- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Akik nagyon hiányolják az nfc-t, azok igényeljenek nfc képes sim kártyát. Ilyen egyszerű a megoldás és így nem kell félni, hogy a következő készülékben esetleg nincs benne.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Graphics #491 üzenetére
Én pont amiatt dekkolok itt... Meg a többi miatt amiket WOT-H-A-C írt. De fókuszban a P1 Pro van.
És annyi idő eltelt már az előző vásárlásom óta, hogy akármennyibe kerül ezek közül valamelyiket meg fogom venni. Ha választhatok snapi és MT6752 közül, egyáltalán nem biztos hogy a snapi győzne. Sőőt... Nagyon rendben van ez a soc.A P1 Pro-val kapcsolatban azon imádkozom, hogy ne b@sszák el
- indokolatlanul nagy felbontású kijelzővel
- remélhetőleg 3 giga ram lesz benne, de ha nem ettől nem kötöm fel magam
- ne hagyjanak ki fontos feature-t (abból tényleg ne), tényleg legyen nfc is
- jó lenne ha tudná a 4G/800-at
- lehessen bele tenni sd karit
- és ha az úr látogatja a topikot, akkor kap valami normális hangchipet fülhallgatóhoz, zenehallgatáshoz
bár ezt az irányt ahogy látom az X3-mal célozták be.
- beg #495: azt a soc-t kapja ami takarékosabban bánik az aksival, ha MT6752 akkor azt!!
MindenesetreLenovo
-
Egyelore fura, mert az MWC-re igertek egy csomo cuccot, de semmi...
Amugy fedik a piacot, ügyesen. Szolgaltatókat megveszik még esetleg. És kêsz is.
Miert Snapival?
, en abbol megjottem... Snap400 tok jo volt, erre hoztak a zabagep S410-et... Ami elvilwg kevesebbet kene hogy egyen... Jo ez az MTK nekem
-
-
válasz
Blizzardking #490 üzenetére
Legyen má' Lenovo
P1 Pro pl..
csak keverjék bele azokat a dolgokat amik jobbak.. Valamiért fura, hogy az IGZO kijelzőt eddig csak pár készülékben láttam, pl a ZTE V5-ben. Ott nagyon meggyőzött, szívesen láttam volna itt is.
-
Blizzardking
őstag
Kár érzelmi kérdést csinálni marketing politikából. Ez nem Dévényi Tibi bácsi kívánságműsora, és a Lenovo határozottan jól keveri a kártyát. Vibe X2, Vibe Z2 akinek kell a kraft, P70 (előtte P780) akinek a hosszú akkuidő. A régebbi Vibe Z még mindig elp*csázza a mezőny nagyrészét, és még nem esett szó arról ami még jön. Mellesleg a dédapám Nokia 6310i-je pedig 7 napig bírja egy feltöltéssel, akkor a te 40 ezres LG-d miért nem bírja addig?
Ha tartjuk magunkat ahhoz, hogy hasonlót a hasonlóval vetünk össze, akkor emellé mit tennél?Amit javasolni tudok - én is ezt teszem - várd meg a következő generációt, szerintem a P70 tökéletesen bele fog simulni azokba, árat- tudást- és marketinget tekintve.
Duliee - szerintem (pironkodva merem csak leírni) a tökéletes telefon a Zopo Lionheart lenne egy 3000+ os aksival
-
Én meg azt gondolom, hogy 75 ezerért mindent kéne tudnia? Nem. Mert akkor senki nem venne más készüléket.
Ez egy mainstream készülék, én már annak is örülök, hogy az értesítési led belekerült, a gomboknak van világítása... csak mert egy Huawei G620s-ben pl nincs gombvilágítása, de nem hasonlítom hozzá, mert az 48 ezerbe kerül. és a hardvere is csak feleennyit tud, meg az aksija is...
A Lenovo mégse duplájába kerül
Faék érvelés, de szerintem nem sok konkurense akad ennek...
Persze ha akarnék összelegózni tökéletes telefont, akkor beletenném a Xiaomi Mi3 kameráját, meg mondjuk 3GB RAM-ot, legyen 64GB-os tárhelye, Sharp IGZO fullHD kijelzője, és pl még 5000mAh-s aksija, és mondjuk 5,2-es legyen az a kijelző. 8 színű értesítési LED-del, és xenon villanós vakuval...
Sejtésem szerint 160-200k körül megkapnám. De megvenni már nem venném meg, mert azt mondanám áh minek, ha ez 75-ért tudja, amire használom
-
-
Rosep
senior tag
válasz
Blizzardking #485 üzenetére
Jah, hát a 40 ezres LG-mben meg benne van... Azért egy 90 ezres telóból nem szép dolog volt kihagyni. Ez az én véleményem.
-
Blizzardking
őstag
Hát ha még tudnád hogy mágneses szenzor (iránytű) sincs benne...
Az NFC nekem is jól jönne, biztos nem akar a Lenovo konkurenciát teremteni az eggyel nagyobb kategóriájú telefonjainak. Ha kell az NFC, akkor viszont tuti nem kapsz ekkora aksit vagy ilyen jó hardvert. Még drágábban sem. Ami a 4G-t is tudja. Akinek ez így nem elég, az kénytelen várni, vagy venni valami hasonló tudású Nubia, Zopo, Huawei telót drágábban és más kompromisszummal.Duliee - én is fóliapárti vagyok. Akik szerint a gorilla glass3 a legkeményebb anyag a világon, azoktól kérdezném, hogy akkor miért nem álltak le a fejlesztéssel örökre.
-
-
beg
veterán
Másfél éves, fólia nélküli gorilla glass lenovo-n, karc egy szál se. Nem kell működő betonkeverőbe dobni és meghálálja. (külön zseb, kulcsmentes táska stb.)
-
válasz
Blizzardking #479 üzenetére
Nekem a GG nem szempont, minden telefonom fóliázom a kezdetektől fogva. Akinek telefont adtam el, annak is szigorúan az orrára kötöttem a fóliát, merthogy legalább 3db-ot adtam a készülékek mellé.
@Rosep: NFC-t nem hiányolom, ha lenne, lehet használnám max. Most nézelődtem, de csak egy 2011-es cikket találtam a microSD-be oltott NFC kapcsán, azóta semmi.
Fóliát adnak a készülékre és mellé is, én ezzel nem szoktam variálni, 300FT plafon egy fólia a telefonra, fél évente lecserélem, és kész
Egy keményebb meg 2000 FT, edzett üveglap.
-
Rosep
senior tag
válasz
Blizzardking #479 üzenetére
Na igen...
De ha tényleg az van rajta miért nem írják sehol adatlapokon.
Amúgy annyi az értelme, hogy a mostani telómnak se karcolódik a GG-s kijelzője zsebben hordva. Ezért ragaszkodnék hozzá.
De az NFC hiánya nagyon fájó! -
-
-
-
Rosep
senior tag
Ebben tényleg nincs NFC???
Azt már meg se merem kérdezni, van-e a kijelző előtt GG üveg...
-
Blizzardking
őstag
válasz
Graphics #470 üzenetére
Majd írd le pontosan hogy sikerült rootolni, mert nem tudok vele napközben foglalkozni de marhára érdekelnek a részletek. Gondolom felteszed a twrp-t és abból, ahogy Cappa írta..?
WOT-H-A-C - szerencsére még sose kellett visszaflashelnem a legelső mentésem, de jó hogy mondtad. Majd ha esetleg kell, átalakítom. Ami szerintem ilyenkor mindenkit érdekel, hogy lehet legegyszerűbben lecserélni a recoveryt valami használhatóra, és rootolni. Alapból (mivel nem vagyok egy nagy adb guru, tegnap próbáltam először) én a flashtoolt próbáltam volna. Mndenesetre az jó, hogy jó a driver és a soc is jóbarátunk lesz, ez már látszik
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #469 üzenetére
Szia. Még annyit hozzáfűznék, hogy ha nem alakítottad át a droidtools mentést , akkor amit csináltál még nem alkalmas a vissza flashelésre. Cappa72 blogjában ott a leírás hogyan tudod megcsinálni. Érdekes , hogy ezzel a soc-al simán megy a droidtools mentés, ami mtk6595M esetében nem ment!!
Köszönöm az infót pont erre voltam kiváncsi!! -
válasz
Blizzardking #469 üzenetére
Köszi, ez hasznos leírás, azt hiszem majd belevágjuk a témaösszefoglalóba is.
Kérdés, ki hogy áll üzemidővel? Nekem most megy a 3. napom, szerintem estig bőven ki fogja bírni.
A tesztig nem buzerálom, viszont utána root, és órajelet csökkentem az MT6752M szintjére.
-
Blizzardking
őstag
Fejlemények:
ADB parancsok működtek, MTK Droid Tools V2.5.3 segedelmével simán kapott root jogot (Cappa leírását követve) és simán le is futott a rendszermentés. Innentől kezdve gondolom semmi akadálya nem lenne, hogy SPFlashtoollal rátegyük a TWRP-t, de itt megálljt kellett parancsolnom izgalomtól iszamos kezecskéimnek, lévén nem én vagyok a tulajdonos.Azért leírom lépésenként, hogyha valaki meg akarja csinálni, ne kelljen 8 helyről összeollóznia:
- ADB drivert feltelepít innen
- Droidtoolst leszed innen
- Telefonon settings/about phone alatt build numberre 10x rákoppint, erre aktiválódik a developer options
- eggyel kijjebb lép --> developer options --> usb debugging engedélyez
- tárcsázóba beírja *#*#3646633#*#* mire enginer módba kerül
- "Az engineering mode-ban a "log a debug" menüpontnál menj a User2Root menüpontra"
- nyomj a root-ra (innentől a droidtools és az adb cucc rendszergazda jogot fog kapni)
- telefont csatlakoztat PC-hez (nekem media device-re volt állítva, az a lényeg hogy ne a csak töltés legyen)
- MTKDroidtools-ot elindít (én rendszergazdaként futtattam, nem tudom szükséges-e)Ha minden jól ment, felismeri pár másodperc elteltével a telefont, és alul a root jogot jelző kocka is zöld
Innentől mehet a backup fülön a mentés, egy koporsószöget kihúztunk ami később lehet hogy jól fog jönniHa megint megkaparintom a készüléket, lehet hogy csinálok egy SPflasgtools readback-es írást is, hogy meglegyen egyben.
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
Üdv !
Én is beléptem a klubba.
Ez az első okostelóm. Eddig elégedett vagyok vele.
Egy SE k 750-est használtam. Remélem ez is húzza 7 évig.
Akku kicsit hektikus, van amikor hamar leszívja valami, van amikor aránylag jól bírja.
(Azt nem értem miért nem raktak bele egy 10 Ah-ást)A kameráról: Jó fényviszonyok között nincs vele gond.
A videónak a hangja elég halk nálam.
A vakuval is van valami, mintha az exponálás előtt villantana, így sötét a téma mögötti rész. -
Blizzardking
őstag
Sajnos Cappa ADB drivere nem volt jó számomra (Win8.1_64), ami egyáltalán nem biztos hogy az Ő hibája (sőőt, tudvalevő hogy undorodik a windowstól).
Nálam Win8 alatt működő ADB driver itt,
Legutolsó MtkDroidtools V2.5.3 ittA dolog egyetlen szépséghibája, hogy nem ezzel a telefonnal próbáltam ki, hanem egy régebbi Lenovóval
Holnap meg fogom tudni nézni ezzel is. Valószínű működni fog mert az összes többi Win8 alá fel se ment, egyből hibával elszállt, vagy kiírta hogy nem megfelelő verzió. Mellesleg gyűlölök ilyen elindulós települős szarokat futtatni, de úgy néz ki ez tényleg csak a drivert pakolja fel. -
Döncee
csendes tag
Duliee tudnál adni valami infót, hogy szlovákiába hol és mennyiért szerezted be a készüléket? Előre is köszi. (^^,)
-
-
-
Megjott az atlatszo tpu case. Szurket mar nem kapni sehol.
Vegre vedett
-
válasz
kismedve1982 #457 üzenetére
Fain , amúgy linkelés a szövegbox alatt
-
kismedve1982
tag
-
-
Igen, lehet.
Saját program: Beállítások - Személyek - Intelligens helyszín funkció: itt tudod állítani az a Neked megfelelő időpontra, emellett más opciók is állíthatóak
Külsős programok hozzá: Tasker, Profile Scheduler
Más: Teszt készül, 3 oldalt már legépeltem, holnap hoznak egy dSLR gépet ,azzal fotózom körbe a telefont.
-
ngabor2
nagyúr
A wifi be/kikapcsolását lehet valahogy időzíteni? Kerestem, de nem találtam.
-
Blizzardking
őstag
Dupla koppot látom már leírták; alapból ki van kapcsolva, nem is értem miért. Ugyanitt azt is be lehet állítani, hogy kikapcsolt képernyőnél a home gombbal gyorsba elindítsa a kamerát, akinek ez fontos.
Annyira király ez a teló... Ha Duliee nem linkelte volna be az eljövendő kínálatot, bele is ugrottam volna az tuti.A kernel lecserélése inscure-ra az konkrétan abból áll hogy a boot.img-t kell kicserélni az általad linkeltre?
Az insecure kernel ahhoz kell, hogy adb-n keresztül is teljes root jogod legyen minden felett ugye?
Ha rá lehet flashelni a twrp-t és onnan rootolni ahogy írtad, akkor végülis maradhat a kernel, nem, a twrp el tudja látni a feladatát..? Vagy ahhoz hogy a twrp root menjen muszáj a kernelt insecure-rá tenni?
Bocs ha sok a kérdés, szeretném érteni is, nemcsak mechanikusan követni egy esetleges leírást. -
Megvan
ez egy csúcssebességű művelet
Beállítások - jobbra húzod - Személyek / mondjuk nem értem miért ez lett a fordítás neve
Itt találsz intelligens dolgokat.
Fekete képernyő művelet - Kapcsold be - Világosítva fel a képernyőt pipa
Na mára ennyi , jóccakát, holnap ugyanitt
-
-
válasz
Blizzardking #436 üzenetére
- ahhoz hogy menjen adb-n keresztül, ki honnan szedett le drivert, aki windowst használ? Más chipsetnél csomóféle driver keringett, ezért ha lenne egy kipróbált, az nem jönne rosszul esetleg.
Nem kell feltétlenül az adb-t használni, de én jobb szeretem ezt a megoldást, mint a flash-t.
Amúgy adb driver- a twrp-t ugyanúgy rálfashelni is lehet flashtoolal, vagy valamiért ajánlott parancssorból?
Majd ki fogom próbálni, de még nem próbáltam.
Azonban az biztos, hogy fogok egy kis mod-csomagot csinálni, amiben az alapvető apró módosítások benne lesznek, ha valaki a gyári kernelt már engineering mode-dal insecure-ra állította:
- root / unroot
- twrp / gyári recovrey csere (s127-re épülő)
- insecure / gyári kernel csere (persze s126 és s127 is)
- boot-olási és kikapcsolási hang némítása (fixen kiiktatva) / visszakapcsolása
(akár a témacenter váltás is bele kerülhet, ha működőképes Duliee által linkelt)
Csak hát az idő kérdéses...- van itt olyan aki az időközben kijött frissítés előtt és után is használta a telefont? Jobb lett tőle?
Igen, nekem már fent van a frissítés. Ma viszont (eddig még nem volt ilyen), harmadszorra sikerült csak felvenni a telefont (lehet, hogy rosszul pozicionált az ujjam?)- xposed framework felmegy erre..? (abban volt sokféle megoldás értesítési led funkciókkal kapcsolatban)
még nem próbáltam- Mobile uncle tools még nem ismeri ezt a soc-t igaz?
Nekem a 2.9.9 van, az nem ismeri, azonban az engineering mode elérhető kóddal: *#*#3646633*#*#@ (#446) Duliee
Ezzez a duplakopphoz kell valamit állítani? Kipróbálnám.
Ja, szilikon tokkal sokkal elegánsabb (és jobban védett) a telefon. Persze csak szerintem. (szürke áttetsző tokot rendeltem, és kaptam meg ma)
-
Baaaazzz
Most próbálkoztam csak úgy, és duplakoppra feléled a kijelző
na kééész
Light Manager-rel próbálkozok jelenleg ,de nem bírtam még villogásra. Szerintem a LEnovo Light LED apk-ban van a titok.
-
-
válasz
Graphics #439 üzenetére
Hopp, nem ezt a ThemeCenter-t akartam feltölteni
,de csak vállalkozó kedvűeknek.
Ez a jó Téma Központ
-
Blizzardking
őstag
válasz
Graphics #439 üzenetére
Még nagyon új a cucc, úgy kell kicsavarnom a kezéből, de ha kicsit alábbhagyott a lelkesedés (vagy elalszik) megpróbálok felrakni rá egy xposed-et.
Akkor lennék nyugodt, ha az első 3 lépést (mentés - twrp csere&root - twrp mentés) meg tudnám csinálni, utána lehetne szabadon kísérletezni. Csak hát nem az enyém, nem akarok beletrollkodni sem. -
válasz
Na összeszedem amit tudok 2 hét távlatából.
- TWRP-t én még nem próbáltam
- frissítés szerintem apróbb javításokat tartalmazott, két konkrét dolog volt a changelog-ban
- xposed-del kapcsolatos leírást nem találtam még.
- MUT: ismeretlen eszközként látja a telefont,Pár dolgot viszont elloptam a kínai piacos telefonok magyarított ROMjából, ezeket meg is osztom.
Lenovo A806-osból hoztam el a ThemeCenter-t , ezzel elérhető a kinti szerver is, így újabb témák leszedhetőek.
Majd még a VezetésAPP-ot, és még pár apróságot beszerzek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
A notiled probléma általános lenovoéknál, legalábbis a következő típusokon: vibe z, vibe x2 , p70. Legalábbis addig amíg lenovo rom van rajtuk. Vibe Z- n csak az smsre, hívásra, töltésre jelzett a led, semmi másra és ezt GB-al sem lehetett orvosolni.Viszont amióta cm11 et használok a vibe z-n minden féle színt elő tudok varázsolni a ledből.
-
Blizzardking
őstag
Üdvözletem mindenkinek,
Az van, hogy hónapok óta nézegetek telókat, erre a feleségem hazaállított egy ilyennel
Ha eddig nem vettem volna el, most biztosan...Elolvastam Cappa root/recoveryvel kapcsolatos bejegyzéseit, de maradt néhány fehér folt
- ahhoz hogy menjen adb-n keresztül, ki honnan szedett le drivert, aki windowst használ? Más chipsetnél csomóféle driver keringett, ezért ha lenne egy kipróbált, az nem jönne rosszul esetleg.
- a twrp-t ugyanúgy rálfashelni is lehet flashtoolal, vagy valamiért ajánlott parancssorból?
- van itt olyan aki az időközben kijött frissítés előtt és után is használta a telefont? Jobb lett tőle?
- xposed framework felmegy erre..? (abban volt sokféle megoldás értesítési led funkciókkal kapcsolatban)
- Mobile uncle tools még nem ismeri ezt a soc-t igaz?Maga a készülék egyébként nagyon rendben van, ha nem jönnének a P1 X3 és társai, illetve kicsit türelmetlenebb lennék, én is vennék simán, perfekt cucc. (A többi márka általam kinézett modelljeit rendesen leültette a kispadra
)
-
Folyamatosan igyekszek frissíteni a tapasztalataim a telefonról:
Ami nagyon jó, az aksi, kivéve ha valaki aktívan Facebook-ozik, vagy Messenger-ezik. Sőt , ha nem, akkor is eszi a telefont, méghozzá nekem 2 töltés között 2000x ébresztette a telefont, vagyis nem engedte alvó állapotba a CPU-t.
Emiatt volt a 2 napos üzemidőm, na meg mert aktívan nyomkodtam is.
Én általában egy szűk intervallumra éjszakára ki is kapcsolom / 23:00 - 05:00 / között, mert egyáltalán nem használom akkor, habár azt vettem észre ,ha tényleg alvóba van, még mobilnettel sem merül a telefon szinte csak alig.
Ami lényeges : töröltem a fenébe a Facebook appot, helyett feltettem a regionálisn nem elérhető Facebook Lite appot / mikre nem jók a letöltő oldalak /
Na ez éppen kiszolgálja a minimális igényemet, viszont jobb mint a webes böngészés, mert legalább értesítést kapok, ha valami fontos történik / Messenger maradt.
Szóval ezzel a felállással a reggel töltőről levett telefon most 83%-on áll ,azt gondolom ezzel végre meglesz az a 3-4 nap amire vártam.
Sajnos soha nem fogom megérteni,miért fejlesztenek ilyen erőforrás-igényes alkalmazást a Facebooknál..
Szóval nagyon reálisan ez az elvárt üzemidő, de természetesen a tesztben le fogom írni a különböző felhasználói magatartás mellett realizálható üzemidőt is.
Emellett tervezem battery test futtatását is, illetve kinek mi az igénye, azt beleszövöm.
Sajna kicsit lebetegedtem, í]y pár napban lesz időm írást kreálni.
Témaösszefoglalót pedig megírom mindjárt
-
-
gjoe
addikt
Az értesítő ledet rá lehet venni arra hogy, ne villogjon hanem folyamatosan vílágítson?
-
gjoe
addikt
válasz
Vegyigyümi #431 üzenetére
Én rögtön cseréltem az időképre.
-
Vegyigyümi
tag
Hali!
Azt hogyan éritek el, hogy a lenovo időjárás rendesen frissítse magát óránként?
Jelenleg nem találok benne rációt milyen sűrűn frissíti magát. Van hogy fél napig beragad a hőmérséklet, de ha manuálisan frissítem, utána frissülget egy darabig.
Nekem tetszik a design, megtartanám, de ha mindig nekem kell frissíteni, akkor lecserélem. -
Klara_
őstag
válasz
Victoryus #357 üzenetére
Ossze-vissza irjak az 5GHz reszt. A gyari honlapon pl. nincs rajta.
A 4G reszre a GSMarena azt irja, data only. Ez valos?
Probalja mar ki valaki legyen szives! A kamera mennyire gyenge, ha van olyan szint mint a Hongmi akkor nem varok tovabb a 2GB-os Redmi 2-re, veszek egy ilyet. -
-
-
ngabor2
nagyúr
A lezáró képernyőt tényleg nem lehet jobban testre szabni? Értem ez alatt, hogy ha oldalra húzom el, akkor ne újabb háttereket adjon, hanem oldja fel a képernyőt. Valamint alul a 3 fix funkciót is jó volna lecserélni.
-
-
gjoe
addikt
Na tegnap én is beléptem a klubba!
Eddig nagyon tetszik.
A régi p780-ról volt sd kártyára egy backup. A telón lévő backup/restore viszont nem látja. Van rá valami apk hogy vissza tudjak állítani progikat, smst stb? -
-
ngabor2
nagyúr
Én is beszereztem egyet ebből a készülékből. Egyből problémába is ütköztem. A korábbi (Samsung) telefonjaimon miután regisztráltam a google fiókot, a korábbi alkalmazásaim automatikusan feltelepültek. Ennél nem. Hogyan tudnám rávenni, hogy felmásszanak rá az alkalmazásaim?
-
Dominó85
addikt
válasz
fateless #413 üzenetére
Nekem kimondottan nem tetszik, hogy a kijelző kisebb az előtte lévő üveg/plekszi méreténél. Nézd meg milyen undorító a fehér Ecoo E4 Aurora. A fehér keret és a kijelző széle között gyak belátsz a telefonba (persze sarkalatosan értve). Ez is mutatja, hogy nem éppen prémium vagy jó gyártó. Aztán ha távedek sincsen gond. Erősen filózok mellette... 64k-ban állna meg mindennel együtt. Csak hát a Lenovo az Lenovo. Ez meg... egy ecoológia csoda is lehet.
-
zizol
aktív tag
Én pedig feleségemnek szemezek ezzel a készülékkel. Mindig elfelejti tölteni a telóit, ezért lenne ez jó.
-
-
détéfecó
csendes tag
válasz
Graphics #405 üzenetére
Én is nagyon sokáig és sokat agyaltam, hogy milyen telefon legyen, már vagy fél éve.
Mikor olvastam, rögtön éreztem, hogy na ez kell nekem!
Egyébként kollégáknak is jó tapasztalatai voltak az alsó kategóriás lenovókkal is.
Már csak tokot, fóliát kell majd vadászni rá és maradhat 1,5-2 évig.
Ezen az áron, ezzel a hardverrel szerintem pazar (fotózni meg nem szoktam telóval) -
deminos
aktív tag
Megvan a mikrofon "megfordító" problémámnak az okozója és félmegoldása.
OK: A kamera elindítása csinálja, de lehet kell hozzá még a videó felvétel elindítása. Utána nálam legalábbis garantált, hogy megfordul az "alap" mikrofon.
Megoldás: Újra kell indítani a telefont. Egyelőre nem találtam jobbat.Kíváncsi vagyok mikor javítják ki, már ha ez nem egyedi hiba.
-
válasz
WOT-H-A-C #397 üzenetére
Még én is rágódom, hogy melyik telefon legyen. Itt van a ZTE Blade S6, jó kis készülék, de már látom, hogy a fehér színű készülék csak akkor maradhat, ha átműttetem magam nővé...
Szóval a P70 még csütörtökig képben van...
De a már megvett Elephone P6000 és Ulefone Be Pro mellett még gondolkodom a Kingzone Z1-en és az ECOO E04 Aurora-n isWOT-H-A-C
A ZTE-Ulefone-Elephone hármast rendeltem először. Gondoltam amelyik bejön, az marad. Közben jelent meg a P70. Mostanában pedig újra nagyon nézegetem az ECOO-t, mert jókat hallottam róla, a Kingzone-t pedig eddig is szerettem. Úgy vagyok vele, hogy ha nem jön be, akkor remélhetőleg el tudom adni pont annyiért, amennyiért vettem, így az j vevőnek sem kell bajlódnia a rendelgetéssel, várakozással... -
-
válasz
détéfecó #403 üzenetére
Ên ilyen vagyok, akit tudok lelökök
1évig vártam az ideális telefonra, tobb tucat tipust es , 4-5 markat kiprobaltam.
Nalam annyira betalalt a Lenovo az uj hardverrel, a formaval , aksival, hogy nem volt menekvês.
Altalaban amelyik telefon ideiglenes arra vigyazok , foliaban hordom, mert mi van ha 1het utan el akarom adni.
Na itt ilyen nincs, tok. ,folia rajta, plusz nezem a kell kiegeszitoket.
Nem mellesleg belaktam, minden dolgommal egyutt.
Ez marad
-
Dominó85
addikt
válasz
Graphics #402 üzenetére
Már amikor kijött is egy elavult vacak volt. Eleve az amit a Xiaomi csinál maga az undormány. Ugyanabban a külsőben kamu új adatokkal és új SoC-val 8 féle telefon... Nem ismerős a recept? DE. Samsung csíra tucattelefonok áradata... Na ezért sem kell nekem többet Xiaomi.
-
détéfecó
csendes tag
No, nem bírtam ki, megrendeltem az ediginél kuponakcióban, remélem a mikrofonnal nem lesz problémám.
Duliee adta a végső lökést a lejtőn -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpársportok
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest