- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
®abstract® #16174 üzenetére
Ma reggel ránéztem a telefonra, 46%-on volt. Tehát amit tegnap egy 30%-os ugrással feltöltött, azt mára valamikor levonta belőle. Délutánra lemerítem, kikapcsolom, feltöltöm és utána remélem már nem fog ilyet csinálni többé.
-
Árpicsek
csendes tag
válasz
®abstract® #16154 üzenetére
Sajnos nem működik. Még újra is telepítettem, beállítottam eszközkezelő alkalmazásnak, hozzáférést engedélyeztem, de így sem engedi. De nem csak a Greenify-t nem engedi, hanem más alkalmazásokat (E-robot) sem.
-
tomazin
veterán
válasz
®abstract® #16150 üzenetére
Ez nimh akksiknal jo a memoriaeffekt elkerulese vegett, liion-nal semmi ertelme, sot.
-
petya2000
csendes tag
válasz
®abstract® #16010 üzenetére
Ez nekem is szimpatikus teló!
A P9 Lite volt még gondolatban nálam, de ha most kellene váltanom, azt hiszem én is ezt vállalnám be.
Ám de mivel nem rég, kb 2-3 hónapja cseréltem kijelzőt, ahogy láttátok áron felül, így nem szándékozom lecserélni. Bár az is biztos, hogy nem költök rá többet. -
zambozoli
aktív tag
válasz
®abstract® #16010 üzenetére
Asszonyt egy iphone 4s-ről tereltem át egy 4x-re. Hiába gyengébb a processzora mint a P70-é, mégis hiba, akadás nélkül megy. Az is igaz hogy nincs rajt 75 alkalmazás mint a P70-emen!
-
zambozoli
aktív tag
válasz
®abstract® #15820 üzenetére
Ezek voltak fent mind 6.0-ig!
De Smart Lock nagyon hiányzik! 4.4.4 alá nem találtam normálisan működő megoldást. -
zambozoli
aktív tag
válasz
®abstract® #15808 üzenetére
Azt az egyet nem. Úgy emlékszem abban sem ment rendesen a BT.
-
NoMagix
addikt
válasz
®abstract® #15757 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de azt hiszem kihagyom a próbálkozást, nekem ez túl kínai!
Ugyan letöltöttem a 147-es romot, de nem szeretném kinyírni, azt hiszem megvárom amíg a szervizes ismerősöm ráér valamikor!
Régebben cseréltem romot egy tableten, de már nem emlékszem rá. -
NoMagix
addikt
válasz
®abstract® #15755 üzenetére
Köszönöm!
Merre találom, itt nincs az összefoglalóban?
Még nem cseréltem szoftvert, a gyári az SD-ről felrakható? -
Packersbay
tag
válasz
®abstract® #15737 üzenetére
Nem,mert volt már pár verzió váltás és azóta se működik. Illetve fölraktam egy régebbi verziót de azzal se akar wifin működni csak mobilneten.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
®abstract® #15701 üzenetére
Igen, ez is a jelöltek között volt.
Mi6, Honor 8 és Honor V9, valamint a Honor 9 és OP5 is. A V9 mellett döntöttem hosszas gondolkodás után. -
tomazin
veterán
válasz
®abstract® #15650 üzenetére
Ezt kifejtened pls? (Tenyleg erdekel, h mik azok a jelek amibol erre ra kellett volna jonnom)
-
Termi92
tag
válasz
®abstract® #15171 üzenetére
4.4 alatt hibával kilép amikor a grafikon nézetet meg akarod nyitni.
-
nimfas
addikt
válasz
®abstract® #14976 üzenetére
Köszi a választ, utánanézek. Többieknek is köszi, de a lite nekem nem mindenben jó. Pl vki kommentál egy képet és valamiért az eredetihez nem tudom hogy lehetne visszatalálni....
-
Orionk
senior tag
válasz
®abstract® #14639 üzenetére
Ha root-olja valaki a telefont, akkor elveszik a garancia?
köszönöm -
SamiCsillag
senior tag
válasz
Mi az a savyol féle megoldás?
-
szaszab
aktív tag
válasz
Ha én megcsináltam, bárkinek sikerül.
Csak akarni kell, meg a félelmeket hátrahagyni (ez olyan Coelho-s volt).
-
huuuba2
csendes tag
válasz
®abstract® #14442 üzenetére
Elolvastam végig, van önkritikám, nem nekem való.
NEM hiszem, hogy aki itt végigcsinálta az upgradet SENKI nem tartotta meg a mentést a 4.4.4ről. vagy miért sajnáljátok közzétenni ? -
Orionk
senior tag
válasz
®abstract® #14353 üzenetére
Hello !
"az update ertesites kikapcsolhato ha zavar:a frissites alkalmazas adatait ha torlod nem jelez utana."
Én ezt a részt nem találom a telefonon. Tudna valaki segíteni? köszönöm
-
Orionk
senior tag
válasz
®abstract® #14353 üzenetére
134-es alatt a 4.4-es Androidot érted? Vagy mit jelölnek ezek a számok, a 134, s136
Google app-ok alatt pl. Chrome-ot, Gmail, GooglePlay és satöbbit érted?
köszi
-
Orionk
senior tag
válasz
®abstract® #14330 üzenetére
/Bocsi, nem bírtam már módosítani előző hozzászólást/
Szia !
Mire gondoltál az alatt, hogy el kell engedni a gyári frissítést?Azaz ne frissítsük a 4.4-et az új androidra? Ha igen, akkor ezt be lehet valahol állítani, mint a Windowsnál, hogy ne foglalkozzon a frissítésekkel?
köszönöm
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
®abstract® #14289 üzenetére
Hmm, az már egészen jó.
-
NoMagix
addikt
válasz
®abstract® #13952 üzenetére
Nem, ezt a verziót még nem, de kifogom próbálni!
Köszönöm! -
nagysusu
csendes tag
válasz
®abstract® #13795 üzenetére
Igen. [link]
Lehet hogy előbb a 134-re kell feltenni, utána mehet a 136 frissítés?
-
nagysusu
csendes tag
válasz
®abstract® #13793 üzenetére
-
borzosmorzi
tag
válasz
®abstract® #13620 üzenetére
Gyári 5.1 alatt működik az RDS, igaz, a rádióadók listájába magától nem írja be a kijelzett nevet, azt már kézzel kell utólag beírni.
-
Diabo6
senior tag
válasz
®abstract® #12483 üzenetére
Az a gond, hogy az 32 bitre van. Nekem 64bit rom van fent.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Igen, emlékeztem hogy beírtad. Azt keresve találtam meg azt amit én osztottam itt meg. De nem biztos hogy felteszem. Inkább nem zaklatom.
-
Hoorus
őstag
válasz
Szia
4.4.4-re tudnál linkelni xposed framework-öt? Sehol sem találom a zip-et..
-
borzosmorzi
tag
válasz
®abstract® #11564 üzenetére
Gondolom a P1m port közelíti meg leginkább azt a szintet, amit egy jól működő Lollipop 5.1 + VibeUI párostól elvárnánk (de gesztusvezérlés terén itt sincs meg az a szint, amit a P70-en az S134-es KK kínált). Sajnos, ha jól értettem a fórumon korábban leírtakat, a vaku működésének hiánya (nem az a fő baj, hogy a zseblámpa funkció csak külső progival kelthető életre, hanem - gondolom - fotózáskor nem villan) nálam kizárja. Feltételezem, bár ebben talán Duliee-nek van leginkább tapasztalata, hogy a kameraszoftver is csak azt tudja, ami a p1m telóban eleve van (8MP fotó, 720p videó).
-
ncc1701
veterán
válasz
Gondolom, lenne az a pénz, amennyiért megcsinálná az illető. Ők ugyanis hobbiból, szabad időben csinálják, nem úgy, mint a gyári fejlesztő.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Ha egy gyári ROM is tartalmaz bug-okat, hiányosságokat, akkor egy főzött ROM-tól ne várjuk el a bugmentességet, tökélyt. Főleg, hogy általában más telefonról lettek ezek átportolva. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek mások az igényei.
/Ej, meg kellene tanulnom fejleszteni...
/
-
borzosmorzi
tag
válasz
®abstract® #11562 üzenetére
Ezért nem is ajánlottam. Valóban a KK-hez képest funkciókban szegényebb lett, de ami benne van, legalább jól működik. Nekem ez elég (na jó, a root azért hiányzik), nem kell mókolni, a magyarítás szinte tökéletes, nincs tele hunglish-sal és nevetséges "Személyek" a "Features" értelmében típusú félrefordításokkal a VibeUI-nak köszönhetően. Nekem ez a szedett-vedett stílus nem tetszett a VibeUI-val megspékelt KK-ben, de kétségtelenül el kellett telnie 1-2 hónapnak, amíg megszoktam a kiherélt Lollipop állapotot, ami a csak a februári S141 óta elérte azt a stabilitást és hibamentességet (már ha szoftverben egyáltalán van ilyen), ami miatt nem háborgok és nem vágyom vissza a KitKat-re. Kár, hogy egyik custom ROM sem jutott el stabilitás terén erre a szintre.
-
válasz
®abstract® #11558 üzenetére
Mivel ez ilyen, így hiaba allitgatod
-
ncc1701
veterán
válasz
®abstract® #11556 üzenetére
Aha, töltsd fel ilyenkor, ne gyilkold az akkut. Ha nem vagy töltő közelében rendszeresen ilyenkor, akkor végy vmi külső akku pakkot.
-
válasz
®abstract® #11556 üzenetére
Ötlet ?
Ez így van, gyárilag
Az akkukímélés miatt.
Nincs meglepődés, ezt így találták ki. -
bpmcwap
senior tag
válasz
®abstract® #8553 üzenetére
ódzkodom a sznobizmustól...
az szifon nekem sznob. Akkor inkább Winfos...
Szeretem az androidot, csak ez a loli eleve egy elbaltázott op szvsz. Az milyen már, hogy pl bárki el tudja állítani a telefonod, még ha lekódolod akkor is.... zárd le bármivel(kód,minta,jelszó) és mégis ha lehúzod akkor ki tudod kapcsolni, le tudod némítani, stb... De ezen kívül maga a P70 romja is kalap, egy csomó minden nem működik ami tapasztalatom szerint egy noname gagyifonon is tökéletesen megy...
meg lassan mindenre app kell. az üzeneteket is úgy összefűzi, hogy lefagy.... Kíváncsi leszek az újra. -
nimfas
addikt
válasz
®abstract® #8553 üzenetére
Azt nem kell, és nem is lehet hegeszteni.
Én is 70ért vettem... Hol a 3.14-be adják 90ért?
És ki az aki ennyiért meg is veszi?Nekem is Stock 4.4.4 van rajta. Mi a baj vele?
Miui-t majd kiprobalom.... -
Diabo6
senior tag
válasz
®abstract® #8492 üzenetére
Most letöröltem a launchert és tökéletesen működik. kopp kopp kopp.
Minden mást hagytam. Eddig jó. -
ncc1701
veterán
válasz
®abstract® #8492 üzenetére
Plusz gyakorlatilag az összes feltelepített app foglal memóriát a háttérben. Érdemes csak azokat feltelepíteni, amit használ is az ember.
-
ncc1701
veterán
válasz
®abstract® #8430 üzenetére
Boldog p70t tulaj esetleg? :Đ
-
Diabo6
senior tag
válasz
®abstract® #8336 üzenetére
Hogy sikerült középre tenni az órát az értesítési sávon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest