- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aujjobba #716 üzenetére
El kell hogy szomoritsalak a gyári office csomag jórésze nem a te általad is láttot tárhelyen van.
Valószinű hogy a system/app-ban van
esetleg a data/dalvik-cache-ben van dex fájl.
Illetve a data/data részben.
Te esetedben pedig a data mint olyan, a mérvadó.
Az viszont tény hogy az Android tárhelykezelésével vannak gondok.
Sok esetben pazarló is. -
válasz
aujjobba #545 üzenetére
Értem, és nem is ezzel van a gáz. Az is tiszta, hogy mindenki azt csinálj a pénzével amit akar. Szerintem sokaknak az verte ki a biztit, hogy 3 kilóért mit adnak. Egy jó processzor, egy jó os, és körötte középszerű kijelző/burkolat/dizájn. Minden gyártó azt adja ennyiért amire csak képes, ezek meg megetetik a népet a náluk lévő "belépőszinttel".
Nem akarok tovább kellemetlenkedni, úgyhogy repítem magam a topikból -
Blizzardking
őstag
válasz
aujjobba #543 üzenetére
"Ezért nem értem ide miért zúdul be a sok térítő, mi köze van bárkinek is a másik ízléséhez?"
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, én magamat szórakoztatni járok ide.
Ezennel meg is osztom a tisztelt publikummal legújabb vállalkozásomat, a www.pozoljiphonenal.hu-t. Maga a portál még nincs teljesen kész, de árakat már tudok mondani:- 1 perc mellszőrsimogatás videóra rögzítve 3000,-
- szelfizés iphonennal, iphonnenal fotózva, rányomva a képre hogy "Xs Maxxx" 4000,-
- videóra vett telefonálás pingpongasztal-szerűen vizszintesen a száj elé tartott iphonennal mankó szöveg nélkül 3000,-
- ugyanez mankószövegel (figyelj, nemérdekel, ez a dolga, legyen meg határidőre a pénzemé vagy ez kérem felháborító! azonnal kérem a panaszkönyvet és küldjenek egy vadiúj készüléket és engesztelő ajándékokat, nem véletlenül választottam ezt a márkát! - ilyesmikkel) +1000,-
- facebook like-ok az elkészült anyagra 50,-/like
- eltátott vaniliáskarika-szájú modellcsaj rácsodálkozás 7000,-
- "Az élet császára" csomag kamu medencés partival, pezsgőfürdővel és sok sok iphonenal, villogó indexű májer német gyártmányú autókkal 75000,-
- ajándék fürdőgatya + 2000,-Azokat a hátrányos helyzetű kispolgárokat szeretnénk ezzel a kickstarter-szerű kampánnyal segíteni, akik jelenleg nem tudnak bekerülni "bizonyos körökbe", de hisznek abban, hogy ha egyszer bekerülnének, ott virágzó üzletet tudnának bonyolítani.
Kínálatunk nemsokára bővülni fog, addigis várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!
a pozoljiphonenal.hu csapata -
-
-
-
-
Kokzor
aktív tag
válasz
aujjobba #347 üzenetére
A 8 Plushoz képest azért, -1 hátlapi kamera, kisebb felbontású kijelző, nincs touch id és 3d touch. Cserébe van face id. Az akku mérete az még kérdéses a 8 Plushoz képest. Ráadásul ha jól tudom ehhez egy olcsóbb fémet használt az Apple. Szóval ha dollárban még van is egy kis árkülönbség, az azért van mert spóroltak pár komponensen. Az meg grátisz hogy kispórolták a jack átalakítót is.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
aujjobba #237 üzenetére
Bocs, de itt mindenki megmondta, hogy ez egy szar. így te hiába látod élesnek, ez nem számít semmit.
rakjál mellé egy 4k-s sonyt, látod majd hogy milyen hugylé szar!!4
Egyébként vicc a Galaxy Note 9 kijelzője is.1440*2560-es felbontással jött ki 2018-ban. holott a Sonynak volt már 2015-ben 2160 x 3840 pixel (801 ppi) modellje. Ezt meg kellett volna ugrani azért. Illett volna...
-
spawn21
veterán
válasz
aujjobba #150 üzenetére
Jaj ne már
Nem kell a jobb
Majd várom a forumokban:
Ebben van a legjobb SOC ,a legjobb KAMERA....és így tovább ....
Ha az azért kell mert az a legjobb, akkor a kijelző miért maradjon kínai szinten? Hiába szép a színe ha egyszer konkrétan egy 80-100 ezres telefon ugyan azt adja -
LoGeN90
aktív tag
válasz
aujjobba #119 üzenetére
Senki - én legalábbis- nem vitatja, hogy az Apple nagyszerű termékeket gyárt. Szerintem ami kiverheti a biztosítékot, az az, hogy visszaélnek a kiválóan optimalizált rendszerükkel. Tudják, hogy jól működik és a procin kívül, a többi cucc a középkategóriát csapdossa. Persze nincs ezzel gond, hisz jól működik a telefon és sokan megveszik, csak előbb utóbb az (értelmesebb) emberek rájöhetnek arra, hogy egységnyi pénzért sokkal többet ad a konkurencia.
Számomra legvisszataszítóbb az volt, amikor úgy reklámozták a telefonokat, hogy fast charge bla bla, aztan kiderült, hogy nem tudom hany szaz dollaert azt meg kell venni meg kulon...airpods detto. Egyébként 2-300 ezer forintig megengedhetnék magamnak telefont (jelenleg S8+-t használok ami 200k-ért vettem), de mégis úgy érzem,hogy hülyére vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest