G 3 szappanoperában.
Tehát lesz 3. memória összeállítás is, 1 GB RAM és 16 GB tároló változatban.
(Minden valószínűség szerint azonos sorozatszám (XT) alatt,
de ezt már megszokhatták a Motósok.)Forrás: Hivatalos Motorola fórum.
-
viano
aktív tag
Meghalt az utolsó Dual SIM remény is . . .
Kijavították a spanyol honlapot is, mostmár ott is csak az egyetlen európai Single modell
XT1541 adatai láthatók.
(Eddig 2 amerikai típus, az egyik DS szerepelt.)Mostmár 100% ami eddig is szinte biztos volt, hogy belátható időn belül, hivatalosan nem lesz
Moto G 3. DS modell Európában.Visszatérhetnek a régi szép? 1. gen. (XT1033-as) idők.
" Motorola nem tanácsolja a más országból való vásárlást."
Amilyen szépen kisakkozták az árakat ezen nem is nagyon lehet csodálkozni.Egy nagy kérdés marad, vajon ezzel is a Moto X Play felé akarják-e terelni a vevőket?
Csak az már más kategória, még a túlározott 3rd-höz képest is.
. . . és egyébként is ki tudja, Single modell abból is van.-------------
Közben USA-ban elkezdték árulni az alapkivitelt, 180 $-os igen baráti áron.
MotoMaker-ről pedig érdekes módon szó sincs. -
viano
aktív tag
Igen ismerős a horváth és lengyel ajánlat.
Láttam egy komoly német összeállítást, amolyan külföldi utazási tanácsadó a telefon és mobilnet témában, országonkénti bontásban.
Ott voltak a horvát ajánlatok is belinkelve, eleve már német nyelven meghirdetve és álom árakkal.Magyar ajánlat persze nem szerepelt (már tavaly sem) többen érdeklődtek volna a fórumban, kedvező magyar ajánlat után, persze senki nem tudott javasolni.
Lehet, hogy egy német turista ezért nem Magyarországot választja, mert az ő életükbe már beépült az internet és különösen külföldön nem óhajt lemondani róla. Hihetetlen dolgok vannak, néha még magyar vonatkozású dolgokat is jobban megtalálok németül.
Itt pedig csak a turista-elriasztás működik, ez pedig már károkozás nemzetgazdasági szinten is, és mindez egyetlen illetékesnek sem tűnik fel, persze mert ők állami költségen telefonálnak, stb.
A gátlástalanság netovábbja, hogy még a 90 Ft feletti díjakat is szükségesnek tartották emelni.
Azt pedig csak érdekességként jegyzem meg, hogy egy német még roamingban is olcsóbban telefonál Magyarországon, mint az itthoniak többsége.
Hogy is van ez .. ?!
-
K82
őstag
Szoktam járni a környező országokban és igen, elég elkeserítő az itthoni helyzet.
Lengyelország, Play: leakasztod a polcról a kártyát, 20PLN (legyen mondjuk 1700HUF) és 3GB adat 30 napra.
Ausztria, Vectone: 10€, 1000 perc/1000 SMS/1000 MB volt tavaly.
Horvátországban is nevetségesek az árak, 2GB kevesebb volt mint 2000 Ft.
És ugye ezek csak a leakasztom - berakom - használom jellegű kártyák...Itthon bezzeg prepaid-ben 1GB 3000 Ft a legolcsóbb verzióban.
-
viano
aktív tag
Az a baj, hogy itt már szinte semmi sem úgy működik, ahogy kellene, csak még sokan nem vették észre vagy egyszerűen ezt szokták meg.
Nem kis mértékben döbbentem le (még a német árak, mobilpiac ismeretében sem), amikor az
osztrák Aldi, Hofer Telekom honlapjára tévedtem.Kártyás, prepaid szolgáltatásról van szó, mindenféle kötöttség nélkül, de kényelmi szolgáltatásokkal, mint pl. bankszámláról való fizetés lehetősége.
HoT flex - alap -tarifa 3,9 cent / perc, SMS 0,9 cent / MB adat
.................. 12,10 Ft ........ 2,80 FtHoT fix - okostel. csomag 1000 perc/ vagy SMS + 3 000 MB
€ 9,90 /30 nap 0,2475 cent /egység = 0,77 Ft / egység(Ugyanez az ár csak adat- csomagban is elérhető, táblagép-tarifa.)
A szolgáltatás a T-Mobile A hálózatán történik.
A név valahonnan ismerős . . . de az árak,
Mit is mondjak erre?! ...... -
ghiottone
nagyúr
válasz
che 1990 #182 üzenetére
Aha, a 16 GB-os dual simes xt1562-es retail modell valószínű - kalkuláltam tegnap egy árat és 103e Ft-ot tippelek.
-
che 1990
tag
A Moto X Play expansys-on már előrendelhető
Szerintetek mennyiért fogják adni(gondolom 16 gb változat lesz náluk)? -
viano
aktív tag
Valahonnan tudom téged mi fogott meg benne!
IPx7 ?Egyébként az indulása egyre botrányosabb (hátha még kicsit többen tájékozottabbak lennének).
A média persze nem nagyon foglalkozik a fejleményekkel. Bemutatták és kész.Egy poszt a Hivatalos Motorola fórumból:
>> ( a Google egész tűrhető eredményt produkál, aki nem eredetiben élvezné . . )"Choose the phone that's always there for you" the slogan is a load of tosh..
I tried to buy the 16gb version of moto g all ok until i went to pay and then says 16gb not available..
Motorola what is going on ? are you selling the 16gb version or not? why advertise that you do when clearly it is not available in Europe the Uk included... i have had 2 moto g and converted many other people to them ... I find this unacceptable when clearly there is a market for people purchasing at the price advertised.. very dissapointed..
------------------
Annyira nem számítanak a potenciális vevők, hogy annyit mondanának, hogy még nem kaphatóAmi külön tetszett, hogy a német Használatiban simán benne maradt a Dual SIM-re vonatkozó rész, biztosan fog neki örülni az a Moto rajongó, aki duált szeretett volna venni.
Kárpótlásul olvashatja a HD-TV-re vonatkozó részt is, mivel arról valószínűleg még úgysem hallott, nemhogy elérhető lenne. (Tényleg nagy dolog egy digitális dokuból kivenni egy részt, nem beszélve a felesleges fordítói munkáról.)
A Moto G 3rd szlogenje,pont alkalomhoz illő:
'Válaszd a telefont (jelen esetben inkább márkát), amelyikre mindig számíthatsz!
Röhej! -
K82
őstag
Ha lenne egy olyan GVH-nk ami ténylegesen azt tenné ami a feladata, sokkal jobb árakkal találkoznánk. Nálunk két céges flotta van több ezer előfizetéssel, az egyik 2033 a másik 2035 Ft. Percdíj 11,2 Ft/ 12 Ft, 1.5GB/1500 Ft - 2 GB/2000 Ft. Lakossági vonalon korlátlan beszélgetés + 500MB adatforgalom szinte mindenhol 10e Ft környéke, a plusz adatnak meg nevetséges felára van. Mi ez ha nem árkartel?
Az együttműködéssel addig nincs baj, amíg azt a jobb szolgáltatások nyújtása miatt csinálják (lásd MNVO alias nemzeti roaming, ami nálunk nem működik), de ha az árak is együtt mozognak akkor kicsit cink. -
Miért nem tudtak megmaradni 4,5 hüvelyken?! Egyébként bejövős.
-
viano
aktív tag
Köszi az alapos kutatást és választ.
Nagyjából én is tudtam, de a külföldi források nem egyértelműek vagy hiányosak,
itthon pedig nem igazán volt konkrét találat.Azért elég ciki, hogy se a hatóságok, se a szolgáltatók nem tartják fontosnak a potenciális ügyfelek - mondjuk a külföldi turisták - tájékoztatását, még szerencse, hogy nem lógunk ki az európai sorból.
Nekem nagyon nem tetszik ez a Telenor-Telekom együttműködés - elég nevetséges, hogy ilyet engedélyeznek - eddig se volt valós verseny, ezután pedig még ennyi se lesz.
Kicsit már unalmas, hogy ötszörös, tízszeres árakat fizetünk.
Németo-ban bármikor lehet olyan előfizetést kötni, hogy 1 cent alatt jön ki az egységdíj (perc/sms/MB),
mindez rablánc nélkül.
Ettől persze sokkal jobb akciók is vannak! (All Net Flat, 2GB, Multi-SIM, roaming belefér havi 20 Euróba!) -
K82
őstag
Telenor: FDD LTE 3 (+20?)
T-Mobile: FDD LTE 20/3/7
Vodafone: FDD LTE 20/7 (a 3-asban 2014-ben nem nyert, ami van neki az meg kevés)Az NMHH jóváhagyta februárban, h a Telenor használja a T-Mobile 800Mhz-es frekvenciáját haszonbérlet fejében.
A Vodafone kb. egy hete élesítette a 4G-t a környéken, eddig csak 3G volt. Vidéken valószínűleg a 20-as sávot használja, mert nálam szinte folyamatosan 4G-t jelez míg a zasszony telója (meizu m1 note) 3G-t, s az nem tudja a 800MHz-es sávot kezelni (ugyanabban a flottában vagyunk, tehát kizártnak tartom h nála ne aktiválták volna az LTE-t).Az EU-ban a nagy többség az FDD LTE 20/3/7 (800/1800/2600MHz) sávokat használja, spanyoloknál és az UK-ben láttam csak TDD LTE-t (2600MHz/38, 3500/42, 3700/43).
-
viano
aktív tag
Nem voltam elég lájtos?
Bocsi, sajnos nem tudtam, hogy ekkora dömping van a kis TDK-ból.
Így kicsit más a helyzet, de a v2.1 elgondolkodtató . . .
( A részletekkel nem fárasztom a közösséget, nehogy megint megmondó legyek.)------------------------
A megjegyzésed második részére nem szívesen reagálok, de maradjunk a konkrétumoknál,
mi volt a kifogásolható abban, amikett írtam ? -
Pompi
nagyúr
Egy pillanat. Nem az volt a kérdés, hogy van-e ilyen eszköz olcsóbban illetve x értékhatár alatt, hanem, hogy létezik-e ilyen. Másik. Egy szóval nem mondtam, hogy ezt vagy azt (pláne a TDK-t) meg kell vennie. Harmadik. Ez már amúgy totál mellékes az előzőek fényében, de a MotoSteamhez hasonlóan a TDK-t is adják több szolgáltatónál is ajnádékba ehhez-ahhoz és simán lehet találni bontatlan origi darabokat pár ezer forintokért.
Szóval legközelebb egy picit lájtosabban tessék nekem esni, még akkor is ha láthatóan te lettél itt a topik megmondóembere. -
Pompi
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #169 üzenetére
Nekem a BT headsetem (Sony SBH20) olyan, hogy jack kimenete van, tehát olyan fülest dug rá az ember amilyet akar, ez így akár lehet egy erősítő bemenete is. De pl. a TDK Micro Trek horodzható kis BT-s speakeren is van további kimenet, így az is tud hasonlót.
-
viano
aktív tag
Lassan indul a MotoMaker is . . . (de csak lassan!)
. . . persze még megfogható termék nélkül, de már néhány viszonteladó elkezdte árulni
(konkrét szállítási határidő nélkül).Az árstrukturát már kicsit jobban át lehet látni, de még van olyan viszonteladó is, aki (szerintem) nem tudja, hogy mit árul! (belépő áron 16 GB-s )
Szóval az árstruktúra, a német árakon keresztül szemléltetve:
Ajánlott ár az alapkivitelű Moto G 3 -ra ( 1 GB + 8 GB) fehér v. fekete ...... 229 €
MotoMaker igénybevételének felára ...................................................... + 20 €
(Saját ízlésünk szerint "színezhetjük" egyedivé tehetjük a Mot G 3-at.)
.............. vagy nem és az alapszíneket választjuk, de ez az út vezet a >Memória Upgrade (Megduplázhatjuk a memóriát, 2 GB + 16 GB-ra.)....... + 30 €
A Prémium változat induló ára ............................. € 279
------------------
A kereskedő (viszonteladó) a MotoMaker- es árból ad(hat) engedményt.Gondolom később kétféle MotoMaker-es ár lesz - most még nincs -
a Standard és a Prémium (+ memória) változatra.Egyszerű, nem ?
Idő pedig van, mert úgy tűnik a 16 GB-os változat, csak szeptemberre lesz Európában.
. . . hát ennyire fontos az európai piac,
de akkor miért ide hozzák a MotoMaker- üket ?! -
viano
aktív tag
Nem.
. . . de egy találkozás bőven elég volt egy életre a Huawei + T párosból.A H-t nem nehéz elkerülni, a másik vonalon sajnos csak a melyik kevésbé rosszabb alternatíva merülhet fel.
Hagyjuk most a díjakat, de mindent elárul, hogy
függő készülékeket drágábban kínálnak esetleg még hűséggel is, mint amennyiértt más forrásból beszerezhető.Egy nagy szerencséjük van, a magyar vásárló nem tudatos,
ill. a többség nem tud számolni. -
viano
aktív tag
A frekvencia témához . . .
Csak egyféle európai Moto G 3 modell van, ami Pentaband, azaz ötsávos.
Tudtommal minden jelenleg használt eu. frekvenciát támogat.----------------
Ami viszont engem érdekelne, már kérdeztem, csak eddig nem kaptam választ,Melyik magyar mobilszolgáltató, melyik LTE sávot építette ki a gyakorlatban, mert a kiosztás szerint
mindenkinek, (kivéve DIGI) van blokkja minden sávban.(A Vodának még TDD blokkja is van - ha minden igaz - amit kétlem, hogy jelenleg használnának.)
-
viano
aktív tag
A lehet kapni azért kicsit túlzás, . . . az egy kicsit messzebb van!
(Az egyéb, esetleges meglepetésektől most eltekintve . . . olvass vissza, ha még nem tetted volna meg!)A prémium modell előrendelhető, 'hamarosan szállítható' kitétellel.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy még az amazon sem tudja, hogy mikor lesz szállítható, mert közeli határidő esetén meg szokták adni a konkrét időpontot.Az alapkivitel raktárról szállítható € 200 + 8,80 szállítási költség Mo-ra.
Azt pedig inkább máshol érdemes megvenni, mert van egy jó csomag ajánlat, ajándék
Moto Stream NFC, Bluetooth A2DP (SBC kodek) adapterrel
ami még itthon is elérhető.
---------------
Más téma, hogy általános vélemény szerint az alaptípust semmiképpen nem ajánlatos megvenni,
mert aki megteszi, biztosan meg fogja bánni.Tehát várni és közben nézelődni, vannak jó készülékek a piacon a Snapdragon 410-essel,
jóval kedvezőbb áron és/vagy több memóriával.Pl. ha már úgyis Franciaországban járunk:
Idol 3 4,7" 1,5 GB RAM-mal € 200 ( mínusz 30€ Cashback, ha elég ügyes valaki). . . vagy a Moto G 3 árán már SD 615 nyolcmagos telók közül lehet válogatni.
Ebben a kategóriában már természetes a több memória. -
ZPKing
tag
Úgy látom a franciáknál lehet kapni 2GB 16G-os változatot.
[link]
Vett már innét valaki Magyarországra?
1800MHZ-es LTE-t használják ők is mint mi? -
Lmh
őstag
wow, coolság, köszi! Néztem a hivatalos videóját de úgy sem értettem, hogy ez micsoda
-
viano
aktív tag
Egy magyar ismertető
-
Lmh
őstag
őőő, valaki részletezné mi ez a moto stream?
-
viano
aktív tag
válasz
szezso15 #155 üzenetére
Te tudod!
Mindenesetre a Stream- nek 7-8 ezerért simán és gyorsan el kellene mennie, de türelemmel egy tizes is benne lehet.
30 € alatt kint is ritkán lehet megvenni.Mondjuk elég érdekes, hogy ez NFC-s, a telefonjaiba meg nem nagyon rakja bele a Motorola, legalábbis X alatt.
-
viano
aktív tag
válasz
szezso15 #153 üzenetére
Expansys?
és a + Free Moto Stream-mel?
Kicsit javult az árfolyam is az utóbbi napokban, persze nem ismerem az elszámolási rendszerüket, de mintha inkább a bankra panaszkodott volna valaki a múltkoriban.
----------------
Állítólag csak szeptemberben lesz Európában (legalábbis egyes piacokon) a 2 GB-s.Az Amazon.fr (tudtommal egyedüliként) szorgalmasan gyűjti az előrendeléseket, 'hamarosan szállítható' címszó alatt. € 230
Ennyiért haza is jöhet, mert van egy kupon akció, 50 €- s utalvány vásárlása esetén adnak egy 10 €-sat ajándékba. Tehát, ha valaki így fizet, akkor 70k körül akár itthon is lehet valamikor az erősebb Moto G 3.Ha valaki, akkor az Amazon.fr az elsők között fogja szállítani ezt a változatot . . .
Persze nagy kockázatot ők nem vállalnak, ha valaki a fenti kuponos módszerrel fizet, az a pénz már náluk marad, (levásárolható) mégha nem is szállítanak.Mert a nagy kérdés még mindig nyitott, hozzáférhető lesz-e a MotoMakeren kívül ez a változat és mely országokban?
Mostmár elég tapasztalat van arra, hogy milyen önkényesen szolgálja ki a Motorola az egyes piacokat.Lehetnek itt még meglepetések ...
-
szezso15
addikt
Nos, én megrendeltem, augusztus 10-én veszem át az 1/8-as verziót.
-
viano
aktív tag
A Snap 410 - ben tudtommal ennyi a van, valójában 1,36 GHz a max, mért érték.
Úgy emlékszem a Moto E 2-ben még csak 1,2-n ketyeg.
Ilyen értelemben is szakított a hagyományokkal a Motorola, mert nem igazán hajtották max-ra a procikat.
Azt mindenki csak találgatja, hogy miért nem került más Soc a G 3-ba.Mindenesetre, állítólag 30-40 % többlet-teljesítményt hoztak ki, CPU szinten,ezzel a módszerrel,
akkor pedig, miért is változtattak volna?!
Legfeljebb kicsitt szokatlan, hogy alsóbb kategóriából kerül magasabba egy meghatározó építőelem.A szitu pontos megítéléséhez, ismerni kellenne a hátteret, az átadási árakat, stb, stb.
Nem tudom más telóban, hogy szerepel a 610-es, milyenek a szériák,
de a 410-est nagyon szeretik a gyártók, nem is csoda a 400-as siker és alapozás után.A 615 pedig már Octacore...
Nem vagyok SoC szakértő, talán majd valaki ír erről . . .
hogy miért nem mást választottak, az anyagiakon kívül lehetettek-e technikai megfontolások a döntés mögött. (Gondolom szoftver vonalon rengeteget lehetett így spórolni.) -
viano
aktív tag
Az árazásnál az angol pénztárcát vették figyelembe.
Mindenesetre a 40 font felár az erősebb (2 GB) verzóért nagyon durva, amikor más piacon 3000 ft- tól indul.
( 14-15 Euróban már benne van egy extra Moto Shell hátlap, ami egyébként 10 €, tehát nyugodtan mondhatnék még a 3k -nál is kevesebbet!)
A szelídebb árazású piacokon kevesebbe fog kerülni a prémium változat (230 € = 162 Font, a jelenlegi információk és árak szerint), mint nálatok az alap.
Mi ez, ha nem az emberek hülyének nézése?!
(Korábban írtam erről - érdemes visszaolvasni - ha még nem olvastad volna . . "marketing rémuralom")Ráadásul egy korántsem kiemelkedő telefonért.
Én a Dual SIM kispórolása miatt kezdem őket egyre jobban imádni, főleg így, hogy felárral sem megy.
Az iránymutatás persze egyértelmű, irány más márka.
(Asus Zenfone 2, vagy Idol 3 érdekes alternatívák, ráadásul kijelzőméret választási opcióval,
csak a frissítések nem úgy jönnek.
Kérdés, kell-e egy beteg nyalóka, amiről a többség szívesen dóngrédelne?!)A probléma csak az, hogy leginkább félkész, teszteletlen termékek kerülnek a piacra, tehát csak a sok "rossz" közül lehet válogatni.
( A Win 8.1 -em egyes dolgokban még most sincs az XP színvonalán, sebességén, 512 MB < > 4 GB. Nevessek vagy sírjak? )A Lollit már a Google Vista -jaként kezdik emlegetni a szakmai körökben, nem véletlenül jön más név alatt a következő, javított változat, ami korántsem új rendszer.
-
Rotcsa
tag
Kíváncsi leszek a Mobilaréna értékelésére...
Itt Angliában 179 GBP a kisebbik verzió, ami szerintem nagyon sok, mert a sec. gen pedig 160 GBP!
Az első generációt még 130 GBP-ért vettem!
Én személy szerint többet vártam ettől a mobiltó, mint snapi 410 és 1.4 GHZ... Lehetett volna egy snapi 610 és 1.6 GHz Vagy a 410 1.8-al akkor....
Az 1 GB ram és a 8 GB rom is lehangoló...Ennyi pénzért inkább veszek egy LG 4G-t, vagy egy Huaiwei p7-et!
-
viano
aktív tag
válasz
ghiottone #144 üzenetére
Sajnos nem túl jók az esélyek!
A brazilnál csak egy LTE sáv jó Európában és magasabb az árszínvonal is.
Indiában egy kézben van a forgalmazás
(nem tudom létezik-e bármi viszonteladói kedvezmény, nem valószínű)és ez az eladó nem szállít(hat) külföldre.
Gondolom így szól a szerződés, ami az ottani árak mellett érthető is.Akkor most te jössz!
-
viano
aktív tag
Ezt szerintem tőlük kellene megkérdezni!
Úgyis mindig azt mondják, hogy érdekli őket a véleményünk . . .
Egyébként pedig minek?!
Drágábban akarsz venni SIM-lockkal, mint amennyiért függetlent vehetsz?
Én jó ajánlatot még nem láttam magyar szolgáltatónál, de biztos mindig rosszkor néztem.
Akit érdekel, hogy mérik az egységeket a sógoréknál, keressen rá a HoT -ra.
----------------------------------------------------------
Tudja valaki az itthoni LTE sávokat?
Már többször kerestem, de a Gugli nem dob semmi értékelhetőt. -
viano
aktív tag
válasz
ghiottone #139 üzenetére
Szép lista, grat!
Tudod csak az az érdekes, hogy a szivárogtatásokban végig arról volt szó, hogy csak Dual SIM-es készülékek lesznek, csak a bejelentéskor derült ki, hogy mégsem.
. . . és ahhoz képest azért akad Single bőven.
Európai modellben pedig megint nem lesz Dual SIM -es!!
-
viano
aktív tag
válasz
ghiottone #137 üzenetére
Ne haragudj, nem szeretnék vitatkozni, de ...
(Leírom egyszerűbben, mégha durvábban is hangzik.)Nem igaz, hogy a gyártási ez-az miatt nem hozzáférhető a prémium változat, mert mint írtam Indiába túlnyomórészt ez a változat került, ráadásul közel 100 000 db, még a hivatalos bejelentés előtt.
Ezt te is tudod!
Tehát csak Európában nem hozzáférhető a 2 GB - 16 GB-os variáció.. . . mint ahogy a Dual SIM sem!
Ezzel egyébként csak a hagyományokat követi a Motorola, mert az első G-ből sem volt európai DS változat.
Üdítő kivétel volt a Moto G 2 3G-s változata, de ez tudomásom szerint csak Dual SIM-esként létezett, tehát eleve nem tudtak szinglit adni az európaiaknak.
A 4G-sből azonban már megint csak a szingli jutott.Mint ahogy a Moto E 2 LTE-nél is, se 16GB, se DS Európának.
-
DrDobos
őstag
Van arra barmennyi esely, hogy a szolgaltatok is aruljak?
-
ghiottone
nagyúr
Verziók:
- XT1540: Single-SIM (Retail US | Canada (Telus) | Latin America (Tigo, Movistar Mexico))
- XT1541: Single-SIM (Retail EU | GB | SP | FR | GER)
- XT1542: Single-SIM (Retail Latin America (Movistar Columbia))
- XT1543: Dual-SIM (Retail Brazil | Latin America)
- XT1544: Dual-SIM with Digital TV (HDTV) (Retail Brazil | Latin America)
- XT1548: Single-SIM (US - CDMA Prepaid)
- XT1550: Dual-SIM (Retail Asia | India)**Mindkét variánsban elérhetőek lesznek a fenti verziók (1/8, 2/16).
Frekvenciasávok:
- XT1540: GSM/GPRS/EDGE: 850, 900, 1800, 1900 - UMTS/HSPA+: 850, 1700/AWS, 1900, 2100 - LTE: B2 (1900), B4 (1700), B5 (850), B7 (2600), B12 (700), B17 (700) - LTE-TDD: B41 (2500)
- XT1541: GSM/GPRS/EDGE: 850, 900, 1800, 1900 MHz - UMTS/HSPA+: 900, 2100 MHz - LTE: B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B8 (900), B20 (800)
- XT1542: Unknown - Likely same as XT1543
- XT1543: GSM/GPRS/EDGE: 850, 900, 1800, 1900 MHz - UMTS/HSPA+: 850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz - LTE: B4 (1700), B7 (2600), B28 (700)
- XT1544: GSM/GPRS/EDGE: 850, 900, 1800, 1900 MHz - UMTS/HSPA+: 850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz - LTE: B4 (1700), B7 (2600), B28 (700)
- XT1548: CDMA: 800, 850, 1900 - GSM/GPRS/EDGE: 850, 900, 1800, 1900 - UMTS/HSPA+: 850, 1700, 1900 - LTE: B2 (1900), B4 (1700), B5 (850), B12 (700), B17 (700), B25 (1900), B26 (850) - LTE-TDD: B41 (2500)
- XT1550: GSM/GPRS/EDGE: 850, 900, 1800, 1900 - UMTS/HSPA+: 900, 2100 - LTE: B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B8 (900), B28 (700) - LTE-TDD: B40 (2300)Forrás: XDA
-
Kari1
aktív tag
válasz
ghiottone #137 üzenetére
Ezért írtam, hogy várni kell. Azt értem hogy nem elsődleges piac, de az nem jelenti azt hogy idővel nem lesz olcsóbb (akár pár hét/hónapon belül).
Pl anno a nexus 5-öt is úgy vettem az expansys-tól hogy átszámítva olcsóbb volt mi a play store-os verzió.
Szvsz egyszerűen kell egy kis idő míg a viszonteladókhoz eljut a cucc megfelelő mennyiségben és ha a hype kicsit lecsillapodik ők is adhatják olcsóbban. Hülye lenne most olcsón adni egy viszonteladó ha így is viszik.
Amúgy az expansysnál már most is olcsóbb mint a uk moto makerben 159.99 GBP vs 179 GBP -
ghiottone
nagyúr
Hidd el tudta mit ír, csak 2 mondatot ragadtam ki a hosszú leveléből.
Ezt sajna már eddig is tudtuk - a Moto G 3rd generációját ugyanis nem London-New York-Sao Paoloi eseményen, hanem Indiába mutatták be kb. 3 órával a "nagy esemény" előtt.Európa nem piac, India és Brazília az elsődleges helyszíne a Moto-nak. - amúgy az amazonon szeptembert olvastam a 2GB-os változatra.
Kari1: az árazás és az elv ami mögötte van egy cseppet kiábrándító; 179 dollár például nem 179 font, vagy 200 euró. Indiába vígan adják 204 dollárért az erősebb változatot, EU-ba meg túl magasan határozták meg az árakat.
-
Kari1
aktív tag
Azért elég vicces hogy még csak kb 1 napja jelent meg de mindenki sír hogy drága meg nem lehet ilyen-olyan verziót kapni. Honnan tudjátok hogy 1-2 héten belül, vagy hónapon, nem jelenik-e meg az a változat is a piacon. Plusz az árak is eshetnek addig.
Más telefonnál is így szokott lenni hogy kezdetben kicsit drágább majd később normalizálódik az ára. -
viano
aktív tag
válasz
ghiottone #129 üzenetére
Ezzel a tájékoztatással csak az a baj, hogy mese az egész!
Valószínűleg az illetékes elvtárs nem elég tájékozott a témában és az egyszerű "nem tudjuk" (ezt olyan ciki kimondani, nem?) helyett találta ki ezt a zagyvaságot.
Sokkal inkább piacpolitikáról van szó és szoktam emlegetni - sajnos egyre gyakrabban kell - egy
"marketing rémuralom" kifejezést is mostanában.
Egyszerűen fogalmazva, a fogyasztó nem feltétlenül azt kapja, amire szüksége lenne, hanem megpróbálnak valamit lenyomni a torkán, persze a lehető legdrágábban.
Az árazást nem a termelési, stb. költségek határozzák meg, hanem a piaccon elérhető legmagasabb ár.
Ilyesmit nevez a köznyelv lehúzásnak és erre kiváló példa a Moto G mostani árazása, különös tekintettel a
memória upgrade felárakra.
Ami, piactól függően (a jobb érthetőség miatt forintban) kb. 3 000 -től 17.600 Ft.
Mi köze ennek a valósághoz, leginkább semmi, csak fényes bizonyíték az általam fent írtakra.De elmélet helyett vissza a száraz tényekhez . . .
konkrét adatok a legnagyobb piac esetében ismertek
(se kedvem, se időm pontosan összeszámolni a tételeket), de ránézésre,
oda legalább kétharmad, de inkább háromnegyed részben a prémium (2 GB-os) változat került már a bevezetés idejére is és nem kis mennyiségben.
Csak mellesleg jegyezném meg, hogy ott (és más fejlődő piacokon is) a Standard változat is Dual SIM-es.
A felár pedig olyan minimális, hogy akinek szükséges, simán megveheti a nagyobb memóriás változatot.Szóval a súlypont már nem Európa, (még, ha nehéz is ezt elfogadni, megérteni)
és az itteni igények kiszolgálása.
Az európaiaktól már csak a pénz kell, persze lehetőleg minél több.
Úgy, mint amikor az európaiak vittték az üveggolyókat az indiánoknak . . .
csak az üveggolyó szerepét most a MotoMaker tölti be.A Moto G 2 4G LTE- ből is volt 16 GB-os és Dual SIM változat . . . csak nem Európában.
Úgy tűnik Európa már most is a maradékot kapja, egyébként is macerás a sok kis országot ellátni. Szerintem kár reménykedni, hogy a Motorolát érdekli egy a magyarhoz hasonló méretű piac, esetleg majd, ha nehézségeik lesznek, ami nem valószínű, mert a 'Moto' minnden valószínűség szerint prémium márka lesz, nem pedig "Best Value", hiszen már most sem az.
'HelloMoto' helyett nyugodtan mondhatunk 'Good Bye Moto!' -t!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #132 üzenetére
Nekem se
- hirtelen elviszik mindkét telómat és már vettem volna egy 2Gb-os dualt, de így nem fogok tudni - addig beszerzek egy 1st gen dual G-t - aztán meglátjuk hogy kezd az X Play.
Lmh: sokáig az 1. genes X-em mellett céges sim kártyával használtam Atrix 2-t, One touch Mini-t, Droid Mini-t, majd egy jó hónappal ezelőtt egy dual simes 2nd G-t szereztem - sokkal jobb így, hogy nem kell 2 telefonnal rohangálni.
-
Lmh
őstag
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért annyira zorall a dual sim?
Ennyire sok ember használ két simet? Céges teló miatt? Külföldi magyarok...? Vagy kiknek jó ez? -
ghiottone
nagyúr
Érdekes egy termékstratégia ez.
Tegnap leveleztem az expansys-al. Lényegi összefoglalója a közel 1 oldalnak: A Motorola még nem igazán tette elérhetővé a 2GB-os dual simes verziókat - "ha így is fogy, kevesebb erőforrás szükséges, könnyebb a lerendelt alkatrészekkel dolgozni, nagyobb sorozatok érkezhetnek az induló időszakban a piacra"
"Az erősebb modellek később jelentek meg... Ha a gyártó ezt a verziót csak a "custom"-felületen árulja/indítja, akkor a bevezetés szakaszában nem lesz kapható." - tehát először kiszórják az alap változatot és utána jöhet a többi "retail" verzió is - hogy mikor azt még sajna nem lehet tudni. -
viano
aktív tag
válasz
adamschmidt1 #124 üzenetére
Helló!
Sok mindenről volt már szó, érdemes átolvasni a topikot.Németben nem jók az árak, másfelé kell nézelődni.
A 16 GB-os hozzáférhetősége a MotoMakeren kívül és egyébként is még nem igazán ismert.
A Motorola Egyéb-Európa közös honlapján meg sem említik a 2 - 16 GB-os variációt, mintha nem is lenne.
Szóval mindenképpen érdemes várni, amíg kicsit letisztulnak a dolgok.Az Expansys ajánlata viszonylag jó, különösen az ajándék Moto Stream-mel, a baj csak az, hogy maga a telefon felejtős az alapkivitelben.
Igaz, hogy néhol nem kicsit (UK 40 font) vastagon fogott a ceruza a memóriabővítés árazásánál, de szerintem még mindig az lesz a jobb választás, ha valaki a Moto G 3-hoz ragaszkodik.
. . . de csakis akkor, mert kicsit (?) túlárazottá vált a kedvencünk.
Azért, mert néhány értéknövelő ficsör kimaradt, az európai modellből pedig még a Dual SIM is, ami azért mostanában ebben a kategóriában már alap. NFC is akad 100 € alatti telóban is, de a dual Band WiFi is beleférhetett volna ebbe az árba mondjuk ac támogatás nélkül.
Sok mindent elárul, hogy egyéb hiányában a Quad Core-t emlegetik extraként, QC, 2015-ben, extra ?!Szóval szerintem mindenképpen várni kell és közben nézelődni, mondjuk Idol 3 vagy Zenfone 2 irányokban például, akkor még a kisebb vagy nagyobb méret iránti igényeket is jobban ki lehet elégíteni.
-
viano
aktív tag
válasz
ghiottone #126 üzenetére
Köszi!
De akkor, miért írnak 9,1 GB-ot?!
Ez egyébként szintén indiai forrás és megbízhatónak tűnik.
Na mindegy, nekem úgysem kell a belépős, csak mások miatt kérdeztem, hogy tudják mit vesznek.
Szerintem 2015-ben (2016-ra) már semmiképpen sem szabad az 1 - 8 GB-os alaptípust megvenni, mert akinek ez megfelelne, az jóval olcsóbban is kap hasonló használatiértékű telefont.
Mostanában is jön pár teló ugyanezzel a Snapi410 csipsszel
(valamiért nagyon szeretik a gyártók, már táblagépekbe is kezdik berakosgatni)
-- azok biztos olcsóbbak lesznek. -
ghiottone
nagyúr
Egy youtube videóban 4,5 GB-ról beszélt egy indiai tesztelő, de akkor már volt rajta 1-2 alkalmazás. A videót persze már nem találom csak a 16 GB-osban tisztán 11,81 GB az elérhető A 2. genes G-n, ami szintén 8 GB-os 5,51 GB a szabad hely egy factory reset után.
-
viano
aktív tag
Mennyi is a szabadon felhasználható tárhely a 8 GB-osnál?
A 16 GB-os változatról találtam 9,1 GB -os adatot, de gondolom ebből nem lehet egyszerű kivonásokkal meghatározni amit szeretnék, mert a Gigás adatok nem valósak.
Már a HDD-knél is utáltam ezt az 'ezres' szemfényvesztést.
(Gondolom az Android/Linux is valós adatokkal számol.)Valaki, aki jobban otthon van a témában, ki tudná számolni a fenti adatokból, úgy kb.
. . . vagy látott valaki esetleg valami bemutató tesztnél adatot?Én keresve sem találtam - pedig általában meg szokták adni - a Motorola mindenhol csak a jogi kibúvót írja, hogy a használható tárhely kevesebb és a frissítéssel még csökken is.
Úgy rémlik régebben még ők is leírták a kisbetűsben.
Gondolom itt elég kevés, ami maradhatott, azért titkolóznak. -
adamschmidt1
újonc
Sziasztok! Volt róla szó, hogy expansys-on, illetve már azóta a német amazonon is kapható a 8 GB-os változat, de várható-e, hogy felbukkan a 16 GB-os változat is, vagy az csak azon országok kiváltsága lesz, ahol elérhető a motomaker? Megéri rá várni, hátha... ?
-
Ricardo
titán
Jogos,én a cikkben szereplő árból indultam ki.
Pompi: Valóban jó ajánlat.
Geller_1972: annyiban számít hogy az egyik egy frissen megjelent készülék, a másik meg nem. A régebbi már átesett egy jelentős árcsökkenésen, a másiknak, meg az induló ára van megadva.
Mintha úgy hasonlítanál össze két telefon árat, hogy az egyiket mintaboltban nézed, hivatalos garanciáva, a másikat meg egy sufni gsm kirakatában, ajtó (a bolt ajtaján kilépve megszűnő)garanciával.
Mindkettő kapható, csak ugye nem azonosak a feltételek.
-
Lmh
őstag
Igen én is bajban lennék ha váltani kéne akkor mire. Nekem is 8 gigás Moto G-m van, ez az egyetlen amit megbántam, hogy nem 16 gigásat vettem. Lehet az upgrade a 16 gigás Moto G 1st gen lesz, mert egyszer élünk!
Meglátjuk, majd kezembe fogom az 5 inches moto g-t és eldől. De akkor már az a baj, hogy akkor bejön egy csomó másik 5 inches telefon is mint versenytárs és kezdhetek agyalni, hogy mit vegyek
Ha 4,5-4,7-es lenne akkor nem lenne versenytársa nálam
-
Skillet
addikt
En konkrétan azon agyaltam, hogy a mostani 2 éves g-t (xt1032,8gb) lecserélem egy 16 gigás 4g-re.
ennyire nem látok igazi alternatívát manapság. Legszívesebben egy első moto x-re cserélném le. De már a 4g is húzós, hogy talál belőle az ember, nemhogy az x.
Én azért még reménykedem benne, hogy amikor igazán váltani kell, lesz opció.
Szerencsére jelen pillanatban még nincs gond a g-vel. -
Lmh
őstag
válasz
hyperspace #80 üzenetére
Értem én a nézőpontodat, de azért az 4szer leesik 1.5 méterről ( és ebben volt olyan, hogy utánakapás közben még löktem rajta és raktam bele olyan szép pörgést, hogy még pattant is egy jókorát
) és az egyszer 20 centiről lekoppan az nálam komoly különbség. Gorilla glass pffff.....
Nem is beszélve az érzésről. A Moto G minőségi, masszív darab érzetét kelti. A Nexus 4 egy porcelánbaba, és ezt érzem sok más telónál is ha kézbe veszem. Többek között ezért imádom a matt hátulját. Nem karcolódik. Még mindig zsír újnak néz ki a telefon.
-
viano
aktív tag
A német árazás az igazán durva: € 250 ill. 280 az ajánlott ár és a Moto Maker- es.
Azért 230 - ért már most, is lehet rendelni máshol az 1 Gigásat.
Az ügyesebbje persze örömmel rendeli a spanyoloknál 199 €-ért + 3-4 € szállítás.A nagy kérdés, hogy mi lesz a 2 Gigással, mert állítólag, ez a változat egyes piacokon csak a Moto Maker-en keresztül rendelhető.
-
viano
aktív tag
(Mi a probléma? Itt le van írva.)
Lázadnak a spanyolok!
A spanyol Amazonon nem kis népharag fogadta az új G 3-at . . . (1 GB - 8GB)
Ez azért is érdekes, mert ott viszonylag még alacsonyabb is az ajánlott ára és az Amazon is
199 Euróért kínálja az alap-változatot (de jelenleg csak azt).Késő este még 1,7 * volt az értékelése (5 * max.) - a témában kevésbé járatosok számára csak annyit, hogy 4 * alatti értékelés már igencsak rontja egy termék eladási lehetőségeit.
A Moto G azonban nem átlagos termék . . . de ez a fogadtatás nem semmi!Elég durva beírások is voltak és az amerikai árakat emlegették, kritizálva a szinte nulla előrelépést, ill. a jelenlegi ár/érték arányt.
Mostanra úgy nőtt 1,9 *-ra az értékelés, hogy a legdurvább WTF értékeléseket törölték és ki tudja honnan és mi módon lett pár darab 5 *-os értékelés is.
Ezek húzzák az átlagot, de a hosszútávú sikerhez ez még édeskevés, az alaphangulat már adott!
A 30 €-s felár sem a legkedvezőbb kilátásokkal kecsegtet, ennyit kell ugyanis a memória upgrade-ért kicsengetni.
Az sem igazán köztudott még, - pedig szerintem fontos áralakító tényező - hogy a Dual SIM kimaradt a speckóból, az NFC pedig arra a sorsra jutott, mint a foto-LED a Moto E -ben.A nagy kérdés, hogy hosszabb távon milyen hatása lesz ennek a nem éppen szerencsés startnak. A haragon leginkább egy jó árazású 2 - 16 GB-os változat enyhíthetne, de minél később érkezik, annál jobban omladozik a régi Moto G-s nimbusz.
-
Pompi
nagyúr
Engem különösebben nem izgat, hogy itthon mikor lehet kapni. EU-ból már most rendelhető. 250 dollár.
Én egyelőre kivárom, hogy mi lesz idén Nexus fronton, plusz a 32 gigás verziót ebből a Mi4i-ből, aztán meglátom mi lesz. Igazából mondjuk tökéletesen el vagyok a N4-gyel, de azért közel 3 évesen már lehet lecserélném -
mekker
őstag
Csak kérdés, hogy mikor lehet majd itthon kapni rendes helyről.
Amit találtam és ~pariban van vele az a Hua P8 Lite és a Lenovo S60. Külföldön van több jobb ajánlat, sajnos itthon viszont elég kevés, azok közül is sok sufnigsm-es csak.@viano:
Igen tudom, de ez kijátszható spéci csomagküldős szolgálattal (csak jelen esetben egyáltalán nem éri meg). EU-s Amazon meg sajna nem szokott olcsó lenni, de legalább nincs áfa. -
viano
aktív tag
Akkor már inkább európai Amazon, mint Exp.
Vannak jó akciók,
most pl. Olaszországban 20 - 30 € Cashback a Motorolákra, ha valakinek van kint ismerőse.
------------------------
Erre gondoltam: (Ez pl. Moto E 2nd 4G LTE -re vonatkozik.)Special Shipping Information:
Due to federal and international regulations, this product can only be shipped within the 50 states.International Shipping:
This item is not eligible for international shipping. -
mekker
őstag
Egyébként lehet Amazonról rendelni US-ből, csak összességében nem éri meg (van vámolás, áfa, sok idő, sérülhet, ~no garanciai).Vannak erre szakosodott csomagládás szolgáltatások (USA címre megrendeled, onnan elszállítják neked). Aztán ezek international verziók, tehát hazai sávokon is működnek, a ROM is nagyvonalakban ugyanaz rajta, bár azt igazából fél óra lekapni.
Röviden - minden lehetséges, de Expansysról jobban megéri rendelni. -
mekker
őstag
Egyébkánt mi a probléma a telefonnal (azon kívül, hogy lehetne olcsóbb)? Hw/sw/kamera/ház/panel/akksiidő szerintem teljesen elfogadható, lesz rá custom ROM egy darabig, és a Snapi 410 is bőven elég manapság, vagy tévedek?
-
viano
aktív tag
Bocs, volt egy kis félreértés ...
Mi a magyar, expansys-os árakról beszéltünk. (A 62 véletlen egybeesés, két kül. kivitelre, 1GB, 2GB.)
Az amerikai árakat egyébként is el lehet felejteni!
1. Szinte egy magyar számára sem hozzáférhető (kivéve, aki ott dolgozik,stb);
2. Általában más rendszerű készülékek, tehát eleve nem is, v. korlátozottan használhatók lennének;
3. Tudomásom szerint mindemellett létezik valami kiviteli tilalom is, ami eleve
lehetetlenné teszi, pl. az internetes rendelést a mobilokra.Nem is értem, miért ezeket kell egy cikkbe beírni,
több értelme volna európai, hozzáférhető árakat említeni, mert ez így csak a bosszankodásra jó.Én is tudok még az amerikainál is jobb árat, mégse megyek vele semmire, ha nem hozzáférhető,
vagy itthon nem használható a készülék. -
mekker
őstag
Remélem a 2GB-s is 60-65 ezerbe belefér itthon, már az első generáció óta gondolkozok a cserén, és talán év végén lenne esedékes a dolog.
-
viano
aktív tag
Rendben,
akkor adok nektek 50 + 20 száll-ért.Nálam fogjátok megvenni, mert itt alacsonyabb az ára?!
Nem kicsit sántít az érvelésetek, különösen, ha azt is figyelembe vesszük, hogy jelen esetben
6,5 %-ról van szó.(Van, ahol nincs ennyi az árrés!)
Pontosan csakis a teljes bekerúlési költség hasnlítható össze,
ennek van értelme, mert nekem ennyibe kerül, amit megveszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest