- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
Igen ismerős a horváth és lengyel ajánlat.
Láttam egy komoly német összeállítást, amolyan külföldi utazási tanácsadó a telefon és mobilnet témában, országonkénti bontásban.
Ott voltak a horvát ajánlatok is belinkelve, eleve már német nyelven meghirdetve és álom árakkal.Magyar ajánlat persze nem szerepelt (már tavaly sem) többen érdeklődtek volna a fórumban, kedvező magyar ajánlat után, persze senki nem tudott javasolni.
Lehet, hogy egy német turista ezért nem Magyarországot választja, mert az ő életükbe már beépült az internet és különösen külföldön nem óhajt lemondani róla. Hihetetlen dolgok vannak, néha még magyar vonatkozású dolgokat is jobban megtalálok németül.
Itt pedig csak a turista-elriasztás működik, ez pedig már károkozás nemzetgazdasági szinten is, és mindez egyetlen illetékesnek sem tűnik fel, persze mert ők állami költségen telefonálnak, stb.
A gátlástalanság netovábbja, hogy még a 90 Ft feletti díjakat is szükségesnek tartották emelni.
Azt pedig csak érdekességként jegyzem meg, hogy egy német még roamingban is olcsóbban telefonál Magyarországon, mint az itthoniak többsége.
Hogy is van ez .. ?!
-
viano
aktív tag
Az a baj, hogy itt már szinte semmi sem úgy működik, ahogy kellene, csak még sokan nem vették észre vagy egyszerűen ezt szokták meg.
Nem kis mértékben döbbentem le (még a német árak, mobilpiac ismeretében sem), amikor az
osztrák Aldi, Hofer Telekom honlapjára tévedtem.Kártyás, prepaid szolgáltatásról van szó, mindenféle kötöttség nélkül, de kényelmi szolgáltatásokkal, mint pl. bankszámláról való fizetés lehetősége.
HoT flex - alap -tarifa 3,9 cent / perc, SMS 0,9 cent / MB adat
.................. 12,10 Ft ........ 2,80 FtHoT fix - okostel. csomag 1000 perc/ vagy SMS + 3 000 MB
€ 9,90 /30 nap 0,2475 cent /egység = 0,77 Ft / egység(Ugyanez az ár csak adat- csomagban is elérhető, táblagép-tarifa.)
A szolgáltatás a T-Mobile A hálózatán történik.
A név valahonnan ismerős . . . de az árak,
Mit is mondjak erre?! ...... -
viano
aktív tag
Köszi az alapos kutatást és választ.
Nagyjából én is tudtam, de a külföldi források nem egyértelműek vagy hiányosak,
itthon pedig nem igazán volt konkrét találat.Azért elég ciki, hogy se a hatóságok, se a szolgáltatók nem tartják fontosnak a potenciális ügyfelek - mondjuk a külföldi turisták - tájékoztatását, még szerencse, hogy nem lógunk ki az európai sorból.
Nekem nagyon nem tetszik ez a Telenor-Telekom együttműködés - elég nevetséges, hogy ilyet engedélyeznek - eddig se volt valós verseny, ezután pedig még ennyi se lesz.
Kicsit már unalmas, hogy ötszörös, tízszeres árakat fizetünk.
Németo-ban bármikor lehet olyan előfizetést kötni, hogy 1 cent alatt jön ki az egységdíj (perc/sms/MB),
mindez rablánc nélkül.
Ettől persze sokkal jobb akciók is vannak! (All Net Flat, 2GB, Multi-SIM, roaming belefér havi 20 Euróba!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest