- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
deminos #8370 üzenetére
Köszönjük, hogy Lenovo terméket vásárolt!
A polgári törvénykönyv értelmében a fogyasztók által vásárolt Lenovo termékekre 2 év garancia vonatkozik.Ellenkező rendelkezés hiányában a Lenovo akkumulátorokra, érintőceruzákra és digitalizáló tollakra 12 hónapos korlátozott garancia érvényes. Ennek értelmében a Lenovo a 12 hónapos jótállási időszak alatt díjmentes garanciális szolgáltatásokat biztosít az akkumulátorokhoz, érintőceruzákhoz és digitalizáló tollakhoz. A garancia kizárólag az akkumulátor anyaghibáira vonatkozik, annak kapacitásveszteségére nem.
shop.lenovo.com/hu/hu/services-warranty/
-
-
-
-
-
Urby66
aktív tag
válasz
deminos #5630 üzenetére
Ha 5-ös android frissítés után kikapcsolt telefonnál rögtön tölteni kezd akkor kapcsold be a készüléket majd a hangerő fel + kikapcsoló gombot tartsd nyomva addig amíg kikapcsol a készülék. Fontos hogy ha kikapcsolt rögtön engedd el a gombokat. Így eljárva mér látod a készüléket flashtool alól.
-
válasz
deminos #5647 üzenetére
Hogy a lilapúp bétából kiszedték az eng módból a user2root-ot, hát ... az gáz.
Akkor marad a flashtool, de ha az sem megy...
Esetleg csinálj egy insecure kernelt, ha egyáltalán lehet még ilyenről szó 5.x esetén, pláne béta esetén...
Ha sikerülne, akkor fastboot-tal fel tudod tenni - ha az 5.x megengedi (ha az uboot megengedi), és adb oldalról ott a root.Az adb-nek kellene mennie, de lehet, hogy frissíteni kell magát az adb csomagot egy frissebbre.
Nekem még nem volt találkám 5.x verzióval, szóval nem tudom mit tud, vagy mit nem, illetve melyik gyártó mit móddosított a saját ízlése szerint.
Van-e aláírt boot és/vagy recovery, ami a boot során ellenőrzésre kerül... szóval sokrétű...Másik, hogy a lollihoz való twrp kell, mert ha nem, akkor nem fogja tudni kezelni a rendszert és/vagy nem engedi elindulni a recovery-t.
-
-
-
mclaren777
senior tag
válasz
deminos #5085 üzenetére
Tegnap dobta a Gugli a nagy keresgetésben, de fogalmam sincs hogy kamu/átverés/biztonságos-e, úgyhogy csak saját felelősségre!:
Ez a fúzió a garanciáztatást is érinti vajon?
És a Lenovo ROM gyártással is egyből leállnak? Azokat csak kidobják még amik a listán vannakA linket töröltem.
[ Módosította: CoolMan ]
-
GrandS
senior tag
-
TheRealBear
tag
válasz
deminos #3620 üzenetére
Egy hajszalnyi remeny. A telefonos boltban ultrahangal kirezonaltattak vagy kiszaritottak nemtom nem en voltam az ugyintezo,de 1oraja bekapcsolt es mukodott de meg este 8ig folytatjak a procedurat. Kivancsi leszek milyen maradando karosodas lett. 5000ft volt az ára a szerelesnek ha hasznalhato majd irok rola
-
TheRealBear
tag
válasz
deminos #3613 üzenetére
Mennyire volt gatya?be se kapcsolt?sekep sehang? Talrizsbe ejjel elkezdett vilagitani a kijelzo feketen mikor all le de mar nincs kep igaz nem reagalt semmire. Asszony mondjuk kire nem hallgatott ?ram. Keresem a tálat nincs sehol reggel. Felhivom már elvitte meloba magaval es uton oda fele TESZKO mobiloshoz bevitte ,hogy nezze meg es az akksit vegye ki mert itthon celszerszam hianyaba kesheggyel nem akartam barmolni. Dehat igy egy 5osert megnezik,hogy mibaja (xD, elhittem.) majd ha gondolja felkuldik pestre sajat szervizukbe es olcson megjavitjak. Hat en megtapsoltam es gratulaltam az ujdonsult ajtokitámszto ékéhez!?
/ off vége.? Lett volna sansz ha már nem csopog a viz belole es a beparasodott kamerak is kiszaradnak,hogy beneznek valamit es gariba szerelik?
-
Diabo6
senior tag
válasz
deminos #3429 üzenetére
Nekem is az S132 van fent. Lehet ez a baj.
Wifivel tudok netezni, de volt már, hogy neteztem, egy nap másnál is felléptem az illető wifijére, de egy viber üzit csak délután kaptam meg, több órával később. Mobilnetnél vettem észre pont az elmúlt percekben, hogy egyszercsak elszáll, majd pár mp múlva újra van és tudok netezni. A vibert már újratelepítettem, de nem az volt a probléma. -
-
Faby
senior tag
válasz
deminos #1172 üzenetére
Kingo roottal óvatosan, korábban volt vele gond, nem kívánt adatgyűjtés, malware gyanú, egy időben le is volt tiltva xda-n is pl.
Anno LG Optimus F6 kapcsán emlékszem rá, igaz, utána talán rendeződött a helyzet.
Nem tudom, most mi a helyzet, de gondoltam emlékeztetek mindenkit.
-
-
-
-
-
beg
veterán
p780-nál is visszatérő probléma. Arra jutotam, hogy ha vált 2g-3g között, vagy ha hívás közben wifi aktív, akkor szoktak panaszkodni rossz hangminőségre és halk mikrofonra. (Ha itt is létezik ez a probléma felülök egy repülőre és kiporolok pár sárga tomport.)
MUT alól is van egyféle barkácsmegoldás a sávonkénti hangerő értékek növelésére ami után jobb lett ugyan, de nem az igazi.
Ami a legbosszantóbb, hogy nem mindig csinálja. Wifi aktív a sima hívás közben?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest