- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenatti
csendes tag
Sajnos nekem sem oldotta meg a gps problemat a fent emlitett modszerek, vsak akkor mukodik megbizhatoan 4.4.4 gyarin ha teljesen letiltom a play aruhazat es elotte leszedem az aruhazfrissitest is.ha kell vmi a play.bol akkor engedelyezem, leszedem stb, ha vegeztem ismet letiltom.Ez igy 100% osan mukodik es nekem megfelel.
-
kenatti
csendes tag
válasz
Msteve73 #12912 üzenetére
Hello.sztem tolsd lé az összes appit a play áruházból ami kell, majd tiltsd le a play.t.ujrainditas után jó lesz addig amíg nem kell ismételni vmi a playbol...akkor ugyanez a lepees, play aruh engedélyezés töltsd le ami kell play frissítéseket eltávolítani majd a teljes play aruh.letiltani.ez nem érinti a garit.
-
kenatti
csendes tag
válasz
kenatti #12631 üzenetére
Na ugy nez ki sikerult.
Beall, tart.helynél kilőttem a google play szolg.(kényszerített leállítással) nem tudom meg milyen hatása lesz.
A play aruhaz letiltása hozza meg az eredmenyt de ugy nez ki ez melyen integralva van mert sorozatosan kifagy a keszulek.
Igaz a GPS ilyenkor mindig mukodik.Most per pill ugy kifagyott hogy nem tudom bekapcsolni sem...
Valahol itt kell keresni a hiba okat.
Mi a francot keres a hely adatokban a google play aruhaz? Es miert akarja eroszakosan frissiteni, mert ugy nez ki aha ez sikerul neki akkor onnettol nem jo a gps
szerk: azota ismet bebizonyosodott hogy a beall, hely, googleplay aruhaz okozza a bajt....
Mindenét letiltottam, annyira hogy el is tunt, majd az appokban visszaraktam de az autom frissitest lekapcsoltam az aruhazban.Meglatom milyen lesz
-
kenatti
csendes tag
válasz
johnnnyscuz #12630 üzenetére
mindent kikapcsoltam, csak a google play fut, helyek mindket fiokhoz(ennyit hasznalok) kikapcsolva.
Érdekes volt, hogy kínomban letelepítettem a vibert ujraindítottam és működött.
Örültem is pill alatt meglelte a gpst mert teraszon ultem. Na mondom ujraindítom így.
Ujraindulás után ismét kaki, no gps jel....azota se sikerült felélesztenem.
Asszem jon a gyari reset.
Erdekes hogy az utan minden megy rendesen....valaminek törtennie kell hogy leakadjon..
egyenlore meg probalkozom a 4.4.4 en -
kenatti
csendes tag
válasz
yozsi007 #12622 üzenetére
Na eddig kísérleteztem de semmilyen módszer nem volt hatásos.
x+1 ujraindítás szabadban, minden kilőve, még a SIM is, számos szolg is de hiába.
GPS testerrel is néztem az sem mutat egy kanyi db müholdat sem.....
Nálam marad a reset, elég szomorú hogy szoftveres a gond 4.4.4 alatt eddig hibátlan volt.Vagy eladás vagy egyéb ROM lesz a vége, nagy kér érte mert eddig szerettem.
Mindenesetre nézem itt hátha vki ráhibázik az okokra....
-
kenatti
csendes tag
válasz
johnnnyscuz #12620 üzenetére
Na ma nekem ismet kifekudt a gps.csak keres villog felul es nem talal.a fentebb emlitett modsterek kozul egyik sem mukszik.hiaba minden...a google es egyeb frissites nem volt, teszt miatt minden frissitest letiltottam. Mi a franya baja lehet...pedig most zart terben nem is volt bekapcsolva a gps.Rohadjon meg most megint gyari visszaallitas es kezdhetem elilrol az appok telepiteset.kar mert 1evig hiba nelkul ment.Jo lenne ha valaki mar rajonne mi a ...baja van mert igy eladas lesz a vege.nekem meg kell a gps a waze miatt, sokat megyek es jo...meg amugy is mukodjon mar ...nem igaz hogy mindig vissza kell allitani hetente!!
-
kenatti
csendes tag
válasz
johnnnyscuz #12567 üzenetére
Hat sajna nekem az sem segitett pedig jo parszor ujrainditottam, meg rep.mod bekapcs.a wifi meg egyaltalan nem volt bekapcsolva.
Csak a gyari visszaallitas oldotta meg az en esetemben.jelenleg jo, meglatom meddig.most kinosan ugyelek arra hogy mielott elveszitene a gps jelet (zart ter) kilovom a gps.t ugy nez ki ez igy jo. -
kenatti
csendes tag
válasz
johnnnyscuz #12530 üzenetére
A GPS jelvesztes nalam is elojott ugy egy ev hibatlan hasznalat utan.semmi elojel nem volt.gyari reset megoldotta, 4.4.4 en vagyok. Aztan ujra elojott, waze val. Uj reset, most megint jo.Azt vettem eszre akkor csinalja ha vmiert elveszti a gps jelet Pl alagut vagy belter hoszabb ido utan akkor problema lehet.en pl. Elfelejtettem kilepni a waze.bol bementem a szibaba majd kb 1 ora utan utaztam akkorra mar nem ment hiaba ujrainditas es egyebek...csak a gyari visszaall.segitett.pedig direkt nem telepitettem semmi appot a waze kivetelevel.Jo lenne tobb tapasztalat mert igy azert macera mindig resetelni de az latszik hogy software a problema. Szemezgetek masik romokkal de meg nem szantam ra magam...mondjuk a bt kihangosito sem megy rendesen folyton bedarasodik rendszertelen gyakorisaggal, erthetelen beszeddel.a kocsi szett az jo mert mas telival hibatlan a 2015 os passat...
-
kenatti
csendes tag
Sziasztok! Olvasgatom egy ideje itt a forumot de maradtam az eredeti 4.4.4 nel ami tokeletesen bevalt. Majd 1 eve hasznalom de tegnap behalt a gps...sajnos mert waze minden nap ment rajt.egyszeruen nem talal muholdat.Kulfoldi oldalakon olvastam hogy a magnetic szenzor rossz.mwg garis, csak ha orvosolhato maskepp is akkor megprobalnam.Volt mar vkinek ilyen hiba? Nem dobtam le meg ilyenek es minden elojel nelkul tortent.ujrainditas utan egyszer elkapta es ment de aztan kikapcs.a gps.t es legkozelebb nehany ora mulva mar hiaba probaltam...gps testerek sem latnak muholdat.
Ha vkinek van itlete szivesen vennem . Vagy irany a szerviz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest