- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Big-Lacos #798 üzenetére
Ártani nem árt, tehát ha jobban érzed magad tőle, csináld nyugodtan.
Ahogy korábban írtuk, az nem is annyira feladatkezelő, mint inkább app használat/történet. JB után van olyan tweak, amivel látható, melyik app fut még a háttérben valójában, és melyiket léptette már ki az OS, és hosszas használat után a nagy részük szürke (inaktív). -
Big-Lacos
aktív tag
Bocs, duplan ment el.
[ Szerkesztve ]
-
Big-Lacos
aktív tag
Par napja en is csatlakoztam a taborhoz, egyenlore nagy a szerelem.... Latom volt rola szo elotte is, de megszokasbol meg mindig elohozom a feladatkezelot, es bezarogatom a programokat. Felesleges? Csak mert volt olyan eszkozom, ahol a beragadt bongeszo zabalta a procit, meg az aksit.
-
HUN]Repa
aktív tag
hátha valakit érdekel:
Ipad 3 16gb Wifi (fehér) 2hónapos, dobozos karcmentes +ajándék Smart Cover irányár: 110K (kiskerszámla megvan)
-
knyitogato
őstag
válasz
adnoctum18 #794 üzenetére
-
pallos99
csendes tag
hello
hogy tudom megnézni hogy az ipad 3. generációs vagy 2.? -
fazr
senior tag
válasz
knyitogato #786 üzenetére
Egyedül arra kėne még rájönni, hogyan lehet a kurzotz egy adott szóba is bevinni, ne csak elé/mögé.
folyamatosan érintsd az adott szót
-
knyitogato
őstag
Ez az első iPad, amit tényleg érdemes megvenni szerintem. Végre olyan a kijelző felbontása, amilyennek lennie kell. Egyszerűen nincs vetélytársa tablet- fronton. Egyedül az zavar, hogy az a híres fehér azert egyáltalán nem olyan full tiszta fehér...a szélen vannak sötétebb, sárgás foltok. Nagyon halvány, de ha Safarit vagy fehér hátterű appot használok,azért látszódik. Bár Super Amoled Plusnál hozzászoktam az ilyesmihez
Azt nem hittem volna,hogy ilyen gyorsan lehet vele gépelni,az automatikus javítása is egészen elképesztő. Egyedül arra kėne még rájönni, hogyan lehet a kurzotz egy adott szóba is bevinni, ne csak elé/mögé.Először Tab 10.1et szerettem volna,de ég és föld a két gép.
[ Szerkesztve ]
-
ubbconfig
aktív tag
Sziasztok
Ma egy new iPad tulajdonosa lettem, nem győzök betelni vele
A topicot majd igyekszem követni... -
erdoke
titán
válasz
malnabokor #778 üzenetére
Sajnos eltávolították az AppStore-ból a kis segéd profit, amivel működött, úgyhogy JB kell hozzá. Illetve ha ügyes vagy, egyszerre több kis behajtani tilos ikonocskát is megnyomhatsz, beveszi a rendszer. Tehát kettesével/hármasával is zárhatod őket.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
madarasz92 #780 üzenetére
Én vettem egy alap tokot 11GBP-ért az ebayről.
Műbőr, kicsit büdös, de egyelőre jónak tűnik. Altat/ébreszt mint a SmartCover van támasztója és megfelelően merevnek tűnik ahhoz hogy védje a deszkát. Ennyit megér, hosszú távon meg majd lesz valami komolyabb ha ingerenciám támad rá.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Sziasztok
Ma vettem egy iPad 3 -at az lenne a kérdésem hogy milyen tokot ajánlanátok hozzá? -
Octi
aktív tag
válasz
malnabokor #778 üzenetére
Csak JB
-
zsolidodd
senior tag
Én is vettem egy új iPadet, mert hiányzott, miután eladtam az iPad 1-emet.
Kijelző nyilván gyönyörű, akku erős, ami viszont meglepett, az az, hogy milyen jól szól a hangszórója. Nyilván nem egy hifi, de még zenehallgatáshoz is elmegy. A másik meglepő dolog az volt, hogy egész jó képeket csinál a kamera, bár gyanús, hogy soha sem fogom használni.
Tok: én egy Griffin IntelliCase-t használok, elég jó, de majd szeretném kipróbálni az új Smart Case-t is. Melegedést nem tapasztaltam, pedig nincs hideg. -
Balázzs
senior tag
-
Misser
tag
ugyebár ez nem bepattintós, tehát még akár el is viselheti a 0.6mm es vastagodást... de mondjuk 24$-t nem kockáztatnék szívesen, pedig jó kis toknak tűnik.
azok a tokok, amelyeknek kemény a hátuljuk és a sarkokon kell bepattintani azok mennyire bírjár a sok ki-be vételt?
mert itthonra nem kell tok, csak ha viszem valahova. ezért tetszik ez a bujtatós fajta, és abból is ez a kevonyabb kialakitású. -
Misser
tag
akinek van tapasztalata a tokokkal kapcsolatban, az mit tippelne ez a tok jó lenne az új ipadhoz is?
mennyire csináltak a ipad2hez való tokokat passzentosra?
-
Misser
tag
sejtettem én, hogy rá lehet bízni a rendszerre, csak nekem, mint windowson nevelkedett felhasználónak zsigerből gyanus ha túl sok program fut a háttérben
a 4 és 5 ujjas vezérlések nagyon jól használhatóak, a home gombot jóformán nem is használom. az "alt tab" működése villámgyors, a wp7 megoldása ehhez kepest körülményes. a hosszú ékezetek írása is nagyon ötletes.
ha tehetősebb lennék, tuti kipróbálnám az apple többi termékét is.már csak az kéne, hogy a lumiák is tudjak végre a netmegosztást...
-
erdoke
titán
Rábízhatod magad a rendszerre, vagy dupla home gomb (illetve négyujjas fel) után hosszan nyomva az ikonokon elkezdenek mocorogni, és a sarokban felbukkanó kis karikával be tudod zárni a kívánt alkalmazást. Arra is van mód, hogy az összeset egyszerre bezárd, bár alap esetben nem látszik, hogy melyik van még valóban nyitva, ugyanis a dokk kvázi egy alkalmazás használat/történet, nem program kezelő. JB után megoldható, hogy a már nem aktív programokat szürkén mutassa a dokkban, illetve hogy ne kelljen hosszan nyomni, hanem egyből bezárhatók legyenek.
Kategórián belül a népszerűeket kiválasztva nagyot nem tévedhetsz az AppStore-ban.
Van vagy 5 iPad és 3 iPhone töltőm, eddig nem vettem észre, hogy nagyok lennének a hézagok.
-
Misser
tag
végre eljött az idő, és én is ipad tulaj lettem. fantasztikus egy eszköz, a kijelzőt még két nap után is megcsodálom minden kézbevételkor. mivel ez idáig még nem volt ios eszközöm, még igencsak az ismerkedési fázisban vagyok.
első kis egyszerű kérdésem az lenne, hogy a programokból csak siman home gombbal való kilépkedéssel eléggé felgyűlnek a futó alkalmazások, ez nem baj? bízzam magam a rendszerre, majd ő kezeli a háttérben futó alkalmazásokat?
az appstore hatalmas, csak győzze az ember gyűjteni a tapasztalatokat az egyes programokról... valaki tud ajánlani jó programot nyelvtanuláshoz? (angol, német)
az icloudnak és a skydrivenak köszönhetően még gépre se dugtam az ipadot
ja és egy kis kritika (kukacoskodás): a kifogástalan designròl híres applehöz szerintem nem illik ez a töltő. értem én, hogy cserélhető a csatlakozó rész, mi lesz a precíz illesztésekkel...
-
Balázzs
senior tag
Progikat számítógép nélkül nem lehet letörölni? Telepíteni lehet, törölni nem, vagy csak nem találom?
-
erdoke
titán
válasz
malnabokor #760 üzenetére
Nem rögzül hátul, de ha úgy fogod meg bal kézzel, hogy a kezed odaszorítja a SC-t, akkor nem fityeg.
Én egyébként gyakran egyszerűen lekapom a takarót a gépről, és úgy használom. -
-
erdoke
titán
válasz
malnabokor #758 üzenetére
Valakinek ajánlottam itt korábban a Griffin Outfitet, de nem emlékszek, hogy ez a 0,3 mm-es, vagy egy másik. Mindenesetre nem vastag ő sem.
-
malnabokor
senior tag
Hmmm, sokkal nehezebb borítót választani az iPad-hez, mint anno kiválasztani az iPad-et
Ez mondjuk nem polikarbonát, de tetszik, hogy átlátszó... [link]
A karbonszálasból ezt találtam :[link]
Csak az elsőnek van odaírva a tömege, az 76,5 gramm.
Esetleg tudsz küldeni egy linked, ahol az általad prezentált 0,3 mm-es van? -
erdoke
titán
válasz
malnabokor #756 üzenetére
Nem vettem észre kopást, bár nem is nyitogattam sokat.
Nem durván, és főleg nem olcsó műanyag érzetű. Viszont ahogy írtam, nekem nehéz, különösen az új iPad extra 50 g-ja mellé. Ha a hátlapot is akarnám védeni, csak egy felpattintható, 0,3 mm vastag polikarbonát célszerszámot vennék a Smart Cover mellé. Jelenleg csak a SC-t használom. -
-
Misser
tag
üdv
van valakinek bármilyen tapasztalata a marware ceo hybrid case-zel kapcsolat?
[link]jobbnak találom ezt a kitámasztási mechanizmust, így talán kevésbé koszolódik az a felület amit ráhajtunk a kijelzőre. hasznos lehet a kéz bujtató is rajta. és talán még az is jót tesz a készüléknek, hogy kitámasztva pont szabadon hagyja az ipad legmelegebb területét (nem mintha kritikus hőmérsékletről lenne szó...).
Ami viszont nem tetszik, hogy a kinyitáshoz alul felül le kell "feszíteni" a fedlapot.
Tehát aki látott már élőben ilyen tokot, vagy hiteles forrásból van infója róla, az kérném ossza meg velem. Kérdéses dolgok: mennyire komplikált kinyitni, mennyire minőségi az anyag és a kivitelezés.
-
Csatii
csendes tag
Hali!
mennyi különbség van az ipad 2 és az ipad 3 között?
köszi a segítséget!
-
klayton#1
tag
-
dirkam
tag
Hi!
Levelezésre nem tudtok valami jó app-ot ajánlani?
Sajnos a beépített Mail az nagyon karcsú céges levelezésre. Aláírások, névjegyzék, csatolmányok, almappák nem frissülnek csak ha külön rámegyek stb... nagyon hiányos.Keresgéltem már, de eddig még nem találtam semmit, ami a leírás alapján tényleg jó lenne.
Ha valakinek van tippje, ossza meg pls!
Köszi.
-
Balázzs
senior tag
válasz
BossBoss #746 üzenetére
Köszi, kézi kapcsolódást kikapcsoltam, ez akkor is működni fog, ha kikapcsolom, nem pedig csak hibernálom?
Ozaki cover-t vettem rá, nagyon jó minőség és védi elöl-hátul, volt hozzá toll is viszont a toll tartója nagyon rossz helyen van, lehet valahogy levarázsolom majd.
-
BossBoss
őstag
1. Kapcsold ki a kezi csatlakozast.
2. App telepitest elott mindig is kerte a jelszot es kerni is fogja. Ha egyszer beirtad az elso telepitesnel akkor par percig nem kell ujra beirnod. Gondolj bele , ha valaki olyan kezebe kerulne a cucc aki nem illetekes es csinalna neked egy komoly szamlat. Na ezert ker mindig jelszot.
3. Szerintem azt nem kerdezi, hanem letre kell hoznod a harom valaszt! Sztem valami uj adatvedelmi dolog miatt. Nekem is kerte. Egyszer megadtam es azota nem kerte.
Roviden ennyi.
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Nem olyan rég óta használok(lunk) ipad-ot és lenne három kérdésem:
-hogyan tudom beállítani, hogy wifi jelszót ne felejtse el?
-az apple id-hez tartozó jelszót is kéri minden program telepítése előtt, ezt szintén ki lehet kapcsolni valahogy?
-amikor meg akarok venni egy programot, kéri a biztonsági kérdéseket is, viszont az első kivételével már nem tudom a többire a választ, ilyenkor mit lehet tenni?köszönettel
Bazsi
-
narii
tag
16 gb szerintetek kevés ?
Sok helyen olvastam, hogy a retina kijelző miatt az alkalmazások is nagyobb helyet foglalnak.Film, zene,olvasás, esetleg 1-2 játéknak elég lenne ?
üdv.
-
adnoctum18
senior tag
Ha backupolok az Icloudba es onnan restore utan visszamentem a cuccaim akkor a sok "egyeb" ful alatt futo szemet nem telepedik vissza a deszkara ugye? Szal csak azok a mentesek maradnak meg amik az Icloudba backupolodnak es semmi mas igaz?
-
Ærni
tag
válasz
BossBoss #738 üzenetére
[link] én ezen az oldalon nézelődtem, de rendelni még nem rendeltem tőlük.
Nos tegnap nekem is megérkezett a "drágaságom". Hát valami eszméletlen szép, gyors, praktikus stb... nagyon nem is találom rá a szavakat. Már csak annyi a dolgom, hogy elintézzem a bankkártyás dolgaimat és jöhetnek a fizetős appok amelyek teljessé teszik a felhasználói élményt.
Ha jó messenger programot kerestek érdemes letölteni az IM+, mert ahogy nézegettem eddig fizetős volt, de tegnap ingyen le tudtam tölteni!
-
BossBoss
őstag
Érdemes ezt a gyári smart covert beszerezni, vagy elég valami utángyártott is? Egyen talán mi a különbség?? Vagy tudtok valami jó oldalt linkelni ahol lehet jó tokot, fóliát és egyéb kiegészítőket beszerezni? Köszönöm!
-
Drakk
tag
Szia!
Zene: célszerű a dalaidat lejátszólistá(k)ba rakni az iTunesnál. Baloldalon lent van egy "+" jel arra ráklikkelve tudod létrehozni a listát. Megnyomod és adsz neki egy nevet pl. Rock. Ide húzod be a iTunes Music könyvtárából a dalokat. Ha kész vagy, csinálhatsz másik listát...stb.stb. Mikor csatlakoztatod az iPad-t, akkor jelöld be a kívánt listáidat és SYNC. Ha kevés a helyed, akkor az infó ablakban jelöld be a 128 bit konvertálást.Film: sajnos át kell konvertálni iTune-s formátumba. Szerintem jobban jársz, ha letöltesz egy filmnéző alkalmazást (pl. Oplay), és az iTunes Application fülénél alul megkeresed, és oda másolod be a filmeket. A fenti program szinte minden formátumot lejátszik.
Képek: nekem mac-m van, így az iPhoto-val szinkronizálom. PC-n nem használtam még ezt.
Remélem tudtam segíteni.
-
mothugs
tag
Köszöntem...de mèg biztos lesz majd pàr kèrdèsem :-)
-
bobooo
addikt
simán Facebook Appból vagy Facebook Mesenger appból lehet megosztani Facebookra.
Ugyan ezzel a megoldással ->iTunes. belehúzod a zenéidet az iPaded iTunesos mappájába az iTuneson belül (ha rácsatlakoztatod gépre a padotakkor látható lesz itunesban a mappa) és az iPaden meg a gyári zene lejátszóban látható is lesz a szinkronizálás után
-
-
erdoke
titán
Ha csak olyan formátumú filmjeid vannak, amit a gyári lejátszó is szeret, akkor egyszerűen behúzod a videókhoz. Ha avi, mkv és társai a lehátszandó anyag, be kell szerezned egy lejátszó progit (AV Player HD, GoodPlayer, stb.), ami meg fog jelenni az iTunesban a Programok alatt. Ott alul megkeresed, majd a kis fájl ablakába húzod a filmet.
-
erdoke
titán
Itt egy gyorstalpaló, talán hasznodra válik.
-
mothugs
tag
Sziasztok.
Mivel az Apple világában teljesen új vagyok, ezért egy kis segítséget kérnék...
Hogy tudok zenéket és filmeket a legegyszerűbben átrakni gépről iPadre?
A (segítő) válaszokat előre is köszönöm.
-
BossBoss
őstag
Sajnos csak pár percet nyomkodtam. Igazából majd a napokban barátkozok vele. Sajnos sok a melóm. Akárhogy is 100K-t megért nekem mindenképp. Minőségileg tökéletes. Nem az első apple cuccom, szóval ezt el is vártam. A kijelző tökéletes. Sztem ha tabletben gondolkodsz akkor az iPad-nek nincs párja!!
Nyugodtan vedd meg!
-
BossBoss
őstag
Hi All!
Úgy néz ki ma tudok szerezni egy ilyen csodát.Új, bontatlan, only wifi, 16 GB , 100K. Megéri??
-
pcnet
addikt
A tietek is tud ilyet?
-
erdoke
titán
válasz
adnoctum18 #713 üzenetére
Az ideiglenesen ingyenes Gears-t töltsétek.
Reméljük, Retina frissítés is lesz hozzá lassan.[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Ez eleg perverz, de van benne racio!
Meg mindig nem jott meg a tokom szal kenytelen vagyok a kanapen parkoltatni szegenyt igy meztelenul, amikor nem hasznalom.
Ja kulonben megvettem az Eufloria jatekot az akcioban, hat eleg kiraly, ajanlom mindenkinek. Igaz nem az a kapkodos impulziv cucc, de szerintem jofele.
-
erdoke
titán
válasz
adnoctum18 #711 üzenetére
Nagy ritkán monitor tisztító nedves törlőkendővel áttörlöm, de igazából alig várom, úgy egy kicsit megint dzsuvás legyen, mert onnantól jobban csúszik.
-
adnoctum18
senior tag
Ti mivel tisztitjatok a deszkat? Gondolom a kijelzo kenyesebb, a hatlap nem annyira. Azt vettem eszre, hogy nalam nem mukodik olyan jol az oleofob bevonat mint a telefonokon, sokkal ujjlenyomatosabb marad a gep mint az I4em, vagy akar anno a 3GSem.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok!
Tőletek, mint használóktól kérdezném, hogy mennyire tudja kiváltani az új iPad a mostani laptop-okat?? Nem játékra kellene, hanem általános használatra. Internet, képnézegetés, képszerkesztés, filmek, Office dokumentumok szerkesztése, olvasása, PDF, zene lejátszás, illetve nekem szükséges lenne, hogy távoli asztali kapcsolatot tudjak teremteni egy szerkesztő szoftverrel, ugyanis a munkám megköveteli ezt. Gondolom a Flash az itt sem megy, csak ha JB-elem.
Szóval ezen dolgok tudatában mit gondoltok, mennyire felelne meg egy 'új iPad' az elvárásaimnak / igényeimnek?
Biztos van pár olvasnivaló ezekről a neten, de inkább nektek, a felhasználóknak hiszek, mint a cikkíróknak, elvégre ti tapasztaljátok minden nap, hogy mire is használható, mire jó egy ilyen szerkezet.
[ Szerkesztve ]
-
Drakk
tag
válasz
pistike666 #707 üzenetére
Én nem tapasztaltam túlzott melegedést.
A kijelző briliáns, DE háttér világítású. A Kindlem kevésbé fárasztja a szemem.
A web böngésző gyors, de mint mindeni OS eszköz ez sem támogatja a Flash-t. (mondjuk ez nekem eddig sem nagyon hiányzott).
Szerintem a 32 GB-s verziótól érdemes gondolkodnod, ha zenét, képeket, alkalmazásokat, esetleg filmeket szeretnél rátenni.
Az 1. generációs iPad után az új maga egy álom, olyan gyors. -
pistike666
csendes tag
Én is elgondolkoztam az új iPad vásárlásán, de érdekelne pár dolog róla.
Akik már a kezdetek óta használják biztosan sok tapasztalattal rendelkeznek. Leginkább a melegedés érdekelne, meg a wifiről is írták, hogy voltak problémák. Mit tapasztaltatok?
Hosszú szövegek, e-book-ok olvasása nem fárasztja a szemet?
Leginkább ezért venném, hogy kényelmesen tudjak rajta böngészni, olvasni.Bocs, ha másoknak ez tök egyértelmű, de még nem rendelkezem egyik ipaddal sem, sőt még az újat nem volt lehetőségem kipróbálni sem, csak a 2-t, de már az is tetszett.
Az appok szempontjából mekkora tárhellyel érdemes megvenni? Köszi a választ előre is.
-
Ærni
tag
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Jövő héten már nálam is lesz a "drágaság", nem kell mondjam megőrülök ha a kezembe foghatom majd.
A 9-10 órás üzemidő az mennyire reális? Hallottam már nem egy mobilról meg hasonló kütyüről, ahol a gyártó állítása és a valóság között elég nagy volt a különbség. -
HXY
addikt
Hasznal valaki Nivio-t?
Segitsegevel egy virtualis Windowst futtathatunk az iPad-en.
Van rajta minden, iTunes, meg MS Office 2010 is, talan meg flash is.
Tegnap regisztrltam, megerositettem az email cimet, de amikor el akarom inditani azt irja hogy activation pending.
Se a webes feluletrol, se a Wysw PocketCloud alkalmazassal se megy.
Csinaltam egy screenshot-ot is, de a PH nem engedi feltolteni padrol, de csak annyi van rajta, hogy activation pending. Hogy lehetne aktivlni? Az ingyenest szeretnem kiprobalni.
-
erdoke
titán
OK, így mindjárt más.
Netezés
Atomic vagy Mercury böngészőFacebook
A gyári FB appnál lényegesen jobb és többet tud pl. a MyPad+ (Twittert is).Jegyzetelés
Itt annyira durva a kínálat, hogy nehéz ajánlani. Ha nem szánsz rá "sokat", akkor Notability vagy Penultimate. Kicsit húzósabb a UPAD, 7notes HD Premium vagy a Notes Plus.Szövegszerkesztés
Ha lemaradtál a nemrég ingyenes Smart Office 2-ről, akkor a QuickOffice Pro HD-t, vagy a DocumentsToGo Premiumot ajánlom, ezekkel valmennyire prezentációt is lehet tartani.Prezentálás
Lásd előbbiek, de a Prezi Viewer megér egy próbát.Filmezés
Legtöbben az AV Player HD-t vagy a GoodPlayert ajánlják, de streamelésre pl. jó az AirAV.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.