- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
Tenkes #13138 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy így beleszólok a beszélgetésetekbe, de amiket felsoroltál (rezgés, rázásra elsötétülés stb) mind szerepel a miui megfelelő verziójában. Csak, hogy kijavítsam azt a kijelentésed, miszerint hiányoznak ezek a főzött romokból. És persze nem rábeszélni akarlak. Nekem se kell sok, hogy visszaálljak a gyárira, de most nagyon jól kijövök a miuival. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Tenkes #13073 üzenetére
Nos, amennyiben securityben beállítjátok a google szolgáltatásokra, a play áruházra, és google alkalmazásokra a teljes bizalmat, onnantól kezdve nem lesznek gondok a GPS-el.
Tehát Security- adatvédelmi őr, legalul megbízható alkalmazások, fentebb említett alkalmazásoknál csuszkát átállítani, teljes bizalomra. (lehet nincs szükség mind a három engedélyezésére)
Talán ez már mindenkinek működik.... -
beg
veterán
Vagy letöltöd a PixelPhone alkalmazást ami megjegyzi az egyes számokhoz tartozó SIM profilt és következőleg mindig azzal hívja
Tárcsázó megnyit, jobbra húzás és már azzal hívja, amelyik sim-re bejelöltem, hogy jegyezze meg ezentúl.
Legutóbb 30 Ft-ra le volt árazva, de ennyit is kifizetnék érte amennyi most. -
-
-
han_lev
senior tag
Miért, ha nem kinai telefon gombjában van, hanem iphonéban, vagy smuéban, akkor nem aggaszt?
Azokra még orosz romot sem nagyon tehetsz, az almára konkrétan semilyet
Más: honnan vettétek a gravity boxot, meg az xpose- hozzá? Kicsit segítsetek
Egyébként nekem is tetszik ez az 5.1 eddig simán megy. -
beg
veterán
Kedves Tenkes!
-nincs (minek, 8 óra alvás alatt nem ment le egy százalékot sem az akksi kikapcsolt wifivel és mobilnettel)
-nincs (olyan van, hogy mindegyik hívás előtt rákérdez)Még egy "hibát" látok, legalsó fényerőn is piszok világos
de erre hála az égnek van megoldás, csak sajnos nem rendszer szinten.
-
TheRealBear
tag
Hahaha igen Tenkes ugyan ez söt elég csak atnevezni a filenevet!xD
Igen sanszos hogy buheraljak eleg rendesen vagy csak valami ultranagy Gixer akadt. Am most elegge "Nép" telefon lett az eladasi fogyasokbol nezve szoval lehet, hogy telleg jót akarnak osszedobni. Plusz tegnap mar az uj android is debutalt a Muffin. Eleg gyorsan lezongoraztak ezt a Nyaloka témát! GingerBread utan mennyi ido eltelt az uj verzio kozott!Ha valami hasznalhato nem valtanak ilyen gyorsan. Ott sztem csunya mellenyulas volt! -
beg
veterán
Ha megoldható lenne, azt írtam volna elsőként, nálam is ez a sorrend. Következő kérdésnek elébemenve bátorkodtam megjegyezni eme balga javaslatomat a kérdezett tényre vonatkozólag.
Továbbá a mélyen tisztelt publikum megbecsült figyelmét hívtam volna fel ezzel a kereső használatának előnyeire.
-
-
beg
veterán
Volt ilyen? Azoknak nem megy fel, akik a frissítés által ellenőrzött alkalmazások közül lepucoltak párat (én is
) De ha azokat nem állítod vissza, letöltheted bárhonnan az update.zip-et, az a büdös életben nem fog felmenni. Ha meg megvannak ezek az alkalmazások, akor OTA-n vígan felmegy.
-
Thocy a ZAGY
tag
-
Tenkes
csendes tag
Kérem próbálja ki más is az 1. pontban írtakat és ossza meg tapasztalatait!
Számomkra fontos lenne az "abszolút energiatakarékos mód", de a hibával nem igazán tudom használni. Ha esetleg más is írna ezügyben a Lenovonak, azért külön hálás lennék. Én ezt találtam és erre a címre írtam: meamarketing@lenovo.com
Nagyon köszöönöm.
"1. Az "abszolút energiatakarékos mód"-ból visszatérve sajnos visszaáll néhány beállítás. 129 FW van fenn. Kérem tesztelje eseteleg más is.(Például a "széles érintés" pöttyöt vegye ki, majd abszolút energia takkarékos mód, majd kikapcsolása, és nekem ott a pötty.) Írok a Lenovonak."
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gerner1
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest