Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Volt itt róla teszt, nem rossz gép, csak cseszheted, ha kevés benne a memória ahhoz, amire kitalálták.
"Csak az egészet sikerült a Samsungnak sípcsonton rúgnia, mert memóriából simán a 4 GB duplája kellett volna, SoC-ből meg a tavalyi Snapdragon 835 helyett az idei, erősebb Exynos 9810. Miért? Mert a Note9 ezzel a hardverkörnyezettel, lényegesen kevesebb dadogással és alkalmazásbezárással viszi el a DeX-et. Pedig az csak egy telefon, ez pedig elvileg egy produktivitásról szóló, monitort sem igénylő, laptoppá alakítható munkaeszköz."
-
kovbandi82
őstag
Nem hát. Viszont sokkal kevesebb gondom van vele, mint a droiddal volt.
Van itthon droidos tablet (2 Samsung: Tab S2 és egy Tab A6 ) és egy Ipad. Utóbbi esetében biztos vagyok az évekig tartó szoftverfrissítésnek, utóbbiaknál biztos vagyok hogy nem lesz. Mivel az appokat is folyamatosan fejlesztik, fontos a naprakész verzió.
Volt a kislányomnak egy Samung Tab2, gyári droiddal (4.4, nem kapott frissítést) nem volt való semmire, pattintottam rá egy 6-os alapú custom romot. Ugyanannyi ram volt szabad, ugyanúgy ment a proci de nem fagyott a youtube. Na ez mi? Lassítás vagy elavulás? Mindegy, xar volt. Van a fiam 5s-e, IOS12-vel szépen elketyeg 1 évig legalább. Egy ugyanilyen idős drosios csúcs hol van?
Tehát: ár = készülék + ios + 4 év szoftverfrissítés. Nem elhanyagolható utóbbi ugye?
Nekem pl fontos a szoftverfrissítés. Nos veszek egy s9-et, akkor teszem azt használom 2 évig, mehet a levesbe, elavult a droid. Veszek egy Xr-t, tudom, hogy 2 év után ha odaadom a fiamnak, Neki is meglesz 2 évig a aktuális legfrissebb oprendszerrel. Nem beszélve az IOS12-vel eléggé jó szülői felügyelet lett integrálva rendszerszinten. -
kovbandi82
őstag
Az IOS 11-el voltak gondok, de sokkal kevesebb mint az androidon valaha. Amit a rovására tudok írni max az üzemidő. Ami androidon eléggé heroikusan működött köszönhetően a Gplay servicenek meg egyéb beragadó appoknak. IOS-en érdekes nem ragad be a youtube...
Most meg a 12 - bétázok egy ideje - kiemelkedően működik, egyelőre persze.
Mondjuk lassan megyek, a fiam 5 éves 5s telójára jön hamarosan az IOS12. Tudom droidosként ismeretlen dolog a főverzió frissítés fogalma.Mondjuk a másik érdekes téma, hogy az Iphone forma ihlette adroidos telefon és az IOS ihlette felülettel rendelkező készüléktulajdonosok fikázzák az Iphonet..
Erről ez jut eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=oYfSVPylhQsBiztos ott is megy a fikázás
-
aujjobba
addikt
Lehet többet ad a többi gyártó egységnyi pénzért, csak nem mindenkinek van igénye arra a többre.
Azt még tegyük hozzá, hogy jelenleg az almák hardveres teljesítménye messze felülmúlja a konkurencia megoldásait, ez a direktben rászabott iOS-szel gyilkos kombó.
Legtöbb ember egy fluid, egyszerű, intuitív rendszert akar, ebből van az alma nagy előnye, nem abból hogy a "kevésbé értelmesek" nem jöttek még rá hogy más is van.Aki eleve olyat szeretne, amit az alma nem tud nyújtani, pl osztottképernyő vagy s-pen, testreszabhatóság, számítógépszerű tárhelykezelés stb. az mást választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest