- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
wow, coolság, köszi! Néztem a hivatalos videóját de úgy sem értettem, hogy ez micsoda
-
Lmh
őstag
őőő, valaki részletezné mi ez a moto stream?
-
Lmh
őstag
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért annyira zorall a dual sim?
Ennyire sok ember használ két simet? Céges teló miatt? Külföldi magyarok...? Vagy kiknek jó ez? -
Lmh
őstag
Igen én is bajban lennék ha váltani kéne akkor mire. Nekem is 8 gigás Moto G-m van, ez az egyetlen amit megbántam, hogy nem 16 gigásat vettem. Lehet az upgrade a 16 gigás Moto G 1st gen lesz, mert egyszer élünk!
Meglátjuk, majd kezembe fogom az 5 inches moto g-t és eldől. De akkor már az a baj, hogy akkor bejön egy csomó másik 5 inches telefon is mint versenytárs és kezdhetek agyalni, hogy mit vegyek
Ha 4,5-4,7-es lenne akkor nem lenne versenytársa nálam
-
Lmh
őstag
válasz
hyperspace #80 üzenetére
Értem én a nézőpontodat, de azért az 4szer leesik 1.5 méterről ( és ebben volt olyan, hogy utánakapás közben még löktem rajta és raktam bele olyan szép pörgést, hogy még pattant is egy jókorát
) és az egyszer 20 centiről lekoppan az nálam komoly különbség. Gorilla glass pffff.....
Nem is beszélve az érzésről. A Moto G minőségi, masszív darab érzetét kelti. A Nexus 4 egy porcelánbaba, és ezt érzem sok más telónál is ha kézbe veszem. Többek között ezért imádom a matt hátulját. Nem karcolódik. Még mindig zsír újnak néz ki a telefon.
-
Lmh
őstag
Nekem ez a "nehéz" és "vastag" teljesen a minőség érzetét kelti, tehát számomra teljesen pozitív.
Elötte Nexus 4-em volt, lépcsőn ülve kicsúszott az ölemből, csatt a lépcsőra amin ültem, utána lebucskázott a földre, ami egy lépcsőfoknyi, tehát nem túlzok ha azt mondom, hogy kb 20 centi esés volt.
Eredmény: Szilánkosra tört a kijelző sarka (valami gorilla glass vagy micsodának hívják) , elindult két repedés a kijelző közepe felé és szétpattant a egyik illesztés, nem is tudtam összepattintani, mert az akksi sérült benne, az feszítette szét. Tönkre is ment az egész teló pár héten belül.
Ezután vettem a Moto G-t. kb 4szer ejtettem le 1-1.5 méter magassából (elég magas vagyok), voltak csúnya zuhanásai, de mindig éreztem, hogy nem lett baja. Nem is lett.
Szeretem ezt a kicsit vaskosabb, strapabíróbb, matt összeszerelést. -
Lmh
őstag
Én is pont ettől félek. Most első gen-es moto g-met hajtom még. Imádom a külsejét úgy ahogy van. Tökéletes a matt hátlap, a mérete és elég a tudása is. Ezt is úgy választottam hogy leszűrtem 5" alatti kijelzőkre és ez volt meg kb még valami. Előre rettegek, hogy elromlik egyszer a mostani moto g-m és újat kell vennem. Nem kell az 5"!!! 4.5-max4.7-et akarok! Pedig nagy kezem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest