- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
megértem amit írsz, nem is nagyon tudok mit modani, mert igazad van
minden terméknél van hibás széria sajnos..
ezt tényleg meg kell próbálni szervizelni
a gps gondra meg azért nem tudok írni semmit, mert nekem úgy ahogy működik, igaz autóban nem próbáltam..:Snekem úgy tűnt, hogy akik a full magyar billentyűzetes ( tehát magyar piacra szánt ) verziót vették pl. az extrem digitalban, azoknál nem sok gond jelentkezik...
csak úgy felmérés képpen ti hol vettétek a cuccot, és magyar billenytűzet volt hozzá? -
Barnes
aktív tag
Hello!
Latom dokkolot keresel, nekem siman csak a tablet kellene. Ha vennek egyet dokkoloval, kellene belole a dokkolo? A problemam az hogy en szlovak cegre vennem nettos szamlara afa nelkul, viszont azt nem tudom hol tudnak csinalni nekem ilyen szamlat. Sajnos elegge rugalmatlanok mindenhol.
Udv!
-
Dr.Anonymus
addikt
extrem digitalban azt árulják, már ha dokkoló + tabletet veszel
külön nem tudom kapható e
de egyébként az ügyfélszolgálatnál általában nincsenek képben, szóval érdemes besétálni a boltokba érdeklődni...
nekem az extrem digitalnál telefonon és emailben is megerősítették hogy csak angol billenytűzetes primeot kapni náluk, .. besétáltam és persze hogy magyar volt... -
alba-regia
aktív tag
Úgy emlékszem, hogy az Asus februárban kezdi el értékesíteni nálunk a TF201 dokkolóját, magyar kiosztással. A TF101 dokkolója kb. 35000 Ft. Szerintem a Prime-é is hasonló árkategória lesz, tekintve, hogy sok különbség nincs.
A 64 GB-os változaton én is gondolkoztam, de egy class10 32 GB-os mSD árát számolva (eBayen 13-14e Ft) nekem a 32-es esetlegesen később bővítve elegendő. A legtöbb adatom felhőben van szinkronizálva (Dropbox), a képek meg videók Picasára feltöltve (+20GB tárhely 6 USD). Havonta meg archiválom ezeket külső HDD-re a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest