- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
En konkrétan azon agyaltam, hogy a mostani 2 éves g-t (xt1032,8gb) lecserélem egy 16 gigás 4g-re.
ennyire nem látok igazi alternatívát manapság. Legszívesebben egy első moto x-re cserélném le. De már a 4g is húzós, hogy talál belőle az ember, nemhogy az x.
Én azért még reménykedem benne, hogy amikor igazán váltani kell, lesz opció.
Szerencsére jelen pillanatban még nincs gond a g-vel. -
Skillet
addikt
És még hova tovább nőnek és nőnek. Dagadnak a disznók. Tömik a pulykát. Nem értem. Ez kell az embereknek, de tényleg?
Így motorolám már biztosan nem lesz...de talán más sem. Majd ha gyártanak újra szuper méretű (130x65mm) telefont, hibátlan kijelző méret aránnyal. Lásd moto x, a fent említett méreten 4.7". Hibátlan. A4-es lapokat köszönöm, de nem fogom tudni -és nem is akarom- zsebrevágni. Ha összehajtható lenne, mint egy A4 lap, akkor sem kellene
Már előre félek, mit fogok tudni venni, ha eljön a csere ideje. Vajon lesz kínálat reális méretű telefonokból?
Vagy jövőre jön egy motorola moto g xxxxxs névre keresztelt telefon, 6"-os kijelzővel?a normál meg a 10"+ lesz?
bár nem tudom, min nevetek. Rettentő siralmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest