- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakk
tag
Szia!
Zene: célszerű a dalaidat lejátszólistá(k)ba rakni az iTunesnál. Baloldalon lent van egy "+" jel arra ráklikkelve tudod létrehozni a listát. Megnyomod és adsz neki egy nevet pl. Rock. Ide húzod be a iTunes Music könyvtárából a dalokat. Ha kész vagy, csinálhatsz másik listát...stb.stb. Mikor csatlakoztatod az iPad-t, akkor jelöld be a kívánt listáidat és SYNC. Ha kevés a helyed, akkor az infó ablakban jelöld be a 128 bit konvertálást.Film: sajnos át kell konvertálni iTune-s formátumba. Szerintem jobban jársz, ha letöltesz egy filmnéző alkalmazást (pl. Oplay), és az iTunes Application fülénél alul megkeresed, és oda másolod be a filmeket. A fenti program szinte minden formátumot lejátszik.
Képek: nekem mac-m van, így az iPhoto-val szinkronizálom. PC-n nem használtam még ezt.
Remélem tudtam segíteni.
-
bobooo
addikt
simán Facebook Appból vagy Facebook Mesenger appból lehet megosztani Facebookra.
Ugyan ezzel a megoldással ->iTunes. belehúzod a zenéidet az iPaded iTunesos mappájába az iTuneson belül (ha rácsatlakoztatod gépre a padotakkor látható lesz itunesban a mappa) és az iPaden meg a gyári zene lejátszóban látható is lesz a szinkronizálás után
-
erdoke
titán
Ha csak olyan formátumú filmjeid vannak, amit a gyári lejátszó is szeret, akkor egyszerűen behúzod a videókhoz. Ha avi, mkv és társai a lehátszandó anyag, be kell szerezned egy lejátszó progit (AV Player HD, GoodPlayer, stb.), ami meg fog jelenni az iTunesban a Programok alatt. Ott alul megkeresed, majd a kis fájl ablakába húzod a filmet.
-
erdoke
titán
Itt egy gyorstalpaló, talán hasznodra válik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Yettel topik
- Revolut
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Fotó állvány eladó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged