- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Egy pillanat. Nem az volt a kérdés, hogy van-e ilyen eszköz olcsóbban illetve x értékhatár alatt, hanem, hogy létezik-e ilyen. Másik. Egy szóval nem mondtam, hogy ezt vagy azt (pláne a TDK-t) meg kell vennie. Harmadik. Ez már amúgy totál mellékes az előzőek fényében, de a MotoSteamhez hasonlóan a TDK-t is adják több szolgáltatónál is ajnádékba ehhez-ahhoz és simán lehet találni bontatlan origi darabokat pár ezer forintokért.
Szóval legközelebb egy picit lájtosabban tessék nekem esni, még akkor is ha láthatóan te lettél itt a topik megmondóembere. -
Pompi
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #169 üzenetére
Nekem a BT headsetem (Sony SBH20) olyan, hogy jack kimenete van, tehát olyan fülest dug rá az ember amilyet akar, ez így akár lehet egy erősítő bemenete is. De pl. a TDK Micro Trek horodzható kis BT-s speakeren is van további kimenet, így az is tud hasonlót.
-
Pompi
nagyúr
Engem különösebben nem izgat, hogy itthon mikor lehet kapni. EU-ból már most rendelhető. 250 dollár.
Én egyelőre kivárom, hogy mi lesz idén Nexus fronton, plusz a 32 gigás verziót ebből a Mi4i-ből, aztán meglátom mi lesz. Igazából mondjuk tökéletesen el vagyok a N4-gyel, de azért közel 3 évesen már lehet lecserélném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest