- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Bocs kijött már valakinek a JB a primera? Mert nekem csak nem fut be.. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #368 üzenetére
kösz a részletes leírást, én csak az alap böngészőt, a chromeot, és az OnSkreent használtam
bocs az opera mobilet kétszer látom a hszben, az egyik félre írás, nem? -
Dr.Anonymus
addikt
egyébként Ti milyen böngészőt használtok?
nekem az OnSkreen jött be legjobban, a chromenál jóval stabilabb, és ez az átméretezhető több ablakos megoldás tisztára asztali pc-s böngésző élményt hoz el az androidra
nekem nagyon tetszik
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myboyfriendisageek.airbrowser -
Dr.Anonymus
addikt
Kb. egy hónapja nyúzom a primeot, és az idáigi véleményem (továbbra is) színtisztián pozitív
Szerinte a legjobb tablet, sokat dob a mindennapokban egy ilyen eszköz.
Vannak negatív hsz-ek a fórumban, de én csak ajánlani tudom minden tableten gondolkozó embernek -
Dr.Anonymus
addikt
megértem amit írsz, nem is nagyon tudok mit modani, mert igazad van
minden terméknél van hibás széria sajnos..
ezt tényleg meg kell próbálni szervizelni
a gps gondra meg azért nem tudok írni semmit, mert nekem úgy ahogy működik, igaz autóban nem próbáltam..:Snekem úgy tűnt, hogy akik a full magyar billentyűzetes ( tehát magyar piacra szánt ) verziót vették pl. az extrem digitalban, azoknál nem sok gond jelentkezik...
csak úgy felmérés képpen ti hol vettétek a cuccot, és magyar billenytűzet volt hozzá? -
Dr.Anonymus
addikt
amielőtt még elszabadulnak az indulatok, az én prime-om esetében a beállításokból nem került ki a gps, .... de kültéren sose néztem, szóval nem tudom mennyire működik.
a mapsban elég jól belő engem beltéren is, de ezt nem tudom hogy a wifi alapján teszi-e?
mellesleg az a felkiálltás hogy: "soha többé asus táblagépet" biztos nagyon keménykedősen hangzik, de ha körbenézek a piacon nem sok alternatívát látok...
laggolos samsung "csodák" dokkoló nélkül?szóval szerintem jó a prime, akkor is ha nem a gps a legnagyobb erőssége
off: egyébként az almán kívül az asus az egyetlen aki komolyan veszi a táblagép piacot, engem az új padfone-os 5letük is lenyűgözött...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #290 üzenetére
én sajna még nem láttam rá módot..
valamikor kicsit utána olvasok, hátha,.. bár szerintem ez későbbi verziókkal meg fog oldódni magától is... addig is nálam is két böngésző megy -
Dr.Anonymus
addikt
egy valamiben korrigálnám magamat
a gyári webböngészőt igaz, hogy itt ott megveri az iPad, de ha letölti valaki rá a Chrome-ot, az viszont még az iPad böngészőjénél is sokkal gyorsabb, és nulla akadás, még 10 megnyitott tab felett isegyszerűen nem értem, hogy miért nem ez a gyári böngésző ICS-en??..
talán a flash plugin hiánya miatt?egy biztos aki még nem szedte le a prime-jára a Chrome-ot az azonnal tegye meg, mert szintekkel jobb mint a gyári böngésző (és most az asztalival való szinkronizálás funkcióról még nem is beszéltem)
-
Dr.Anonymus
addikt
Qukac:
Sajnos nem tudok ilyesmiről, hallomásból sem ismerek ilyet, de félek hogy nem is létezik még ilyen, amíg alig van billentyűzetes usb-s tablet a piacon addig valszeg nem is hallunk majd ilyesmiről...
Barnes:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itthon van egy iPad is,
és mellette még egy Prime, így van összehasonlítási alapom.
Az iPad nem jobb, csak más...
Ha iPhone-od van, és szereted, akkor vegyél iPadet, mert azt is szeretni fogod
ha ellenben pl. elégedett androidos user vagy, akkor vegyél Primeot, tetszeni fog (tegra 3 alatt nem éri meg androidos tabletről beszélni, mert sajnos szaggatnak)Mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya
iPadre nagyon sok alkalmazás van, de jóval megkötöttebb, pl. nekem egy egyszerű zene mappát se volt könnyű iTunes-sal átmozgatnom rá..
a levelezőjét eléggé gagyinak tartom, és a zenelejátszó felületét is
Ugyanakkor pl. a hangszórója jobban szól mint a Prime-é, és még a hitetetlenül egyben van az egész cucc, még a primenál is jobb kicsivel összeszerelésben, pedig az tényleg az android tabletek legjobbja.a prime mellett szól, az usb, a jobb gmail kliens, a sokkal barátságosabb youtube felület (pl. a keresésnél az iPad egyszerűen nem ad ki beírás közben találati listát, ami nagyon mgnehezíti, egy nem pontosan ismert című szám kikeresését)
valaint ami engem meggyőzött, az a magyar billentyűzet, sokkal kényelmesebben lehet vele gépelni mint a kijelzőnami a böngészőt illeti az iPad nem sokkal gyorsabb(talán a flash hiánya miatt), főleg több tabes böngészés esetén jön ki komoly előnye az ipadnek a prime-al szemben, mivel máshogy áll hozzá a böngészéshez
ez alatt azt értem, hogy ha megnyitsz a háttérben 12 tab-et iPaddel, akkor se fog belasulni, mert igazból nem tölti be mindegyiket, csak annyit amennyivel még gyors marad a böngésző, a többit meg az adott tabra kattintásnál tölti be, míg a prime pedig megpróbálja betölteni az összes megnyitott lapot egyszerre ami lassít
de egyrészt kevesen nyitnak meg 12 lapot egyszerre, és másrészt engem a flash kárpótol ezértszóval szerintem mind2 jó a maga módján, egyéni szimpátia kérdése, hogy melyiket választod
nálam a prime nyert -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #254 üzenetére
nem nagyon szoktam onnan nézni az időt, így sajnos nem tudok írni semmit ezzel kapcsolatban, de most majd figyelek rá, hogy rakoncátlankodik-e
-
Dr.Anonymus
addikt
hi,
ha nem tartasz nyitva 150 flash-es web oldalt egyidejűleg akkor nagyon gyors
eddig leggyorsabb androidos készülék amit láttam (megfordult a kezemben galaxyS2 és Sensation is)Én csak ajánlani tudom a készüléket, minden tekintetben nagyon jó.
ami a wifit illeti nálam néha eldobta magát, de ez kezdetben fordult csak elő, mostanában nem.
-
Dr.Anonymus
addikt
extrem digitalban azt árulják, már ha dokkoló + tabletet veszel
külön nem tudom kapható e
de egyébként az ügyfélszolgálatnál általában nincsenek képben, szóval érdemes besétálni a boltokba érdeklődni...
nekem az extrem digitalnál telefonon és emailben is megerősítették hogy csak angol billenytűzetes primeot kapni náluk, .. besétáltam és persze hogy magyar volt... -
Dr.Anonymus
addikt
bocsi egy kérdésem lenne hozzátok:
háttérképet honnan szoktatok letölteni hozzá?
tudom, hogy 1280x800 a kijelző felbontása, de az oldalra csúszás miatt ennél lényegesen nagyobb felbontású képek kellenének, a hagyományos hd wallpaper-ök se elég nagy felbontásúak -
Dr.Anonymus
addikt
igen, alul a menü sáv csinált ugrálást, meg a gallériában képek közti lapozásra bal oldalon be csikosodva vibrált
restartoltam, azóta újra nem jelentkezett...egyébknént egy pendriveot dugtam rá, és arról húztam át képeket, és utána jelentkezett a gond, persze lehet hogy semmi köze hozzá, de azért megkérdem, hogy te csináltál -e a hiba felmerülése előtt bármilyen usb műveletet, mert lehet hogy neked is az kavart be...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #235 üzenetére
csak normálon használtam idáig, de így is sokáig húzza meg gyors is, szóval meg vagyok elégedve vele
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #229 üzenetére
köszi a választ,
nekem a sebesség egyenletes ha rajta van a wifin
remélem nem fogja magát ledobni a jövőben -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #225 üzenetére
első negatív tapasztalatom, hogy időnként leszáll a wifiről, és akkor újból vissza kell mennem manuálisan ki be kapcsolva a wifit
Igaz nem a legtérerősebb helyeken van ilyenkor.Te tapasztaltál hasonlót?
-
Dr.Anonymus
addikt
még egy megjegyzés:
sokan mondják hogy drága a prime.. ami részben igaz is, de ha belegondolunk, hogy egy netbookot és egy csúcs kategóriás tabletet kapunk a pénzünkért, akkor már egyáltalán nem sok ez az ár -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #221 üzenetére
alapvetően minden +
apránként ismerkedek vele, ezért nem tudok nagyobb terjedelemben írni róla,
tényleg félelmetesen gyors
úgy látom a gyorsaságából csak akkor veszít a kütyü ha minden alkalmazást nyitva hagyok.
Fura egyébként hogy manuálisan a task switcherből kell kilőni ami nem kell, és nem zárja be magától a vissza gombra, de talán jobb is így..egyetlen egy apró hibát találtam, az pedig a levél írásnál jött elő:
ha a címzett listába elkezdem beírni a címzett nevét és felugró választékból a le-fel nyilakkal jelölöm ki a címzetett, majd tab/vagy entert nyomok, akkor nem a kiválasztottat fogja beírni címzettnek hanem mindig a listában megjelenő legelsőt.
tehát ilyenkor ujjal rá kell bökni és úgy kiválasztani,
a billentyűzet nyil gombjai ilyen esetben nem működnek.
igaz ha másodszorra írja az ember a levelet akkor az ics gmail kliensse már a legutóbbi szerint rendezi a listát, így előre kerül az akinek leggyakrabban írok emailt, és így a probléma maga is elhanyagolható lesz, de azért látszik, hogy egész minimális hangolás még kell a billentyűzetnek
(pl. a böngészőben a tab bezáráshoz gyakran reflexből ctrl-F4-et nyomnék ha lenne F4..)
egyébként hogy ennyire nem tudok mit írni ez alapvetően azt jelenti, hogy minden úgy működik mint kellene, tökéletesen.. és ez a mai tech világban nagy szó..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #217 üzenetére
Köszi a segítséget, még kicsit el vagyok veszve, mert nem volt még két androidos eszközöm korábban
A "pezsgő arany" színűt vettem végül, bár a valóságban pont az néz ki ezüstnek...
Az amethyst gray kicsit lilás, azért nem azt választottam.
Szóval szirtesp kérdésére válaszolva: pezsgő és ezüst színűt.. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #212 üzenetére
egy apró kérdésem lenne is hozzád:
Neked nem okozott gondot, hogy ugyanazt az accountot használja pl. az androidos mobilod és a tablet?
Csak mert így hogy tudok kizárólagosan csak a tabletre vagy csak a mobilra telepíteni, mert szinkronizálva van a kettő, vagy tévedek?
Köszi a választ! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #212 üzenetére
Köszi a segítséget, ha Te nem mondod, hogy az extrem digitalban magyar kapható, akkor biztos hiszek az ügyintézőnek aki az ellenkezőjét állította, és most nem lenne itt a kezemben a prime
Most már arról írok, és nagyon kényelmes.
Hihetetlen, hogy ilyen kis billenytűzet milyen ergonómikus tud lenni...
A honeycombot én is csak addig használtam amíg az első nullára merítés ment, szóval kb. 2 óráig, utána felküldtem rá az ICS-t. Nem volt gondom a honeycombbal, de az ics nekem gyorsabbnak és ergonómikusabbnak tűnik.
A készülék teljesítménye félelmetes, és a flash telepítése se rontott rajta (igaz átkapcsoltam olyan módba a böngészőt, hogy csak külön kattintásra töltse be a flash tartalmakat).Nagyon sok funkciót még nem tudtam rajta kipróbálni, csak az alap dolgokat, de azok idáig meggyőzőek.
A sebesssége és stabilitása durván jó.
Majd kicsit utána olvasok, hogy mik a legjobb tablet alkalmazások, mert az alap widget kínálat kicsit szegényesnek tűnt (pl. HTC Sensation mellett)
Ha van valami jó progi/widget tipped, azt előre is köszönettel fogadom.Szerintem jó döntés volt megvenni, tényleg a tabletek/netbookok császára ez a cucc.
Remélem a későbbiekben sem fog negatív irányba változni a véleményem. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #209 üzenetére
simán lehet, a telefonos ügyfélszolgálat amúgy sincs a helyzet magaslatán, köszi, akkor indulok is megnézem/megveszem
Köszi mégegyszer a segítséget -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #207 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget
Felhívtam az extrémet és ott mondták az angol kiosztást, külön rákérdeztem.
De lehet hogy rosszul tudták, majd bemegyek és megnézem.
Ezért bizonytalanodtam el.. -
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Bocs, tud nekem valaki segíteni?Szeretnék beszerezni egy Prime-ot, de magyar billentyűzettel.
A legtöbb helyen pl. extrem digital / expansys angol nyelvűt árulnak.
egy helyet találtam csak ahol magyar nyelvű lenne, de ott meg jóval drágább..
http://notebookstore.hu/kereses/pag_egyszerukereses.aspx?SZURES=asus%20transformer%20primeSzerintetek hol éri meg beszerezni?
Ráadásul az ezüst szürke változat lenne jó, de itt is gondok vannak, ugyanis mindenütt a vilolet gray, és a champaign gold változat szerepel, de rákeresve google-n a champaign gold változatra az általam keresett ezüst változatot hozza elő.. most akkor mi a helyzet? nincs kép a google-n az arany színűről?
, vagy ez egy hülye elnevezés, és ez igazából a szürke?
Minden segítséget köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest