- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tinuszka
tag
válasz
Tinuszka #15899 üzenetére
sziasztok, már egy hónapos mese, hogy részlegesen megment a digitizer. Mire összevakartam magam meg az infókat meg lebeszéltem egy szervízzel, beesett egy jó ajánlat egy Xiaomi Mi Note 2-re, és váltottam. Viszont hozzám nőtt a P70, illetve futáshoz továbbra is ezt szeretném használni, mert kompaktabb és amúgy is van egy nagyon jó karpántom az 5 colos mérettartományhoz ami alig jött meg, meg aztán tartalék masinának is jó lesz a Lenovo ha a hosszú terepkiszállásokon lemerül a külső táp is...
Summa summárum, az lenne a kérdésem, hogy milyen romot tegyek fel ahhoz, hogy a futás közben jó eséllyel kommunikáljon a bluetooth fülesemmel? Most egy MIUI 8.1.3.0 megy rajta, és nem tudom, hogy a rom hibája-e ez, de úgy tűnik nem működik az A2DP protokoll, legalábbis erre fogom, hogy a telefonhívások átjönnek a fülesbe (két cuccal is megpróbáltam), az egyéb hangok (nyilván a zene a fájó pont) viszont nem. Szóval a következő lépés az, hogy kipróbáljak egy olyan romot, ami BT szempontjából Nektek rendben van. Az igazság az, hogy régóta MIUI-k futnak a telefonon (előtte csak hivatalos volt meg CM), és a MIUI-s korszak előtt egyáltalán nem használtam sztereó BT fülest, amit kipróbáltam volna zenehallgatásra, így nem is tudom, hogy a teló hardveresen tudta-e produkálni ehhez azt, amit kell...
-
tomazin
veterán
válasz
Tinuszka #15865 üzenetére
1. ki kell kapcsolni, le kell gyalulni.
2. ez fura, nekem a fülesben csörög alapból
3. app beállítási kérdés, nem telefon specifikus. de nekem pl. a tárcsázóban be lehet állítani, hogy milyen hosszú prefixet hagyjon figyelmen kívül. nálam az első számot ignorálja, így a 06 és +36 szemében nem létezik. -
nimfas
addikt
válasz
Tinuszka #15844 üzenetére
Nekem 4.4 fut rajta, de időnként csinál érdekes dolgokat. Mintha 1-1 m-re megtorpanna. Időnként fogja magát és nyom egy restartot... Amíg volt benne sd kártya akkor a miatt indult újra mintha kivettem volna a kártyát.
Ez a Miui melyik? Tudsz egy linket adni hozzá és van vmi leírás 4.4-ről átálláshoz? Adnék neki egy próbát!
Előre is köszönöm!
-
ncc1701
veterán
válasz
Tinuszka #14056 üzenetére
Akkor fene tudja, többre emlékeztem. Vagy lehet, h a mobil nettel kevertem, az tényleg eszik.
Havernak is p70-e van, kollegának is, pont a héten beszéltük, h full nincs értelmecserélni, mert bőven elég még mindenre. Amúgy a 3s-ben még gyengébb is a proci.
Bár jó teló, esélyes lenne nálam is. Viszont az is tény, h mindhárman vmi xiaomi cuccot néznénk, lenovo elbukott a frissítés vonalon nagyon csúnyán nálunk.
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
Tinuszka #13019 üzenetére
Én is ezt szedtem le elsőre. Utána a v15-ös, legutolsó kernelt tettem fel amint kijött. A patcheknél igen, arra gondolok, ami az additional-ban van. Hogy melyik frissítette nekem azt nem tudom.
Nekem csak twrp mentésem volt, és nem veszett el semmi egyik telepítésnél se. -
borbas666
aktív tag
-
Hoorus
őstag
válasz
Tinuszka #12010 üzenetére
Az fm rádió bugját leszámítva nekem ez a rom stabilabbnak tűnik a cm-nél.. Az is jó rom, de vannak idegesítő hibái. Pl nekem is előjött a bekapcsoló gomb érzéketlensége, térerő eldobás. A bekapcs gomb miatt majdnem szervizbe vittem, mígnem rá nem jöttem h szoftverrel újraindítás után rendbe jön (ideiglenesen) Azt hittem, a gomb ment tönkre és kb az első fagyásig/lemerülésig tudom csak használni a telefont..
-
-
szaszab
aktív tag
válasz
Tinuszka #9010 üzenetére
Az A2010 mobilarena tesztjéből kimásoltam a konklúzió idevágó részletét:
"...Alternatíva viszont van bőven, a Doogee X5 és X5 Pro igazán jó választás ennyi pénzért, de szürkeimportosan már egy Microsoft Lumia 535 vagy egy LG Leon 4G is bezsákolható ezért az összegért.
...
...hiszen a fenti négy készülék összességében sokkal jobbnak bizonyul nála." -
-
Koszta
tag
válasz
Tinuszka #8428 üzenetére
Akkor az S139et úgy tudom rootolni, hogy valahonnan beszerzem az S139 ROMot, és azt flashtoolsal felrakom, majd egyből telepítem a su.zip-et?
Csak mert én most úgy álltam át, hogy S134 flash, és akkor ota frissítés utan S139. Reméltem, hogy roothoz nem kell egész romot megint újrahúzni...
-
Matt888
csendes tag
válasz
Tinuszka #7924 üzenetére
Megoldva! A router a hibás. Csak azt furcsálltam, hogy mindenki másnál működött és csak engem dobált le. Most újra lett indítva a router és minden jó. Azt hiszem itt is érik egy router csere, elég sokat szórakozik
Köszönöm a gyors választÉs kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
-
-
válasz
Tinuszka #4916 üzenetére
Így van, nem kell számolgatni, a scatter tartalmaz mindent.
A saját telepített alkalmazásaidat max TWRP-vel érdemes menteni - ekkor a useradatok is mentődnek., sem flashtool, sem dd-vel történő mentéskor nem kell.
adb-n keresztüli root-hoz használd az eng mode-ban lévő user2root-ot.
Onnan már megy a twrp felrakása és TWRP-ből a supersu update zip, ami fix root-ot biztosít.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest