- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOkE01
tag
válasz
TheGerike #363 üzenetére
Ez szerintem sem akaszthatna meg egy ssdt igaz kb egy eve az egyik laptopomban hasznaltam "olcsobb" kingston ssdt es az is masolas kozben "beallt", azt lecsereltem egy jobb oczre es gyonyoruen ment masolas kozben is. Azert kivancsi lennek a primeban levo ssd tipusara es parametereier. Remelem nem sikerult valami olcsobb tipust beleintegralnia az asusnak.
-
cimp
senior tag
válasz
TheGerike #316 üzenetére
Próbából körömmel alányúltam és felnyílt. Nem nehéz szétszedni. Ha nem lesz változás akkor lehet belenézek. Egyébként Bármi előfordulhat szoftveres téren is, mert nekem galaxy S-em van aminek majd egy évig szar volt a gps-e és ott is hardveres gondokról beszéltek, meg hogy nem lehet mit kezdeni vele, és egyszer-csak elkezdett jó lenni.
-
JOkE01
tag
válasz
TheGerike #306 üzenetére
Teljesen megértelek és igazat adok, de úgy néz ki nincs mit tenni. Az asus nem igazán ismeri el, hogy egyes készülékek wifi és gps problémákkal küzdenek. Egy tanulság van: Soha többé asus táblagépet. És nem is lesz nehéz másikat választani...
Sajnálom mert vártam nagyon ezt a gépet és bíztam az asus-ba.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
TheGerike #201 üzenetére
Feltelepítettem a Dolphint és az Operát. Az Operát valamiért nem szeretem, a Dolphin szintén nem a szívem csücske, bár az utóbbinál legalább megvannak a fülek. A gyári hasonlít leginkább a Chrome-ra. Így visszatértem ahhoz. Az alapértelmezett mobilnézet idegesítő, legalábbis megszokást igényel, hogy előzőleg a lenyíló menüből be kell állítani az asztali verziót. Remélem, hogy ezt javítani fogják, és alapértelmezettként választható majd ez a lehetőség is. Lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni, hogy a TF101 tulajok milyen böngészőt használnak...
A wifivel azóta sincs gondom, illetve az ICS-sel is elégedett vagyok.
A "nagy titokra" még nem sikerült rájönnöm: miért 1 GHz-es az Extreme Digitalnál a Tegra 3 CPU
-
alba-regia
aktív tag
válasz
TheGerike #171 üzenetére
Nekem is pezsgő színű van, 32 GB-os. Sok szemponból jobb és ésszerűbb az appok működése mint PC-n. Közben kipróbáltam a külső HDD-t, nekem is megy gond nélkül.
A korábbi netbookom tokja megmaradt, ezért nem kerestem hozzá tokot.
Tegnap dél óta használom intenzíven (e-mail, böngészés, youtube, pressreader, ill. gyakorlatilag minden fellelhető alkalmazással), most 41% van még a táblában. A töltő a többit már átadta. Eddig ez legalább 14 óra nettó nyúzást jelent, és kb. még 2-3 órára elegendő lehet a fennmaradó 41%.
A wifi nem stabil. Azt értem alatta, hogy a többi eszközön mért letöltési sebességet nem minden esetben hozza, ritkán mintha "megtorpanna". Nem vészes, illetve a weboldalak betöltésénél nincs olyan érzetem, hogy lassítaná. Ennyi negatívumot tapasztaltam.
A billentyűzet a kis méret ellenére jól kidolgozott, használható. A funkcióbillentyűk hasznosak és könnyű megszokni őket. A képernyő érzékenysége, fényereje, színei, betekintési szöge kiváló. Az ICS is bejön, főleg a futó alkalmazások tekintetében (váltás, eltávolítás, stb.).
Egy dolog kisség zavaró (Androidos sajátosság), hogy a weboldalakat alapértelmezetten mobilnézetben hozza, de lehet váltani. A menüben az alapértelmezett asztali nézetet nem találtam. Ellenben a korábban asztali nézetben megnyitott lapokat továbbra is abban nyitja meg.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
TheGerike #169 üzenetére
Hasonlóak a tapasztalataim. Nekem is rögtön frissített ICS-re. Még a külső HDD-t nem próbáltam. A flash helyenként hagy némi kívánnivalót, de az nem a Prime hibája. Minden más valóban gyors, illetve a készülék megjelenése, összeszerelési minősége exkluzívnak mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Tudományos Pandémia Klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest