Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
Plazmacucci #549 üzenetére
A középszerű dijázn, amit a samsungon kívül gyakorlatilag az összes gyártó pofátlanul lekoppintott.
-
janeszgol
félisten
válasz
Plazmacucci #544 üzenetére
Persze van értelme, de az "én olcsóbban megveszem ugyan azt, meg hatszor jobbat" írásnak nincs, mivel nem tudjuk, a másiknak mi az igénye. Pláne, hogy egy teljesen más OS-t használó telefonról beszélünk, de még a különböző android romokra sem igaz, mivel ott is lehetnek olyan feature-ök, szolgáltatások, programok, amik valakinek fontos.
Elhiszem, hogy a Mi8 jó teló, de nem biztos, hogy mindig alternatíva egy iPhone ellenében. Lehet valakinek az, lehet valakinek nem. De ezt felettem is leírták már.Blizzardking, zseniális.
-
aujjobba
addikt
válasz
Plazmacucci #544 üzenetére
Joga van persze, csak értelme nincs ennek sajnos.
Ha nekem az ios áll kézre, vettem már itt pár appot, és van néhány kiegészítőm is neadjisten, akkor hiába mondod nekem, hogy pl a Mi8 feleannyiba kerül.
Ha én ezen felül szeretnék faceid-t használni, mert az ujjlenyomat olvasót nem szeretem, akkor megint hiába érvelsz, nincs ilyen technológia máshol normálisan megoldva, a Mi8-on alapból tiltva is van, nyilván nem véletlenül.
Ha valakinek ujjlenyomat olvasó kell az i7/i8 vonalon fog maradni.
Legfeljebb azt tudod megszólítani, aki még nem ragaszkodik egyik platformhoz se, de az meg valószínűleg nem Xr-rel lép be az ios világába, hanem valami olcsóbb 6s vagy SE például. -
aujjobba
addikt
válasz
Plazmacucci #540 üzenetére
Mégis miért mennék oda bármivel is érvelni bármi mellett?
Nem vagyok hittérítő, nem érdekel kinek mi tetszik mit használ.
Ezért nem értem ide miért zúdul be a sok térítő, mi köze van bárkinek is a másik ízléséhez?Viktor: jah igazad van, könnyen lehet.
-
xedos
addikt
válasz
Plazmacucci #173 üzenetére
Hát... az 720p-t kevésnek találom, az 1080p már teljesen megfelel.
Most éppen s7 edgem van - feleslegesnek érzem ezt a brutál felbontást!
Szóval az iPhone felbontásával nincs bajom, csak az árával... meg a töltőjével :-) -
buvartacsko
addikt
válasz
Plazmacucci #169 üzenetére
Nemtom, de ezt nem te írtad akkor:
"A gyártók nem poénból rakosgatnak egyre nagyobb felbontású paneleket a készülékeikbe. Lehet, hogy téged az sem zavar, hogy a 300e Forintos mobilban olyan kijelző van mint az 50 ezres Xiaomi-ban,"
?
A gyártók azért raknak évről évre nagyobb felbontású kijelzőket a készülékeikbe mert nem tudnak mit kitalálni. Ti pedig innovációnak hívjátok azt, hogy egy nagyobb felbontású kijelző van a telefonban. Ettől az még felhasználói élményben lehet egy szar, de legalább 98437598435798437x329879832479832 felbontású a kijelző! De jau! A diszkóban lehet vele menőzni.
Nos, én akárhogy néztem, egyik iPhoneomat sem láttam még sose pixelesnek. Tűéles képe volt mindegyiknek. Tudom, hogyha mellé rakunk egy 4, vagy 8k felbontású 50 ezres sáomít akkor látszik majd a különbség, csak nem valós élethelyzet hogy folyton egymás mellett használunk két ilyen telefont, sem az hogy nagyítóval keressük a pixeleket.
Most erre mit mondjak? Se a 6s-em, se a 8 Plusom nem sárgult be.
-
MasterMark
titán
válasz
Plazmacucci #169 üzenetére
Ööö nem. Ha így lenne ahogy én gondolkodok, akkor nem azért vennének az emberek iPhone-t mer' a másiknak is az van, hanem azért mert őt érdekli a telefon.
Mert ez az én bajom most, hogy nem azért sírnak a felbontás miatt, mert tudják miaz, hanem mer a sajomiban több van. Közben odarakod a két telefont, és meg sem tudnák különböztetni a felbontást. Más miatt meg amúgy is az iPhone kijelzője néz ki jobban. (Tisztelet a kivételnek. Kinek nem inge...)
-
buvartacsko
addikt
válasz
Plazmacucci #152 üzenetére
Az 50 ezres Xiaomiban 100% pontosan teljesen ugyanaz a kijelző van mint a 8 Plusomban? Durva. Nem tudtam!
Köszi szépen az infót!
Mondjuk én akármikor néztem, gagyibbnak tűntek az 50 ezres Xiaomik kijelzőji, de biztos rossz szögben tartották.
-
MasterMark
titán
válasz
Pont ez a bajom amit leírsz. Hogy nem azért kell, mert jobb, hanem azért mert a másiknak is az van, meg amúgyis.
Az autós példa jó példa. A mustangba sem kell a 800 lóerő, pláne hogy az úton tartani se tudja. És városban az 50-hez meg sok értelme nincs. De kell bele, mer' kell.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Az iphone vasarlo tobbsege laikus. Megszoktak a rendszert es hasznaljak a telot. Nagyon kis resze van az az user bazisnak akit erdekel a speckoja a telonak. Rekord eladasokat csinalnak es ez inkabb koszonheto a megujulo formatervnek evrol evre.
-
aelod
veterán
válasz
Lehet, hogy téged az sem zavar, hogy a 300e Forintos mobilban olyan kijelző van mint az 50 ezres Xiaomi-ban
1080 x 2160 5.99" a Redmi Note5
-
MasterMark
titán
válasz
Plazmacucci #135 üzenetére
Én értem, hogy a nagyobb felbontás jobb. Azt nem értem, hogy ez miért nem elég?
Látod, meg mint az előző hsz. Most mitől kreténebb ez a felbontás mint más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest