- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba #545 üzenetére
Értem, és nem is ezzel van a gáz. Az is tiszta, hogy mindenki azt csinálj a pénzével amit akar. Szerintem sokaknak az verte ki a biztit, hogy 3 kilóért mit adnak. Egy jó processzor, egy jó os, és körötte középszerű kijelző/burkolat/dizájn. Minden gyártó azt adja ennyiért amire csak képes, ezek meg megetetik a népet a náluk lévő "belépőszinttel".
Nem akarok tovább kellemetlenkedni, úgyhogy repítem magam a topikból -
-
-
-
válasz
buvartacsko #351 üzenetére
Túl sok tényt te se írtál le azon kívül, hogy a felbontás elég, mert szuper a rendszer, és hogy hülye akinek nem tetszik. Közben ironizálva sorolod más gyártók felbontását, deháthogyazminek. Nem jó ez így.
-
válasz
MasterMark #171 üzenetére
Most az 50 sor különbségről van szó vagy többről? Mert hat colon nem nehéz megkülönböztetni egy FHD és egy WQHD kijelzőt. Azt nem szabad gondolni, hogy senki sem látná a különbséget.
-
válasz
MasterMark #164 üzenetére
Ha a világ úgy működne ahogy te gondolkodsz, most mindenki 3310-essel járkálna.
@Tacskó, hogy valami vicceset mondjak én is, szerintem a Sajomi nem fog besárgulni fél év alatt, ez pl lehet különbség.
-
válasz
MasterMark #141 üzenetére
Ez úgy van, hogy a felbontást a piac/technológia/stb. diktálja, nem az Apple. Az új BMW-be sem tesznek 60 lovas Astra motort, mondván ez is elvisz A-ból B-be. Nem tudom máshogy érzékeltetni a dolgot... A gyártók nem poénból rakosgatnak egyre nagyobb felbontású paneleket a készülékeikbe. Lehet, hogy téged az sem zavar, hogy a 300e Forintos mobilban olyan kijelző van mint az 50 ezres Xiaomi-ban, de valakinek ez is fontos, én meg egyenesen komolytalannak tartom, hogy ilyen ár mellett nem azt teszik a készülékbe ami a csövön kifér. Persze nyilván valamivel meg kell indokolni a drágább készülékek árát, de ez szerintem és amint látod a többség szerint mocskos húzás, a vásárlók birkának nézése (még akkor is ha azok is).
-
válasz
MasterMark #131 üzenetére
Már hatan a szádba rágták a választ, de szerintem még mindig nem érted, vagy dacból nem is akarod. Én elengedtem, jól szórakozok
-
válasz
MasterMark #102 üzenetére
Tényleg fullba nyomatod a...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest