Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• viano

aktív tag

válasz Rotcsa #149 üzenetére

A Snap 410 - ben tudtommal ennyi a van, valójában 1,36 GHz a max, mért érték.

Úgy emlékszem a Moto E 2-ben még csak 1,2-n ketyeg.

Ilyen értelemben is szakított a hagyományokkal a Motorola, mert nem igazán hajtották max-ra a procikat.
    Azt mindenki csak találgatja, hogy miért nem került más Soc a G 3-ba.

Mindenesetre, állítólag 30-40 % többlet-teljesítményt hoztak ki, CPU szinten,ezzel a módszerrel,
    akkor pedig, miért is változtattak volna?!
    Legfeljebb kicsitt szokatlan, hogy alsóbb kategóriából kerül magasabba egy meghatározó építőelem.

A szitu pontos megítéléséhez, ismerni kellenne a hátteret, az átadási árakat, stb, stb.

Nem tudom más telóban, hogy szerepel a 610-es, milyenek a szériák,
    de a 410-est nagyon szeretik a gyártók, nem is csoda a 400-as siker és alapozás után.

A 615 pedig már Octacore...

Nem vagyok SoC szakértő, talán majd valaki ír erről . . .
    hogy miért nem mást választottak, az anyagiakon kívül lehetettek-e technikai megfontolások a döntés mögött. (Gondolom szoftver vonalon rengeteget lehetett így spórolni.)

• viano

aktív tag

válasz Rotcsa #149 üzenetére

Az árazásnál az angol pénztárcát vették figyelembe. :)

Mindenesetre a 40 font felár az erősebb (2 GB) verzóért nagyon durva, amikor más piacon 3000 ft- tól indul.

( 14-15 Euróban már benne van egy extra Moto Shell hátlap, ami egyébként 10 €, tehát nyugodtan mondhatnék még a 3k -nál is kevesebbet!)

A szelídebb árazású piacokon kevesebbe fog kerülni a prémium változat (230 € = 162 Font, a jelenlegi információk és árak szerint), mint nálatok az alap.

Mi ez, ha nem az emberek hülyének nézése?!
    (Korábban írtam erről - érdemes visszaolvasni - ha még nem olvastad volna . . "marketing rémuralom")

Ráadásul egy korántsem kiemelkedő telefonért.
    Én a Dual SIM kispórolása miatt kezdem őket egyre jobban imádni, főleg így, hogy felárral sem megy.
    Az iránymutatás persze egyértelmű, irány más márka.
    (Asus Zenfone 2, vagy Idol 3 érdekes alternatívák, ráadásul kijelzőméret választási opcióval,
    csak a frissítések nem úgy jönnek.
    Kérdés, kell-e egy beteg nyalóka, amiről a többség szívesen dóngrédelne?!)

A probléma csak az, hogy leginkább félkész, teszteletlen termékek kerülnek a piacra, tehát csak a sok "rossz" közül lehet válogatni.
    ( A Win 8.1 -em egyes dolgokban még most sincs az XP színvonalán, sebességén, 512 MB < > 4 GB. Nevessek vagy sírjak? )

A Lollit már a Google Vista -jaként kezdik emlegetni a szakmai körökben, nem véletlenül jön más név alatt a következő, javított változat, ami korántsem új rendszer.

• ghiottone

nagyúr

válasz Rotcsa #90 üzenetére

Hivatalos 2 év gyári Motorola garanciával az alap 62e (és adnak hozzá egy 50 dolcsi értékű Motorola Stream-et is) - bár szerintem már volt róla szó feljebb.

Új hozzászólás Aktív témák