Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
Úgy látom ezalatt a hír alatt rendesen megy az álló háború. Igaz én is kivettem jó pár (több száz) hsz-el ezelőtt belőle a részem, de én letettem a lantot. De egyes beton kocka fejű fórumozók, itt vívják a második Verdunt.
-
lolal
senior tag
Látom az Apple fanboyoknak fáj az igazság, és most engem kell szapulni.
. Nem baj kedvenc cégetek pont ezért szeret titeket.
Ne felejtsetek el majd sátrazni meg sorban állni a Store-k előtt.
-
lolal
senior tag
Ezt a sok bohócot aki összegyűlt itt. Ha ti ennyire a saját pénztárcáitok ellenségei vagytok , adok egy címet meg egy számlaszámot utaljátok ide a felesleget.
De nyugi az ilyen okostojásokból él az apple mint ti vagytok. sok bégető... bee..bee
és azt bírom, hogy még saját magatoknak megmagyarázzátok, hogy miért érdemes megvenni ezt a telefont ennyiért. Nekem nincs gondom ezzel, csak az árával. De te biztos megveszed a kisütős pizzát 2.000 ért és magyarázod milyen fasza vásárt csináltál, miközben más 1.200 ért frisset eszik. Jó a kisütős, csak nem ilyen áron.
-
lolal
senior tag
Erre az egészre csak ezzel tudnék reflektálni. Fele ennyibe kerül a 6GB RAM 64GB-s modell és képességeiben pedig szarrá veri az XR-t [Xiaomi Mi8]
-
lolal
senior tag
Végén még ő lesz a jófiú, meg a szegény mert többedmagával harcolt a saját álláspontja miatt. Másnak meg más a véleménye . Ennyi. Nem kell itt a tömjénezés. De tegyünk pontot a dolgok végére. Mindenki nyugodjon le a p*csába. Majd jön a teszt, ott bebizonyosodik minden. Igen az ár nagyon magas. De ez a store-s ár. I8 at is meglehet már venni 190K ért újonnan, miközben a storeban 240K ért vesztegetik. Az XR-t is belehet majd szerezni ünnepek alatt 250 körül szürke importból. De lehet még alatta is. Ennyi. Így mindenki megnyugodott ?
-
lolal
senior tag
Már ide járok röhögni. Hol kínomban, hol szórakozásomban
-
lolal
senior tag
Pár fórumtársnál, köztük nálam is már kihúzta a gyufát. Volt is komment törlés párszor. Nem tudom eme úriembert fizeti e az Apple, vagy ennyire ráért munka közbe, hogy reggeltől késő estig, ontja magából a f*st , De +1 az írásodnak. Sztahanov csak nebuló kommunista ehez a "búvárkundhoz" képest.
Láttam már apple fanokat. De ő valahonnan a cuppertínó legmélyebb bugyrából mászott elő. Tim Cook parancsára. Mint valami nemesis a kaptárban. -
lolal
senior tag
válasz
MasterMark #302 üzenetére
Most is az i6s ről írok de van prémium droidom is . “Az iOS meg nem csak attól jobb, hogy többet tud-e vagy nem. Sok más oka is van ennek.” Indokold már meg ezt a blődséget...
-
lolal
senior tag
válasz
buvartacsko #288 üzenetére
Veszélyes gyógyszerre inni. Nem mondták ? Amikor már elfogytak az érvek ... igaz ?
Szánalmas vagy. De legalább feldobtad a napom. -
lolal
senior tag
Hagyjad. Valamivel megkell védeni ezt az “innovációt”. Röhejesek ezek az indokok. Az i4 óta ugyanannyi a dpi. Érdekes mindegyik nagy brand többet ad mindenbe 300.000 forintért. Az iOS stabilitását leszámítva mi indokolja ennek a készüléknek az ilyen magas árát. Mert szerintem semmi. De ha nagyon nem jó az oled ott van pl a HTC U12+ . Tudásra röhögve veri az XR-t és olcsóbb is. Ráadásul ott a sense is. Ilyen áron ennek az XR nek nincsen létjogosultsága.
-
lolal
senior tag
Buvartacsko: Ilyen egy habzó szájú fanboy-t rég láttam. Nevetséges vagy. Írom ezt egy iphone készülékről.
-
lolal
senior tag
Ennyiért ez egy rossz vicc. 100-assal kevesebb lenne indokolt esetleg. Alapvetően nem lenne rossz. De a kijelző annyira fájó pont, hogy emellet Iphone felhasználóként sem tudok elmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest