- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hf38
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #415 üzenetére
Szia, az XDA legutolsó infója szerint október elején várható....
-
hf38
csendes tag
Sziasztok!
ASUS Sync-et használ valaki, nekem valamiért nem indul el, a PC látja sz eszközkezelőben, (W7 64 bit) de a program nem érzékeli a Prime-t???
előre is köszi
-
hf38
csendes tag
válasz
alba-regia #374 üzenetére
már le is jött a frissítés
-
hf38
csendes tag
Sziasztok!
Új s állítólag sok újdonságot hozó frissítés várható a napokban:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24142359#post2414235921.-es jelű firmware-t 30-tól lesz az USÁ-ban elérhető, s utána (az olaszok szerint mától) Európában...
-
hf38
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #334 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem ez nem ASUS ellenesség ezek a tények,
vettünk nem kevés pénzért egy eszközt, aminek a specifikációjában szerepelt a GPS, mikor szembesültek ezzel a hibával a gyártónál egyszerűen kihúzták a specifikációból (képzeld el veszel egy kocsit x mFt.-ért azt látod hogy nem működik a légkondi, visszaviszed a márkakereskedőhöz, aki ekismeri a hibát és a szemed láttára kihúzza a felszereltségi listából a légkondit!!!!! azt se mondja, hog visszacseréli, hogy megjavítja, hogy valamilyen méltányosságból fizet különbözetet, csak egyszerűen kihúzza!!!!)tegnap mikor szembesültem a töltési gonddal rendeltem egy pót töltő szettet a shop-on keresztül ami raktáron van, rendeléskor azt az üzenetet kaptam 24 orán belül megkapom, most azt látom jó esetben kedden,
este bejelentettem a hibát az elektronikus ügyfélszolgálatnál, az a válasz jött vissza 4 órán belül reagálnak a panaszomra, most hívtak őket a bejelentésem feldolgozás alatt van ma remélhetőleg megkapom az e-mailt mit kell csinálnom (el fogja vinni a futár a szervzbe a cuccot)
ja és ránézek az XDA-ra már a második oldalon van az a topic ahol ezt a problémát írják, teljesen mindegy 14- v. 15 -ös firmware, a szerencsésebbeknek van dokkolójuk azon keresztül tudják tölteni a gépet, és nem kábel probléma van....
ja és decemberber, de a dokkolós gép inkább januárba került a piacra, azóta az ASUS bemutatott kb. 3 különböző tablet modellt, azt gondolom korrektebb lenne az energiákat a meglévő supportjára fordítani, nem havonta újabb típusokat bemutatni, mert ha így megy tovább az újakhoz nem lesz vásárlóközönség!!!!
A Prime előtt HTC Flyert használtam fél éven keresztül, (nem Tegra 3, nem ilyen felbontás, nem 10'-os képernyő, de ment stabilan, GPS, WIFI is volt , ja és amikor kellett tudtam tölteni is......
-
hf38
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este óta nem tudom tölteni a Prime-t, a töltő trafó jó, más eszközt USB-n tölt, de az az érdekes, ha PC-re dugom akkor látja a számítógép, de akkor sem töltődik az aksi, valakinek van ötlete???? -
hf38
csendes tag
Az ASUS shopban lehet kapni adapter, bár most éppen nincs készleten:
http://shop.asus.hu/shop/hu/hu-HU/Home/1-Termekek/1500-ASUS-kollekcio/1936-Eee-Pad-tartozekok/1937-Transformer-Prime-TF201-tartozekok/90-XB2UOKCA00110-ASUS-Eee-Pad-Transformer-Prime-TF201-micro-HDMI--VGA-adapterrel.aspxa tartót én is az amaozonról rendeltem.
üdv
hf38
-
hf38
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #251 üzenetére
Szia, nekem külön kellene a meglévő 64GB-s Prime mellé. Decemberben az jelent meg mindenhol, hogy február-márciusban lesz magyar ékezetes külön dokkoló, de egyenlőre sehol nem látom.....
amúgy ma délelőtt jelent meg a 14.-es WW verziójú update a Prime-hoz, most telepítem.... -
hf38
csendes tag
válasz
alba-regia #249 üzenetére
Szia!
Hol láttad a magyar ékezetes dokkolót, az engem is érdekelne, de én még nem találtam rá, mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy talán márciusban lesz!!
Köszi:
HF
-
hf38
csendes tag
Sziasztok!
Van infó arról, hogy a magyar ékezetes dokkoló mikor jelenik meg, és kb. mennyi lesz majd?
A 64 GB-s prime-t szeretném majd ezzel a cuccal kiegészíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged