Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Szoktam járni a környező országokban és igen, elég elkeserítő az itthoni helyzet.
Lengyelország, Play: leakasztod a polcról a kártyát, 20PLN (legyen mondjuk 1700HUF) és 3GB adat 30 napra.
Ausztria, Vectone: 10€, 1000 perc/1000 SMS/1000 MB volt tavaly.
Horvátországban is nevetségesek az árak, 2GB kevesebb volt mint 2000 Ft.
És ugye ezek csak a leakasztom - berakom - használom jellegű kártyák...Itthon bezzeg prepaid-ben 1GB 3000 Ft a legolcsóbb verzióban.
-
K82
őstag
Ha lenne egy olyan GVH-nk ami ténylegesen azt tenné ami a feladata, sokkal jobb árakkal találkoznánk. Nálunk két céges flotta van több ezer előfizetéssel, az egyik 2033 a másik 2035 Ft. Percdíj 11,2 Ft/ 12 Ft, 1.5GB/1500 Ft - 2 GB/2000 Ft. Lakossági vonalon korlátlan beszélgetés + 500MB adatforgalom szinte mindenhol 10e Ft környéke, a plusz adatnak meg nevetséges felára van. Mi ez ha nem árkartel?
Az együttműködéssel addig nincs baj, amíg azt a jobb szolgáltatások nyújtása miatt csinálják (lásd MNVO alias nemzeti roaming, ami nálunk nem működik), de ha az árak is együtt mozognak akkor kicsit cink. -
K82
őstag
Telenor: FDD LTE 3 (+20?)
T-Mobile: FDD LTE 20/3/7
Vodafone: FDD LTE 20/7 (a 3-asban 2014-ben nem nyert, ami van neki az meg kevés)Az NMHH jóváhagyta februárban, h a Telenor használja a T-Mobile 800Mhz-es frekvenciáját haszonbérlet fejében.
A Vodafone kb. egy hete élesítette a 4G-t a környéken, eddig csak 3G volt. Vidéken valószínűleg a 20-as sávot használja, mert nálam szinte folyamatosan 4G-t jelez míg a zasszony telója (meizu m1 note) 3G-t, s az nem tudja a 800MHz-es sávot kezelni (ugyanabban a flottában vagyunk, tehát kizártnak tartom h nála ne aktiválták volna az LTE-t).Az EU-ban a nagy többség az FDD LTE 20/3/7 (800/1800/2600MHz) sávokat használja, spanyoloknál és az UK-ben láttam csak TDD LTE-t (2600MHz/38, 3500/42, 3700/43).
-
Pompi
nagyúr
Egy pillanat. Nem az volt a kérdés, hogy van-e ilyen eszköz olcsóbban illetve x értékhatár alatt, hanem, hogy létezik-e ilyen. Másik. Egy szóval nem mondtam, hogy ezt vagy azt (pláne a TDK-t) meg kell vennie. Harmadik. Ez már amúgy totál mellékes az előzőek fényében, de a MotoSteamhez hasonlóan a TDK-t is adják több szolgáltatónál is ajnádékba ehhez-ahhoz és simán lehet találni bontatlan origi darabokat pár ezer forintokért.
Szóval legközelebb egy picit lájtosabban tessék nekem esni, még akkor is ha láthatóan te lettél itt a topik megmondóembere. -
ghiottone
nagyúr
Hidd el tudta mit ír, csak 2 mondatot ragadtam ki a hosszú leveléből.
Ezt sajna már eddig is tudtuk - a Moto G 3rd generációját ugyanis nem London-New York-Sao Paoloi eseményen, hanem Indiába mutatták be kb. 3 órával a "nagy esemény" előtt.Európa nem piac, India és Brazília az elsődleges helyszíne a Moto-nak. - amúgy az amazonon szeptembert olvastam a 2GB-os változatra.
Kari1: az árazás és az elv ami mögötte van egy cseppet kiábrándító; 179 dollár például nem 179 font, vagy 200 euró. Indiába vígan adják 204 dollárért az erősebb változatot, EU-ba meg túl magasan határozták meg az árakat.
-
ghiottone
nagyúr
Érdekes egy termékstratégia ez.
Tegnap leveleztem az expansys-al. Lényegi összefoglalója a közel 1 oldalnak: A Motorola még nem igazán tette elérhetővé a 2GB-os dual simes verziókat - "ha így is fogy, kevesebb erőforrás szükséges, könnyebb a lerendelt alkatrészekkel dolgozni, nagyobb sorozatok érkezhetnek az induló időszakban a piacra"
"Az erősebb modellek később jelentek meg... Ha a gyártó ezt a verziót csak a "custom"-felületen árulja/indítja, akkor a bevezetés szakaszában nem lesz kapható." - tehát először kiszórják az alap változatot és utána jöhet a többi "retail" verzió is - hogy mikor azt még sajna nem lehet tudni. -
ghiottone
nagyúr
Egy youtube videóban 4,5 GB-ról beszélt egy indiai tesztelő, de akkor már volt rajta 1-2 alkalmazás. A videót persze már nem találom csak a 16 GB-osban tisztán 11,81 GB az elérhető A 2. genes G-n, ami szintén 8 GB-os 5,51 GB a szabad hely egy factory reset után.
-
Ricardo
titán
Jogos,én a cikkben szereplő árból indultam ki.
Pompi: Valóban jó ajánlat.
Geller_1972: annyiban számít hogy az egyik egy frissen megjelent készülék, a másik meg nem. A régebbi már átesett egy jelentős árcsökkenésen, a másiknak, meg az induló ára van megadva.
Mintha úgy hasonlítanál össze két telefon árat, hogy az egyiket mintaboltban nézed, hivatalos garanciáva, a másikat meg egy sufni gsm kirakatában, ajtó (a bolt ajtaján kilépve megszűnő)garanciával.
Mindkettő kapható, csak ugye nem azonosak a feltételek.
-
mekker
őstag
Egyébként lehet Amazonról rendelni US-ből, csak összességében nem éri meg (van vámolás, áfa, sok idő, sérülhet, ~no garanciai).Vannak erre szakosodott csomagládás szolgáltatások (USA címre megrendeled, onnan elszállítják neked). Aztán ezek international verziók, tehát hazai sávokon is működnek, a ROM is nagyvonalakban ugyanaz rajta, bár azt igazából fél óra lekapni.
Röviden - minden lehetséges, de Expansysról jobban megéri rendelni. -
Sz@bolcs
csendes tag
Azért a 62 ezer mert mit számít a szállítási költség? Alapára a telefonnak 62 ezer. Ehhez ha innen rendeled X összeg jön hozzá, ha majd máshol feltűnik akkor ott pedig Y.
És amennyiben máshol feltűnik akkor az alapárak lesznek összehasonlítva és nem a szállítási költséges dolgok.
-
ghiottone
nagyúr
XT1068 volt a Moto G 2nd gen és dual sim.
Ami most a német és az angol Motorolánál van az az 1GB-os Moto G - GSM (XT1541) LTE (1, 3, 7, 8, 20)
A Dual Sim-es az elvileg az XT1550 lesz.Tidus Nem, nem tud IP67-et, csak IPX7-et, azért X a 3. szám, mert nem ütésálló. Ha 67 lenne akkor bírná a leejtést is hivatalosan, de így nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest