- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Nos, nekem megérkezett a telefon, 1/8-as verzió.
Egyelőre nagyon tetszik, gyors, a kijelzője is elég szép szerintem, a külső borítása is tetszik. Ha valakit érdekel valami, szívesen válaszolok.
Szabad hely így első indításnál: 4,53GB az összes, Play Áruház és Play Szolgáltatások frissítése után 3,9GB szabad.
RAM: rendszer 400MB körül eszik, alkalmazások 180MB, ~320MB a szabad memória. Egyelőre nagyon tetszik!
-
szezso15
addikt
Nos, én megrendeltem, augusztus 10-én veszem át az 1/8-as verziót.
-
szezso15
addikt
Ebben már benne van a szállítás.
Nekem volt 1GB RAM-os telefonom Lollipoppal (Galaxy Express), de nem volt gond a sebességével (mondjuk én nem futtatok sok appot egyszerre), egy Messenger + zenelejátszó + Facebook volt például a maximum, de simán rendben volt, pörgött, ahogy kell.
Engem nem ijeszt meg az 1GB, de jó lett volna a 2-es, mégis időtállóbb...(#84) Matada2.3: Gondolod, hogy ez még változni fog? A 2014-es Moto G is csak 6k-val olcsóbb, úgyhogy én nem tartom valószínűnek...
Amúgy itt egy videó, hogy a Motorola mit gondol a telefon vízállóságáról: [link]
-
szezso15
addikt
expansys.hu-n 62235 Ft szállítással [link]. Sajnos ez az 1/8-as verzió, de ha ez ennyi, maradnom kell ennél, mert nem lesz pénzem a nagyobbra...
-
szezso15
addikt
Hú, nekem nagyon tetszik! Valami ilyesmi telefonra vágytam amióta meghalt az M7-em. Vízállóság, viszonylag nagy akksi, 64 bit, 2GB RAM.
Viszont a 8/1-es verzió részemről (is) felejtős....
Mostmár csak az ára legyen jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest