- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
-secret- #582 üzenetére
Mire az eSIM technológia széles körben elterjed, addigra ezek a telefonok rég a fiókok mélyén vagy egy szeméttelepen lesznek.
Az USA-ban még reális is, hogy lehet használni, meg pár high-tech enklávéban (Hong Kong, Szingapúr, talán Japán meg Korea), de tudtommal Európában még soká lesz, mire elterjed minden szolgáltatónál.
Szóval a dual SIM annyira azért nem nagy újítás ebben a formában, mivel a világ nagy részén nem fog működni.
Az meg az én privát véleményem, hogy nagyon jó az eSIM, tökéletes eszköze a tisztességes polgárok még hatékonyabb megfigyelésének és nyilvántartásának. Mindenki viszi magával az új készülékbe az azonosítóját, olyan lesz, mint egy TAJ szám vagy adóazonosító, azzal a különbséggel, hogy simán hozzá lehet majd társítani az okostelefonról gyüjtött adatokat.
Tudom eddig is megoldható volt, de azért nem örülök, hogy sokkal könnyebb lesz. -
-
-
nkmedve
őstag
válasz
-secret- #238 üzenetére
Az a +1 centi hosszban és szélességben sokat számít azért, főleg, hogy nekem már a 8 mérete is nagyon határeset. Az azonos házban nagyobb képernyő nem lenne rossz, de nagyjából minden egykezes használatot lehetetlenné tesz a 6+-os kijelző (az 5S-t úgy használom).
Jobban örültem volna egy mondjuk 5.2-es kijelzőnek egy i8-nál nem nagyobb (sőt ha lehet akkor kissebb) házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged