- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Valahogy így néz ki. Próbáltam bejelölni, de nem valami jó a fényképezőm.
2 kör van, az egyikben látszik, a másikban csak halványan, olyan mintha piszkos lenne a kijelző.A képek nagyíthatók.
Mellesleg nem tudom milyen üveg van a kijelző előtt, de sikerült azt is megkarcolni, és fogalmam sincs mikor és hogy, mert úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra. Az LG OB-m kijelzőjét 10 hónapja nem sikerült megkarcolni, elég gyenge lehet az iPad üvege. Egyáltalán gorilla glass?
-
kriszpontaz
veterán
Köszi a választ! Hát úgy érzem felesleges erőltetnem ezt a dolgot mert lehet csere után (ami jelen esetben alapból esélytelen) még rosszabbul járok mint most. Megbarátkozom a gondolattal hogy ez ilyen. Beleválasztottam rendesen.
Mertem remélni hogy egy prémium cuccnál nincs ilyen hiba de még a retina kijelzős MacBook pro-ra is panaszkodnak külföldi fórumokon. Egy a jó (már ha ezt lehet annak nevezni) hogy nem középen van hanem a jobb felső sarok körül, de mint tudjuk ha egyszer észreveszed, már mindig látni fogod és idegesítő tud lenni. -
BossBoss
őstag
Sajnos csak pár percet nyomkodtam. Igazából majd a napokban barátkozok vele. Sajnos sok a melóm. Akárhogy is 100K-t megért nekem mindenképp. Minőségileg tökéletes. Nem az első apple cuccom, szóval ezt el is vártam. A kijelző tökéletes. Sztem ha tabletben gondolkodsz akkor az iPad-nek nincs párja!!
Nyugodtan vedd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged