- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
(Mi a probléma? Itt le van írva.)
Lázadnak a spanyolok!
A spanyol Amazonon nem kis népharag fogadta az új G 3-at . . . (1 GB - 8GB)
Ez azért is érdekes, mert ott viszonylag még alacsonyabb is az ajánlott ára és az Amazon is
199 Euróért kínálja az alap-változatot (de jelenleg csak azt).Késő este még 1,7 * volt az értékelése (5 * max.) - a témában kevésbé járatosok számára csak annyit, hogy 4 * alatti értékelés már igencsak rontja egy termék eladási lehetőségeit.
A Moto G azonban nem átlagos termék . . . de ez a fogadtatás nem semmi!Elég durva beírások is voltak és az amerikai árakat emlegették, kritizálva a szinte nulla előrelépést, ill. a jelenlegi ár/érték arányt.
Mostanra úgy nőtt 1,9 *-ra az értékelés, hogy a legdurvább WTF értékeléseket törölték és ki tudja honnan és mi módon lett pár darab 5 *-os értékelés is.
Ezek húzzák az átlagot, de a hosszútávú sikerhez ez még édeskevés, az alaphangulat már adott!
A 30 €-s felár sem a legkedvezőbb kilátásokkal kecsegtet, ennyit kell ugyanis a memória upgrade-ért kicsengetni.
Az sem igazán köztudott még, - pedig szerintem fontos áralakító tényező - hogy a Dual SIM kimaradt a speckóból, az NFC pedig arra a sorsra jutott, mint a foto-LED a Moto E -ben.A nagy kérdés, hogy hosszabb távon milyen hatása lesz ennek a nem éppen szerencsés startnak. A haragon leginkább egy jó árazású 2 - 16 GB-os változat enyhíthetne, de minél később érkezik, annál jobban omladozik a régi Moto G-s nimbusz.
-
Pompi
nagyúr
Engem különösebben nem izgat, hogy itthon mikor lehet kapni. EU-ból már most rendelhető. 250 dollár.
Én egyelőre kivárom, hogy mi lesz idén Nexus fronton, plusz a 32 gigás verziót ebből a Mi4i-ből, aztán meglátom mi lesz. Igazából mondjuk tökéletesen el vagyok a N4-gyel, de azért közel 3 évesen már lehet lecserélném -
viano
aktív tag
Akkor már inkább európai Amazon, mint Exp.
Vannak jó akciók,
most pl. Olaszországban 20 - 30 € Cashback a Motorolákra, ha valakinek van kint ismerőse.
------------------------
Erre gondoltam: (Ez pl. Moto E 2nd 4G LTE -re vonatkozik.)Special Shipping Information:
Due to federal and international regulations, this product can only be shipped within the 50 states.International Shipping:
This item is not eligible for international shipping.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest