- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
megértem amit írsz, nem is nagyon tudok mit modani, mert igazad van
minden terméknél van hibás széria sajnos..
ezt tényleg meg kell próbálni szervizelni
a gps gondra meg azért nem tudok írni semmit, mert nekem úgy ahogy működik, igaz autóban nem próbáltam..:Snekem úgy tűnt, hogy akik a full magyar billentyűzetes ( tehát magyar piacra szánt ) verziót vették pl. az extrem digitalban, azoknál nem sok gond jelentkezik...
csak úgy felmérés képpen ti hol vettétek a cuccot, és magyar billenytűzet volt hozzá? -
Barnes
aktív tag
Hello!
Latom dokkolot keresel, nekem siman csak a tablet kellene. Ha vennek egyet dokkoloval, kellene belole a dokkolo? A problemam az hogy en szlovak cegre vennem nettos szamlara afa nelkul, viszont azt nem tudom hol tudnak csinalni nekem ilyen szamlat. Sajnos elegge rugalmatlanok mindenhol.
Udv!
-
Dr.Anonymus
addikt
extrem digitalban azt árulják, már ha dokkoló + tabletet veszel
külön nem tudom kapható e
de egyébként az ügyfélszolgálatnál általában nincsenek képben, szóval érdemes besétálni a boltokba érdeklődni...
nekem az extrem digitalnál telefonon és emailben is megerősítették hogy csak angol billenytűzetes primeot kapni náluk, .. besétáltam és persze hogy magyar volt... -
alba-regia
aktív tag
Úgy emlékszem, hogy az Asus februárban kezdi el értékesíteni nálunk a TF201 dokkolóját, magyar kiosztással. A TF101 dokkolója kb. 35000 Ft. Szerintem a Prime-é is hasonló árkategória lesz, tekintve, hogy sok különbség nincs.
A 64 GB-os változaton én is gondolkoztam, de egy class10 32 GB-os mSD árát számolva (eBayen 13-14e Ft) nekem a 32-es esetlegesen később bővítve elegendő. A legtöbb adatom felhőben van szinkronizálva (Dropbox), a képek meg videók Picasára feltöltve (+20GB tárhely 6 USD). Havonta meg archiválom ezeket külső HDD-re a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PNY Quadro P600
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest