- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyzsee
csendes tag
válasz
alba-regia #432 üzenetére
Szia!
Engem érdekel a GPS dongle!
Alba-Regia a városra is utal?
Mert ha igen akkor személyesen venném át, ha még aktuális az ajánlatod!Üdv. nagyzsee
-
Muffi
aktív tag
válasz
alba-regia #408 üzenetére
ohhh haaat remelem hogy igy van!
mert nekem pont igy csinalja...orulnek neki ha ez alapbol igy mukodne...csk az zavar h mikor megvettem meg frissen en ugy emlexem h allandoan vitte at a gepbe az aramot...de adna az eg h rosszul emlekezzek
-
Muffi
aktív tag
válasz
alba-regia #406 üzenetére
uhh koszonom szepen h valaszoltal!!!
de ha megkrhetlek akkor majd nezegeted a sajat gepednel h neked mikor szokott mozogni! nagyon szepen koszonom!!!
joo persze elhiszem csk erted 4 hete irtam ide kb es senki sem valaszolt...:S -
Buvana
aktív tag
válasz
alba-regia #390 üzenetére
Dícséretes! Le a kalappal ASUS előtt!
-
Gergi
senior tag
válasz
alba-regia #390 üzenetére
és az ára és szép lassan kúszik lefelé... már 165.000-ért meg lehet venni dokkolóval és 2 év Asus garival, de vajon az újabb példányok is szenvednek a Wifi és a GPS gyengeségtől?
-
Mukk
tag
válasz
alba-regia #385 üzenetére
ok, köszi!
ha mégis kéne ilyen eszköz, hogy keressem szted?
én asszem most nem teszek 150k HUF-os kitérőt
-
Muffi
aktív tag
válasz
alba-regia #382 üzenetére
ááááá zsíír!
köszi!
-
Mukk
tag
válasz
alba-regia #379 üzenetére
Nem jó hír
Gyk: miért gáz a "látencia" ?
Az nekem kicsit erős, hogy ezért vegyek egy ipadet
Akkor miért nem csak az?
-
hf38
csendes tag
válasz
alba-regia #374 üzenetére
már le is jött a frissítés
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #368 üzenetére
kösz a részletes leírást, én csak az alap böngészőt, a chromeot, és az OnSkreent használtam
bocs az opera mobilet kétszer látom a hszben, az egyik félre írás, nem? -
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #354 üzenetére
Ott a pont!
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #347 üzenetére
Igen, valós oka volt. A wifi szakadozott és lassú volt. Valamint a végére akartam járni, hogy mi az igazság a sokak által emlegetett konstrukciós hibával kapcsolatban.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #290 üzenetére
én sajna még nem láttam rá módot..
valamikor kicsit utána olvasok, hátha,.. bár szerintem ez későbbi verziókkal meg fog oldódni magától is... addig is nálam is két böngésző megy -
Barnes
aktív tag
válasz
alba-regia #267 üzenetére
Jól hangzik. Van vmi honlap, ahol látni ezeket? Vagy csak market?
Esetleg widgetek? -
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #256 üzenetére
Nalam is tobbszor elofordult, hogy lefagyott az ora es csak az ujrainditas segitett.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #254 üzenetére
nem nagyon szoktam onnan nézni az időt, így sajnos nem tudok írni semmit ezzel kapcsolatban, de most majd figyelek rá, hogy rakoncátlankodik-e
-
alba-regia
aktív tag
válasz
alba-regia #249 üzenetére
Ahogy privátban is írtam, az EDigitalnál volt kb. 1-1,5 hete külön dokkoló TF201-hez, 3x ezerért.
Most telepíti a fw-t. Van esetleg valami tapasztalatod, hogy miben lett stabilabb, mi változott?
Eddig egy hibát fedeztem fel. Néha az időt nem frissíti alul, de ha a rendszeridőt megpróbálom beállítani, ott megfelelő. Utána jó időpontot mutat. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
hf38
csendes tag
válasz
alba-regia #249 üzenetére
Szia!
Hol láttad a magyar ékezetes dokkolót, az engem is érdekelne, de én még nem találtam rá, mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy talán márciusban lesz!!
Köszi:
HF
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #235 üzenetére
csak normálon használtam idáig, de így is sokáig húzza meg gyors is, szóval meg vagyok elégedve vele
-
cimp
senior tag
válasz
alba-regia #235 üzenetére
Ha eszembe jut akkor átállítom normálra.
MÁS!:
Nektek nem receg néha a kép? Fel le ugrik egyet, meg csíkosodik....
Mi a franc lehet ez? -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #229 üzenetére
köszi a választ,
nekem a sebesség egyenletes ha rajta van a wifin
remélem nem fogja magát ledobni a jövőben -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #225 üzenetére
első negatív tapasztalatom, hogy időnként leszáll a wifiről, és akkor újból vissza kell mennem manuálisan ki be kapcsolva a wifit
Igaz nem a legtérerősebb helyeken van ilyenkor.Te tapasztaltál hasonlót?
-
törölt tag
válasz
alba-regia #225 üzenetére
Én is nyomkodon note. képernyőjét!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #221 üzenetére
alapvetően minden +
apránként ismerkedek vele, ezért nem tudok nagyobb terjedelemben írni róla,
tényleg félelmetesen gyors
úgy látom a gyorsaságából csak akkor veszít a kütyü ha minden alkalmazást nyitva hagyok.
Fura egyébként hogy manuálisan a task switcherből kell kilőni ami nem kell, és nem zárja be magától a vissza gombra, de talán jobb is így..egyetlen egy apró hibát találtam, az pedig a levél írásnál jött elő:
ha a címzett listába elkezdem beírni a címzett nevét és felugró választékból a le-fel nyilakkal jelölöm ki a címzetett, majd tab/vagy entert nyomok, akkor nem a kiválasztottat fogja beírni címzettnek hanem mindig a listában megjelenő legelsőt.
tehát ilyenkor ujjal rá kell bökni és úgy kiválasztani,
a billentyűzet nyil gombjai ilyen esetben nem működnek.
igaz ha másodszorra írja az ember a levelet akkor az ics gmail kliensse már a legutóbbi szerint rendezi a listát, így előre kerül az akinek leggyakrabban írok emailt, és így a probléma maga is elhanyagolható lesz, de azért látszik, hogy egész minimális hangolás még kell a billentyűzetnek
(pl. a böngészőben a tab bezáráshoz gyakran reflexből ctrl-F4-et nyomnék ha lenne F4..)
egyébként hogy ennyire nem tudok mit írni ez alapvetően azt jelenti, hogy minden úgy működik mint kellene, tökéletesen.. és ez a mai tech világban nagy szó..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #217 üzenetére
Köszi a segítséget, még kicsit el vagyok veszve, mert nem volt még két androidos eszközöm korábban
A "pezsgő arany" színűt vettem végül, bár a valóságban pont az néz ki ezüstnek...
Az amethyst gray kicsit lilás, azért nem azt választottam.
Szóval szirtesp kérdésére válaszolva: pezsgő és ezüst színűt.. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #212 üzenetére
egy apró kérdésem lenne is hozzád:
Neked nem okozott gondot, hogy ugyanazt az accountot használja pl. az androidos mobilod és a tablet?
Csak mert így hogy tudok kizárólagosan csak a tabletre vagy csak a mobilra telepíteni, mert szinkronizálva van a kettő, vagy tévedek?
Köszi a választ! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #212 üzenetére
Köszi a segítséget, ha Te nem mondod, hogy az extrem digitalban magyar kapható, akkor biztos hiszek az ügyintézőnek aki az ellenkezőjét állította, és most nem lenne itt a kezemben a prime
Most már arról írok, és nagyon kényelmes.
Hihetetlen, hogy ilyen kis billenytűzet milyen ergonómikus tud lenni...
A honeycombot én is csak addig használtam amíg az első nullára merítés ment, szóval kb. 2 óráig, utána felküldtem rá az ICS-t. Nem volt gondom a honeycombbal, de az ics nekem gyorsabbnak és ergonómikusabbnak tűnik.
A készülék teljesítménye félelmetes, és a flash telepítése se rontott rajta (igaz átkapcsoltam olyan módba a böngészőt, hogy csak külön kattintásra töltse be a flash tartalmakat).Nagyon sok funkciót még nem tudtam rajta kipróbálni, csak az alap dolgokat, de azok idáig meggyőzőek.
A sebesssége és stabilitása durván jó.
Majd kicsit utána olvasok, hogy mik a legjobb tablet alkalmazások, mert az alap widget kínálat kicsit szegényesnek tűnt (pl. HTC Sensation mellett)
Ha van valami jó progi/widget tipped, azt előre is köszönettel fogadom.Szerintem jó döntés volt megvenni, tényleg a tabletek/netbookok császára ez a cucc.
Remélem a későbbiekben sem fog negatív irányba változni a véleményem. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #209 üzenetére
simán lehet, a telefonos ügyfélszolgálat amúgy sincs a helyzet magaslatán, köszi, akkor indulok is megnézem/megveszem
Köszi mégegyszer a segítséget -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #207 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget
Felhívtam az extrémet és ott mondták az angol kiosztást, külön rákérdeztem.
De lehet hogy rosszul tudták, majd bemegyek és megnézem.
Ezért bizonytalanodtam el.. -
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #200 üzenetére
Hétvégén én is ezzel a progival tesztelgettem a lakásban mindenhol, felváltva a telómmal, laptopommal és ugyanazokat az eredményeket hozták...
Te milyen böngészőt használsz? Mert engem idegesít a gyár, hogy mobil nézetben tölti az oldalakat, és nem találtam opciót arra, hogy ezt kikapcsoljam.
A dolphin browsert nyüstölöm most, de azzal sem vagyok megelégedve 100%-osan -
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #195 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy a wifi-vel nincsen gond. Pont olyan jeleket és sebességeket produkál, mint a céges laptopom. Szóval részemről a téma lezárva...
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #191 üzenetére
Hát ez szép válasz az Asus részéről! Azért a figyelmükbe ajánlanám az alábbi oldalt mielőtt mindenkit hülyének néznek aki kifogást mer emelni:
[link]IA fenti linken küldjön mindenki petíciót akinek wifi problémája van!!!
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #193 üzenetére
Engem érdekel, hogy mire jutsz, mert a tegnapi beszélgetésünk után én is írtam az asus-nak, de még nem válaszoltak.
A router csere nem csak az új router jelerőssége miatt hozott javulást? Milyen távol és mennyire akadályozva (fal, ablak, ajtó..) voltál a routertől amikor tesztelted vele a prime-ot?
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #186 üzenetére
Szerintem igen.
Ha megjön a
válasz légyszi írj én is attól teszem függővé, hogy mit csinálok vele. -
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #184 üzenetére
Én egy keveset próbálgattam a honeycombal is mintha ott lényegessen jobb lett volna. Én is pont ezen hezitálok hogy maradjon vagy vigyem vissza. Esküszöm ha lehetne vennék hozzá usb-s wifit, ha az segítene.
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #181 üzenetére
Hát, ez gáz, ez üres duma az asus részéröl. Mi a következő lépés? Esetleg gar?
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #179 üzenetére
Nálam a wifi katasztrofális, egyszerűen nem hiszem el , hogy így sikerült elbaltázni. Ahol sgs2-m vígan tölt le 10-12 megával ez 4-7 között döcög sőt durván meg- meg akad.
Házi szerverről 1080p-s mkv-t simán viszi a telefonom wifin keresztül ez meg csak sd kártyáról vagy külső hdd-ről?
Ez most tényleg ennyit tud vagy vigyem szervizbe? Esetleg -mivel még 72 órán belül vagyok- vigyem vissza a boltba?
Ti mit tapasztaltatok?
Már tényleg úgy érzem én vagyok a hülye.
-
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #172 üzenetére
Akksi időre én is kíváncsi leszek, de ahogy olvasgattam a teszteket, hozta a gyári adatokat! Ezek szerint ezt Te is csak megerősíteni tudod
hurrá!
A wifi-re meg gps-re panaszkodtak pár cikkben, de majd kíváncsi leszek. Tegnap még csak mobilomról neteztem wifi hot-spotról, de hsdpa sebességgel nem volt gond, hasított rendesen mindenhol.
Billentyű pipa!
egyet értek.
Igen a böngésző jó is, meg nem is. Pont az általad említett kis gikszer miatt, és még nem találtam meg, hol lehet átváltani asztali nézetre alapértelmezettként. A mobilomon dolphin browsert használok, abban van ilyen beállítási lehetőség. Majd ma kipróbálom!!
Legyen már fél5!!!
-
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #170 üzenetére
Flash? hmm, nem tudom, nekem még nem volt vele gondom. Néhol kicsit lassabban töltötte be őket, de amúgy OK. Ami pl nagyon tetszik az a gyári Youtube kliens. Sokkal jobb mint amit PC-ről látsz
így kellene ott is kinéznie... És igen. Megjelenésben verhetetlen. Nekem pezsgő színű van, de még mindenkinek leesett az álla, akinek mutattam.
Tudsz, vagy vettél már hozzá valami jó tokot? Mert én most azt keresek!
-
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #168 üzenetére
Hmmm...olvasom itt a véleményeket, hogy nagyon drága.
hááát...
Lehet, de én is filóztam rajta, nem keveset. Ipad2 és e között.
Tegnap elhoztam Őt, sokat nem nyomkodtam még, de eddig ilyen érzésem van, mikor a kezembe veszem, és bármit csinálok:
Egyszerűen beszarás gyors. Nagyon brutális, hogy ebbe a házba ilyen teljesítményt zsúfoltak...720p mkv-s videóba úgy tudok két újjal nagyítani, mintha csak egy fénykép lenne!! meg sem reccen egy mp-re sem. Jaaa...és mindezt a WD külső winyómrólnem beszélve arról, hogy bekapcsoltam, wifi-re csatlakozás és már töltötte is le az ICS-t. Szóval jelenlegi rendszer 4.0.3
Alig várom, hogy hazamenjek és folytassam a buherálást -
B1T3
addikt
válasz
alba-regia #153 üzenetére
Ezt olvastam még erről. Eléggé lehangoló hír.
-
Rakohammas
csendes tag
válasz
alba-regia #159 üzenetére
Igen én is láttam, hogy azt hiszem a Pólusban már az edigitalnál kapható. Hát ha megérkezik a tied szívesen olvasom a tapasztalatokat. Ha jól láttam a többi verzió január 10-én jön a boltokba. Engem a dokkolós is érdekelne. De már azt sem értem, hogy az magyar kiosztású lesz-e mert erről is volt szó, vagy most megint angol mint az előd esetében. Vagy a magyar billentyűzetre még többet kell várni?
-
Rakohammas
csendes tag
válasz
alba-regia #157 üzenetére
Utánanéztem. Az a baj ezzel a Prime-mal hogy sok a huzavona. Pedig úgy volt beharangozva, hogy megjelenik és elsöpör mindent almástól körtéstől... Szóval másik forrás szerint az első szállítmányok antenna hibásak, és az újabbak lesznek normálisak, mert az Asus javította őket.
-
Rocksztarger
csendes tag
válasz
Ezért volt, hogy a fém-ház az iPhone vételét is rontotta
-
Rakohammas
csendes tag
válasz
Pont megelőztél ezzel a GPS nem lényeges számomra sem Wifi érdekel dologgal
Én eddig csak ezt találtam, ami sajnos szintén aggasztó:
http://www.youtube.com/watch?v=nzCZc3pjtrA
Hiába jön január 12-én rá az ICS, ha nem tudok vele normálisan wifit használni, akkor lehet mégsem ebbe ruházok be. Prime helyett hasonló funkciójú laptopot tudtok? (Könnyű, jó aksi, és véletlenül sem netbook)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest