- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Csak kérdés, hogy mikor lehet majd itthon kapni rendes helyről.
Amit találtam és ~pariban van vele az a Hua P8 Lite és a Lenovo S60. Külföldön van több jobb ajánlat, sajnos itthon viszont elég kevés, azok közül is sok sufnigsm-es csak.@viano:
Igen tudom, de ez kijátszható spéci csomagküldős szolgálattal (csak jelen esetben egyáltalán nem éri meg). EU-s Amazon meg sajna nem szokott olcsó lenni, de legalább nincs áfa. -
mekker
őstag
Egyébként lehet Amazonról rendelni US-ből, csak összességében nem éri meg (van vámolás, áfa, sok idő, sérülhet, ~no garanciai).Vannak erre szakosodott csomagládás szolgáltatások (USA címre megrendeled, onnan elszállítják neked). Aztán ezek international verziók, tehát hazai sávokon is működnek, a ROM is nagyvonalakban ugyanaz rajta, bár azt igazából fél óra lekapni.
Röviden - minden lehetséges, de Expansysról jobban megéri rendelni. -
mekker
őstag
Egyébkánt mi a probléma a telefonnal (azon kívül, hogy lehetne olcsóbb)? Hw/sw/kamera/ház/panel/akksiidő szerintem teljesen elfogadható, lesz rá custom ROM egy darabig, és a Snapi 410 is bőven elég manapság, vagy tévedek?
-
mekker
őstag
Remélem a 2GB-s is 60-65 ezerbe belefér itthon, már az első generáció óta gondolkozok a cserén, és talán év végén lenne esedékes a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest